Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En ’t lieve vaderland!
😊)))))))
\"A jövõ nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
AOTD_Modpack_V2.exe ;Update_AOTD_Modpack_V2.02.exe
Az AOTD oldalán nem találtam ezeket a modokat csak a 2.1-t.
\"A jövõ nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Ugyan hülye vagyok hozzá, de feltételezem, hogy karbantartás elsösorban a müszerekre, motorokra, stb vonatkozott, és nem arra, hogy milyen cukin nézzen ki a tengó. A tengeren elvileg lett volna idõ festegetni, ha éppen nem esik, és nem fúj, de nem sok értelme lett volna, hiszen sose lehetett tudni, hogy mikor kell merülni, az bármelyik percben bekövetkezhetett a repcsik miatt. Szóval valszeg nem ette meg a rozsda a tengókat, de nem is voltak ragyogóan tiszták, vhol a 2 között lehetett az igazság. Mondjuk lehet, hogy az örjárat elején "tiszta", és a végén meg "tiszta" rozsda.
Na ezt már megint jól túlmagyaráztam. 😊
- a fejlesztéseket hamarabb kapja meg a tengó, nem történelemhû a game, de ezt már PanzerWolf is megjegyezte.
- Megjelennek benne böszme nagy hajók, 17KT körüliek, nekem ez illúzióromboló volt, mert túl "jó" eredményeket lehet elérni vele, sokkal többet, mint a mod nélkül. ( én emiatt szedtem le. ) Több nagy típust is beraktak, szóval innentõl fogva egy "nagy" hajó levadászása nem fog akkora sikerélményt nyújtani, ha már 1 hadjárat alatt a 3-ikkal találkozik az ember. Ráadásul a skineket az "old cruiser"-rõl másolták le. Nekem a 18 örjáratom alatt 1db passenger lineval sikerült összefutnom, és azt igazi trófeának tartom.
- Nincs uninstall. (legalábbis nekem nem sikerült, csak a teljes game le, majd újra felrakni, és újra konfigurálni, pedig egy csomó apró modom van, ami a skineket, hangokat cseréli le, emiatt sztem nem kell az AOTD mod. )
Ez baromi idegesítõ sztem. A többi modot 1 mozdulattal szedem le, ha nem teccik.
- Nekem tetszett a tiszta rozsda, ami az elsõ õrjáraton nem biztos hogy "hû", de a harmadikon már biztos hogy közelebb áll az igazsághoz, mint a "gyári" festésû tengó.
- Nem tudom, hogy az AOTD mod mennyire megy "sima" multi szerveren, azt tudom, hogy "sima" sh3-mal nem lehet AOTD modos szerverre felmenni. Némi inkonpatibilitást vélek ebben felfedezni...
Pozitivumok:
- A hangok nagyszerûek lettek, éppen azon vagyok, hogy azokat kivadásszam a modból és berakjam a game alá.
- A belsõ skinek is jópofák lettek, de már nagyon megszoktam az eredetit.
- Némileg élethübb, hogy a tengóval kb. 10m/s sec-es hullámokig lehet lövöldözni a fedélzetrõl, és nem már mindjárt ha a hullámok elérik az 5m/s-et.
Amúgy ez a cfg-ben átállítható, szóval a mod nélkül megoldható a dolog.
Ennyit tudtam mondani neked róla ami eszembe jutott.Ja,még a bejelentkezõ kép is jobban néz ki!<#nyes>#nyes>
Mikor letöltöttem az oldalról azt ajánlották, hogy ezeket használjam és ne kavarjak bele mást. Megfogadtam és idáig nincs is vele semmi baj.
Legfeljebb nekem annyi, hogy ha multizunk, kicsit hátrányosabb helyzetbõl indulok, mert ha merülök, kb. 15 m-n már semmit nem lehet látni a periszkópon keresztül. Szerintem így rális, csak a többieket nem lehet rábeszélni a használatára. 😊 (Azt mondják, hová lesznek azok szép skinek a hajóról. Kit érdekel, úgysincs külsõ nézet)
Egyetlen baj van vele: A IXB nagy hatótávolságú tengeralattjáró, és ezt a program figyelembe fogja venni a küldetések megadásánál.
Tehát amíg eddig csak Anglia körül kellett kavarni, addig most Amerika partjaihoz és Cape Town-hoz, Dél Afrika partjaihoz fognak küldeni járõrözni.
És megõszülsz, mire odaérsz, idõgyorsítással is. Ez a játék nagy negatívuma, sajnos.
Srácok meghalt az egész játékom.
Felraktam a AOTD mod packot(a nagyobbat),játék utánna nem tölt be ,kifagy.
Modpack leszed,játék ugyaúgy kifagy utánna is.
Na mondom leszedem a játékot is úgyis van mentésem onnan majd folytatom.
Játék leszed,gép letakarít mindenféle reg,easy tisztítóval,játék újra felrak.
És így sem megy a játék.
Bármelyik mentésemet próbálom betölteni,mindíg kifagy a game.
Tudna valki a 9. õrjáratig mentést küldeni????
Nagyon hálás lennék érte.
Amugy én is a nagyobbikat használom, van valami javítás is még hozzá, azt is felraktam. (Update_AOTD_Modpack_V2.02.exe)
a 2. flottát mikor adja be már '40 juniusában vagyok 9 küldetés megvan de még mindig csak az 1-sõ ill. a 7. flotta közt lehet választani. Szeretném már a IX-et birtokolni, de még nem adják. - azt hiszem reklamálnom kellene a Fürernél 😄
Nem találtam a civil hajólistában ilyen nevû hajóval,viszont a periszkópba felismerte.
Nem volt már torpim és vihar volt ezért nem tudtam használni a 88-ast.
Elkezdtem a 9. õrjáratot és na melyik hajóval találkoztam Írország alatt?
😊))))
Hihetetlen,hogy 8 õrjárat alatt alig talál az ember nagyobb hajókat aztán meg egymás utáni 2 õrjárat alatt 2x is ugyanaz a hajó megjelenik.
Elég volt neki 2 halacska.😊))))))
4 romboló és egy Black Swan fregatt kötelékben .
kép #1
Kép #2
Ilyet meg már láttam 1-2x, de vki "közelrõl" is megnézte vajon mit tartalmaz egy ilyen ?
Friendly Task Force
Nagybetû direkt, bocs 😊
ez a feladat ki lett pipálva
a következõ hogy járörözzek eitt 24 óráig de nem tom mit kell csinálni mert ott vagyok kb 2 napja és nem mondja hogy kész meg semmi???? Hogy kell megcsinálni??? Légyszi valaki segítsen kösz!!!
Amúgy is volt kedvem GW-zni mostanában(kihagytam pár hónapot,pihentettem).Meg persze a Factions miatt is igen.De elöbb utóbb megyek SH3-azni,csak a starforce nem akarom felrakni egyenlõre.Utánna megint telepités lenne ha GW-zni akarok.<#duhos2>#duhos2><#duma>#duma>
zoltang ez mi ez ez itten ez tcccik nagyon!!!!!!!!<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
http://www.subwolves.com/
Próbáld meg a gamecopyworld-ról leszedni az 1.4-hez törést, az nem piszkálja a cd-t, remélhetõleg a starforce nem müxik. Azért nem vagy elérhetõ mostanában, mert megjelent a factions?
Tudnátok címet adni ahol le lehet szedni ezt a AOTD modot?
A FAQ linjén nem találtam.
Köszi.
Nincs valami tört game ami nem rakja fel a starforc progit?Úgy néz ki mûködik a GW,hogy az SH+-at nem raktam fel(legalábbis eddig)!Ugye ha felrakom akkor a fos Starforce beletúr mindenbe és a GW-nek úgy néz ki ez nem tetszik.
Az én kártyám is 6600gt és gond nélkül megy.
Érdemes feltenni nem fog kifagyni a játék tölle??
Az mit jelent,hogy a víz "átlátszatlan"lett?
Én eddig sem láttam át a vizen,pedig nincs fennt mod.
De csak óvatosan. Elõször csak olyant érdemes kipróbálni, ami ne ir semmi felül, a gameban. Legalábbi semmi fontosat.
Már hallottam panaszt az AOTD MOD-ra, de nekem bevált.
A víz átlátszatlan lett. Mondjuk a valóságban sem periszkópozták a hajókat alulról!
A másik a Skinek, ami változott. Igaz kivülrõl a kopások már nem láthatók, de mivel csak belsõ nézetet használok, ez nem is számít.
Harmadik, hogy állítólag nagyobb halyók vannak a kikötõkben. Igazándiból ez sem érdekel, mert ha tehetem, inkább csak online-ben játszok mamár.
Melyik modot érdemes használni,és az mit variál át?
Néztem én FAQ-ban de ott csak 1 link van és egy külföldi oldalra mutat,én pedig nem beszélek semmilyen idegen nyelvet.
Ezért kérnélek benneteket,hogy legyetek olyan jók és segítsetek szegény tengerész bajtársatokon.
😊))