1492
-
#1052 szép mindkettő
Inkább a fehér kellene még akkor is ha lehetne mosogatni kétnaponta mert az utolsó kis porszem is messziről virít rajta...
bemutatóautó mindkettő? -
Dénes é #1051 ezeket a képeket tegnap készítettem van egy video is, de azt majd valszeg kis cenzúrázás után felrakom.
amúgy a fehér egy 2.4-es (elm ez is executive de a feketébe van tolató cam meg radar meg gps a fehérbe csak radar) automata a fekete egy 2.0 executive manuál
-
#1050 uhh ...fájdalmas összetétel -
#1049 Jajj de kéne! -
#1048 kettőt is megér az :)
[még jön két ember és meg is van a 4] -
Borg #1047 1M-be esetleg :D -
Dénes é #1046 Nem kell vkinek?? -
#1045 -
DJ BP #1044 kombi formán igenis sokat változtattak hálisten :)
Viszont sztem tuti kicsit kisebb lesz a csomagtere -
Horse sense #1043 Hát legalább 2002 vagy 2003-as legyen.:-) -
#1042 Új Honda Accord Tourer teaser:
Pár pillanatra látszanak az új első-hátsó lámpák. Nekem tetszik első blikkre, bár úgy néz ki nem sokat változtatnak az előző formáján... ami nem is baj, ami jó minek radikálisan megváltoztatni? :) -
Borg #1041 És a 8 generáció közül mégis melyiket, milyet? -
Horse sense #1040 Sziasztok!
Nekem csak egy kérdésem lenne.
Honda accordot keresek de töröttet, vagy olyat amit bontani fognak esetleg majd, tehát amit nem használ már senki.
Kösz kösz -
gutamsn #1039 Hi all . Honda civic 1.4 is 4 ajtós ültetéssel kapcsolatban mondhatnátok 1-2 okosságot megköszönném.Pl: futómühöz nem kell e hozzányulni, hány centit érdemes. és mekkora felniket vegyek rá + gumit nyomtávszélesítés érdemes e, vagyis a futókhoz semmi képp nem akarok nyulni.Vagy az nélkül neki se álljak?? -
#1038 -
#1037 fórumos cartársé jó kis gép, de már szeretne egy Lude-öt :) -
#1036 xdD -
#1035 hali, nem tudja valaki, h honnan tudnék kódót szerezni 1 honda civic-hez (a gyári rádiójához)? 2000 vagy 2001-es évjárat. fontos lenne. -
#1034 Annyi pénzért ajándék volt... -
#1033 már azt is elvitték amit a napokban linkeltem, imádják az emberek :D -
#1032 azota rájöttem;) -
ZsirosKenyer #1031 én is láttam de eltűnt..nemár hogy annyiért megvették..ki volt az a barom? -
ZsirosKenyer #1030 amit múltkor javasoltam neked -
#1029 bizony -
#1028 rex forum? -
#1027 erről az autóról már olvastam rex fórumon, a régi tulaja írt róla egy-két dolgot -
#1026 akkor bocsesz! csak ha szóbajött gondoltam részletezhetnénk is... :) -
#1025 hhu,de jo lenne elsö autonak:DDD
nem is oly drága.persze sok pénz ez. -
Dénes é #1024 nem vagy egyedül -
#1023 ezt még kipróbálnám,hogy mit lép
-
#1022 Tisztában vagyok vele.
Láttam jópár hónapja egyet használtautón 2.6 milláért -
#1021 Ebből a Coupeból már gyártottak VTI-t , igaz a végén, abból is keveset, és ide csak pár darab jutott el ha jól tudom.
A piros fehér hátsólámpa pl széria az amcsi piacra szánt modellekben... -
#1020 jaja -
#1019 mehetne bele egy VTI motor
plusz a kasztnit megcsinálni ilyenre és hibátlan lenne...
-
#1018 Jó vételnek tűnik!
De h mi az a 75hp ???????? -
#1017 :D -
#1016 Szűrőket meg gyertyát is kapott sztem attól lett kicsit jobb. A légszűrőm pl tiszta fekete volt meg tele volt bogárral. -
#1015 Én kérdeztem a csávót aki vitte a fékpadra a kocsim,ő azt mondta:
'az öreg mindíg elöl van a képernyőnél,ugysem látja a féklámpát,majd egy kicsit rásegítek lábbal!Mindíg így csináljuk!" -
Borg #1014 Tök jó oldal: EG-re lehet felniket próbálgatni :) -
Borg #1013 Nitrós olajat :D Máskülönben nemtom miért menne jobban egy nagyszerviztől?