Honda autók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na meg ha nyugisan mászkálok vele akkor a fogyasztása is jobb lesz a vtecnek köszönhetõen.
Na mindegy mindenek elött egy garnitúra kell, holnap meyek is a Kabai útra...
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
A hajtod ahogy kell, a 11-12 litert most is meg fogja enni városban, a 2.3-as hengerfejjel meg talán 1 literrel többet.
aha lealkudtam kicsit... 790rõl 😄
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ennyiért fõnyeremény...
Tegyél rá egy 2.3-asról való hengerfejet szívósorral, és 155-160LE-t érsz el, anélkül ugye, hogy papíroznod kéne új motort.
Fényezgetve van rendesen, még nem mértem körbe de nem lepõdnék meg egy két 1000 körüli értéken. Kell majd rá költenem de csak is a kasztnira a többi része patent eléggé. (Belseje szinte új pedig majd 200van benne)
Motorikusan teljesen jó, nem füstöl, bár tényleg mehetne jobban, viszont tudok most elég jó árban egy 2.0-s vtec mocit egy accordból... 😊 Egyedül a hátsódobot kell rendberakni mert az már inkább szivacs, de az egész rendszert fogom cserélni szerintem.
Na meg a kerekeket kell marhagyorsan cserélni mert téligumi van rajta, és nem akarom elfüstölni õket viszont a felni meg csak 15ös.
Csak már annyira nem izgat, mert helykínálatban nem több mint a Civic, nem is megy jobban, de legalább drágább szervizelni, meg fenntartani 😊
Viszont szép, autóformájú autó, tetszik nagyon.
Ez amúgy már újrafényezett fehér?
Ez pl nem egy rossz jelölt, csak a felni kicsit béna rajta. Viszont azt lehet orvosolni.
Viszont ha valaki tud jó árban normális alutgörgõket 4×114.3-as osztóval az szóljon mert érdekelne
Legalább utánanéztem pár elfelejtett dolognak 😊
én a #614 kommentet cáfoltam miszerint van az 5gen 1.5-ös coupeból VTEC verzió. Egyértelmûen nincs. Azt viszont egy szóval nem említettem h 1.6 sem lenne.
De a kedvedért itt van egy másik forrás. De ha ez sem elég, menj fel a hasnyálautóra és ott is van coupe ESi.
Ami biztos hogy 1.5-bõl kizárólag D15B7 motorkóddal szerelték a coupe-kat, az pedig nem VTEC...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
SoHC VTEC-E, 90LE. Ahogy Belzebub irja, csak annyiban különbözik az 1.5 LSI-tõl, hogy 2500-as fordulat alatt zárva tartja az egyik szívószelep sort.
De ez volt 3d/4d kasznikban is, viszont pont hogy Coupeban nem. Coupeban csak LSI és ESI volt.
Más 1.5-ös VTEC motor akkoriban csak a JDM autókban volt.
Civic der 5. Generation
Legalábbis a coupéban az van.
Meg asszem az amerikai piacra készült 1.5-bõl is van, bár ez nem tuti.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
5gen civic motorjai:
D13B2 - 1.3 SOHC 16V karbis, 75LE.
D15B2 - 1.5 SOHC 16V DPFI, 95LE. (LSI)
D15B7 - 1.5 SOHC 16v MPFI, 105LE. (LSI)
D16Z5 - 1.6 SOHC 16V VTEC MPFI, 125LE. (ESI)
B16A2 - 1.6 DOHC 16V VTEC MPFI, 160LE. (VTI)
6gen-nél már van 1.5-bõl is VTEC, 115LE-vel.
Én már teljesen meg vagyok zavarodva😄 valaki elmondaná pontosan hogy eza vtec (vmi változó szelepcucc tudtommal) mindegyik 5. ill 6.gen civicnél van? +akkor a vti milyen plussz?azonkivül hogy erõsebb...a type-r -nél szokták mondogatni hogy ötezerakárhánytól vált a vezérlés. namármost gondolom ez nem mindegyik vtec motoros hondánál van jelen. vagy igen?teljes képzavar😄 (elsösorban Borg segítségére várok😊)
Na arra semmit nem kell költeni.
Nem találok egy képet róla sehol😞
honda forever:)
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
a hátsó lámpa tényleg nem a legjobb, de nem mondanám hogy kösz nem, ha azt mondanák vidd
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)