DOOM 3 magyarítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
A végén ne felejtsetek vmi passwordot rátenni. Nehogy lehúzza vmelyik kis patkány aztán azt mondja, hogy õ fordította le!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Kuldesz szoveget? Az email-em kuldom privatba.

hykao kivégzi a menüt, a többit meg kiporciózom...
ha gondolod, küldhetek egy adagot...
Némelyik fal-, tárgy textúra nagyon ocsmány (fullon is)!

Mike! felvállalod a koordinátor szerepét, mint a Thief 3-nál??? Nemsokára húzok el itthonról, ezer dolgom van.
Mindjárt feltöltöm a fájlt.
Ha jó úgy, én elleszek a menükkel, elég pepecsmunka ez is, a többit meg oszd akkor ki (ha elvállalod a koord.), ki mit csináljon!
Kéne egy DOOM3 szótár .txt-t létrehozni, mint a thief3 esetében, amiben a különbözõ tárgyak, helyiségek, egyéb dolgok neveit leírnánk angolul-magyarul, hogy a különbözõ fordításokból ne legyen kavarodás! Mindenki ugyanazokat a neveket használja a fordítás során!
a telepítõt szerintem nyugodtan rábíz6juk Andie-re, ha bevállalja...
Majd egy csinos telepítõt is kellene hozzá készíteni!
Amúgy megvan már a game neked is?
a thief3-nál is én kínlódtam a graf cuccokkal...
Csak így tovább, kár hogy az elfoglaltságaim miatt nemtok segíteni :/
Remélem hamarosan a nép közé dobjátok a munkátok gyümölcsét 😊
Beszereztem minden cuccot, így mindent tudok módosítani (DDS, TGA, stb.)
Olyan textúrákat láttam (már ha azok) a játékban, mint a Far Cry-nál lévõ ajtók mellenti "infórmációs panel" ahol lehet kattingatni.
Elkeztem nézegetni a fájlokat, de ezeket valahogy nem találtam eddig meg! Ugyhogy segíthetne valaki megkeresni!
Annyira sok textúra és egyéb fájl van!
A DDS fájlokat ezzel a progival lehet megnézni:
WTV dds viewer
Ha jáccani nem lehet, legalább forditson az ember

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Jöhet a file, még itt vagyok 1 óráig kb. (ez notepaddel szerkeszthetö, ugye?)
doom3hun.uw.hu
ha fájlokat kellene felpakolni...
a jelszót küldöm priviben!
Küldjem az english.lang fájlt emberek???
Elküldeném, aztán találjuk ki, ki mit fordítana!
Andie: ZsoltiHunGames azt írta, hogy egyes helyeken nem kezeli az ékezeteket (alapból), én még nem találkoztam ilyennel, de ha lesz, szólok jó? Hátha tudsz vele valamit kezdeni. (bár este már nálad is fenn lesz a játék úgyis)
Andie: még nincs egyeztetve
Mike: még nincs egyeztetve
ZsoltiHunGames: textúramódosítások
Hykao: egyelõre a menüket csinálom (sajnos, mint ahogy a belinkelt képbõl is látszik a menüben van-lesz egy pár "karakterlimites" kifejezés, mert amúgy nem fér ki hosszabb szöveg)

Ez a pak004.pk4 nevû tömörített fájlban található, azon belül a strings mappában.
Namost ezt a strings mappát (amiben csak az english.lang fájl van) kiemeltem, csináltam belõle egy pak005.pk4 tömörített fájlt. (ami egy új fájl, tehát nem ír felül semmit az eredeti fájlok közül)
Bemásoltam a többi .pk4 fájl közé, és innentõl a játék ezt használja!!!
Jöhet a nekem szánt adag.
(letölteni...öö... postán rendelni csak délután tudok, úgy 17:00 fele 😞 )
mindjárt lent van...izé hozza a postás a gamét és meglássuk...
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Támogatom az ötletet.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit