Honda autók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Galy
szóval rábeszélsz? :9
Csabesz6
akko vegyed😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Galy
pont egy 2.0 AUT van kinézve 😊
Csabesz6
ja😄
spanoméknak van egy 2.0 automata. tolnak neki egy kick downt, aszt kiesik a szemem. meg voltunk vele medvehagymázni az erdõben is , egesz jol birta
nah kb ennyi😊
sztem pöpec vas

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Galy
hali!

c-rv-vel van valakinek tapasztalata?
énsem, de nekem már a neve sem tetszik.. okéé low, mert leülteti az autót de ebben a szóösszetételben hogy lowtech.. hát elég szerencsétlen választás 😉

Az nem az õ hibája 😄
Mondjuk nemtom azt a Lowtech szettet mire méretezték.
ez erõsen 'Tónis' megoldás lenne ;D

Ha TÜV vagy mûbizonylat van, akkor megérheti 15k-ért.
Csak figyelj oda, hogy tényleg ezt kapd a dobozban.
JGTC
Nem tudom gyerek így írta, én sem értem már rákérdeztem.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Mér ültet hátul többet? Nem fordítva?
JGTC
zsír új dobozban, elõl 35 hátúl 40mm

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Attól függ... ha használt, és ki vannak lágyulva már, akkor semennyit se érnek, nemhogy 15-öt.
-40mm-ig simán megy a gyári gátlóval is, legalábbis Civicnél. Még -50-el is elmegy, de ott már hamar szétveri a gátlókat.

A WEITEC amit vettem ugye 92-00ig jó minden Civicbe, éppen ezért, mivel az enyém könnyebb az átlagnál, nem ültet rajta 40mm-t. Valszeg egy 6gen sedanon meglenne a 40mm, ami nálam csak 25. De nem bánom egyátalán, mert igy legalább még be tudok járni a parkolóba vele 😄 Viszont kemény, de nem túlzottan. Nem bólogat, meg dõl vele az autó annyit se mint gyárilag.

A gyári lengéscsillapítóimban 156 ezer km van most, de szerintem jövõre cserések lesznek már biztosan. Akkor majd lehet veszek valami gátlót hozzávaló rugóval együtt, a WEITEC-et meg eladom.
JGTC
azért 15ropit megér szerintem! vagy nem? 😊

JGTC
Nekem a KAW-vel semmi gondom nem volt csak az h nagyon kemény volt, még az elõzõ autómat ültettük vele és csak pattogtam vele mint légyszar a deszkán igaz majdnem 7cm-t ültetett a gyárihoz képest szal gyilkos volt (az új Kayaba gázos csillapítókat kinyírta, nem kellett volna megvenni hülyeséget csináltam vele), lecseréltem a H&R-re ami 4cm-t ültetett az már sokkal barátibb volt és kicsit kényelmesebb.. volt egy havernak egy civicje amiben meg apex volt hasonló volt a H&R-hez.

De ez az egész szerintem 70%ban attól is függ hogy milyen autóba teszi az ember.
Ha megveszem ezt az FK-t az tuti, hogy be nem teszem sportgátló nélkül!

Azért a KAW meg a H&R szvsz jobb kategória, mint az FK.
A KAW kb ugyanolyan, mint az APEX meg a WEITEC.
JGTC
na még beszélek a gyerekkel kifaggatom, volt már nekem KAW, H&R de nem estem hasra azoktól sem, de errõl nem tudok semmit

köszi azért

Engem lebeszéltek róla.

Hogy miért, azt persze senki nem tudja megmagyarázni, dehát "mive óccsó, ezé biztosan szar is".

Mondja ezt a 150 meg 250 rugós TEIN ültetésével.. naja.

Mindenesetre én is inkább a WEITEC mellett döntöttem. Vagy jó még a Koni, meg az APEX is, ezek sem különösebben drágábbak az FK-nál, de majdhogynem élettartam gart vállalnak rájuk kilágyulás ellen.
JGTC
FK ültetõrugókról van valkinek tapasztalata? Jók azok? Most volna az autómba való elfogadható árban csak még hezitálok rajta.

bujcsik555

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Nagy Opelosok, el se tudod képzelni mi alkatrész kell azokhoz folyton 😊 Ott meg szinte azért fizetnek, hogy elhozd...
JGTC
Jön a Karácsony! 😄

JGTC
Ok ez nagyon jól hangzik! Ha van ilyen akkor szólok, de azért olyat nem akarok h ingyen pusztán jóindulatból hozza mert az nem lenne tisztességes vele szemben...

desigo
Kombi Omega MV6+utánfutó

mennyi cuccot hoz te jó ég😊))
Pl ez a cucc Brandenburgban van, oda tuti nem megy. München környékére szokott járni.
Haverom most hétvégén megy pl.

Neki kell tudni levadászni ebayen (nem neked) úgy, hogy azokhoz a helyekhez közel át tudja venni, ahova megy. Ha ez összejön, akkor hozza. Nem szokott rátenni semmit az árára, legalábbis nekem. Úgyis mindig ezer cuccot hoz magának is, szal nem miattam megy ki 😊
Kombi Omega MV6+utánfutó meg úgyis elnyel mindent.
JGTC
Ahha nem tudok németül de így már értem, kössz a figyelmeztetést!
Haverod mennyiért tudná elhozni nekem, ha odáig jutna a dolog...?

E-bay-el az a gondom h úgytudom mindenképpen szügséges hozzá egy dombornyomott bankkártya ami nekem nincs, e nélkül nem tudnék vásárolni.

(egyébként most néztem ott 199-209 € ami még mindíg tényleg nem rossz ár érte, mert ugynúgy adja hozzá a két helyzetjelzõt is)

"Ohne Tüv-Zulassung , da kein E-Prüfzeichen !
(gibt es leider auch nur so!! )"

Na ezért ilyen olcsók. Amúgy jó ár, de csak az USA ebay-hez képest, ahonnan szintén E nélküli lámpák jönnek, kb ugyanennyiért.
Viszont ebbe belekötnek a mûszakin, szal megtarthatod a gyári lámpáidat is.
Német ebay-en van E jelöléssel is, az enyémhez pl 3 euroval olcsóbbért mint itt 😊
Nekem haverom jár ki havonta begyûjteni ilyen cuccokat.
JGTC
Németben találtam egy boltot ami aránylag jó áron adna lámpát az enyémhez. Tudtok valamit egy ilyen cucc szállítási költségeirõl?? Gondoltam van aki már rendelt külföldrõl...

Hondagirl
multkor volt egy iszonyat jó, de sztem már nincs sajna meg😞

honda forever:)

Guer
ha lát vki esetleg vhol egy jó eladó 3 ajtós 4 gen civic-t szóljon plz mert még mindig azt szeretnék venni de nemigazán találtam jót sehol 😞

Hondagirl
már jól kezdõdik 😊

Hondagirl
remélem még idõben mondom, hogy azzal, hogy lepadlózza és nem füstöl, nem biztos, hogy jó a motor. vannak úgynevezett adalékok, amik összeöntve a motorolajjal nem engednek füstöt. én így szívtam meg, és motorcsere lett a vége. szóval ha lehet, akkor a megvételnél rögtön cserélj olajat, és kérd meg az eladót, hogy nézze végig, és újra indítsátok be. nekem az olajcsere rögtön megtörtént, de a pasas már nem volt ott, így nem tudtam bebizonyítani, hogy milyen "olaj" folyt ki az autóból...... nehéz mindenre rátalálni....

Csabesz6
logóm odabasz mi<#buck>

Csabesz6
a minöségért fizetni kell:|
feltéve,ha nincs baja😄 istenemre ennyim lenne én lehet kipengetném érte😄

desigo
bejövõs csak kicsit húzós az ára...
Csabesz6

Vagy kiütötték az ecu-ból a szonda jelét.
Ha megy oda egy szenzor a csõbe, akkor lehet az szabályozott is.
streeter
ha nem szabályzott akkor bármilyen katalizátor jó bele ugye? ahol lenne a katalizátor a rendszerbe ott bemegy egy érzékelõ a csõbe de az nemtom mit csinál ott. Vagy nagyon ügyesen kötötték ki onnan az elektronikát vagy tényleg nem szabályzott azért nem világít a check engine lámpa.
kössz az infót

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Szerintem nem szabályozott, fõleg ha most nincs fent 😊
Én úgy tudom, hogy a szondák még a leömlõn vannak, a katalizátor meg vagy van vagy nincs, ha nincs akkor kicsit kevesebb nyomaték lent, de nagy teljesítmény fent. Jobban öblít a motor.
streeter
Kellene nekem egy kis segítség srácok mégpedig abba, hogy a Hondákba milyen katalizátort raktak a 96körüli autókba. Jelen esetbe nekem az Accord Coupemba kellene KPM vizsga miatt. F22B5-ös motor. Az érdekelne, hogy szabályzott-e vagy nem meg, hogy hány érzékelõ megy bele?

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

JGTC
Középdob, hátsódob itthon készült el, a katlizátor pedig maradt az ami elötte volt (kb fél éves lehetett, 3500ccm-ig )szóval kijön belõle, más dolog ha csináltatod és úgy húznak le ahogy tudnak ugyanazért, mert hát elvégre minden ugyanaz akármilyen nevet is adunk neki!

Csak a rendes hátsódob+középdob+kat kombó nem jön ki 40-bõl, sõt, talán a duplájából se, nemhogy a teljes rendszer csövezéssel..
JGTC
ez így töredéke volt annak kb 40e 52es csõbõl dehát ez anyagár függõ és ez volt 2éve (leömlõ maradt gyári)

JGTC
Te tudod de 40ropiért sehol sem kapsz...
Ezt is emberek csinálják szal nem megoldhatatlan!

Ja, b+ full rozsdamentes rendszert... az kéne neki, nekem meg a lotto5. Lenne vagy 100-150 rugo egy fullos rendszer.

Az enyémen amúgy nincs elrohadva még a rendszer. Sõt, elég jó állapotban van, talán csak a csatlakozásoknál van némi kis rozsda.
JGTC
biztos h kavics?
fater civicjével is ugyanez volt, neki elöször a katica zörgött, aztán hátsódobban elszabdult pár dolog és az is ugyanezt csinálta ... gondolom ez valmi típus betegség ...aztán csinált hozzá egy full rozsdamentes rendszert és rögtön elkussolt 😄

amúgy meg enyém is ugynezt csinálja/csinálta de azon szerte szét van rohadva a rendszer (viszont már alapanyagok megvannak hozzá)

Guer
szerintem még mindig nem lenne rossz 100 ért lehet meg is venném ha az aksin meg a fejegységen kívül kitudnék mást cserélni az autóban 😊

de így sokba lenne ha még a szerelést is fizetni kell ...

mindenesetre köszi