Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En ’t lieve vaderland!
Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En ’t lieve vaderland!
Én single nyomon most vagyok túl az 5. küldetésen és eddig a legtöbb brt-m az 54000brt volt.
Kieli támaszpontról indúlva.
Ez jó eredmény vagy nem????
\"A jövõ nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Contact riport: konvoj felderítésekor küldheted el annak pozícióját, sebességét, haladási irányát a parancsnokságnak, gyakorlati haszna szintén nulla .
aki tudja az segítsen már hogy mire jó és mikor kell használni.
elõre is köszi
elõre is kössz
Meg a ruszki sem egy nagydobás de megszokott gyülni a bajom a románokal meg az angolokal!
Mostanában új taktikát alkalmazok.
Beúszok az Angol kikötõkbe(elsõszámú célpontom Dover) és az ott horgonyzó hajókat(kereskedelmi,hadi) lövöm.Tudom nem egy szép taktika de hasznos.Az elsõ ilyen alkalommal csaki az álló hajókból 30.000brt süllyesztettem el(a küldetés végén 8 plecsnit oszthattam szét).
Ajánlom mindenkinek ezt a taktikát.
\"A jövõ nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
A félig elsüllyedt hajót egyszer ha jól rémlik, kettétörni kell, akkor megadja.
(de ezt ne vedd készpénznek. valahol olvastam)
Nem használok modokat így nem vagyok kompetens, de nekem úgy rémlik, hogy a living sh mod elég régi, szal nem biztos, hogy jó 1.4-hez .
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
De akinek ez így mûködik az megerõsíthetne a sorrend helyességében.
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
újratelepítettem a játékot.
Feltelepítettem hozzá az AOTD Modpack V2 +2.02-õt,a living sh3 módot, az 1.4 patchot+cracket,és az 1.4 magyarítást.És az a problémám hogy hiába kezdek új karriert,vagy töltök be mindenképp kilép a játékból a betöltés végén.
Mit csináltam rosszul?vagy milyen sorrendben kelle feltelepítenem a cuccokat hozzá?

http://www.hajja.hu/konyv/kepek/5%20cm/haboru_5.jpg
Wiiliam J. Ruhe nyugalmazott amerikai tengerészkapitány II. világháborús tengeralattjárós ütközetei
Mindig sír, hogy a német torpedók mennyire jobbak, mint az övéik. Jó nagy robbanófejük volt, megbízhatóak, nem hagynak nyomot a vizen stb. Hitetlenkedik, hogy a németek 270 m-re is merültek és visszajöttek. Õk meg 100 m-t sem "tudják", 60-70 m a megszokott merülési mélység a japcsi rombolók elõl. Hatalmas elõnyük volt, hogy a flottahajókon volt már 1942 óta SD radar (légi), 30 km-es hatótávval.
Az Arado gép jelentette a pozícióját az U-vadásznak (U-Jäger UJ 128) ami elkapta.
Pl.: ilyesmi a német U-Bootjäger 😊, a UJ 1709
HMS Seal (37 M)
Porpoise class
Type Submarine
Displacement 1520 / 2157 BRT
Length 289 feet
Complement 6 officers + 53 men
Armament 1 4" gun 2 MG AA 6 21" torpedo tubes (6 bow) 50 mines
Max speed 15.75 / 8.75 knots (surfaced/submerged)
Engines Diesel / Electric, 2 shafts
Power 3300 / 1630 HP (surfaced/submerged)
Oblt.z.S. Erich Topp, egy kereskedõhajó azonosítása a hajóregiszter alapján
Egy aknarobbanás miatt merülésképtelen angol U-Boot, amit egy U-Jäger a UJ 128 Arado tengerészeti-repülõ (Lt.z.S. Karl Schmidt Kommandant) elfogott.