11357
  • Tuvok #9952
    klik
  • Scottt
    Nah megoldódni látszik a problémám hála trükkösivánnak msot szedem az állítólag jó silent hunter-t
  • Scottt
    És azt h kelllllll?? ehhez elég láma vagyok
  • Tuvok #9949
    Ha feltöltöd netre, úgy hamarabb fog menni ;)
  • Scottt
    Vigasztal :)
  • Scottt
    priviben elküldtem
  • TrükkösIvan
    Itt sem látszik ha ez vigasztal:)
  • Scottt
    Áhh csak nekem nem jeleníti emg vagy másnak semm????(a képet)
  • TrükkösIvan
    Scott ha adsz egy email címet, küldök át egy torrent filet.
    Nekem is ez volt a problémám mult hétig, mig találtam egy korrekt verziót 1.4b patchel.
  • Scottt
    [IMG]C:\Documents and Settings\Pinko\Dokumentumok\Képek[/IMG]
  • Scottt
    Hát én az emea-s verziót szedtem le mindjárt csinálok 1képet róla
  • w77d
    Hali! valahogy le tudom szedni a magyaritast? nem indul tőle a game
  • Tuvok #9940
    link neve - néznivaló
  • Tuvok #9939
    Talán próbáld meg újra leszedni a patch-et, és ellenőrizd a jó verziót szeded-e le (US / EMEA) .
    Ha így se megy, mutass egy képet a hibaüziről, utánanézek a hivatalos fórumon .
  • Scottt
    Mindig letöröltem
  • V43 1105
    Hello!

Letöltöttem a játékot.(Torrent) és nem tudom feltenni ISO Formátumban van,de ha Daemon Tools beolvassa és elindítom a Setup.exe-t nem csinál semmit!Pls help!
  • Tuvok #9936
    a mentések közben hol voltak ?
  • Scottt
    Én semmit.mondom elsőnek mikor hawer meghozta a mobil rackon felnyomtam és vétlenül crakkoltam:@(én hülye nem olvastam végig:@)utána uninstall újra felrak NEm teszek semmit 1.4b de mission.dll unknow version utána megint leszedtem ujrarakás mission.dll unknow vers öhhh kárrrr lehet inkábbb megveszem karácsonyra a ram mellé(az nem lehet problémának h nem 512ramom van hanem csak 510????) azt ne kérdezzétek miért:D
  • V43 1105
    Hali!:)
  • Tuvok #9933
    miket raktál fel előtte ?
  • popey8
    Hello! Lenne 2 kérdésem, remélem valaki tud segíteni. 1: Mi kell ahhoz, hogy megkapjam a kapitánynak járó sebesülési érdemérmet (barna doboz, jobb fent). Láttam a FAQ-ban egy képet amin rajta volt ez a kitüntetés, de fogalmam sincs arról, hogy lehet megszerezni. 2: Ez egy olyan probléma ami talán technikai jellegű, de nem vagyok benne biztos. Járőrözéskor nekem mindig Hurrican-ek szoktak jönni, se egy Swordfish se semmilyen más gép. Fenn van 1-2 mod (pl: AOTD modpack) talán ezek miatt lehet? Másnál előfordult már ez? Előre is köszönöm a segítséget!
  • Scottt
    Megint felraktam úgy ahogy kell felrak 1.4b de az 1.4b nem akar felmenni eljutok addig h chek ott pedig azt írja ki h:mission.dll file unknow version(persze előtte 1rakás rizsával)szal ennyi
  • Scottt
    Fuhh akkor naon naon böte vagyok. mert nekem teljes újrarakás után leszedtem még a mentést is nem akart felmenni az a patch megint ujrarakom oszt megprobilom hátha, mert nem csinalok semmit (itt a crackra értem)és egyből kiszúrja h hamis a mission.dll filem
  • LSSAHPAUL
    Így van,így nekem elsőre sikerült beüzemelnem 1 hete, de nagyon bonyorult az irányítás,időbe tellne megtanulni, így félretettem arra az időre ha kihal a bf1942 :)
  • Tuvok #9928
    Nem igazán értem mit is csinálsz, de felrakod az alapjátékot, rá az 1.4b-t, ezután crackelsz . Ez a sorrend .
    1.1-et felejtsd el, meg a többi patch-et is, az 1.4b az utolsó (már ha nem maradtam le valamiről), csak az kell .
  • Scottt
    Vki #9925?????Én is szeretnék multizni már pls HElp
  • Scottt
    Lejött az 1.1 és az semm akar felmenni mit tegyek pls hELP
  • Scottt
    Khmmrrr nekem a warezos verz van elsőre sajna freflexből patch(mert nem olvastam végig amit írtatok)most raktam újra és megint hamisnak találja az exe.t pedig nem Crakoltam most szedem le 1.1 től 1.4ig hátha úgy felrakja de ha nem mit tegyek mert szeretnék multizni
  • Scottt
    ZSír az oldal:D
  • SH3
    www.silenthunter3.hu - Aki szereti a SH3-mat az azonnal látogasson fel az oldalra ;-)
  • Scottt
    Khmrrr a kézikönyv az azér kellet mert a hajó leirása jól jött vol na
  • Scottt
    Öhh hogy lehet bemérni a hajó távolságát mert a sima szálkeresztett kel a hajó aljához "rakni" a másik ott a táv számnál amit ad azt az árboc tetejéhez kell"rakni"és utána mitkell csinálni rákell nyomni a pipára??????Ésa sebbeségét h kell lemérni mert 1szer már sikerrült de akkor azt hozta kih 0csomó pedig vagy aí tenger sodort elha van ien vagy szar lett az oktató vidiben pedig a gép számolja ki magától,a kézi könyvben enm találtam 1 darab szálitó hajót csak harci verdát::DD Pls help
  • Scottt
    Ok thx
  • catyus
    felrak nem crakkel felrak hivatalos frissités 1.4b és utánna crack az 1.4b-vel
  • catyus
    nem kell cd key hozzá
  • Scottt
    Hali tudnátok 1 torrentet ahol letölthetm,kér cd-key-t???
  • catyus
    Én ugy tudom hogy a forumok azért vannak hogy egymáson segitsünk, vagy nem???
  • catyus
    Én is kiváncs lennék arra az oldalra
    url?
  • Jagdpanther
    U-Boat battle in the Mediterranean. Nem ez a kiegészítő?
  • SH3
    a nevét nem tom sajna én is csak hallottam róla