1798
-
Padló #558 Srácok! A haveromnak win98-a van és hát nem indul el! Lehet valamit tenni ez ügyben? -
#557 Én nem, csak mé kell nekem támadni? Dehát ha jól esik neki..... -
mike369 #556 De fiúk!
Csak nem fogtok pont a WC-n összeveszni?
-
#555 Ehh. Nem gondoltad még hogy nem volt oldal frissítve és nem láttam hogy már megírtad. Pffff. Kell itt egyből a másik torkának ugrani. Nem volt netem egy most egy óráig azt most ment el a válaszom. Kicsit visszavehetnél. -
#554 Olvass már vissza!
Én pont ezt írtam több, mint egy órája. -
#553 Lavoratory: Nem lehet hogy elírták a laboratory-t? -
#552 Háát...
A mosdó szóra hasonlítana, de az "lavatory"...
De ha esetleg abból indulunk ki, hogy a "V" és a "B" egymás mellett vannak a billentyűzeten, akor csak sima mellégépelés lehet, vagyis "laboratory" a helyes szó -
mike369 #551 priviben küldtem két linket!
nézd meg, hátha van benne még használható szöveg...
az én szemem már kicsit jojózott a vége felé. lehet, hogy elnéztem pár beilleszthető sort. -
Padló #550 És ha jelentkezem akkor utána mi lesz? :P -
#549 Ez mi a franc?: lavoratory
-
Bandy #548 Nos ahogy Starfish is mondta elkezdtük a szinkronizálást akinek kedve van az kerese Starfish-t vagy írjon nekem [email protected] .Egyenlőre a logok fordítását kezdtük el én pedig egy próba logot szinkronizáltam és azt efektezem.Egyenlőre itt tartunk szal várjuk a lelkes jelentkezőket... (én most meló majd holnap back) :P -
#547 Mike! Ez lassabban fog menni, mert most értem 4680-hoz és innen alig van valami lefordítva
-
#546 Szolgáltatónál van a probléma -
#545 Valós jaja :D -
mike369 #544 majd +nézem, de /pillanat nincs 5letem... -
davos80 #543 Azé kössz. Le tudtam tölteni, csak a képek nem jönnek be. Mind1. -
Padló #542 Ezen a címen valós az a kód hogy 0508? http://www.martianbuddy.com/ -
Padló #541 Szóval akkor nemsokára magyarul haljuk a hangokat? :)) Kira! Én adhatok hangot egy zombinak? Nagyon félelmetesen mondom azt, hogy Grrrráááá!! :DDD -
#540 Oks csak előtte még legyen meg a fordítás :D -
mike369 #539 nekem ie-ben és netscape-ben is bejön, úgyhogy passz... -
#538 Szívesen szinkronizálok: [email protected] -
mike369 #537 itt a link:
http://doom3hun.uw.hu/files/pak999.PK4 -
#536 Nah Bandyval belekezdtünk az Audio logok fordításába és a gaméba való vissza paszírozásával. Akinek van ledve beszállni fordítani az szóljon. Én leírom a szöveget hallás után, sokszor ellenörzöm hogy tuti legyen. Szóval akinek van kedve az keresse meg Bandy-t vagy engem. =) -
davos80 #535 Ez jön be Mozillában, explorerben, meg ennyi se. -
#534 Nekem müxik! -
mike369 #533 miért ne működne? -
davos80 #532 Mé nem műkszik a a magyarítás oldala? Le akarom tőteni a legfrissebb verzsönt. -
mike369 #531 ok -
#530 PDA-król jut eszembe...
A FallOut hogy meg előzte a korát... PIP BOY tulz. Az első rész idején még a valóságban sem voltak PDA-k... :) -
#529 Ja srácok látom modokhoz kitettétek a coop-t
Felesleges volt, az nem megy
-
mike369 #528 folyamatosan azokat javítgatjuk
most is tettem ki... -
#527 Nincs olyan típusú fordítás amiben kivan már javítva egy-két elírás + hiány ? -
#526 *szakaszvezető -
mike369 #525 ok! nézem!
végülis a wc-ben is lehet pihenni... -
#524 Találtam még pár hibát, Mike küldtem priviben a shotokat.
pl: Restroom ebben az esetben WC, nem Pihenőhely
ill. Kelly az egyik ímélben (remélem máshol nem) Szakaszvazatő-ként szerepel, de ő Őrmester! -
mike369 #523 Ment privi!!! -
mike369 #522 nem túl sok!
akkor kapjátok le az oldalról a leghrissebbet és ha kész, mailezzétek át!
köszi! -
#521 Vanni van :D [email protected] (msn is) ICQ-t már ritkán használom (122526958) -
Bandy #520 hát én is csak azt a megoldást tudom :( megpróbáltam megkeresni a neten a logokat de nem találtam meg úgyhogy sztem maradjunk ennél a megoldásnál.Van valami elérési lehetőséged pl icq vagy mirc vagy egyébb ott pontosan meg tudnánk beszélni a dolgokat. -
#519 Hát ha kell én végighalgatom a logokat és elkezdem leírni meg fordítani. Vagy ha van más lehetőség szóljatok ;)