Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SirHiggins
Az elõbbi kiegészítésemhez még egy kérdés: tud valaki részletesebb térképet (több támaszpontot rak a játékba stb)? elõre is thx

Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En ’t lieve vaderland!

Tuvok
Attól függ hány %-on játszol .

Tuvok
Ha járna érte, valahová csak fel lenne tüntetve .

SirHiggins
Ezt a szemétséget, anno abbahagytam a játékot mert vírus miatt nem akart elindulni, most felrakom, hogy megnézzem mi volt a hibaüzi és megírjam a fejlesztõknek- erre elindul😊 Eine kérdés: hogy a búbánatban kell a látótávolságit kibõvteni? Találtam egy új mod-ot: Grey Wolves. Tud róla valaki valamit? Illetve az AOTD Modpack 2.1-rõl?

Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En ’t lieve vaderland!

Hy
Én single nyomon most vagyok túl az 5. küldetésen és eddig a legtöbb brt-m az 54000brt volt.
Kieli támaszpontról indúlva.
Ez jó eredmény vagy nem????

\"A jövõ nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Nem vok benne biztos, de mintha a felderített konvojért kapnánk némi renown pontot. Na nem ebbõl fogjuk megkapni az XXI, az biztos.
Tuvok
Status riport: jelentést ad a pozíciódról és az eddig elsüllyesztett hajótérrõl a Bdu-nak . Gyakorlati haszna nem nagyon van .
Contact riport: konvoj felderítésekor küldheted el annak pozícióját, sebességét, haladási irányát a parancsnokságnak, gyakorlati haszna szintén nulla .

Szevasztok amikor megnyomom az 'M'-et akkor van ott olyan hogy send contact report.
aki tudja az segítsen már hogy mire jó és mikor kell használni.
elõre is köszi

Trucker39
Sajnos nem. Csak ezt találtam: Link

szevasztok nem tudtok az 1.0-ás verzióhoz olyan trainert vagy cheatet amivel végtelen torpedó és a fedélzeti- légvédelmi ágyúba végtelen lõszer lesz
elõre is kössz

Én épp ugyanezt csinálom az amerikaival 😄
Meg a ruszki sem egy nagydobás de megszokott gyülni a bajom a románokal meg az angolokal!
Hello
Mostanában új taktikát alkalmazok.
Beúszok az Angol kikötõkbe(elsõszámú célpontom Dover) és az ott horgonyzó hajókat(kereskedelmi,hadi) lövöm.Tudom nem egy szép taktika de hasznos.Az elsõ ilyen alkalommal csaki az álló hajókból 30.000brt süllyesztettem el(a küldetés végén 8 plecsnit oszthattam szét).
Ajánlom mindenkinek ezt a taktikát.

\"A jövõ nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Tuvok
kössze

ChevyG work
Tuvok: HBD!

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

PLackó
tényleg sikerült,még pár lövés megtette neki,viszont a hajó fele még mindíg égnek áll😉

Trucker39
Az AOTD mod-al semmi baja. Mint már elõbb irtam, 1.4b +AOTD_Modpack_V2+Magyarítás 1.4b-hez+fix. Szépen lehet netre is csatlakozni. Azt a living modot meg nem próbáltam.
A félig elsüllyedt hajót egyszer ha jól rémlik, kettétörni kell, akkor megadja.
(de ezt ne vedd készpénznek. valahol olvastam)

Tuvok
Mindegy, lõjed 😊

PLackó
bocs,de utólag láttam hogy egymásra mentettem a képeket,újra fel kellett tölteni.nem kib@szásból..

PLackó
ilyenkor mi a teendõ? olyan sekély a víz hogy nem tud elsüllyedni a hajó,és nem kapom meg érte a renown pontot mert még nem minõsítette megsemmisültnek a játék.

Tuvok
Erre visszavonja ...

Tuvok
Lõjed fedélzeti ágyúval, majd felrobban .

Tuvok
Akkor még az 1.3 sem .

PLackó
ha jól nézem 2005 augusztusi, ha jól tudom akkor még nem jelent meg az 1.4

Tuvok
Sztem nézd meg, hogy a modjaid milyen sh verzióhoz lettek készítve .
Nem használok modokat így nem vagyok kompetens, de nekem úgy rémlik, hogy a living sh mod elég régi, szal nem biztos, hogy jó 1.4-hez .

PLackó
ubi-n regisztrálj majd a választott név/jelszóval be tudsz lépni a játékban.

Tuvok
FAQ-ban melyik kérdésedre nem kaptál választ ?

PLackó
lehetséges.vagy talán nem szereti az AOTD Modpackot.

Heló! Megtudnátok mondani, hogy mit kell csinálni, hogy tudjak multizni a neten?

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

Tuvok
Lehet nem 1.4-hez van ?

PLackó
köszi így tettem,és a sokadik újratelepítés után derült ki hogy a living silent hunter mod problémázik.na sebaj,megvagyok nélküle is.

Tuvok
Patchet rögtön az alapjáték után, és csak utána a mod-okat .

Piedon
Igen, láttam, köszi. Még Etnies-t várom, hogy õ neki is megy-e rendesen.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Trucker39
Lásd: #9453

Piedon
Szerintem elõször alapjáték+1.4patch+crack+AOTD Modpack+1.4magyarítás+magyarítás fix.
De akinek ez így mûködik az megerõsíthetne a sorrend helyességében.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

PLackó
Üdv.
újratelepítettem a játékot.
Feltelepítettem hozzá az AOTD Modpack V2 +2.02-õt,a living sh3 módot, az 1.4 patchot+cracket,és az 1.4 magyarítást.És az a problémám hogy hiába kezdek új karriert,vagy töltök be mindenképp kilép a játékból a betöltés végén.
Mit csináltam rosszul?vagy milyen sorrendben kelle feltelepítenem a cuccokat hozzá?

Ingyen zuhany az U180-on:
A repülõcsapda U-441:

Pl.: ez a könyv egy ameriaki S-típuson (náluk ez kicsi, 1200 t), majd nagy Balao osztályon (2400 t) szolgáló tisztrõl szól.

http://www.hajja.hu/konyv/kepek/5%20cm/haboru_5.jpg
Wiiliam J. Ruhe nyugalmazott amerikai tengerészkapitány II. világháborús tengeralattjárós ütközetei

Mindig sír, hogy a német torpedók mennyire jobbak, mint az övéik. Jó nagy robbanófejük volt, megbízhatóak, nem hagynak nyomot a vizen stb. Hitetlenkedik, hogy a németek 270 m-re is merültek és visszajöttek. Õk meg 100 m-t sem "tudják", 60-70 m a megszokott merülési mélység a japcsi rombolók elõl. Hatalmas elõnyük volt, hogy a flottahajókon volt már 1942 óta SD radar (légi), 30 km-es hatótávval.
Tuvok
A mozgékonyság rovására ...
Mondjuk nem konvojok vonalai közé tervezték õket, az tény 😊

A távolkeleten is harcolt ez az osztály. Amúgy az amcsi tengók is ilyen nagyok voltak. Kényelmes óceáni típusok. 😊
Tuvok
Bazz, 2157 BRT
Kitesz 3 VIIB-t <#wilting>

Helyesbítek:
Az Arado gép jelentette a pozícióját az U-vadásznak (U-Jäger UJ 128) ami elkapta.

Pl.: ilyesmi a német U-Bootjäger 😊, a UJ 1709

Nem kicsi volt. 😊

HMS Seal (37 M)

Porpoise class
Type Submarine
Displacement 1520 / 2157 BRT
Length 289 feet
Complement 6 officers + 53 men
Armament 1 4" gun 2 MG AA 6 21" torpedo tubes (6 bow) 50 mines
Max speed 15.75 / 8.75 knots (surfaced/submerged)
Engines Diesel / Electric, 2 shafts
Power 3300 / 1630 HP (surfaced/submerged)
Piedon
Igen, csak egy újabb verzióju menu_1024_768.ini fájl van benne.

Tuvok
Jó nagy darab fóka 😊

Oblt.z.S. Erich Topp, egy kereskedõhajó azonosítása a hajóregiszter alapján

Egy aknarobbanás miatt merülésképtelen angol U-Boot, amit egy U-Jäger a UJ 128 Arado tengerészeti-repülõ (Lt.z.S. Karl Schmidt Kommandant) elfogott.
lipovics
En a hetvegen megnezem.
A magyaritas telepitese utan kell felrakni a fixet?
Trucker39
Nálam minden további nélkül csatlakozott a fix-l.

Config: SH3 1.4b +AOTD_Modpack_V2+Magyarítás 1.4b-hez.