Honda autók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó donor lesz ez a te autódhoz 😊
Én már léptem, Accordom van 😊
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
énis szeretnék már "alkotni"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
rexfórumon már említettem azt hittem már olvastad...
Te mit veszel, vagy sikerült már???
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
hamarosan építem az autómat megvan a donor! japán belpiacos a csöpség <#finom>#finom><#hawaii>#hawaii><#papakacsint>#papakacsint>
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Visszatérve a témához, még egy 6.gen 1.6-os Accord-on gondolkozom (a 2.0 sajna túl erõs, 150+ le), rosszabb esetben 1998-2002 közötti VW Passat (1.8 20v vagy 1.9 TDI) is szóba jöhet <#vigyor5>#vigyor5>, bár ez offtopic.
a.) leszarta és rozsdás, de akkor óccsóért
b.) megcsináltatta igényesen -> nem adja el
c.) valahogy befoltozták -> eladja drágáért
Tavaly õsszel Tatabányára ruccantam fel még bp-rõl egy Prelude-ot megnézni. Vezetõülés szét volt szakadva, rozsdás hátsó sárvédõívek.. tipikus. Azóta tanultam párat.
Nekem is volt ilyen "elmenyem" Lementem Bp-rol Fonyodra egy E36 318-ast megnezni (haverom szar alfajaval <#vomit>#vomit> ) az auto egy skoda markakereskedesben volt, gondoltuk alaneztek rendesen mielott beszamitottak... hat nem jol gondoltuk! Szep vastag repedt gittelesek vartak, szerte szet szakadt ulesek (a raggatott huzat alatt), kinyithatatlan csomiajto, meg egy AF-es forgalmi, plussz meg egy csomo dolog! Aztan hirtelenfelindulasbol megvettem a mostanit! 😊
Így jár aki különlegesebb autót akar...
1.5M-ért a 2.2VTI 4gen Prelüket adják, amik jól karban voltak tartva. (ja, mind a két darabot 😄)
Úgy érdemes nézegetni hogy vételár + 200-300e huf felújítási költség.
Messzirõl elkerülni!
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
De még a jobbik eset, ha mindez a vásárlás elõtt derül ki.
Na mindegy, a remény hal meg utoljára ;]
Amúgy még ha úgy érzed hogy értesz hozzá akkor is vigyél magaddal egy szakembert, akinek azért minden apróbb motorzörejre van már tapasztalata.
Ha faterod ért hozzá akkor ok.
Elsõ körben nézd meg hogy nem volt e szénné törve, festve, hegesztve stb. Váznyúlványok, fenéklemezek, illesztések. Aztán a motorját, nem e füstöl, nem zakatol, nincs csapágyhangja, vagy nem e ereszti az olajat valahol.
Valószínûleg holnap veszek egy 1998-as évjáratú (5. gen) Honda Prelude 2.0 16v-t.
Elvileg 110ezer kilométer van benne a tulaj elmondása szerint. Mire kell majd figyelnem a megvétel elõtt a szokásos ellenõrzések mellett? A motor hangja mennyire muzsikál, rozsdakeresés, hasonlókon kívül, van-e valamilyen jellegzetes, akár rejtett típusbetegsége, amire figyelni kell? Néztem nepitelet.hu-n, ott mindenki isteníti az autót. Hátha van itt valaki, aki jól ismeri az adott generációjú Prelude-t. Elõre is köszönöm a tanácsokat, gyerekkorom álma ez a kupé. <#gonosz1>#gonosz1>
itt van 1 : http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1399620&command=ugras&screenwidth=1280
"Nagyobb súlyoknál jobban dominál a nyomaték,hogy miért nem tudom." Ok, maradjunk ennyiben. De akkor ne is magyarázz bele mindenféle hülyeséget.
Felejtsük el az egészet,és nézzük meg,hogy milyen motorokat használnak a különbözõ súlyú jármûvekben.
Modellautó 33000/min
motor 10000/min
személyautó 5000/min
teherautó 3500/min
nyerges vont 1800/min
traktor 1200/min
Dizelmozdony 800/min
hajó 400/min
Minnél nagyobb súlyokat mozgat,annál nagyobb nyomatékot és annál kevesebb lóerõt szednek ki a motorból.
A traktorok nevetséges lóerõvel,és brutális nyomatékkal dolgoznak.Ha ez mindegy és csak áttétel kérdése,akkor miért?Egy 5000-et pörgõ 100 lovas személyautó dízelmotor miért nem jó?
Miért terveznek ennyire eltérõ karakterû motorokat?-nem lehet hogy itt más fizikai képleteket is be kéne hozni?
Nagyobb súlyoknál jobban dominál a nyomaték,hogy miért nem tudom.
Te elvagy azzal az egy képlettel,de biztosan nem tudhatod hogy nincs-e más tényezõ.Nem vagyunk fizikusok,és amit nem értünk azt már nincs is?
Egy pillanatig nem hiszed el a tapasztalatomat,szó szerint hülyének nézel,és jössz nekem az esõvel,így tényleg semmi értelme az egésznek.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Right.