Honda autók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JGTC
Azért akarok 2.0s vtec mocit hozzá mert annak a furata/lökete megeggyezik ezzel és a blokkhoz akár eggyáltalán nem is kell nyúlni, így papírozni sem kéne, (igaz körülötte szinte minden csere lesz) de eggyúttal akkor fiatalabb is lesz a moci és kész a 147paci és még akkor semmi okosság nincs rajta. 160 lóra így is fel lehet húzni erölködés nélkül
Na meg ha nyugisan mászkálok vele akkor a fogyasztása is jobb lesz a vtecnek köszönhetõen.

Na mindegy mindenek elött egy garnitúra kell, holnap meyek is a Kabai útra...

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Nem lesz túl nagy különbség.
A hajtod ahogy kell, a 11-12 litert most is meg fogja enni városban, a 2.3-as hengerfejjel meg talán 1 literrel többet.
JGTC
hát viszont úgy már jóval többet kajál... még eldöntöm mi lesz , amikor pénzem lesz rá

aha lealkudtam kicsit... 790rõl 😄

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

640-re lealkudtad? 😄
Ennyiért fõnyeremény...
Felesleges a vtec moci.
Tegyél rá egy 2.3-asról való hengerfejet szívósorral, és 155-160LE-t érsz el, anélkül ugye, hogy papíroznod kéne új motort.
hali
<#eljen>

www.napisajto.hu

JGTC
ty

GregSB
Szép Prelude <#eljen><#eljen><#eljen>

JGTC
92/12 640 ropi

JGTC
Én is Civic-et nézegettem, meg még volt más jelölt is (E36 td) de nem igazán találtam olyat ami megfelelt volna minden téren, vagy legalább majdnem minden téren.

Fényezgetve van rendesen, még nem mértem körbe de nem lepõdnék meg egy két 1000 körüli értéken. Kell majd rá költenem de csak is a kasztnira a többi része patent eléggé. (Belseje szinte új pedig majd 200van benne)
Motorikusan teljesen jó, nem füstöl, bár tényleg mehetne jobban, viszont tudok most elég jó árban egy 2.0-s vtec mocit egy accordból... 😊 Egyedül a hátsódobot kell rendberakni mert az már inkább szivacs, de az egész rendszert fogom cserélni szerintem.
Na meg a kerekeket kell marhagyorsan cserélni mert téligumi van rajta, és nem akarom elfüstölni õket viszont a felni meg csak 15ös.

desigo
szép verda
Mikori és mennyi volt?
Ilyetn akartam én is 😊 De még mindig nézegetem õket, egy jó fekete példányra várva.
Csak már annyira nem izgat, mert helykínálatban nem több mint a Civic, nem is megy jobban, de legalább drágább szervizelni, meg fenntartani 😊
Viszont szép, autóformájú autó, tetszik nagyon.

Ez amúgy már újrafényezett fehér?

Ez pl nem egy rossz jelölt, csak a felni kicsit béna rajta. Viszont azt lehet orvosolni.
JGTC
valahogy így fest, de még kap egy polírt is a gyorsszervízben, aztán jön a többi...

<#hawaii>

aha, szóval 4×114.3 .. szûkül a kör 😉

JGTC
holnap rendbeszedem F1 után aztán feldobom

Viszont ha valaki tud jó árban normális alutgörgõket 4×114.3-as osztóval az szóljon mert érdekelne

képet 😊
JGTC
Ma Honda tulaj lettem! 😊 (autó, és motor is mostmár)

Király 😊))
Legalább utánanéztem pár elfelejtett dolognak 😊
félreértettük egymást!

én a #614 kommentet cáfoltam miszerint van az 5gen 1.5-ös coupeból VTEC verzió. Egyértelmûen nincs. Azt viszont egy szóval nem említettem h 1.6 sem lenne.

Szerintem meg egyértelmû, és csak a motorkódok helyén van kérdõjel.
De a kedvedért itt van egy másik forrás. De ha ez sem elég, menj fel a hasnyálautóra és ott is van coupe ESi.
a táblázat marhára nem egyértelmû ráadásul tele van kérdõjelekkel.

Ami biztos hogy 1.5-bõl kizárólag D15B7 motorkóddal szerelték a coupe-kat, az pedig nem VTEC...

616-os hsz-t tessék áttanulmányozni mégegyszer 😊
tudomásom szerint 5.gen coupe-ban nincs VTEC, 1.5-ösbõl csak amcsi piacra szánt D15B7-tel gyártották.

Csabesz6
wáááá<#wow3><#action>😄DDD

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Jó igaz, kihagytam az 1.5 VEI-t.
SoHC VTEC-E, 90LE. Ahogy Belzebub irja, csak annyiban különbözik az 1.5 LSI-tõl, hogy 2500-as fordulat alatt zárva tartja az egyik szívószelep sort.
De ez volt 3d/4d kasznikban is, viszont pont hogy Coupeban nem. Coupeban csak LSI és ESI volt.
Szerintem meg az 1.5-ös VEi csak 3 ajtós kasztniban volt és annyiban különbözik a többi VTEC rendszertõl, hogy itt a szelepvezérlést az egyik szívószelep lezárására használják föl, hogy a szegénykeverékes üzemmódban jobban elkeveredjen az elegy alacsony fordulaton.
Más 1.5-ös VTEC motor akkoriban csak a JDM autókban volt.
Ez a táblázat kicsit pontosabb:
Civic der 5. Generation
JGTC
igen van kupéban is meg más kasztnisban is

mycso
Van 5 genbõl is 1.5 vtec.
Legalábbis a coupéban az van.
Meg asszem az amerikai piacra készült 1.5-bõl is van, bár ez nem tuti.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

Csabesz6
<#wow2>lol

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

desigo
jól áll neki😊

Csabesz6
köszke😊 így világosabb

Nincs minden Hondában VTEC.

5gen civic motorjai:

D13B2 - 1.3 SOHC 16V karbis, 75LE.
D15B2 - 1.5 SOHC 16V DPFI, 95LE. (LSI)
D15B7 - 1.5 SOHC 16v MPFI, 105LE. (LSI)
D16Z5 - 1.6 SOHC 16V VTEC MPFI, 125LE. (ESI)
B16A2 - 1.6 DOHC 16V VTEC MPFI, 160LE. (VTI)

6gen-nél már van 1.5-bõl is VTEC, 115LE-vel.
Csabesz6
Helloka
Én már teljesen meg vagyok zavarodva😄 valaki elmondaná pontosan hogy eza vtec (vmi változó szelepcucc tudtommal) mindegyik 5. ill 6.gen civicnél van? +akkor a vti milyen plussz?azonkivül hogy erõsebb...a type-r -nél szokták mondogatni hogy ötezerakárhánytól vált a vezérlés. namármost gondolom ez nem mindegyik vtec motoros hondánál van jelen. vagy igen?teljes képzavar😄 (elsösorban Borg segítségére várok😊)

desigo
Az nem volt ennyire durva...
desigo
Volt a gyorsulásin egy fekete turbós Civic.
Na arra semmit nem kell költeni.
Nem találok egy képet róla sehol😞
Hát igen, csak ehhez 2 milla kéne, mert ugye még autó-színûre is le kéne fújatni, meg felnik stb 😊
desigo
JGTC
Olyan oldal ahol csak Hondához árulnak finomságokat mint pl ez, vagy tunershop.

mi kell?

JGTC
Honda Tuning Webshop hasonló oldalt tud valki? (magyart)

Hondagirl
ez nekem szerintem egy kicsit nagyon nagy lenne, nekem személyszerint nem tetszik. bár azért az eleje jó...

honda forever:)

desigo
Hondagirl
lehet õ is azért adja el?

mycso
Hát, eladni jó lenne másra nem.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

JGTC
ennek a generációnak a mûszerfala nagyon bejön, eszméletlen jól eltalálták! nem úgy mint a középkonzolt...

hát lehet, sõt, bár ki tudja

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

Hondagirl
csak kicserélnéd a hátsó lámpát <#taps><#nevetes1>

kösssszike
a hátsó lámpa tényleg nem a legjobb, de nem mondanám hogy kösz nem, ha azt mondanák vidd

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)