11357
-
bgabor #9592 A Lorient-i második flotta 1940 legvégén alakul majd meg. Akkor kéred az áthelyezésedet, és ha jól nyomtad eddig, akkor át is helyeznek. Ott aztán megveheted az áhított IXB-t.
Egyetlen baj van vele: A IXB nagy hatótávolságú tengeralattjáró, és ezt a program figyelembe fogja venni a küldetések megadásánál.
Tehát amíg eddig csak Anglia körül kellett kavarni, addig most Amerika partjaihoz és Cape Town-hoz, Dél Afrika partjaihoz fognak küldeni járőrözni.
És megőszülsz, mire odaérsz, időgyorsítással is. Ez a játék nagy negatívuma, sajnos. -
SzLacza #9591 Asszem kb. '40 októbertől lehet választani a IXC-t, de csak ha VIIC-d van. ( Nekem VIIB-re nem ajánlotta fel. ) -
A tumi #9590 Ha felrakom az AOTD modpack 2.1 változatát + az AOTD update 2.1 változatát, akkor rá lehet tölteni az update AOTD Modpack2.2-es változatát?
-
A tumi #9589 Igen,de sajna azzal eggyütt fagyott ki. -
#9588 Sajnos nincs.
De felraktad az Update részét is?
-
A tumi #9587 Ha a Führer nevét leírod,legalább helyesen tedd!!!!!!!
Srácok meghalt az egész játékom.
Felraktam a AOTD mod packot(a nagyobbat),játék utánna nem tölt be ,kifagy.
Modpack leszed,játék ugyaúgy kifagy utánna is.
Na mondom leszedem a játékot is úgyis van mentésem onnan majd folytatom.
Játék leszed,gép letakarít mindenféle reg,easy tisztítóval,játék újra felrak.
És így sem megy a játék.
Bármelyik mentésemet próbálom betölteni,mindíg kifagy a game.
Tudna valki a 9. őrjáratig mentést küldeni????
Nagyon hálás lennék érte. -
#9586 F.A.Q.
Amugy én is a nagyobbikat használom, van valami javítás is még hozzá, azt is felraktam. (Update_AOTD_Modpack_V2.02.exe) -
FGB #9585 Akkor had kérdezzek még egyet:
a 2. flottát mikor adja be már '40 juniusában vagyok 9 küldetés megvan de még mindig csak az 1-ső ill. a 7. flotta közt lehet választani. Szeretném már a IX-et birtokolni, de még nem adják. - azt hiszem reklamálnom kellene a Fürernél :D -
#9584 Én nekem a nagyobb van.Szerintem érdemes felrakni.A kisebb nem tudom mit tartalmaz. -
FGB #9583 Megtaláltam most az AOTD Modpack-et, de van rögtön kettő is egy Light és egy sima tudja valaki hogy mi a különbség a kettő között? azonkivűl hogy az egyik 180Mb a másik meg 380MB. -
#9582 Ugyanannyi renown-t kapsz, de csak gázolajat, torpedót és esetleg legénységet tudsz pótolni, de hajót fejleszteni nem, és azt hiszem kitüntetéseket osztani sem . -
FGB #9581 Ha nem a ki indulási kikötöbe megyek vissza hanem alegközelebbi be, akkor mi történik? kevesebb renomét add ílyenkor, és innen fogok tovább menni? eddig még nem probáltam ki, de érdekelne hátha valaki kiprobálta már. -
#9580 Ez a subwolves ez mikor jön nem tudjátok? -
A tumi #9579 Tegnap nyomultam a 8.őrjáraton hazafelé találtam 1 hajót KGN névvel 11xxx tonna.
Nem találtam a civil hajólistában ilyen nevű hajóval,viszont a periszkópba felismerte.
Nem volt már torpim és vihar volt ezért nem tudtam használni a 88-ast.
Elkezdtem a 9. őrjáratot és na melyik hajóval találkoztam Írország alatt?
:)))))
Hihetetlen,hogy 8 őrjárat alatt alig talál az ember nagyobb hajókat aztán meg egymás utáni 2 őrjárat alatt 2x is ugyanaz a hajó megjelenik.
Elég volt neki 2 halacska.:))))))) -
#9578 Megjelenése óta játszom a játékkal, de még mindig okoz apróbb meglepiket . :)
4 romboló és egy Black Swan fregatt kötelékben .
[URL=http://tuvok.uw.hu/sh3/rombk1.jpg]kép #1[/URL]
[URL=http://tuvok.uw.hu/sh3/rombk2.jpg]Kép #2[/URL]
Ilyet meg már láttam 1-2x, de vki "közelről" is megnézte vajon mit tartalmaz egy ilyen ?
Friendly Task Force -
#9577 oké kösz -
totya4 #9576 Hali...egyrészt van időgyorsítás (térkép módban nagyobb léptékű), másrészt KATONA A PARANCS AZ PARANCS ha azt mondom hogy egy évig ott rohad AKKOR EGY ÉVIG!!!!
Nagybetű direkt, bocs :) -
#9575 Igen, abban a szektorban .
A lenti ikonnál látod, ha megvolt a 24 óra (completed ?) . -
#9574 De csak ott kell lenni 24 órát?? -
zoltang #9573 A még minig készülő Subwolves nevű "tengeralattjáró-stratéga" progi. Ha megvan az SH3 :), le is tudod majd valóságban játszani, "át tudod élni" a parancsaidat is. -
#9572 -
#9571 Most kezdtem el a játékot azt a feladatom hogy menjek el aza AN16 szektorba elmentem
ez a feladat ki lett pipálva
a következő hogy járörözzek eitt 24 óráig de nem tom mit kell csinálni mert ott vagyok kb 2 napja és nem mondja hogy kész meg semmi???? Hogy kell megcsinálni??? Légyszi valaki segítsen kösz!!! -
#9570 De amint felrakom a gamet egyből telepítődik ez a sz@r ruszki program!
Amúgy is volt kedvem GW-zni mostanában(kihagytam pár hónapot,pihentettem).Meg persze a Factions miatt is igen.De elöbb utóbb megyek SH3-azni,csak a starforce nem akarom felrakni egyenlőre.Utánna megint telepités lenne ha GW-zni akarok.
zoltang ez mi ez ez itten ez tcccik nagyon!!!!!!!! -
zoltang #9569
http://www.subwolves.com/ -
SzLacza #9568 aotd honlapjuk: http://www.aotd-flottille.de/phpkit/
Próbáld meg a gamecopyworld-ról leszedni az 1.4-hez törést, az nem piszkálja a cd-t, remélhetőleg a starforce nem müxik. Azért nem vagy elérhető mostanában, mert megjelent a factions? -
A tumi #9567 Hello
Tudnátok címet adni ahol le lehet szedni ezt a AOTD modot?
A FAQ linjén nem találtam.
Köszi. -
#9566 Úgy néz ki!
Nincs valami tört game ami nem rakja fel a starforc progit?Úgy néz ki működik a GW,hogy az SH+-at nem raktam fel(legalábbis eddig)!Ugye ha felrakom akkor a fos Starforce beletúr mindenbe és a GW-nek úgy néz ki ez nem tetszik. -
#9565 Szerintem is.
(Mivan Wolf? kerülgetjük egymást a két fórumon ?) -
#9564 Nagyon sötét lett a víz.A sima 1.0-1.4-ben ha lemész 100m-ig és kitolod a pariszkópot simán látod honnan közeledik a hajó.Az AOTD modban viszont 20m-en alig látsz már valamit.Mélyebben meg semmit se.Szerintem így reális! -
banános joe #9563 Nekem 84.21 van most fent de érdemes mindig a lefrissebbet használni.
Az én kártyám is 6600gt és gond nélkül megy. -
Crazy Mate #9562 Milyen Vga drivert használjak?Nvidia Geforce 6600 GT videókártyám van, -
#9561 Szerintem Vga driver gond lehet. -
Crazy Mate #9560 Még mindig ugyanaz a baj:Fekete képernyő,és nem tudok semmit sem csinálni,csak újraindítani. -
A tumi #9559 Találtam az AOTD modhoz egy AOTD expansion kiegészítőt.
Érdemes feltenni nem fog kifagyni a játék tölle??
-
A tumi #9558 Köszi a gyors választ.
Az mit jelent,hogy a víz "átlátszatlan"lett?
Én eddig sem láttam át a vizen,pedig nincs fennt mod. -
#9557 Igazándiból ki kell próbálni.
De csak óvatosan. Először csak olyant érdemes kipróbálni, ami ne ir semmi felül, a gameban. Legalábbi semmi fontosat.
Már hallottam panaszt az AOTD MOD-ra, de nekem bevált.
A víz átlátszatlan lett. Mondjuk a valóságban sem periszkópozták a hajókat alulról!
A másik a Skinek, ami változott. Igaz kivülről a kopások már nem láthatók, de mivel csak belső nézetet használok, ez nem is számít.
Harmadik, hogy állítólag nagyobb halyók vannak a kikötőkben. Igazándiból ez sem érdekel, mert ha tehetem, inkább csak online-ben játszok mamár. -
A tumi #9556 Hy
Melyik modot érdemes használni,és az mit variál át?
Néztem én FAQ-ban de ott csak 1 link van és egy külföldi oldalra mutat,én pedig nem beszélek semmilyen idegen nyelvet.
Ezért kérnélek benneteket,hogy legyetek olyan jók és segítsetek szegény tengerész bajtársatokon.
:))) -
Crazy Mate #9555 Köszi,megpróbálom. -
#9554 Flotilla.cfg-ben megtalálod, hogy melyik flotilla mikor, hova küld . -
#9553 A Subsim-en olvastam, hogy kihatással van a küldetések földrajzi helyére, hogy melyik flotillánál vagy. Ez így is van vagy csak véletlenek? Ha van öf. akkor melyik flotilla merre operál? (29. tudom, az ugye a földközin)