1798
  • Padló
    Hát igen de én szeretek elmerülni a történetben is ha már van nrkrm az többet ad mint csak gyilkolni a démonokat! A kettő együtt a 100%-os élvezet! :D
  • Padló
    Külső szövegeket is fordítotok?? Úgyértem a mi nem PDA hanem kiírás a játékban a falom meg ilyenek?
  • ibrik
    A démonokat angolul is le lehet nyomni.
    Search, para and destroy...
  • Padló
    1-2 hét? Jó legalább addigra már úgy ki leszek éhezve hogy indulatból lenyomok minden démont MAGYARUL!! :DDD
  • InviciblE
    Ami tökéletesen stimmelni fog mindenhol az még 1-2hét max
  • Padló
    Bocsi csak most kapcsolódtam be! :) Sebtében olvastam csak vissza! :)
  • hykao #472
    Ehhh #450-es hozzászólás...látom te se nagyon szeretsz olvasni... :))
  • hykao #471
    Persze ha kicsit is gondosabban olvasta volna végig a letöltés oldalon található - igazán nem sok, és néhol pirossal kiemelt - szöveget...akkor nem tette volna fel ezt a kérdést, hogy 100%-os e...
  • Padló
    oké de inkább megvárom a teljes magyarosítást mert nekem ez a mániám!! :)) Szeretem ha magyar a cucc! Mikor lesz kész a 100 FULL? :))
  • InviciblE
    Küldjem akkor mailben?
  • InviciblE
    Ez még nincs kész teljesen, de már jobb, mint a mién a GS-en. Amúgy a mi PDA fordításaink vannak ebben is!
  • InviciblE
    Hát összedolgozunk és muszály. mErt lement egy rakat cuccot. Szerintem told végig most. Magyarítással meg várd meg a FULL 100%-t!
  • Padló
    Köszönöm! :) És ezen még fogtok javítani? vagy ez már 1000%-os? :)
  • ibrik
    "Elvileg" - mivel eredetileg nem magyaroknak szánták a játékot - az angolul tudók a hangfájlok segítségével minden segítséget megkapnak a továbbjutáshoz. Ezzel szemben, akik hallás után nem érteni áángol, azok eleve hátránnyal indulnak. Néha tényleg jól jön az a kis lőszer/fegyver utánpótlás, amihez hozzájuthatunk a szekrényekből.

Mivel szerintem csak nagy elvi alapon beszéltetek a hangfájlok "leszinkronizálásáról", mindenképpen jó lenne, ha ezek a kódok is belekerülnének a PDA-kba szövegesen is.
    De ez csak az én véleményem.
    Hallás után én sem vagyok nagyon jó angolból, de ha van türelmem végighallgatni a szövegeket, a számokat még felismerem
  • InviciblE
    Igen, megkaptam! :D
  • hykao #463
    Ja! Azt töröld ki előtte!
    A pak999.pk4 amit innen töltöttél le az már tartalmazza a GameStar-os fordítást is!
  • Padló
    Hát az a 90%-os magyarosítás amit a gamestar-ól töltöttem le!!
  • hykao #461
    Mi az az xxx.hunpak.pk4???
  • Padló
    És akkor muszáj előlről kezdeni hogy ha a xxxhunpak.pk4 már fent van és most bemásolom a másikat a base-ba?
  • hykao #459
    Szerintem, ha már magyarítás, akkor mehetne bele.
    Bár annyit talán meg lehet csinálni, hogy kétfajta magyarítás lenne letölthető, az egyik kódok nélküli, a másik meg a kódokkal, ez végül is nem nagy munka.
    De ha gondolod, feltehetjük szavazársa a kérdést a DOOM3 topikban.
  • mike369
    jó az!
    tegnap küldtem levelet. megkaptad?
  • Padló
    jaaaaaaa oké vazze... :))) És a xxx.hunpak.pk4 maradhat?
  • Padló
    szerintem jöhet szia! :)) Én tegnap este füleltem a kód után éppen! :) Nem megy úgy az angol tehát nagy teljesítmény volt, hogy kitaláltam (na jó a számokat még ismerem :)))
  • hykao #455
    Banyek nem a tartalmát kell bemásolni, hanem magát a fájt, amit letöltöttél!
    Nem kell kicsomagolni!!!
  • InviciblE
    jaja, base könyvtárba
  • Padló
    Fent van az xxx.hunpak.pk4 azt le kell törölni vagy nem?
  • InviciblE
    Na hali! Az egyik fordítónk megcsinálta, hogy azokat a kódokat, amiket csak hangjegyzetekből kapunk meg megjelenjenek email-ben is. Kell ez nekünk vagy ez csak legyen egy külön MOD?
  • Padló
    Sziasztok! A letöltött pak999.zip tartalmát hova kell bemásolni? Egy az egyben a base könyvtárba?
  • mike369
    max. 1-2 hét
  • DeeTox
    Kb mikor lesz kész a magyarosítás?
  • Kandurex
    Szerintem meg eccerűbb ha megkéred, h kapcsolja vissza az árnyékokat
  • GrimReaper78
    bocsi az OFF-ért
  • GrimReaper78
    és mennyi/milyen RAM-od van? és milyen driver? csak mert haveromnál GF 5900 és AMD 2800+ mellett, 512MB 333-as RAM-mal 800*600@mediumon néha megakad...

• CUCLI
    (kurvaanyádid...)
  • TommyGun
    ANDIE NE TEDDD !!!!

Ebbe a gépbe ne vegyél nagyobb VGA-t kivéve ha nem cseréled le a gépet 1-2 hónapon belül mert nincs értelme. Nekem K3 Ultra van ebben KT333-as VIA csipszett, 4x AGP, 1 Giga ram van és 9600XT. Ez mind OK és fasza csak 800*600@High 36 FPS ami nem is lenne rossz egyedül az élsimitás van kikapcsolva...

Havernál proci ugyanez csak neki KT600-as lap ugye ez 8x AGP és DUal DDR-s a lap és persze iszonyat sebbességet produkál az AGP az északi híddal ileltve a déli és az északi híd között is van valami VIA okosság és majdnem 4x annyi a sávszélesség....namost havernak is szír még márkára is ugyanez a 9600XT és nála 800*600@High-ban 58 FPS a timedemo és ugyanaz a gépünk kivéve a lapot......
  • BaLeeX
    Mars vissza SH3-at fordítani!

Bocs, nem általánosítani akartam ott is volt ami nagyon hamar elkészült a Splinter Cellre konkrétan emléxem, mivel az megjelenés után nemsokkal már letölthető is volt.
    De ez az SH3 már nagyon nyúlik, ígérjétek meg hogy ha végeztek belehúztok. :)

Tudom könnyen pofázok hiszen segíteni nem tudok de szívesen tenném ha tudnék angolul ugyanis így potnosan tudom mennyit dob egy játékélményen, ha érted is miről van szó. Kb. 200%-ot...
  • mike369
    a főszereplő magyarhangja vagy Antal Imre, vagy Vitray Tamás...
  • hykao #441
    Ne általánosítsunk kérem! Én is Gamehunteres madár vagyok, igaz az Elite Force 2-t már majdnem másfél éve csinálom, de annó a Slinter Cellt, meg a Terminator 3-at elég hamar befejeztem.
    Igaz a csapatban egyedülállóan én egyedül dolgozom...
  • TTomi
    Hi! Fordítás fasza, eltekintve egy-két gépelési hibától!
    Kik lesznek majd a szinkronhangok?
    Mindenesetre gratulálok szép munka, csak igy tovább!!!
  • mike369
    az részben az én hibám is mert én is jelentkeztem, csak hát a t3, meg most a dúm...