Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is olvastam, többször, de nekem nagyon tetszett. De, valóban a vége felé, amikor elemzi az eseményeket, érezhetõen pozitívan elfogult a szovjetek felé.
Az nekem is bejött. Sárhidai Gyulának és ... az Atom-tengeralattjárók címû könyve sem rossz (2005).
Nagyon jó szerintem a Hirschfeld: Egy német tengeralattjáró-altiszt története, 1940-1946, Hajja knyvk. 2003
Nagyon jó szerintem a Hirschfeld: Egy német tengeralattjáró-altiszt története, 1940-1946, Hajja knyvk. 2003
U-bootok harca repülõgépekkel nekem nem tetszett.Egész végig csak az van benne,hogy innen jött a repülõ,így csapott le,onnan fordult...atb.Egy idõ után rohadt unalmas.Halál a tengereken viszont nekem bejött.Bár mindketõt régen olvastam.Nekem eddig a Sárhidai Gyula: Tengerek szürke farkasai jött be.
Én egyáltalán nem éreztem rajta semmi negatív megítélést (érdekes is lenne, elvégre hajónaplókból van összeállítva, eseményeket mond el, nem véleményt ír le) .
Hmm, ezt még nem olvastam. Csak a Földi féle könyvet és a Kurt Rieder féle könyvet.
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Ismerem, talán az 1. könyvem volt ebben a témában. Én nem tartom jó, teljesen hiteles könyvnek. A szerzõ 1971-ben Berlinben adta ki ("a keleti blokkban", ez azért jelent valamit), szerintem egy picit elfogult a III. Birodalommal szemben (negatív irányban). Úgy vélem, hogy nem pártatlanul szemléli az eseményeket.
(A legócskább U-Bootos könyveim közé sorolom. E fórumon korábban is, szóbajött már ez a könyv, ha jól emlékszem.)
(A legócskább U-Bootos könyveim közé sorolom. E fórumon korábban is, szóbajött már ez a könyv, ha jól emlékszem.)
Egyébként az U-flakról, a repülõnek magát megadó hajóról, meg több érdekes dologról ez a könyv ír, megvan, jó olvasmány .

Én csak "általános" U-boot-os könyveket, honlapokat olvastam, filmeket láttam, nem konkrétan a repülõk vs. tengeralattjáróról szólókat nem, de nekem rögtön a vészmerülés ugrik be akárhányszor valamijen tengeralattjáró vs. repülõs történetre gondolok .
"1943-ban a tengeralattjárók fõparancsnoka, Dönitz admirális utasította az U-bootok legénységét, hogy ha nem tudnak idõben lemerülni, vegyék fel a harcot. Ekkor a legénység és az U-boot további sorsa a tengeralattjáró légvédelmi lövészein múlt."
A könyvet nem olvasva talán objektív a véleményem talán nem, szerintem ha ez megtörtént, igen kevés az esélye, hogy túl is élték a dolgot, öngyilkosság .
Gondolva a történetre, amikor 'nemjuteszembe' kapitány megadta magát egy repülõnek, mert nem tudtak lemerülni, amikor pedig tüzet nyitottak a repcsire, válaszul az lelõtt mindenkit a fedélzeten .
"1943-ban a tengeralattjárók fõparancsnoka, Dönitz admirális utasította az U-bootok legénységét, hogy ha nem tudnak idõben lemerülni, vegyék fel a harcot. Ekkor a legénység és az U-boot további sorsa a tengeralattjáró légvédelmi lövészein múlt."
A könyvet nem olvasva talán objektív a véleményem talán nem, szerintem ha ez megtörtént, igen kevés az esélye, hogy túl is élték a dolgot, öngyilkosság .
Gondolva a történetre, amikor 'nemjuteszembe' kapitány megadta magát egy repülõnek, mert nem tudtak lemerülni, amikor pedig tüzet nyitottak a repcsire, válaszul az lelõtt mindenkit a fedélzeten .
Most is csak ezt tudom ajánlani:
"U-bootok harca repülõgépekkel - 1600 Ft
Drámai küzdelem az óceánokon
A II. világháborúban a szövetséges repülõgépek halálos küzdelmet vívtak a német U-bootokkal a világ óceánjainak végtelen vizein. Soha véget nem érõ macska-egér játék volt ez, a célpontok felkutatásának hosszú, kimerítõ óráival és a harc villanásnyi perceivel.
Ezekben a drámai pillanatokban a támadó repülõgép személyzetének azonnal reagálnia kellett: lecsapni a tengeralattjáróra, mielõtt az eltûnik a mélyben. Ha maradt idõ rá, a rádiós a támadás elõtt üzenetet küldött a bázisra, ahol azután feszülten várták a következõ jelentést a gyõzelemrõl, a valószínû sikerrõl avagy a kudarcról. Gyakran fordult elõ az is, hogy nem érkezett üzebet többé.
Amikor repülõgép tûnt fel a horizonton, a tengeralattjáró parancsnoka általában azonnal parancsot adott a merülésre. Ám ha a támadó gép már közel járt, nem sok esély volt a menekülésre. Az U-bootok ilyenkor a felszínen maradtak, harcoltak és reménykedtek a reménytelen gyõzelemben.
1943-ban a tengeralattjárók fõparancsnoka, Dönitz admirális utasította az U-bootok legénységét, hogy ha nem tudnak idõben lemerülni, vegyék fel a harcot. Ekkor a legénység és az U-boot további sorsa a tengeralattjáró légvédelmi lövészein múlt.
A kötet szerzõi, Franks és Zimmerman a német U-bootok hivatalosan elismert és regisztrált gyõzelmeit veti össze a RAF-veszteséglistákkal, s feltárja a számadatok mögött rejlõ emberi tényezõt. A könyv egyedülálló módon mutatja be a tengeralattjárók és a repülõgépek harcának II. világháborús történetét. Hadtörténeti alapmû."
http://www.hajja.hu/1999.php
"U-bootok harca repülõgépekkel - 1600 Ft
Drámai küzdelem az óceánokon
A II. világháborúban a szövetséges repülõgépek halálos küzdelmet vívtak a német U-bootokkal a világ óceánjainak végtelen vizein. Soha véget nem érõ macska-egér játék volt ez, a célpontok felkutatásának hosszú, kimerítõ óráival és a harc villanásnyi perceivel.
Ezekben a drámai pillanatokban a támadó repülõgép személyzetének azonnal reagálnia kellett: lecsapni a tengeralattjáróra, mielõtt az eltûnik a mélyben. Ha maradt idõ rá, a rádiós a támadás elõtt üzenetet küldött a bázisra, ahol azután feszülten várták a következõ jelentést a gyõzelemrõl, a valószínû sikerrõl avagy a kudarcról. Gyakran fordult elõ az is, hogy nem érkezett üzebet többé.
Amikor repülõgép tûnt fel a horizonton, a tengeralattjáró parancsnoka általában azonnal parancsot adott a merülésre. Ám ha a támadó gép már közel járt, nem sok esély volt a menekülésre. Az U-bootok ilyenkor a felszínen maradtak, harcoltak és reménykedtek a reménytelen gyõzelemben.
1943-ban a tengeralattjárók fõparancsnoka, Dönitz admirális utasította az U-bootok legénységét, hogy ha nem tudnak idõben lemerülni, vegyék fel a harcot. Ekkor a legénység és az U-boot további sorsa a tengeralattjáró légvédelmi lövészein múlt.
A kötet szerzõi, Franks és Zimmerman a német U-bootok hivatalosan elismert és regisztrált gyõzelmeit veti össze a RAF-veszteséglistákkal, s feltárja a számadatok mögött rejlõ emberi tényezõt. A könyv egyedülálló módon mutatja be a tengeralattjárók és a repülõgépek harcának II. világháborús történetét. Hadtörténeti alapmû."
http://www.hajja.hu/1999.php
According to the German war sources only 2 aircraft were shot down by U-flaks (and some damage inflicted on others) in 6 U-flak missions (3 by U-441, 1 by U-621, U-953 and U-256).
Namost ha ez igaz, vagyis az U-flak-ok összesen 2 repülõt lõttek le, akkor vajon a többiek mennyit ? 😄
Namost ha ez igaz, vagyis az U-flak-ok összesen 2 repülõt lõttek le, akkor vajon a többiek mennyit ? 😄
Számomra egyhényszólva irreális, hogy egy himbálódzó tengeralattjáróról 1-2 komolytalanabb légvédelmi csúzlival lelõttek egy batár nagy Liberator-t, amikor az vízibombák hadát vitte magával, és egy fordulóval ledobhat 6-8-at is a hajóra . Amelyik kapitány fennmarad és megpróbál harcolni, az öngyilkosságot követ el; vagy lukassá lövik a kisebb gépek a fedélzeti személyzetet a gépágyúkkal, vagy az elsõ fordulóban darabokra robban a hajó a vízibombáktól .
Persze a játékban én is elõszeretettel maradok fenn ha tudok, és lövök le 10-12 repülõt egymás után, mert tudom, hogy a bombáik úgysem találnak el, ha meg igen, újratöltöm a játékot . Az életben nem így volt, ha repülõ, akkor alarm .
Egyedül az U-flak-ok aprítottak le pár repülõt a Vizcayai öbölben, de az nagyon kevés volt, hogy azt a 99,9 %-os lemerülési arányt elmozdítsa, nem véletlen alakították vissza szélsebesen azt a néhány (7 ?) U-flak-ot eredeti állapotába .
Persze a játékban én is elõszeretettel maradok fenn ha tudok, és lövök le 10-12 repülõt egymás után, mert tudom, hogy a bombáik úgysem találnak el, ha meg igen, újratöltöm a játékot . Az életben nem így volt, ha repülõ, akkor alarm .
Egyedül az U-flak-ok aprítottak le pár repülõt a Vizcayai öbölben, de az nagyon kevés volt, hogy azt a 99,9 %-os lemerülési arányt elmozdítsa, nem véletlen alakították vissza szélsebesen azt a néhány (7 ?) U-flak-ot eredeti állapotába .
Subwolves
http://www.subwolves.com/
Készülget, csak lassan.
http://www.subwolves.com/
Készülget, csak lassan.
Hmm hmm... Azért ez nem igaz, hogy 99.99%-ban lemerültek. Volt olyan parancs/ tanács is, hogy maradjanak a felszínen és harcoljanak. Nem egy-két Sunderland, Catalina stb. bánta. Csak a 1944-45-ben a levegõ-tenger (föld) nemirányított rakéták, a Liberatorok, MAC hajók, fejlettebb ASV radar stb. fordította meg döntõen a helyzetet az U-Bootok kárára.
Irodalom: pl. Normann Franks & Eric Zimmermann - U-bootok harca a repülõgépekkel szemben, Hajja és fiai knyvk. 1999.
Irodalom: pl. Normann Franks & Eric Zimmermann - U-bootok harca a repülõgépekkel szemben, Hajja és fiai knyvk. 1999.
Igazat adok teljes mértékbe!Így volt bizony.Nem sok repülõt löttek le!Én is keveset a játék alatt míg végigvittem.Álltalában C gomb volt.
Hát menj arrébb kicsit, ne a partok közelében mászkálj .
Egyébként meg 99,99 %-ban lemerültek a tengeralattjárók harcolás helyett repülõt látva, õszintén szólva igencsak utána kéne kutatni, hogy egyáltalán lõtt-e le U-boot repülõt ... még a neves U-flak-oknak is annyi hasznuk volt, mint pisálásnak az erdõtûzben, a legelsõ U-flak-on kifutása után fél órával egyetlen angol repülõ (nem emlékszem a típusára, talán Hurricane) olyan mészárlást rendezett, hogy a hajóorvos volt az ideiglenes kapitány, míg a hajót visszavontatták a kikötõbe ...
A repülõk 2x annyi tengeralattjárót süllyesztettek el / tettek harcképtelenné, mint a rombolók, ennek is nagy részét a Vizcaya-i öbölben, és az Északi csatornán .
Szóval repülõt látsz -> C
Szvsz annak a fele semleges hajó lehetett, egy Pliner-ért eleve több járna, de gondolom jenki volt ... 😄
Egyébként meg 99,99 %-ban lemerültek a tengeralattjárók harcolás helyett repülõt látva, õszintén szólva igencsak utána kéne kutatni, hogy egyáltalán lõtt-e le U-boot repülõt ... még a neves U-flak-oknak is annyi hasznuk volt, mint pisálásnak az erdõtûzben, a legelsõ U-flak-on kifutása után fél órával egyetlen angol repülõ (nem emlékszem a típusára, talán Hurricane) olyan mészárlást rendezett, hogy a hajóorvos volt az ideiglenes kapitány, míg a hajót visszavontatták a kikötõbe ...
A repülõk 2x annyi tengeralattjárót süllyesztettek el / tettek harcképtelenné, mint a rombolók, ennek is nagy részét a Vizcaya-i öbölben, és az Északi csatornán .
Szóval repülõt látsz -> C
Szvsz annak a fele semleges hajó lehetett, egy Pliner-ért eleve több járna, de gondolom jenki volt ... 😄
már 40-ben vagyok, de pl elég sokszor futok repcsibe, ha angol partokhoz érek, és hogyhogy nem véletlen az idõjárás is hirtelen storm lesz, hogy vissza se tudjak lõni. Azért egy 40-es vadászgépen se nagyon hiszem hogy radarokkal volt ellátva. Nem véletlen voltak kifejezetten éjszakai vadászrepülõk (amik 2-3 személyesek, és néha 2 motorosak voltak) szóval a látási viszonyok ha igen szarok, akkor az ilyen hurricaneknek nem kéne nagyon repkedni.
Olvasgattam a FAQ-t és látom hogy több torpedo van az IX-eken, de ha ezért cserébe amcsikig kell elhajóznom és vissza... hááááát... 😊 Bár ha nyugatfranciaországban van a bázis akkor még úgy ahogy.
Hát speciel az 59ezer tonnát, azt az angol partoknál szedtem össze, és convoyt is támadtam, passanger linert is kilõttem... mégis 308 renown-t kaptam. Na mind1
Olvasgattam a FAQ-t és látom hogy több torpedo van az IX-eken, de ha ezért cserébe amcsikig kell elhajóznom és vissza... hááááát... 😊 Bár ha nyugatfranciaországban van a bázis akkor még úgy ahogy.
Hát speciel az 59ezer tonnát, azt az angol partoknál szedtem össze, és convoyt is támadtam, passanger linert is kilõttem... mégis 308 renown-t kaptam. Na mind1
Értelemszerûen az egyes flottáknál csak a náluk használt hajók közül válaszhatsz. Ha IX típust akarsz, olyan flottához kell áthelyeztetned magad ami olyat használ. Mint például a Lorient bázisú flotta, ami 1940 végétõl elérhetõ.
Hol mászkálsz te '39-ben, ahol repülõk vannak ?
Ha olyan keveset kaptál, az enyhészóvla irreális, gyanítom nem kíméled a semleges hajókat sem . Késõbb ha lesz rutinod, nagy tankhajót is el tudsz süllyeszteni 1 torpedóval, 100%-on 340 pont jár egy tankerért, 240 renown egy C3-ért, szóval ha tommy hajót lõsz, akkor azért kapsz is rendesen .
A IX/B 'nagyjából' egy idõben készült el a VII/B-vel, a VII/C '40 végén jön, a IX/C asszem '41-ben .
A fõ különbségük a hatótáv, a VII-esek Anglia és Gibraltál környékén tevékenykednek, a IX/B eleinte az Azori szigetekhez jár, majd az USA partjaihoz, késõbb vissza az Azori szigetekhez, a IX/C elõször Kuba és Tahiti környékén, majd kb . '42-tõl Dél-Afrika partjainál kap célterületet .
Ha olyan keveset kaptál, az enyhészóvla irreális, gyanítom nem kíméled a semleges hajókat sem . Késõbb ha lesz rutinod, nagy tankhajót is el tudsz süllyeszteni 1 torpedóval, 100%-on 340 pont jár egy tankerért, 240 renown egy C3-ért, szóval ha tommy hajót lõsz, akkor azért kapsz is rendesen .
A IX/B 'nagyjából' egy idõben készült el a VII/B-vel, a VII/C '40 végén jön, a IX/C asszem '41-ben .
A fõ különbségük a hatótáv, a VII-esek Anglia és Gibraltál környékén tevékenykednek, a IX/B eleinte az Azori szigetekhez jár, majd az USA partjaihoz, késõbb vissza az Azori szigetekhez, a IX/C elõször Kuba és Tahiti környékén, majd kb . '42-tõl Dél-Afrika partjainál kap célterületet .
A XI-es tipus nem volt elöbb mint a VII-es!Az meg,hogy eladd a tengeralattjárót eléggé hülyén nézne ki.Ez nem egy eladok veszek tipusu game!A vételt is úgy fogd fel,hogy van nagy hírneved és cserébe adnak új tengót,meg rá felszerelést.Amúgy Liberator,meg Catalina vadászott tengókra.Kisebb viharba a repülõk támadtak.Nekem nem volt olyan,hogy tök nagy viharba támadtak volna amúgy.Mármint az 1.4 patchbe.
Hát azért ez sima vadászgépen akkoriban még nem sok radar volt. Hát Liberatorral és Catalinával sem futottam még össze... mondjuk nem tudom mennyire vadásztak a nahézbombázók tengeralattjárókra <#nemtudom>#nemtudom> De azért a vadászok már nem röpködtek olyan vígan, és radar sem volt rajtuk... 39-ben.
nem is akartam megvenni az új típust, de gondoltam ha el lehet adni a másikat miért ne. De egy 39-es típus gondolom 45-ben már nem sokat fog érni. Így is a torpedok fele besül, viharban se ágyú se semmi, egy C3-hoz 2-3 torpedo kell. most sikerült 59ezer tonnát fenékre küldeni, de csak 300-at kaptam 49% realismus mellett. Nah mind1, a IX szerinted milyen típus? Arra még beruháznék, ha jobb, de még nem kaptam meg, pedig elvileg elõbb volt mint a VIIC, az meg már megvehetõ.
nem is akartam megvenni az új típust, de gondoltam ha el lehet adni a másikat miért ne. De egy 39-es típus gondolom 45-ben már nem sokat fog érni. Így is a torpedok fele besül, viharban se ágyú se semmi, egy C3-hoz 2-3 torpedo kell. most sikerült 59ezer tonnát fenékre küldeni, de csak 300-at kaptam 49% realismus mellett. Nah mind1, a IX szerinted milyen típus? Arra még beruháznék, ha jobb, de még nem kaptam meg, pedig elvileg elõbb volt mint a VIIC, az meg már megvehetõ.
Viharban a tengeralattjárók akár 60 fokot is megdõltek, össze-vissza himbálóztak, a hídörség ki volt kötözve a korláthoz, állni alig lehetett, nemhogy közlekedni a fedélzeten, ágyúzásról nem is beszélve ...
A célzás már 15-20 fokos ide-oda dõlés mellett is igen nehézkes .
Egy Liberator vagy Catalina pedig simán boldogul viharban, sõt a radar kifejlesztése után kifejezetten szerettek rossz idõben, ködben közlekedni, elvégre a lokátoros bemérésenek az idõjárás nem gátja, szemben a tengeralattjárón tartózkodók vizuális képességeivel .
Ha pedig legalább 55-60 %-os realizmussal játszol, és egy küldetés alatt elsüllyesztesz 40-50ezer bruttóregisztertonnát, akkor azért jár 1500-1700 renown, 2-3 küldetés alatt meg lehet keresni egy VII-es típus árát .
Egyébként meg csak tanácsként mondom, jobb 1 fajta hajót használni, és azt csinosítani amivel csak lehet, sem mint az összes típuson végigmenni, de kuporgatni kelljen még egy olcsó radarra is .
A célzás már 15-20 fokos ide-oda dõlés mellett is igen nehézkes .
Egy Liberator vagy Catalina pedig simán boldogul viharban, sõt a radar kifejlesztése után kifejezetten szerettek rossz idõben, ködben közlekedni, elvégre a lokátoros bemérésenek az idõjárás nem gátja, szemben a tengeralattjárón tartózkodók vizuális képességeivel .
Ha pedig legalább 55-60 %-os realizmussal játszol, és egy küldetés alatt elsüllyesztesz 40-50ezer bruttóregisztertonnát, akkor azért jár 1500-1700 renown, 2-3 küldetés alatt meg lehet keresni egy VII-es típus árát .
Egyébként meg csak tanácsként mondom, jobb 1 fajta hajót használni, és azt csinosítani amivel csak lehet, sem mint az összes típuson végigmenni, de kuporgatni kelljen még egy olcsó radarra is .
Jó játék, de... Miazhogy storm-ban nem tudom se a légvédelemhez, se az ágyúhoz embert rakni? Talán megáznak szegények? Jó biztos nagyok a hullámok és nem lehet lövöldözni, de akkor az se legyen már hogy a szövetséges repülõk meg vígan röpködnek a stormban, mert hát olyan sem volt. Másfelõl meg a már meglévõ tengeralattjárót miért nem lehet eladni? Ott van egy 2500 alap értékû cucc + egy két fejlesztés, erre nem tudom megvenni a 3000-be kerülõ C változatát, merthát nincs elég revenuem, pedig a hajón kívül még 2100 körül volt... azé ez hülyeség... De amúgy jópofa, csak félek hogy meg fogom unni egy idõ után hogy mindig ugyanaz a feladat, és a tengeralattjáró választék is lassacskán nõ.
Legázolás
Már régen volt kép:
U-805 Typ IX
Hipper a kikötõben /csúnya látvány/
U-805 Typ IX
Hipper a kikötõben /csúnya látvány/
Hát akkor inkább Heroes 5, én meg majd adok 1.4bhez magyarítást...<#vigyor>#vigyor>
Nemsokára talán ki tudom próbálni, hogy milyen lett a magyarítás és akkor mondok róla saját véleményt.
Nemsokára talán ki tudom próbálni, hogy milyen lett a magyarítás és akkor mondok róla saját véleményt.
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Tényleg annyira rossz?
Mert ennyiért elgondolkodtam, hogy megvegyem...
Ugyanis szeretnék magyarul játszani vele, de ugye a "biztonsági másolat"-hoz csak az 1.0-hoz van még magyarítás...
Elgondolkodtató, mert ugye most jön nemsokára a Heroes 5, jól meg kell gondolni mire adom ki a félretett pénzemet...
Mert ennyiért elgondolkodtam, hogy megvegyem...
Ugyanis szeretnék magyarul játszani vele, de ugye a "biztonsági másolat"-hoz csak az 1.0-hoz van még magyarítás...
Elgondolkodtató, mert ugye most jön nemsokára a Heroes 5, jól meg kell gondolni mire adom ki a félretett pénzemet...
Állítólag nagyon rossz lett a magyar feliratok minõsége.
Csak legálissal megy, mivel kéri a kódot is.
Sikerült a legális, boltban vett (1. kiadás, német/ angol nyelvû) SH3 DVD-mrõl mûködõképes biztonsági-másolatot készíteni ("egy kis segítséggel"). Így nem kell használnom a RELOADED féle CRACK-et. A védelmen pár mp. alatt átmegy.
Akit érdekel írjon privit.
Akit érdekel írjon privit.
mi a picsa van??? kihalt a fórum? Valami újitás nincs a gémhez?
i7 920,Msi Eclipse SLI, 6GB gskill DDR3 1600,gigabyte 295gtx,64gb Kingstone ssd, 2x 1,5gb WD GReen 3 Hanns.G 28\'8 Wide, 3ms
Kézzel lehet beirni a szélerõsséget a file-ban.
...\data\submarine ...cfg file-ban vannak az értékek 😊
...\data\submarine ...cfg file-ban vannak az értékek 😊
ORIGIN: Catyus www.silenthunter.hu HUNter_Catty
Így jobb. 😊
Ez remélem nem áprilisi-tréfa:
http://www.subsim.com/nucleus/index.php?blogid=4#sh4_a
05 April
Silent Hunter IV: Underway
THIS IS NOT A DRILL!
The big buzz on the web is that Ubisoft has begun planning and work on Silent Hunter IV. Now Subsim can confirm this is not wishful thinking or rumor. The new dev team has been assembled, returning many of the SH3 vets from programming, graphics, and design, under the direction of Producer Ionut Grozea and Project Manager Emil Gheorghe. The team is currently in the planning phase with work to begin at once.
Silent Hunter IV will return the series to the Pacific, with American submarines taking the starring role. SH4 will use the same game engine and dynamic campaign as SH3 with some improvements.
Discuss Silent Hunter IV here
http://www.subsim.com/nucleus/media/1/20060405-silent_hunter4.jpeg
http://www.subsim.com/nucleus/index.php?blogid=4#sh4_a
05 April
Silent Hunter IV: Underway
THIS IS NOT A DRILL!
The big buzz on the web is that Ubisoft has begun planning and work on Silent Hunter IV. Now Subsim can confirm this is not wishful thinking or rumor. The new dev team has been assembled, returning many of the SH3 vets from programming, graphics, and design, under the direction of Producer Ionut Grozea and Project Manager Emil Gheorghe. The team is currently in the planning phase with work to begin at once.
Silent Hunter IV will return the series to the Pacific, with American submarines taking the starring role. SH4 will use the same game engine and dynamic campaign as SH3 with some improvements.
Discuss Silent Hunter IV here
http://www.subsim.com/nucleus/media/1/20060405-silent_hunter4.jpeg
Kössz! Nem tudok angolul, a szótárban meg nem néztem meg. 😊