11357
  • Tom Polsky
    hello mindenki

honnan lehet megszerezni, letőlteni a Silent Hunter 3-hoz a Seawolves nem hivatalos kiegészítőt??
  • ChevyG #9751
  • PanzerWolf
    Köszi!Hát akkor nekem felejtős mert,nem szeressem azt a részt.Amcsikat,japánokat...
  • Gundark
    Ez azért várható volt. Ennyi fejlesztési idő után más nem nagyon lehet :) De lesz első vhs az tetszeni fog :) Akarom hogy ott lehessen a K.u.K haditengerészettel lenni :)) Ami meg a japi dolgot illeti, szerintem nem lesz. Már kérdésfeltevés is erre utal.
  • zoltang
    :)

Nem vagyok perfekt angol én sem. De nekem az derült ki (subsim-en, a német ubi-n), hogy el van döntve, hogy az amerikai csendes-óceáni háborút lehet majd lejátszani. Nagyon örülnék akkor - ha már ez így lesz -, hogyha a japánokkal is lehetne lenni.
  • PanzerWolf
    Nem tudok angolosul.Pedig kitölteném szívesen!II.WW-s germany U-boot SH4-et csinálnak remélem mert,megölöm őket ha nem!El van csomagolva az SH3 dvd-m már.A cuccom három negyede el van rakva már.Úgy néz ki nem lesz netem fél vagy 1 hónapig.Nem jön össze rendesen a lakásújítás.Francba!Szar minden,meg dögöljön meg az összes szövetséges is!
  • ChevyG #9746
    jön!!!
    köszi!
  • Gundark
    A Narwhal osztály :) Már ha két hajót lehet annak nevezni :)) De ha innen kell akkor a Gato vagy a Balao.
  • zoltang

Welche US U-Boot Klasse aus dem 2. Weltkrieg ist euer Favorit?

[Tench-Klasse
    Balao-Klasse
    Gato-Klasse
    Gar-Klasse
    Mackerel-Klasse
    Tambor-Klasse
    Sargo-Klasse
    Salmon-Klasse
    Porpoise-Klasse]
  • Tuvok #9743
    Ez jó .
  • zoltang

SILENT HUNTER IV SURVEY

Most ez valami UBI-közvéleménykutatás?
  • zoltang
    Pedig kellene egy szerver-listának lenni.

Pl.: ez egy közvetlen link a csomagra.
  • ChevyG #9740
    nálam mindig ugyan az az oldal jön be, de ott semmi link nincs:(
  • banános joe
    Nem rossz
    Remélem,hogy nálunk is lehet majd kapni.
  • zoltang
    "[MOVIE] 1914 - Schalen des Zorns German
    [2006. július 27. @ 16:05 - Mantis]
    Megérkezett a h2f fejlesztésében álló 1914 - Schalen des Zorns German első, német nyelvű videója. A két és félperces trailer nagyfelbontásban mutatja meg a játékot, amely egyébiránt az első világháborúban játszódik, műfaját tekintve pedig tengeralattjáró-szimulátorról van szó. A 120 megás videóért ide katt."

http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=23338

• Tuvok #9737
    És akkor lehet küldeni, ha konvojt találsz .
  • catyus
    Sajnos nincs hatással a játékra a rádióüzenetek küldése!
  • SH3
    A videót úgy értettem hogy mindt más hajók elsüllyednek és akkor rajtunk is látszanának a sérülések meg hogy lassan elsüllyedünk.Mutatná ahogy összeropan a tengeralattjáró az elég látványos lenne.
  • SH3
    Eberek!Ez igaz? :Rádió üzenetek M gomb.Itt küldhetsz üzeneteket és olvashatsz üzeneteket.Észlelési jelentés küldése:az észlelési jelentések küldéséveljelentheted az ellenség pontos helyzetét a tengeralattjárók kapitányainak és a főparancsnokságnak.A jelentett információk alapján a Luftwaffe a levegőben,vagy a Kriegsmarine a tengeren indíthat összehangolt támadást! Remélem igaz de a rádió menüben nem tudtam ezt elküldeni és ezért kérdezem hoy ti eltudjátok e és ha igen akkor hogyan.
  • Tuvok #9733
    Amikor az ember a falat kaparja mérgében, a legkülönbözőbb tengerészátkokat kiabál és 4 torpedót kíván bosszúból az őt elsüllyesztő tommy romboló fenekébe, akkor nem igazán jönne az a videó is jól . Egyszer megnézném, aztán mindig ESC, nem sok kedvem lenne '44 - '45-ben járőrönként 2x végignézni .
  • ChevyG work
    amugy ajánlom a faq-ot

nem bunkoságbol de télleg olvasd el!
  • ChevyG work
    hmm, ja de nem nélkülözhetetlen
  • SH3
    Amikor a tengeralattjárónk emgsemmisül akkor ugyebár ninsc semmilyen videó meg kép csak megáll a játék és kiírja hogy hogyan semmisült meg a tengeralattjáró meg hogy hány ember halt meg stb. Mondjuk a ezt a IV-ben megcsinálnák hogy rendesen látszon ahogy összeroppan meg szétmegy meg minden és csak utána mutatná meg hogy hogyan semmisült meg stb akkor ez tökjó lenne.
  • SH3
    köszönöm
  • dr Kotász
    Klikk a lőszer típusára? Plusz egy kis pontosítás, hogy a hálószoba-admirálisok haja ne álljon égnek :)

hadihajók elleni töltény - AP - armor piercing - páncéltörő gránát
    kereskedő hajók elleni töltény - HE - high explosive - robbanógránát
    fényes töltény - SS - star shell - világítógránát
  • ChevyG #9727
    beszálsz a löveghez (asszem f10) és egérrel ráklikkelsz. elötte érdemes beültetni pár embört is...
  • SH3
    Emberek nem akarok visszaolvasni a fórumba látván hogy eddig 9725 hozzászólás érkezett.Szóval:Hogyan lehet az ágyunál töltényt kiválasztani??? pl.:hadihajók elleni töltény,kereskedő hajók elleni töltény,fényes töltény) Emberek please helpmert én ezt nem tudom hogy hogyan kell megcsinálni
  • ChevyG #9725
    mer az
  • ChevyG #9724
    köszi
  • Tuvok #9723
    Mer' rendes :)
  • PanzerWolf
    www.cdgalaxis.hu

Magyar nyelvü(felirat) + használati útmutató.
    3990ft

Ha nem akarsz kereseni itt van pontosan:

http://www.galaxisnet.hu/termek.php?id=8413
  • ChevyG #9721
    szividnek:
  • ChevyG #9720
  • Bimblife
    Vége a kínlódásoknak! Megvettem a francba eredetiben... Ez azért is nagy szó, mert én SOHA! nem voltam képes egy játékra azt mondani, hogy na jó megveszem eredetiben. Most fasza minden, kis rutint szerzek még, aztán jöhet a multi!
  • Willenbrock
    Tegnap végeztem el az akadémia konvolytámadási vizsgáját vagyis csak akartam.Ugyanis történt hogy miután szinte minden teherhajót kilőttem elindultam visszafelé hogy megkeressem és megadjam a kegyelemdöfést az egyik nagy tehernek amit korábban 2 torpedóval megsebeztem.Ekkor esett meg az hogy kiküldtem az embereket löveget szerelni és ezen a ponton fagyott a játék majd elegánsan kilépett.Kb.4 órás játszadozás után.Most kezdhetem az egész vizsgát előről!
  • maci11
    Köszönöm!
    Köszönöm!
    Köszönöm!
  • Tuvok #9716
    Azt hiszem 1.4-ben már a menüben az opciók között is ki lehet kapcsolni .

Másik módszer: \SHIII\data\sound\music mappából törölj ki mindent a music.cfg fájl kivételével .
  • Tuvok #9715
    Röviden, ugyanúgy működik, mint egy kikötő, látod a térképen az elhelyezkedésüket, közel kell menni hozzá, és ESC gomb .
  • Attiska
    1.4b-nél a játék alapzenéjét hogy lehet kikapcsolni? Tehát vagy a gramofon szóljon, vagy semmi.
  • maci11
    Köszi!
    #####################################################################

MILK-COWS 1.1
    Date: 28.6.2005
    By: SansaL

#####################################################################

Hi friends:

This is the first milk-cows mods. It has been thought to use the Jaesen Jones mod manager (god blesses him) so you only have to decompress the file in the MODS folder. To avoid problems with already started campaigns you'll have to finish them in port and then install this mod. As an alternative, if you only want to test it; install the mod, create a new user and start a campaign, and once you finish the tests uninstall this mod, delete the test user and resume the previous campaign.

WHAT DOES THIS MOD DO?
    =======================

It simulates from the naval bases configurations what used to be milk-cows. So you'll see in the game map how these units move in the areas where historically resupplies took place. You just have to approach them as if they were your base and then press ESC.

In the file documentation/sh3_map.jpg there is a re-edited map with the places and dates in which these units will be available. The units and the appearance dates are based on the information available at:

http://www.pbibcalella.com/uboots/
    http://uboat.net/types/xiv.htm
    http://www.ubootwaffe.net/

WHAT DOES IT INCLUDE?
    =====================

A new type of land unit for Germany; LNB_MilkBase which is a simulation of a german merchant
    Spain and it's main docks; the country, which is neutral during the whole WWII but helped the Axis during the war. In a future version we'll include all the spanish units: aerial and naval fleet.

WITH WHICH OTHER MODS IS COMPATIBLE?
    =====================================

This mod works from the standard game campaign, it's impossible for us to make it compatible with the WORLDMOD, REALWORL, etc, because it works with the same files and I don't want having to choose any of them. It's easy to include our definitions for the "Campaing.lnd" and "locations.cfg" files to theirs so I invite the creators of these mods to include my mod in theirs for the benefit of all the community (See "How does this mod work"), I just ask them that they include the spanish docks and that they're true to the locations and dates of appearance of the milk-cows. Any doubt regarding this will be cleared, just send me a pm at Subsim's forum or at [email protected]

KNOWN PROBLEMS
    ================
    Now when you dock at any axis base the new patrol will be started the next day. To compensate it, times to make improvements in the sub's equipment have been drastically increased.

HOW DOES THIS MOD WORK
    ========================

In the LAND folder it's added a LNB_MilkBase, which is a clone from NAMC. This unit is defined as 407 naval base.

These new units are added to the EnglishNames.cfg and GermanNames.cfg files.

In the CFG folder the basic.cfg file is replaced for another version to modify the base stance times.

In the ROSTER/GERMAN/LAND folder is added the cfg for these new type.

The country Spain is included in the ROSTER folder so the names of the docks related to the interned vessels appear. As perviously said, in a future version spanish vessels will be included so the subs can take refuge in them if they're being chased, as it historically happened. That way Gibraltar will be somewhat more accessible.

In the CAMPAIGNS/CAMPAIGN folder the campaign.lnd file where all the ubications of the new units can be found is replaced. It starts with the unit 130 with the Corrientes and it ends with the unit 171 with the U490.

In the TERRAINS folder the locations.cfg file is replaced so the spanish docks can be seen. The specifications for the spanish docks start at the 360 and end with the 395.

ACKNOWLEDGMENTS
    ==================

To the whole 24th Flotilla and specially to Mix-Martes, Beltza, Castorp, Txemin, Akerberg, Fernando Almeida and Hitman whose work and contributions are here shown.
    To the whole Subsim community specially to Kron, Rulle, Juanchez and all of those that have put their two cents in the forum.
    To the sim's Developers for this little software wonder.
    And VERY specially to Sergbuto for his indications of how succesfully cloning a unit. Without him this mod wouldn't have been possible.

Thanks to everybody,

Sansal
    Comander of U-66
    24 Flotilla
    [email protected]