1492
-
#1012 milyen olajat kapott? -
#1011 Na ma megvolt a nagyszervíz. Olaj,gyertya,szűrők, vezérműszett csere. Sokkal jobb lett most a kocsi 2000-es fordulat alatt meg 2000ről is már elég jól húz. -
#1010 Hát asszem a KPM vizsgát elég komolyan veszék és az enyém se blokkol 10-nél sőt 5-nél de 2nél se :D És a KPM vizsgán átment. Fogott annyira amennyire kell. Mondjuk nem is vagyok az a nagy kézifékezős szal nem is izgat hogy mennyire fog. Lejtőn emelkedőn megtartja a kocsit max ha nem akkor sebességbe hagyom :D -
#1009 ahha, kössz! -
#1008 'hátul egyszerűen nem szorítja olyan erővel a kézifék mechanika a pofákat a tárcsára, mint a lábfék hidraulikája. "
-ez természetes,nem is kell annyira szorítania!
Ami viszont /mondjuk 10-nél/ nem tudja megcsúsztatni a kereket,az kéziféknek gyenge.
Itt nincsen fékerőszabályzó,annyira nem hülyebiztos a cucc.
Ha komolyan vennék műszakin a kéziféket,fele autó megbukna.Volt 10-nél több használtautóm,minden szar volt a kézifék,-igaz azt sem mondtam senkinek hogy az így tökéletes.
Ülj be egy új kocsiba,aztán rántsd be 40-nél! -
Borg #1007 Friss műszaki van az autón, és tökéletes a kézifék. Egyhelyben teljesen jól fogja az autót.
Menet közben állítólag szándékosan nem lehet a karral satura fékezni, hátul egyszerűen nem szorítja olyan erővel a kézifék mechanika a pofákat a tárcsára, mint a lábfék hidraulikája. -
#1006 Szerintem az inkább javításra szorul!Amelyik kézifékkel nem lehet megcsúsztatni a kereket,az egy dúrvább garázslejáróban már necces,de műszakin is. -
Borg #1005 Valszeg nem.
Mivel a 2.0 dízel Accordban rover TD moci van, a 2.2-es Prelude meg Honda H22A-s. Egész más motorok. -
#1004 Volna eg yolyan kérdésem, h a 2.2es Prelude autómataváltója jó e a 2.0-s dízel Accordokhoz? Magyarán rá lehet e valahogy tenni?
4.genes Preluderől van szó és olyan Accordról mint amit vettél Borg. -
#1003 Mondjuk igen az Accordot nem éppen erre találták ki :D -
Borg #1002 Ez az én Accordomon is ilyen, állítólag szándékosan. Menet közben nem tudja blokkolóra fékezni a hátsó kerekeket. -
#1001 Nekem muszáj megállni mert annyira szar a kézifékem :D egyhelybe tart ha behúzom de ilyen állaságra alkalmatlan :D 50nél ha fullon betépem nincs semmi. Bár amikor nagy por volt ott sikrült kipróbálni :D
-
#1000 és ték :)
-
#999 Nagyon kívánta az a bekötő út a kézifékest:)
Nem hiszem,hogy megálltam volna... -
#998 Nincs rajta direkt szűrő gyári szűrő van benne. Most van szervízbe majd cserilik, mert már megérett rá :) Amúgy tényleg elég dúrva szívó hangja van főleg 2500-3000 között. -
Borg #997 Mikor szóltam én le? -
ZsirosKenyer #996 asszem vmelyik nap én is csinálok ilyen kameralerakós kipufogós bulit, még úgy sem hallottam igazán kívűlről a gépet.
Bár múltkor Borg leszólta, persze igazából nekem sem tetszik a brutál dob rajta de legalább a vid majd meggyőz a cseréről :) -
Borg #995 Szerintem semmi gond a hangjával. Nem kell erre ennél nagyobb.
Direktszűrő van rajta? -
#994 Na a kis Accordomról egy vid. Nem nagy szám semmi komoly vágás vagy effekt. Sztem nincs nagy hanja a kipuffnak ezen kéne kicsit változtatni.
Vid -
#993 rendszántartó lesz az -
#992 Tudja valaki, hogy CRV-n (2002-es), hátul, a pótkerék mellett levő keret vagy mi, vajon mi lehet?
Ránézésre nyitható, de nem erőltettem.
-
Dénes é #991 most hogy jobban megnéztem infod tényleg. kissé ideg kóma voltam mikor először néztem aztán nem vettem észre hogy mszki, mert pécsen van gábor dénes csak az fő school -
#990 Az a 140lóerő pont elég. Ami meggyőző az a fogyazstás és a nyomaték ami igen alacsony fordulaton jelen van már.
Nem Pécsi vagyok hanem Makói, de Szegeden is sokat mászkálok főleg hétvégén. -
DJ BP #989 lóerő nem mindig a legfontosabb, főleg annak tudatában, hogy az ára kb. 140 lovas középkategóriás dízel gépnek felel meg, jelen esetben sztem az ár-lóerő fontosabb mint aa köbcenti-lóerő kérdés.
De járáskultúrában, hangban, fogyasztásban a legjobb.
u.i. az új Accordban izmosabb lesz állítólag :) -
Borg #988 Attól függ mihez képest. Mert lóerőben már annyira nem jó a 2.2 iCTDI-től a 140LE. Viszont fogyasztásban veri a többit, dieselnél meg ugyis ez számít... -
Dénes é #987 jó is csak már el kéne neki egy kis wax meg polír, de azt majd csak tavasz tájt -
DJ BP #986 az bizony, sztem a legjobb -
DJ BP #985 ez jobban tetszik, mint a facelift utáni :) -
#984 jól néz ki -
Dénes é #983 pécsi vagy? -
#982 Apám most ilyen Accordba gondolkozik csak kombiba egy disel motorral. Állítólag nagyon jó disel mitir van az accordba. -
Dénes é #981 már 2 éve van meg lassan -
ZsirosKenyer #980 most vetted? csodaszép. 1-2 év múlva én is váltok ilyenre ;) -
Dénes é #979 -
#978 ilyen hangot akarok -
#977 hát ilyen nem kell :(
-
#976 megnézem már azt a videót... amúgy régebben olyat akartam mint a tiéd csak ém vhogy a kipufi végével nem tudok szimpatizálni -
Borg #975 Jah, pörgetve igy hangzik az enyém is. -
ZsirosKenyer #974 nekem még nem volt hangtompítós dobom, de sokan mesélték hogy inkább csak megváltozik a hangja de halkabb nem nagyon lesz :/ -
ZsirosKenyer #973 hát szerintem ez nagyon szar, már legalacsonyabb alapjáraton is úgy búg mint a picsa. Ennél még az enyém is halkabb..
az egyedüli kipuff ami most tetszik, az a lentebb is említett mugen style dob itt egy sample
elvileg ez olyan mint Borgé.