Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
April Fool !

nagybetukkel.....magyarul aprilisi trefa....
First Look Silent Hunter 4
Sub Action in the year 2050!

http://www.subsim.com/news/2006_aprilfool.htm

Ez mi akar lenni?
Tuvok
Nálam is németen van ...

PanzerWolf
Nekem nem csinált semmit se az 1.4.Ugyanúgy ezekkel a billentyûkkel kanyarodom.Amúgy valaki azt mondta,az AOTD modba,hogy ALT+ ENTER a torpedólövés.Ennek tök örültem is mindaddig míg ki nem próbáltam.Nekem ugyanúgy Enter simán.

Pluskast
Tanúlj meg németûl és akkor nincs gond<#idiota>
Mondjuk én élbõl az alap játékban is németre raktam mert az úgy élethûbb, meghát beszélem is a nyelvet😊 (csak teljesen halkan jegyezte meg)

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Tuvok
Valaki nem tapasztalt olyat, hogy az 1.4b nodvd crack felrakása után 1-2 billentyûbeállítás átkerült máshová ?
Az élesen balra és jobbra gombnak a [ és ] gombokon kellene lenniük, ehelyett most az é-n meg az ó-n vannak .
Felraktam egy mod-ot is, de annak nem kellene érinteni a dolgot, csak a tengeralattjáró belsejére vonatkozó dolgokat tartalmaz, így a crack-re gyanakszom .

Tuvok
585-en vannak regisztrálva a fórumukon ha a sztaki szótár nem csal, nem hiszem, hogy mind német . A hivatalos-, és a subsim fórumon is van saját topikja a modnak és a klánnak, ha ez mind nem volt elég ahhoz, hogy megcsináljanak egy angol verziót a honlaphoz, és gondolom maga a mod is tök német, ezért felhagytam vele, akkor nemtom mi kellene még nekik .
Egy php alapú portálhoz pedig egy angol nyelvû plugint telepíteni kb . 1 percbe telik, a regisztrációs formulán pedig mindenki kiválaszthatja a neki ideális nyelvet .
Ez tipikus német felfogás, hozzájuk kell alkalmazkodni, õk nem hajlandó máshoz, ez régebben Battlefield-es idõkben is tapasztaltam, minden nemzetközi listán (clanbase pl .) szereplõ klánnak jóformán kötelessége volt legalább egy angol nyelvet telepíteni a honlapjához és a fórumához, fõképp az elérhetõséget miatt, hát a németek ezt nem tették meg, nekik még a játékstílusuk is kirívó volt, ami nem volt tiltva hivatalosan, de etikailag szemét dolog, õk szemrebbenés nélkül használták ki . De ez már más tészta .
Szóval bocs, de nekem nincs ingerenciám a németek által kiadott dolgokhoz .

Ha valaki használ az aotd mod-on kívül valami használható, értelmes, és ANGOL nyelven is elérhetõ mod-ot, amit érdemes kipróbálni, légyszi adjon egy linket .

A hangokat sztem könnyü kiszedni, a \data\sounds könyvtárban vannak. Most az AOTD-ban lévõket lementem máshová, aztán elkezdem összehasonlítani az eredetivel, és ami tetszik azt kicserélem. Ilyenkor jön jól a JSGME, mert az meg lementi az eredetit, és egy mozdulattal cserélhetõ a mod. Ezzel szoktam a modokat pakolni, mert ezzel könnyû visszacsinálni, ill. eddig könnyü volt, de most ezt az AOTD modot nem tudom uninstallálni, valszeg újra kéne telepítenem a gamét. <#mf3> Ehhez most egyenlõre se kedvem, se idõm.

Tuvok: Köszi, akkor megnézem azt a config fájlt.

Amúgy nem védeni akarom a németeket, de sztem a németek elsõsorban maguknak csinálták, és valszeg nem gondolták, hogy népszerû lesz a dolog, amúgy meg sztem nekik sincs energiájuk még plussz a fordításokra is. Igazándiból kritizálni könnyû (én is szidom õket, mert nincs uninstall), de megcsinálni, sokkal több energia. Ezt azért vegyük figyelembe.
PanzerWolf
Jó lenne kivenni a hangokat de,nem értek hozzá!Igen ez sajna a nagy baja,hogy a torpedók elöbb megjelennek.Amúgy a füst is szebb lett,meg ha rongálódik a tengó akkor,füstöl...stb.Ezeket szerintem tök jók!

Tuvok
De a németek nem így gondolják ...

Tényleg elég gáz. Nem tudom miért nem jönnek már rá, hogy az angol a világnyelv, nem a német.

Tuvok
Mondjuk elég cikinek tartom, hogy egy ilyen hangvételû mod-nak nincs angol honlapja, leírása ... 😞

StormConditions bejegyzés az uboat.cfg-ben, ezt most hirtelen a javításlistából vettem, hogy hol kell keresni a fájlt csak otthon tudnám megmondani, asszem minden tengónak külön van ilyen configja .

Elhiszem, hogy szivesen kiprobálnád, sajnálom, hogy nem tudod. 😞
Ja, még a skineket is lecserélte, volt ami tetszett, volt ami nem, de a játékbenetbe való belenyúlást nem szeretem, ez indokolatlanul könnyebbé teszi a játékot.
Amúgy hol lehet a szélerõsséget átállítani, mert a 10m/s az szerintem korrekt beállítás, biztos nem csak teljes szélcsendben használták az ágyúkat.
Ilyen moddal még nem találkoztam, tucc segíteni ?
Tuvok
Szivesen kipróbálnám, de a letöltésig se jutottam el 😄

Az ágyúkat simán átírhatod, hogy milyen szélben használhasd, nem kell mod hozzá, de ez biztos nem új .

Nekem az AOTD moddal a köv. problémáim vannak:
1. A víz csúnya fekete és sürü lett. Lehet, hogy élethû, de csúnya.
2. A fejlett torpikat hamarabb kapod meg mint az eredeti gaméban. (sztem ez csalás).
3. Vannak új hajótípusok, 17KT-val. Ezzel szintén irreálisan nagy eredményeket lehet elérni.(sztem ez is csalás.)
4. Én pl. uninstallálni szeretném az AOTD modot, és nem tudom megtenni valszeg, csak ha ujratelepítem az egész gamét.

Bár volt 2 pozitiv dolog is: 10m/s hullámokig lehet használni a légvédelmi és a fedélzeti ágyúkat. És a hangok jók lettek, azokat asszem kiszedem belõle, és felrakom az eredeti gaméba.

Szóval gondoljátok meg mielött felrakjátok a modot.
Tuvok
német, hurrá <#wilting>

Pluskast
Kb egyforma mindegyik. Minden esetre felraktam, de lehet, hogy nem jól tettem. Épp periszkóp mélységbe mentem le, hogy megtámadjak egy britt teher hajót fel akrtam tolni a periszkópot erre behallt az egész game. Ilyet még sosem csinállt pedig jó ideje meg van. Ráadásúl 65000 tonna hajóteher úszott el a semmibe mert kivágott és nem volt mentés....

PanzerWolf
Pluskat:na ezt nem tudom.Nézd meg a méretét nekik.Szerintem a legnagyobb a legjobb ha van ilyen.A többi csak csökkentett,röviditett fajta.Ez scak tipp.

Pluskast
Bocsi ez a Living moddra vonatkozott😊

Pluskast
Hadd kérdezzem meg, hogy a download szekcióban 3 fálj van. Mind a 3-at le kell szedni?

atyka
Köszönöm!

PanzerWolf
MIndenki más modaokkal játszik.valakinek csak az 1.4-es patch van fent.Nekem még ez mellett az AOTD.
http://aotd-clan.de/phpkit/ innen töltehted le.Bal oldalt a downloadnál.Vannak még patchek is ott pluszba de,ez tartalmaz ahogy tudom többet is.
A 3. kérdésedre nem tudok sajna válaszolni(segiteni).
gyere jelentkezz be ide,itt biztos tudnak segiteni:

www.silenthunter3.hu

A fórumba külön kell regisztrálnod.Oda belép és ott felül.Ami bal oldalt van regisztráció az a taglistához van,meg a dicsõségtáblához.

atyka
Ja, három...
3.: Mely portokat kell engedélyezni a routeren, ha hostolni szeretnék?

Köszi!

atyka
Sziasztok, két kérdésem lenne:

1.: Mi ez a mod, amivel játszotok?
2.: Hol lehet hozzájutni?

Elõre is köszi!
a

Tuvok
Gihi, aranyos 😊

PanzerWolf
Bejön nekem is már.
Megvan a végleges domain nevünk!

www.silenthunter3.hu

Nálam bejön.
PanzerWolf
Nem jön be az oldal.

Mi ez valami regény?
http://www.oficeandsteel.com/index01.htm (forrás: http://subsim.com/)

Letölthetõ az oldalról egy "kis" (115M😎 animáció: Of Ice and Steel Video Trailer.

Egy évvel az "eredeti progi" megjelenése után, magyarosították ... <#nevetes1>
PanzerWolf
A Pcdome oldalán az SH3 6990ft ha valakit érdekel.Ja,és magyar felirattal!!!

PanzerWolf
Nekem is mod van fent.Ugyhogy sajna nem tudok segiteni.
Gyertek ide:

http://silenthunter3.abkant3000.hu/menu/oldal.htm

Tuvok
Hát igen, változnak az idõk

Szívesen segitenénk, de sztem itt mindenki moddal jáccik.
Tuvok
Köszi, ezekszerint rakhatom újra

Goaulds
Ma multi
20:20 kor inditom a servert
Name: HUNter
Jelszó: 12345
GYertek, legyünk minél többen <#hawaii>
SH3

Jaffa Kree!

Tuvok
Lenne egy kérésem vkihez, akinek nincsenek fönn mod-ok, mindegy hogy tört vagy eredeti a játék, lényeg, hogy az interior fájlok érintetlenek legyenek .
Kellene pár fájl, mégpedig :

\data\Interior\NSS_Uboat2\NSS_Uboat2_CR.sim és NSS_Uboat2_CT.sim

\data\Interior\NSS_Uboat7\NSS_Uboat7_CR.sim, NSS_Uboat7_CT.sim és NSS_Uboat7_RR.sim

\data\Interior\NSS_Uboat9\NSS_Uboat9_CR.sim, NSS_Uboat9_CT.sim és NSS_Uboat9_RR.sim

\data\Interior\NSS_Uboat21\NSS_Uboat21_CR.sim, NSS_Uboat21_CT.sim és NSS_Uboat21_RR.sim

11 fájl, összesen 200 kbyte, zip-ben negyede, tehát mailben elküldeni nem ügy, fontos lenne .

Tuvok
Van olyan mod mostanában, amit érdemes használni ?

PanzerWolf
1.4-hez nincs még magyaritás?

xj700t
<#worship><#smile>

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

Én leszedtem. Köszi. <#eljen>
Kár, hogy angolul van. 😞
Seaweed
Nah leszedte valaki?! Milyen? Bejon?!
Seaweed
Ez tetszeni fog nektek! (hetvegen legkesobb torlom)

<#wink>
Jaja. Én is használom, nekem pl. a böhöm nagy hajók nem tetszenek benne, ugyhogy le is fogom szedni.
Goaulds
Igen van törés is az 1.4 hez
Az UBI.com on kell egy regiszrációt csinálnod ,é saz itt megadott nev/jelszóval tudsz belépni a játékon belül a multi részbe!
1.4 el játszunk , én mod nélkül, de valaki felrakja a AOTD-t Én ezt nem teszem mert még én megyek 1942 ben IX es tipusommal hagyományos torpokkal , elterelõk nélkül , addig akik használják e MODOt van hangkövetõs torpjuk, elterelõjük, iletve a tornyon ki van már alakitva, nem tom mi pontosan a neve Akkusztikus tompitó <#hawaii><#crazya> szal érted!
Ennyi!
Gyere Multizz Velünk!

Jaffa Kree!

Gundark
Ne felejtsd el PanzerWolf, hogy nekik ideális lesz a 4. rész 😊 Azzal kaszálhatnak odaát 😊

PanzerWolf
Van benne valami Gundark!Azért maradjunk az "élethû" játéknál szerintem!Ugyis annyira nyomadták ezt a témát!A amcsik meg szerintem ugyse nagyon veszik ezt!<#nyes>Ti vennétek olyan gamét amibe magyarokat kellene lõni?Én biztos nem!!!

Gundark
Egy idõben irtam is, hogy a VIIesem mindig kap két Zaunköniget. Noha meg sem jelent még akkor. Ez nem tûnik AOTD hibának éz csak sima SH hiba 😊 Ami meg a realizmus illeti a franc tuggya. 😊 Végülis nem véletlenül vetették rá magukat többször egy konvojra 😊 Ha annyi hajó lett volna hogy orrba szájba találkozni velük akkor (hogy Wágner urat idézzem "ez azé va' kis sztovacsek, mert a tenger nagy a hajó meg kicsi"😊 nem erõltették volna annyira a farkasfalkát. Egyébként egy ilyen szempontból realisztikus játék nem érne el közönségsikert. Itt meg a pénz a lényeg. Ezért nem lesz I vhs tengószimünk. A piacnak az ámerikai gyereknek, kell bele a lõdözés, mert nem veszi meg.

PanzerWolf
Én szinte csak multiba próbáltam!A háború végefelé rakta mfel a AOTD modot.Ott meg végig rossz idõ volt,meg nagy volt a védelem.
Amúgy Goaulds is panaszkodott rá.Nem reális az,hogy '42-ben már a XI-es tipuson van elterelõbója.Nem emlékszem én mikor jelent meg.Meg hangkövetõs torpedó(FAT) van '42 körül a VII-es tipusba(én ezzel megyek multiba).Lehet,hogy nem realisztikus lett az egész?
Pedig tök tetszene a mod!<#shakehead>
Vélemyény?
Jobban néz ki a tengó mûszerei,a robbanások,füst,sérülés...stb.Pl most vettem észre,hogy ha betörnek a mûszerek üvegei úgy is maradnak!<#vigyor2>

Sziasztok!

Ez az AOTD mod szerintetek reális dolog? Elkezdtem részletesebben foglalkozni a dologgal. A mostani küldimben, éppen jön egy nagy böhöm 17KT hajó, és hát, ahogyan olvastam a leírásokat, valóban 4 - 6 - 8 KT hajókat süllyesztettek el, és valóban az ilyen nagyságú hajók alkották a szállító flották zömét. Szóval egyrészrõl jó dolog tengó kapitányként összefutni, ilyen nagy dögökkel, de másrészrõl, meg így könnyedén el lehet érni akár 200 300 KT-t egyetlen örjárat alatt! ( És akkor még a living modot nem is számoltam ide!)
Több KT-t tudunk elsüllyeszteni egyetlen örjárat alatt, mint amit a valóságban összehoztak a nagy ászok, 10-15 alatt!<#fejvakaras>
Ezek után már télleg csak az unlimited torpi modot kell felrakni, és akkor haza se kell menni az örjárat végén.<#conf>
Titeket nem zavar a dolog? Kíváncsi vagyok a véleményetekre...