11357
  • SH3
    Bocsi meg van hogy hol írnak a multiról.Most ezek alapján megpróbálom újra de ha nem sikerül én kinyírom magam!!!!!
  • SH3
    Hol írnak róla? Egyébként az hogy belépek a multiplayerbe és azt írja hogy regisztráljak de amikor arra kattintok hogy elmentse és hogy bejelentkezzek akkor azt írja ki hogy "hiba" először röhögtem mert elötte vagy 6féle hibát írt ki pl.:Foglalt felhasználónév vagy túl kevés /túl sok karakter,szóval röhögtem hogy erre nem ír ki semmit,errem ár csak azt írja ki hogy "hiba" :D.De ez akkor is gáz hogy nem tok multizni.
  • Tuvok #9870
    1) De írnak multiplayerről a FAQ-ban . :)
    2) Milyen hiba ?
  • SH3
    A Multiplayeerről nem írnak a FAQ-ban.Nekem meg az volt hogy regisztráltam magam de azt írta ki hogy hiba.Mit jelentsen ez?
  • SH3
    Figyelj!Hogyan tudsz fényképezni játék közben?
  • SH3
    Hát ezt eltaláltam :D
  • SH3
    a francba ezt elkú.... akkor megpróbálom az "URL BESZÚRÁSA"-t.
  • SH3
    Ott van alul hogy "KÉP FELTÖLTÉS" és arra katt és tallóz és ahol van a kép amit kiszedtél a játékból azt betallózod és kész. pl.:
  • kitt2000
    [IMG]http://D:/GAMES/SILENT HUNTER/játék képek/legvedelem[/IMG]megpróbálok felteni képet de nem nagyon sikerűl ti hogyan csináljátók mert akkor köldenék
  • kitt2000
    Sziasztok.A legutóbbi örjáratómon 1942 február 6-án elöször találkoztam össze a short sunderland(repülöcsónak)nem kevesebb 5db támadott meg egyszere a 9b x2 toronyós tengeralattjárómat a légvédelem amit a gép kezelt lelötte mindegyiket és séröltenn kerűltem ki az öszesapásból ami számómra a legijesztöbb pilanat volt aligbirtam kerűlgetni a bómbákat több képet is készitetem. Legjóbb köldetésem volt mert 15 lelött(hurrikán, swordfish,9db suderland )volt 13 elsűlyesztett hajóval.
  • SH3
    Annyira szeretem a SH3-mat de vmiért nem tudom elsüllyeszteni azt az anyahajót!Az első küldetések között van.Nem értem.Mindig csak egy torpedót találja el a többi elől mindig elmanőverezik.És volt egszer olyan hogy az az 1 torpedó eltalálta a tatot és ott azt hittem majdnem elfog süllyedni.Ráadásul a repülők felszálltak róla mert majdnem lezúgtak a vízbe és megtaláltak és löttek bombáztak, erre még a rombolók is elkezdtek pingelni engem ébn meg nem váltottam át halk módra így elkezdtek mélyvizi bombákat tucatjával rám dobni.Szerencsémre egy rombólót elsüllyesztettem és a repülők közükl kettő összeütközött(HAHAHAHAHHAHA!!!) de még így se tudtam megcsinálni a küldetést.Ti hogfy fogtok hozzá?Hogyan tudjátok elsüllyeszteni?PLS mondjátok el a módszereiteket.csá
  • Tuvok #9861
    December 8 .
    Nézd meg a térképen, hogy az USA városai pirossal vannak-e . Ha igen, már belépett .
    Rádióüzenetet kapsz, de csak ha nyílt vizen vagy .
  • kitt2000
    Sziasztok.Lenne egy kérdésem én 1941 december 31-én járók a játékba mikor lép be amerika? Elhangzik e vagy kapunk e üzenetett róla? Mert én úgy tudóm hogy 1941 december 12-én állt be a hadiállapot de én még nem kaptam ilyet.Vagy már beált csak kikötöbe voltam.
  • ChevyG work
    vannak ismert nevek köztük az tuti!
  • zoltang
    Szerintem ezek kitalált nevek, és nem valós számok. :(
  • ChevyG work
    a 3. az valós statisztika alapján?
  • zoltang
    Új képek a www.subwolves.com-on:

pl.:
    1.
    2.
    3.
  • ChevyG work
    azonos konfignál a két kártya között nem veszed észre a külömbséget (EBBEN A JÁTÉKBAN)
  • Crazy Mate
    Geforce 6600 gt-m van.
  • ChevyG #9853
    most 1 gigabyte 7600gt silent pipe 2 (a driver fejböl nem megy)
    elötte 1 ati 9800se(pro) omegadriverrel (ha atit van akkor NAGYON ajánlom az omega drivert!)
  • Fenrir
    Karriert érdemes egyáltalán nyomni? Ez a járőrözés elég unalmas :)
  • Crazy Mate
    Neked milyen videókártyád és hozzá milyen drivered van?
  • Crazy Mate
    Ok,most nem tudom pontosan milyen van fönnt de valami ilyesmi: 8x.x
  • Tuvok #9849
    impacthoz még szerencse se kell
    max bedöglik párszor, '39-ben
  • ChevyG work
    1 mágnesessel (és kis szerencsével:)) elsűlyesztek bármit (jéghegyet nem!:D)
  • Tuvok #9847
    Nem lövés, célzás :)
    Realizmus beállításoknál manual targeting, ha jól emlékszem . Kapcsold ki .

Kereskedelmi hajó ellen bőven elég a lassú torpedó, egyébiránt meg használj 'E' (elektromos hajtású) torpedót, az nem húz buborékcsíkot így nem kerülik ki a hajók, igaz eleinte sok besül ...

Élesítés izlés kérdése . Impact mindeképp megbízhatóbb, a mágneses szeret még útközben felrobbanni (főleg hullámzásban), és métereket is félrehord a mágnes miatt, ezzel szemben az impact ott robban ahol koppan, és egy T3-asnak is elég egy belőle az üzemanyag tartályhoz, míg a mágnesesből a nem pontos robbanás miatt 2-3 is kell . 6 végigjátszott kampány után Impactra esküszök, és mágnesest csak szükséges helyen használom, de ez mindenkinél kialakul a maga tapasztalata alapján .
  • Fenrir
    Melyik az automata lövés? Amikor kiadom a fegyvermesternek a parancsot, hogy fogja be a legközelebbi célpontot és lője ki vagy periszkóppal benézem és én küldök 1-2 halacskát?

Tehát akkor álló hajó ellen elég a lassú (S), mozgó ellen meg a közepes (M) sebességű torpedó?

Most akkor melyik élesítés a jobb? Mágneses vagy robbanó? :)
  • ChevyG work
    mindig mágneset használj
    megnézed h mekkora a hajo merülése (F3 aztán N), és rászámolsz 1 métert kb
    F6nál állíthatod a torpi merülését
    én csak ezt használom

a lényege, hogy kb a kémény alatt-elött robbanyon. a detonácio kicsit megemeli a hajtestet, ami ez miatt (álltalában) kettétörik

"koppanós" torpit csak "kegyelemdőfésre" használom
  • Tuvok #9844
    A játék elején a torpedó a silány gyártástechnológiája miatt pattan le, főként . Gondolom bekapcsoltad a DUD torpedoes-t a realizmusban . Másik lehetőség a rossz szög .
    Ahogy kiveszem, manuális célzást használsz, szerintem amíg nincs kellő rutinod, inkább kapcsold vissza automatára, akkor nem megy mögé, vagy ha igen, akkor az köszönhető a torpedótiszt zöldfülűségének .

Az impact akkor robban, ha koppan valaminek, a mágneses pedig ha fém (hajó) vonzáskörzetébe ér . Mindenképp az impact-ot ajánlom, a mágneses csak különleges helyzetekben használatos, pl . éles szög, vagy hajó alá célzás .

Sebességnek két okból nagy jelentősége van . Első, hogy manuális célzásnál egyik fő tényező abban, hogy hova fog a torpedó csapódni, hajó elé, mögé, vagy bele . Másik ok, hogy nagyobb sebességnél exponenciálisan nő a torpedó meghibásodásának esélye, és ugyanúgy csökken a hatótávolsága . Gyors torpedót én csak hadihajók ellen használtam kis távon, vagy ha konvojban keresztezni látszik egy oda nem kívánatos hajó a torpedó útját, és el kell mennie a halnak az orra előtt .
  • Fenrir
    Lenne pár kérdésem és igen, végigolvastam a faq-ot:

1. Hogyan lehet kiküszöbölni azt, hogy a halacskák ne pattanjanak le a hajótestről robbanás nélkül?

2. Mi a gyakorlati haszna a mágneses és gyújtó élességű torpedóknak?

3. Mi az a szög amiben belül előre/hátra még biztos a találat?

4. Van esély arra, hogy ha üldözök egy hajót vagy az jön velem szembe akkor eltrafáljam?

5. Ha egy hajó megy el előttem keresztbe akkor hogyan lehet kiküszöbölni azt a hibát, hogy a torpedó elmegy mögötte a célpont mozgása miatt?

6. Van valami különleges értelme a torpedó sebességeknek?

Kb így elsőre ennyi, amúgy végigcsináltam a kiképző küldetéseket, süllyesztettem is el hajókat több-kevesebb sikerrel csak éppen voltak olyan helyzetek amikben nem találtam el/lepattant és nem értettem, hogy miért.
  • ChevyG work
    vga driver
  • Crazy Mate
    DirectDraw,Direct3d,AGP be van kapcsolva a videókártyámon(gef 6600GT)
  • Crazy Mate
    Felrakom a játékot,patchelem,crackelem,aztán fekete képernyő és lefagy.Most mit tegyek?
  • angelpotion
    Nem bírod kifizetni azt a 2-3e forintot? És még a mail címedet is megadod egy fórumon? Okos dolog
  • ChevyG work
    nem kel serial
    reloaded isot telepited
    patch 1.1 emea-1.4b ig
    aztán krekk
    ennyi
  • danikam
    Tisztelettel megkérnélek benneteket, hogy egy serial számot jutassatok el nekem légyszives a [email protected] címre.
    Elöre is megköszönném.
  • danikam
    Tisztelettel megkérnélek benneteket, hogy egy serial számot jutassatok el nekem légyszives a [email protected] címre.
    Elöre is megköszönném.
  • hejyjyjy
    Újraraktam a játékot és mostmár jó hozzá a patch.
  • hejyjyjy
    Végigpróbáltam az összes patchet de egyik se jó.
    Találtam egy magyarosítást ami megy így is patch nélkül.
    Szerintem nagyon jó hogy foglalkozik valaki a magyarosításokkal mert sok embernek, mint én is, sokat segít ha érti hogy miről van szó pontosan.
    Piedon szerintem köszönetet érdemelsz mert másoknak segítesz.
    Kösz.
  • ChevyG work
    :-O