Honda autók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jó8 én elteszem magam holnapra mert sok a mai napból

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

benzines a mienk, a crx személy szerinte nekem bejön de tény hogy nem olyan sikeres mint a többinekünk sem volt semmi gond csak a mostani civic-el mert bátyám nem nagyon kíméli szegényt.2 éven belül 3 szor zúzta le abból 2 kisebb kasztni kár lett a 3. viszont kicsit súlyosabb majdnem totálkáros lett és azt mondták hondás szerelõ haverok hogy lehet totálkárral jobban jártunk volna.
amúgy nekem egy 1,6 VTi civic mostanába az álmom amit majd megvalósítok

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

18-20 akkor volt egy pár hondátok 😊 nem rossz

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

nálunk is hasonló a szitu, új accord, utolsó HR-V, meg nekem a civic. Nekünk 5 autónk volt nem honda. A honda talán a egyedül a CRX-el hibázott, de abból tanult is. Nekünk eddig mindegyik hondába csak olajat és benzint kellett tölteni komolyabb baj sosem volt még velük. Talán egy civicünk volt amibe utólag tettünk ilyen lopás elleni rejtett gombot és voltak vele indítási gondok, de ott velószínüleg szerelõ bakizott valamit vagy jóanyám nem tudta rendesen kezelni.. accordotok dízel vagy benzin?

örülök hogy ez a véleményed én meg egész család HONDA fan-ok vagyunk eddig összesen ha 4 olyan autonk volt ami nem honda (ez is régen) összesen pedig nem 10 autonk volt már olyan 18-20 körüli
most jelen állás szerint new accord meg 2 gen-el régebbi civic-ünk van

Azt szeretem a hondában hogy minden téren jelen van az innováció: motor, design, külcsín, belbecs. Egy hete járok az új honda civic 1.8-al és elmondhatom hihetetlenül jó autó. Pályán 5-6 litert fogyaszt nekem ha nem nyomom neki, eszméletlenül kényelmes a szemnek a digitális mûszerfal, a nagy tükrök rendkívül praktikusak a parkolásnál, a hátsó spoiler pont eltakarja az autók fényszóróját ami esti vezetésnél kíméli a szemet, jó sok hely van a csomagtartómban, és még sorolhatnám. Szóval nemhiába volt már Muszasi idejében már egy nagyon jóhírû klán a Honda 😊 ez a Civic tényleg japán acél <#eljen>

tudom már várom hogy el kezdjék gyártani és megyek is tesztelni mind az accord-ot mind az NSX-et bár erre kisebb az esély még

Hondagirl
hát ez gyönyörû 😊

honda forever:)

JGTC
Jajj hát igen ezek az okosságok mindenhol megvannak, és nem muszály kereskedõnek lenni, hogy ilyen dolgok elõforduljanak.
Gondolok itt legfõképp km-állásra

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Hondagirl
szívesen, bár lehet inkább nem kellett volna... 😄😄😄😄

Csabesz6
kösszzi<#smile>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Hondagirl
szeretnék valamit kijavítani. vettünk egy 4. gen hondát, és gyönyörû állapotban volt a motorja. nem füstölt, még többszöri kipróbálás után sem. amint kicseréltük az olajat, úgy elkezdett füstölni, mint a ....... sajnos átvertek minket, ugyanis koncentrátum volt beletöltve, amit az ember nem lát, csak ha olajat cserél.... sosem lehet tudni hol vernek át. jah, és magánszemély volt, és elõtte vitték el vizsgáztatni, és mindent megkapott, zöldkártya, és mûszakit is... kérdem én: így? sajnos biztos lefizették. sok sikert majd hozzá... 😄 bizti jó lesz majd.

Csabesz6
ohh köccke nah iesmire gondoltam😊 hát jah 15 vok....😊 dehát jobb idõben informálódni a dolgokról nemde? a vége nc😄😄

htx!!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

A lényeg hogy körültekintõen vásárolj, vagy vigyél el magaddal vkit aki legalább alapszinten ért az autókhoz. Ha találsz egy jó állapotú 5gent akkor viszont megbízható és szép társad lesz, csak rajta..

Van pár köztudott, tipikus jel amire oda kell figyelni. Csapágyas/fõtengelyes hangot könnyû felismerni, szóval ha nagyon csattog a motor akkor felejtõs. Füstölést is hamar kiszúrni, fehér vagy kék füst rosszat jelent, vagy vizet vagy olajat eszik, a fekete füst magas fordulaton még elmegy, csak annyit jelent hogy sok benyát kap a moci ez pedig jóval könnyebben orvosolható. Futómû kopogás egyértelmû, váltón is érezni ha vmi nem oké, szóval ha úgy érzed ezekkel kapcs még nincsen tapasztalatod akkor kérj meg vkit h menjen el veled.

Jobb ha elõre tudod hogy a legtöbben majd át akarnak verni, de ez nem csak a hondákra igaz, hanem minden autóra, úgyhogy én azt mondom vegyél 5gen-t 😉

Csabesz6
htx<#smile><#smile><#idiota>a kimeritö válasz..😊 de azé köcce<#puszi>

Hondagirl
attól függ, talán átvernek.....
ha vti, általában széthajtott fõleg az 5genek.
de általában jók, sztem

Hondagirl
aranyos

desigo
Csabesz6
valaki kifejtené nekem részletesen, hogy miért érdemes, illetve miért nem ajánlott civicet venni(használt, 5.gen fõleg)...köszike

csak hogy okosodjak😊

JGTC
fekete nekem is gyere be nagyon, ha a kupé lenne fekete akkor nem lenne kérdéses... ha lesz valami kaland valamelyikkel akkor beszámolok 😊

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

desigo
Az 1.6-os amit belinkeltél az nem változó szelepvezérlésû de az 1.4-es se.
Az 1.5-ös 115 lovas és az 1.6-os (VTI) 160 lovas a változó szelepvezérlésû.

Én a kettõ közül a feketét választanám ha csak a színt vennénk figyelembe.
Ritka Civicben a fekete és egy alapos mosás és egy polír után nagyon szép.
(mondjuk egy kis piszok is egybõl meglátszik rajta)
A coupe elég ritka.Jól ki van ülve az ülése😞 tuti több a km benne...
JGTC
autó nélkül és piszok gyorsan 😞

JGTC
Nektek is így utólag!!!

Szerintetek melyik lehet jobb vétel, lényeg az ,hogy 6.gen legyen inkább limót vagy kupét szeretnék. Mondjuk a kupé ára lenne a max amit most rá tudnék szánni, évjárat nem az elsõdleges szempont.

Coupe
4D

107 lovas 1.6-os az csak sima 16szelepes, vagy már ez is változó szelep vezérléses???

Hondagirl
hogy telt? kicsit off, de sebaj😊

Csabesz6
köszvisz😊

desigo
Viszont neked is!
Hondagirl
Boldog karácsonyt a Hondák kedvelõinek!!
és a családjuknak

hidd el, jópáran keresnek többet, 5-6-7 ezer nem ritka, jó nem tanárból kell kiindulni. Mindkét szülõm átlagos családból származik, egyetemet végeztek, és most jól keresnek, pedig alkalmazottak, jópár munkahely van, ahol sokat kereshetsz, de többet is kell dolgozni, ellenben rugalmas munkaidõ, jópár hétvége is foglalt. Táhát nem szokásos 9-re menés, fél 5-kor végzés...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hali
"csak" egy lakast vettek? dejo

www.napisajto.hu

fifi
OFF:
akkor gyere ide pl a Viharsarokba, Békésbe, és hajrá!!!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Hondagirl
sikerült?

Hondagirl
esetleg ez is lehet az. sok jó dolog van, az tény, és hogy pénztárca is kell, de mihez nem😊

JGTC
Nevet nem tudok de egy haverom mondta hogy ott van egy ún. mekka Hondásoknak 😊 és ott rengeteg jó dolog van csak gyõzni kell pénzel...

Hondagirl
ezt én is hallottam😊 tényleg nagyon szép, és jó.

amúgy sokan a család alapítás miatt adják el. nem tudják belepakolni a gyerekeket...stb.

másik: sokszor átvizsgálással sem derül ki, hogy eszi-e az olajat az autó, vagy nem. mi így jártunk. most vettünk egy autót, semmi baja nem volt, többen láttuk, hogy semmit nem füstöl. aztán rögötn olajat cseréltünk, ahogyan szokás, és azóta megállás nélkül úgy füstöl, mint a barom. nem látok ki magam mögött. és persze ehhez párosul egy hatalmas olajevés. hiába, bele volt öntve egy koncentrátum, egy adalék, ami a füstölést "eltüntetni, megszünteti". sosem lehet már tudni. ez van.

Hondagirl
szerintem a Balogh Tibire gondolsz, nem? az van lõrincen. de nem tudom, hogy van e honlapja. azt tudom, hogy a Gilice térnél van.

Valószínûleg kiderült róla hogy mi kopog ott elöl vagy miért fogy az olaj olyen jelentõsen. Ha majd veszel és nem értesz hozzá mindenképpen nézesd át elõbb! Egy Hondát különösen meg kell vizsgálni, jól szét vannak hajtva, fõleg a VTI-k 😞

Persze a másik eshetõség hogy mindössze újabb autót szeretne a tulaj, mint ahogy majd én is egy 5gen prelude-t. Kicsit késõbb...

Guer
király volt hidd el 😊

szétsz*patni a gyökér suzukisokat vele amikor ott feszít mellettem én meg rá lépek a gázra és csööö 😊

mekkora alázás már a tanulo otthagyja a francba

amugymeg az auton kb 2 hét alatt a függõleges T tábla vízszintes lett<#hehe>

Csabesz6
hasznalauto.hu-t szoktam nézegetni...és felmerült bennem 1 kérdés(lehet hülyeség) hogy miért adják el ezeket a civiceket( fõleg vti 😮)igaz korosodnak, dehát azé' klafa autók.vagy ennyire meglennének szarulva anyagilag v miaz isten? nekem ien autóm lenne<#zavart1><#vigyor2><#buck><#smile>

most ez a hozzászólás hogy jön ide?
nõvérem spec egy hónapban megkeres egymillát, pedig nicsen egyetemi végzettsége, és szüleim nem segítettek neki elhelyezkedni, egymaga emelkedett fel, már 19 évesen albérletben lakott és ellátta megát, csakhát akkor voltak olyan idõk amikor nem volt mit ennie.
A szüleim annyit segítettek neki, hogy vettek neki egy lakást, és aztán õ maga egyre magasabbra emelkedett. Mára már vezetõ marketing manager egy külföldi cégnél, és többször választották év marketingesének. Tehát egyszóval minden lehetséges attól függ mennyi energiát fektetsz bele, és mennyire vagy jó a területeden. Tessék itt egy pozitív példa.
Mindenkitõl enézést az offtopicért.

berlinboy6329
Azt nem értem,hogy futja egyeseknek 6 meg 7 millás kocsira?Olyanoknak,akik nem üzletemberek,meg mittudomén milyen nagykeresõ emberek.Kölcsönt életük végéig fizethetik,kis öregapó meg nem a nyugdíjból veszi ám.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

végülis amennyivel drágább a dízeles a honda, jó pár év amíg megtérül a plusz költség, nem? mondjuk ha valaki tényleg sokat autópályázik, akkor megéri, nem?
Vaterom eladja Civic-jét és vesz egy új accordot, de még nem tudja dízeles legyen-e vagy benzines

végülis amennyivel drágább a dízeles a honda, jó pár év amíg megtérül a plusz költség, nem? mondjuk ha valaki tényleg sokat autópályázik, akkor megéri, nem?
Vaterom eladja Civic-jét és vesz egy új accordot, de még nem tudja dízeles legyen-e vagy benzines

desigo
kellene new banner...
Ezt mégis hogy döntsük el helyetted?
egy kérdés: benzines vagy dízeles új akkordot?

oldalból jól megtolták itt olaszban a HR-V-met, és persze a tettes lelépett.. Itt majnem 1200 Euro lenne megcsínáltatni szegényként, remélem januárban otthon kevesebbõl kijön 😞

JGTC
nem ez nem az, de itt is vannak jó cuccok ezt ismertem... azért kössz

Errefelé nem. Ha jól tudom a legközelebbi spoon kirendeltség németországban van, onnan lehet rendelni ilyesmit.

Btw, gondolom ez lesz az: www.tunershop.hu
JGTC
Nem köszi egy VTi még egyenlõre nagy falat lenne meg ennyi pénzem nincs is rá jelenleg.
Az viszont érdekelne hogy hol mennyiért osztogatnak ilyen spoon cumókat, kérdezd már meg légyszi! ty

Tényleg Lõrincen állítólag van valami jó kis bolt ahol elég jó dolgokat lehet kapni Hondára van annak honlapja, nem tudjátok??