Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az angolok elsõ sugárhajtású gépe a Gloster E.28/39 volt (hjm. a Whittle W.2/7000). 1941. május 15-én repült elõször. (A Messerschmitt Me 163 1941 nyarán (Walter HWK R11 203), a Me 262 1942 juli. 18.-án (Jumo-004) repült elõször.) A hjm. tervezõje Frank Whittle. 1932-ben szabadalmaztatta az elképzelését (különbözött a német ötlettõl), elsõ csak hajtómû tesztje 1937 ápr. 12-én volt.
A szovjet Beresnjak-Iszajev BI-1 géppel 1941-42-ben kísérleteztek, majd a munkát feladták.
A németek találták ki a torlósugár-hajtómûvet is. (Ilyen volt pl.: a Vergeltungswaffe V1-be.)
A háború után szépen minden találmányuk, vezetõ tudósuk stb. az amcsikhoz "vándorolt".
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
Tudtommal a BI jobbára megmaradt kísérleti cuccosnak, ami nem mondható el a Me-262-esrõl. A sugárhajtómû lehet hogy angol találmány, a 20.század elején ezeket a rendszereket sokszor évtizedekkel a gyakorlati felhasználásuk elõtt találták fel. Ettõl még tény, hogy elõször a németek alkalmazták megfelelõen, háborús célokra. Emellett az is tény, hogy a hidegháborús szovet-orosz rakétatechnika egy az egyben a németektõl lett lenyúlva, majd továbbfejlesztve.
Mint ahogyan a kezdeti hidegháborús tengók is a XXI-n alapultak.
Amúgy milyen T-32-es re gondolsz? T-34-est akartál írni?
Ezen elgondolás alapján az 1941 után tervezett összes tank döntött páncélzatának ötletét a szovjetektõl lopták? Ennyi erõvel a sima csövû löveg vagy a reaktív páncélzat honnan származik?
Aki egy kicsit is tájékozott, azt tudja hogy a német technika a 2-dik világháborúban a legfejlettebb volt.
Az amik tõlük loptak mindent:
pl. rakéta hajtás ürhajók
sugárhajtómû repülök
stb.
ORIGIN: Catyus www.silenthunter.hu HUNter_Catty
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
i7 920,Msi Eclipse SLI, 6GB gskill DDR3 1600,gigabyte 295gtx,64gb Kingstone ssd, 2x 1,5gb WD GReen 3 Hanns.G 28\'8 Wide, 3ms
Bocs de,ezt le kellett írnom.
Ennek az egésznek a fényében nemtudom mi érdekes lehet majd a 4. részben. A kacsavadászatot senki se szereti.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Miért szerinted hol lehet még.Csak ott lehet lol<#idiota>#idiota>
De ha nagyon akarod indithatok 1 szerver este<#worship>#worship>
hol szoktatok multizmi. Ubi.com-on ?
Sosem látok ott magyart csak külföldiekkel játszottam
nekem megvan az 1.4 crack ha kell el tudom küldeni
Te elolvastad a topic címét rendesen??? <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Valaki aki jártas a silent hill 4ben az tudna segíteni?
A telepítésnél van a probléma.
Ha vki ért hozzá akkor szoljon és megmondom h mi a baj.
kösz
Dirty South
Megoldódott a probléma, uninstall és mentett állások is törölve. Újratelepítést és minden müxik. :-) Bár az elveszett tonnákért nagy kár :-))
Köszi
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
Herr Prien biztosra ment! (Volt egy látványosan megszerkesztett könyve ahol elmesélte, hogy hogyan történt, de a beavatottak tudják, hogy olyan titkosszolálati események zajlottak ott, ami ma már tantörténet!)
Mint már mondottam, ha lenne benn egy két nagy teknõ én is bemennék! Ha tudnám, hogy van benn egy csata hajó és egy cirkáló átmásznék azon a védõhálón! De sajnos nem nagyon vannak eleresztve a kikõtök. A keleti parton van olyan kikötõ ahol áll egy C2, és egy T2, oda talán érdemes bemenni. A többit egy horgonyzó romboló és egy small merchant miatt kihagynám.
Bár lehet, hogy mostmár felderítem az összes kikötöt.
Lavina: sorry, nincs 5letem. Nekem is van olyan, hogy lassú ha visszatöltök, utána még kb. 1 percig, (P4 2,8GHz-em van, azért mondom, mert a progi zabálja a proc erõforrásait, és a RAM-ot.) esetleg próbáld meg, hogy vársz vele néhány percet, hátha elindul utána.
Újabb probléma. Egy darabig semmi gond nem volt a játékkal. Aztán egyik napról a másikra, akármit akarok elindítani a betöltést követõen beáll a gép és kiírja, hogy meg van állítva a játék ( pause ). Aztán innen semmire sem jutok. Csak kilépni tudok :-( MI lehet az oka ? Esetleg az 256 MB RAM ? De eddig futott a progi.
Köszi
Az egyik kisérõ-romboló torpedóval elkap egy angol tanhajót (8000 BRT). Desszertnek a két csatacirkáló pár lövéssel elintéz egy angol csapatszállítót is.
Amúgy a kikötõkben vannak hajók, statikusan mindig ua.-ok, de nem szoktam kilõni õket, mert:
1. az nem túl izgalmas
2. beszaggat a játék utána, pl. az idõgyorsítással is csak vánszorog.
Amúgy van ott némi védelem, néhány romboló, korvett, meg az a kis mitugrász snellboot. Szóval be lehet jutni a kikõtökbe ( nappal sok a repcsi, kicsit gáz, inkább éjjel, akkor simán megy ) sztem gond nélkül, de sztem nem éri meg. Bezzeg ha lenne ott néha vmi nagy dög, akkor simán bedzsalnék érte. <#vigyor>#vigyor>
Ja télleg, igértek itt a gaméban aknákat, meg tengeralattjáró zárat, de még 1-et se láttam. Látott már ilyet vki ?
Szóval a japcsi tengók azok talán izgalmasak lennének. Elsõre mondjuk már az is sikeres küldi lehetne, hogy eljut velük az ember mondjuk az amcsi partokig, és nem süllyed el.<#vigyor1>#vigyor1>
Zoltang: Mivel én németül nem tudok, csak angolul, ezért az angol FAQ-t vágom be ide:
-Is it possible to apply wolfpack-attacks in real-time 3D with Silent Hunter 3?
-No, because SH3 doesn’t come up with this opportunity. If the player wants to carry out a swarm-attack, he has to choose the submarine he want’s to lead, and then plays through the mission. After that, the CPU calculates the remaining attacks of the swarm. This is an unfortunate solution but the current version of SH3 doesn’t support any other option.
Ebbõl én azt veszem ki, hogy nem lehet lejáccani az SH3-mal a küldiket, bár ez csak a konvoj támadásról szól.
Bár sztem még õk se tudják pontosan, hogy majd mit lehet az SH3-mal, és mit nem lehet vele. Majd meglássuk.
banános joe:valami link a Das Boot hangokról?
Kíváncsi leszek amúgy erre az új modra!
Ja kainek még nem lenne meg a Das Boot film!!!Van a westend cicicenterbe a nyugatinál dvd-n ha jól emlékszem akkor,2700 valahány forintért.Ma láttam.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
pl.:
"Was ist eigentlich die Aufgabe des Spielers in Subwolves?
Der Spieler muss die deutsche U-Bootflotte des WWII aus Sicht des BdU führen. Der Spieler nimmt somit die Rolle eines Befehlshabers und zugleich eines Managers ein. Und wer Silent-Hunter 3(TM) installiert hat, kann die Seegefechte wahlweise auch gleich vor Ort aus der Sicht eines U-Bootkommandanten mittels SH3 durchspielen."
Én ebbõl azt veszem ki, hogy alapesetben BdU vezetõként parancsokat osztogatsz stb., ha valakinek fel van telepítve az SH3 is, akkor le lehet személyesen is játszani egy ütközetet U-Boot parancsnokként. Pontosabban választható, hogy lejátszod, vagy sem.
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
Az AOTD honlapon van egy ilyen mod is hogy DAS BOOT SOUND mod ez a mod lecserél pár hangot a filmbõl kivágot hangokra.<#nezze>#nezze>
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Beleolvastam a FAQ-ba, hát ennek nem sok köze van a SH3-hoz, csak annyi, hogy innen kapták az ötletet. Egy érdekesség máris feltünt:
Sikeres tengeralattjáró hadjárat esetén, sem marad el a D-nap, és a III. -ik birodalom is mindenképpen elbukik, csak késleltetni lehet az idõpontot. Ezen már nagyon sokat vitatkoztak, hogy hogyan alakult volna a háború, ha a nácik megnyerik az atlanti csatát, és sokan azt gondolják -én is, hogy az atlanti csatát ha megnyerték volna, akkor a britek "behodólnak" a birodalomnak. Ebben az esetben "csak" 1 frontos háborút kellett volna vívnia a németeknek az oroszok ellen. (valszeg Hitler nem üzent volna hadat az amcsiknak, hiszen az logikátlan lépés volt, de gondolom pont az atlanti csata miatt tette meg, mert szomorú látvány a sok szövetséges hajón látni a harckocsikat, amint behajózzák õket Nagy-Britanniába, és nem tehetett ellene semmit. ) Amúgy a németeké lettek volna az iráni olajmezõk is, Egyiptom, stb. ) Szóval ha a németek megnyerték volna az atlanti csatát, amire még 41-ben volt is némi esélyük, akkor valszeg megváltozott volna a háború végkimentele. Mindegy, attól még jó lehet a játék.
Nekem ez egy startégiai játéknak tûnik.
Nekem ez egy startégiai játéknak tûnik.
U.i: Nem tudná nekem valaki elküldeni/feltölteni valahová az "AOTD" mod elötti vizet? (Nem is vagyok hardcore játékos, meg szeretek gyönyörködni a hajókban ha süllyednek 😊
Bgabor: bocsesz, de Gundark szerint igen. 😊
Gundark: Háát izgalmas lehet becserkészni egy japán repcsihordozót, de ilyen erõvel izgalmasabb becserékszni egy amcsi repcsihordozót is ,amik tucatjával járták az atlanti óceánt a háború vége felé. Amúgy meg, hogy maradjunk az analógiánál, én a programozók helyében a japcsi tengeralattjárót választanám nem az amcsit, hogy jáccható legyen a game. Ugyanis ugyanaz a helyzet a japcsikkal, mint a németekkel, hogy a háború elején terjeszkedtek, és viszonylag könnyû dolguk volt, és fokozatosan lett egyre nehezebb a japán haditengerészet dolga. Az amcsikkal fordított a helyzet, az elején nagyon nehéz, késõbb pedig már csak egy "sétagalopp" volt. Amcsikkal nem is nagyon lehetne végigjáccani, mert a háború vége elõtt már nem nagyon volt japán haditengerészet, csak üres örjáratok lennének lemerülve, céltalanul kolbászolva.
Gundark: Figyu, azért mondtam, hogy nem bizonyit semmit, mert nekem a sima gameban is elõfordult hasonló a mod elõtt. Nem a modot akarom védeni, lehet ,hogy igazad van, de tudom, hogy a sima gaméban is sokszor tiszta idõben mire megláttak nekem egy hajót már késõ volt, addigra az régen meglátott engem. Tehát ha be akartam egy hajót cserkészni, saját magam sokkal hamarabb megláttam, mint a többiek. Arról nem is beszélve, hogy amikor megláttam a hajót, és befogtam, utána egybõl jelentették, hogy hajót látnak. 😊 Ez is bug.
Engem sokkal jobban zavarnak az égõ repülõroncsok, amint rácsapnak a hajómra, és továbbrepülnek. 😊 Ja, meg a vizbeborult hajók, amik a fizika törvényeinek fityiszt mutogatva elfelejtenek elsüllyedni.