1798
-
Lizzard #598 Hi kedves Doom 3 HUN készítők!
Tegnap játszogattam a játékkal és az egyik helyszinen találtam egy szöveghibát. Csináltam róla screenshotot, talán be tudjátok azonosítani, mi lehet a baj, egyszerre volt angol és magyar szöveg is a kijelzőn.
Ha esetleg túl nagy lenne a kép itt van a link: [L]http://users.atw.hu/lizzard/Doom3/error.JPG[/L]
Üdv.: Lizzard
Ui.: Örülök a fordításnak csak így tovább... -
Padló #597 Namondjadmárteis? :PPP Nekem sincs valami fényes hangom, de egy próbát megér! :) -
davos80 #596 Én szívesen segítenék, de nem olvasok szépen fel. Hadarok... -
Bandy #595 Lenne esetleg mégvalakinek kedve audio logokat magyarra forditani illteve szinkronizálni ?:) -
davos80 #594 Kössz. -
mike369 #593 az benne a pláne, hogy van grafikus, kódos és osztott része is, úgyhogy ki-mit-szeret... -
davos80 #592 És ez teljesen grafikus, vagy kell hozzá némi webprogramozási ismeret is?
Többet nem offolok.. -
mike369 #591 dreamweaver -
davos80 #590 Van itt egy ún. sentry mod, amivel a kis robotok követni fognak, így segítenek minden harcban is. Tegyétek ki a honlapra ha gondoljátok. -
Padló #589 Hééé hova tünt az beírás amire ezt válaszoltam????? -
davos80 #588 Ha már 4966 ból, 4500 kész, akkor nemsokára teljesen kész lesz a magyarítás, igazam van?
1 kérdés a honlap készítőjének : milyen progival csináltad a honlapot? -
Padló #587 De hol? A doom3hun.uw.hu oldalról letöltöttem egy módosítást de az nem jött be!! Tudsz mást? -
mike369 #586 -
Padló #585 Na igen megér! Csak neki még az XP-t is fel kell raknom mert 98 alatt nem akar indulni! :)) De ha úgy se megy legalább lesz egy jó XP-je! :))) -
Bandy #584 köszi mert akkor ha kész van egybe rakhatjuk a szinkront és a magyarosítást és akkor majdnem egy 100%-is magyarosítás lesz :)) -
mike369 #583 naná! -
Bandy #582 Mike ha végeztetek a magyarosítással akkor segitetek nekünk az audio logok lefordításában? -
Bandy #581 meg ám :) mindjárt kapsz tőlem egy emailt :) -
mike369 #580 valahol láttam már képeket gf2mx400-zal is, úgyhogy vagy kamu volt, vagy nem lesz gond.
a readme-ben ezek vannak:
o ATI(r) Radeon 8500
o ATI(r) Radeon 9000
o ATI(r) Radeon 9200
o ATI(r) Radeon 9500
o ATI(r) Radeon 9600
o ATI(r) Radeon 9700
o ATI(r) Radeon 9800
o All Nvidia(r) GeForce 3/Ti series
o All Nvidia(r) GeForce 4MX series
o All Nvidia(r) GeForce 4/Ti series
o All Nvidia(r) GeForce FX series
o Nvidia(r) GeForce 6800 series
szóval valószínűleg kamu volt, de egy próbát megér... -
Padló #579 Küldtem privit megkaptad? -
Padló #578 Egy másik kérdés: Egyik havernak egy GeForce 2 GTS 64 mb-os videjókártyálya van! 2600as celeron 512 mb ram szerintetek a videókártya miatt azért el fog indulni a gáma? -
Bandy #577 okés köv. hétre elkészül néhány audio log magyarosítása adj egy email címet és a többit majd ott megbeszéljük. -
Padló #576 Hát megpróbálhatom oké! :) Ha nem tetszik akkor meg kuka oszt jóvan :P Mikrofonom nincs de szerzek akkor! :) -
mike369 #575 06672?
pedig ott minden okés!
bár volt tegnap egy kis geb@sz: amit visszaküldtetek, azzal mindig kidobott játék a menübe. visszatettem az előzőt, úgy meg megy. majd megnézem! -
#574 Találtam egy hibát 06672-nél csak a stringet írja ki! -
mike369 #573 Levél ment priviben! -
Bandy #572 Hát az lesz, hogy amint elkészültek az első pár audio logok lefordítása, akkor abbol kiválasztasz egy neked tetszőt és ha van mikrofonod akkor kapsz egy progit tőlem és szépen ügyesen felolvasod majd az eredményt elküldöd nekem :). -
papasz #571 jok vagytok fiuk! koszi a faradozasert es a forditasokert.....csak igy tovabb -
vassyg #570 Hmmm.. az doom3.exe-t nem csak a telepítés után kéne átirni, mester?:) -
Padló #569 Azt csináltam, hogy deamontool-szal BEmount-oltam és átmásoltam a winyóra! utána már engedte a fájlcserét! Aztán kiírtam, a cd el is indult de így sem volt jó sajna! Azt a hibát írta ki hogy a doom3.exe rosz exporthoz vagy mihez van csatolva a kernel.dll fájl-hoz!! :) remélem érteni mit mondani mert csavaros a nyelvem!! :P Ez vajon mit jelenthet? -
vassyg #568 winiso-val megnyitod az imagefájlt, átirod és utána meg elmented, asszem... -
#567 Én passzolom a kérdést. -
Padló #566 Na akkor csináld magad Meg-gájvert jáccom! :PP -
Padló #565 Na megpróbáltam de írásvédettek a fájlok és nem írja felül!? Ötlet? -
Padló #564 Hogy haladtok a WC-s kérdéskörben? :DDDD -
Padló #563 Hogy ez nem jutott eszembe istenem áááá tényleg köszi megpróbálom! :) -
mike369 #562 megnyitod isobusterrel vagy daemontoolsal és úgy... -
mike369 #561 doom3hun/modok! -
Padló #560 oké de nekem cue bin -ben van meg és ott azt írja hogy azt a .msi-t írjam felül az eredetin és úgy írjam ki? Na azt meg hogy? :)( -
#559 Nézz el a linkre ami itt a bannerben van =) Ott van megoldás elvileg