1798
-
#758 Még jól emlékszel a nyelvtanra! De komolyan én még nem is nagyon találtam helyesírási hibát. A PDA maileket meg vagy 4szer olvastuk át! -
#757 1. Ha annyira a szíveden viseled a magyar nyelv ügyét, akkor miért ékezetek nélkül írogatsz??? (Utálom az ékezetek nélküli beírogatásokat...)
2. A te hozzászólásod is hemzseg a helyesírási hibáktól (pl: vesszőt nem csak a "hogy" szó elé teszünk)
3. "annyi helyesirasi hiba van a magyar nyelvben mint a kurva elet" -ezt a mondatodat nem tudom értelmezni...a magyar nyelvben... :)
4. "nem tanultok nyelvtant vagy mi ?" - hát én már jó régóta nem...iskolában...de arra még emlékszem, hogy a mondatvégi írásjelek elé nem teszünk szóközt... -
#756 Bármely MÓD után az aktuális pálya elejére teszi a mentésedet!
Tehát a gyorsmentésre is csak autómentést kapsz!
Viszont amint eltávolítod a a MÓDOT (vagy csak nem töltöd be, amennyiben tényleg módként peccseled a játékhoz...) a gyorsmentés megint a régi lesz... -
mike369 #755 ha még egy kicsit kötözködtök, leszedem az egész oldalt és majd kaptok egy végleges verziót......valamikor.
vedd már észre, hogy kb. 1 hete fordítunk ingyen és bérmentve és ehhez képest már jó adaggal elkészültünk... -
#754 -
mike369 #753 Köszi!
Na ilyen egy tökéletes észrevétel!
Javítottam is... -
#752 Pontosan hol vannak a hibák, mert így elég nehéz javítani őket. Ha majd azt olvasod, hogy 100% akkor lesz készen, egyelőre ez még csak béta! -
#751 A modok egy része sajnos szétcs*szi a rendszert :( -
#750 Ja, de most ellenőrizzük a szöveghosszokat! Még béta a cucc! -
#749 Okés nézd meg, mert tegnap késő este pont ezt javítottuk! -
#748 annyi helyesirasi hiba van a magyar nyelvben mint a kurva elet. nem tanultok nyelvtant vagy mi ? - vagy csak siman kapkodtok ? nem kene mert igy eleg gany. most mondanam, hogy elkuldenem a kijavitott fileokat de nem tudom, hogy vevok vagytok -e ra. ha igen kuldjetek privat uzenetet vagy egy mail -t! (nem anyazas :) -
Lizzard #747 Ja igen és még valami, az mitől van h. mióta feltettem pár modot, amit az odlalatokról szedtem le, azóta nem műkszik normálisan a nentés, ma is mentettem egy teljesen új slotba és mikor később visszatöltöttem, nem volt ott, csak az autosave.
Mással is előfudult már ilyesmi? -
Lizzard #746 Ja azt nem is irtam, h. az a baj, h. az utsó sorból mintha hiányozna pár szó, nem? -
Lizzard #745 Hi Doom3 HUN készítők!
Megint felfedeztem a magyarításban egy kis bugot, ami az ALFA LABOR - 1. SZEKTOR pályának betöltő képernyőjén van.
Bedobok róla egy screenshotot: BUGOS HONOSÍTÁS -
#744 köszi megpróbálom minnyán
-
#743 Írd át a cfg-t. Én is azt csináltam. LOL -
#742 Probalkozzal Num Lock nelkul. -
#741 ha magyarosítom a gamet akkor az oldalazást nem tudom rátenni a jobb-bal nyilakra
van tippetek hogyan lehet megoldani?
-
#740 #737 .. nem , nemtöltögetem fel , de biztos vagyok benne mert kiírtam kis cetlire mikor játszottam .. a magyarosítást pont játék előtt frissítettem ... ha ma játszok , megint leszedem a legújabbat -
#739 Mármint a mail-t! -
#738 Ezt tegnap már javítottuk! -
#737 Csinálj shotokat a hibákról (F12). -
#736 most jaccgatom vegig a doom 3at .. (na mi mást ? :P ) és egy pár hibát találtam
delta labor sector 2 észak a pálya betöltésében a "különböző" szó 2x van
delta 4es szint kicsit hiányos ..
a Shultz PDA-ban a mail el lett b-szva ... -
#735 #730 akkor legyen CSELLO :P
-
#734 Tom, én is észrevettem! -
#733 Amúgy a lefordított szövegekben rengeteg helyen van még ékezet nélküli szó! Olyan helyeken, ahol tuti kezeli az ékezeteket, mert ugyanabban a mondatban van több ékezetes szó is!!! -
#732 Hmmm, én ezt észrevettem a menü fordításánál, át is írtam "A"-ra az "Á"-t...valszeg véletlenül vissza lett javítva. -
#731 Tom azért mondtam, hogy ott az á-t a-ra kellene cserélni -
mike369 #730 tja, az ékezeti gond...
nem baj, kabel-ként is érthető lesz... -
#729 Amúgy az FPS azért ennyi, mert közben CD-t írtam! -
#728 There's another bug! -
#727 Tuti! :D -
Bandy #726 huh egyre többen jelentkeznek szinkronizálni, olyanok is akik rendelkeznek már szakmai háttérel is és szivesen részt vennének a programban :).Úgy néz ki kezd alakúlni a dolog :) -
Bandy #725 Navégre megtaláltam a megfelelő beállítást a szinkronhoz most majdnem ugyan akkora lesz a fálj mint az eredeti és a hang minőség is jó :) -
Padló #724 Na de fiuk a barátnőmről beszéltek!! -
Bandy #723 hehe de -
#722 Nem inkább? -
Bandy #721 igen és elötte én ezt csinálom vele -
Padló #720 -
#719 Britni SPÍRSZ elválalta! És csak ezért megtanul magyarul is!