11357
  • Willenbrock
    Megrendeltem a Magyar feliratos verziót.Remélem ez ebben nem esik szét 170m-en a VIIC mint az 1.0-ban!
  • Dns5000
    Ja meg az uj femes hatasu muszerfalak sem tetszettek plane a periscope neztben.
  • Dns5000
    Leszedtem ezt a Gray wolf modot.
    Hat nem vagyok nagyon elragadtatva. Esonek az tunt fel, hogy sokkal tobbet tolt. Persze mert sokkal tobb egyseg van a kikotoben egybol. Repulok, tengealattjarok, kereskedelmi hajok egesz hada vart ram hogy lassak ahogy kihajozo. Elsore meg egesz jo volt de azert a vegefele mar untam, hogy fel ora mire kujutok a kikoto tersegebol az allando ship spotted es az ido gyorsitas levetele miatt. Ekkor mar fontolgattam, hogy masokira mar nem fogok vele kihajozni. Tok jo volt, hogy volt par uj hang hajokazas kozben: valaki lapozgatott, meg kohogott. Aztan persze ez is unalmassa valt. Teljes sebessegel hajozva minimalis a zaj mindenhol,normalban elegge megszoktam hogy van hangja a dizelnek. Ok periscope deep. Halgatozok a vizben: semmi zaj. 180fok iranyaban valami minimalis. Pedig teljes szebesseg.
    Hat ez tok szar :/ Eredetiben sokkal jobb volt. Elerek a konvoj utvonalra, szepen jonnek a radio uzenetek a konvojrol tobbszor is iranyt valtottak. Enelkul nem kaptam volna el oket. Itt mar nem lehet 40kmrol hallani a hajokat csak olyan 15-20kmrol. A terkepen lehet latni par ubootot ez is tok jo. Uldozek kozben megint marha szar, hogy nincs hanja a dizelnek :/. Este van korom sotet van az orromig nem latok. A csillagok meg a hold tok szar.Nem is tetszik ez a 16km dark Atmosphere, eredeit jobb volt. Nana hogy under Attak, de nem lakos semmit. A ott a destroyer ami levalt 20kmre a konvojtol. Najo crashdrive. 160m.163m. Na itt lett elegem az egeszbol az eredeti tok jo femcsikorgas helyett valami szornyu kattokas jott elo. De nem mult el amikor feljebb mentem. Sott meg akkor sem amikor felmentem a felszinre.
    Verdikt: eddig sokkal tobb a - mint a +. Es a mar olyan sok a -, hogy nincs kedven tovabb szenvedni vele.
    Azert valaki mas is irhatna rolla velement, hatha van benne valami jo amit nem vettem eszre.
  • ChevyG work
    segitenék, ha meg lenne
  • catyus
    Ha valaki már leszedte szóljon és felrakom.
    Én már kurva sok mod-ot leszedtem csak nincs idöm öket felrakni, ha valakinek sok ideje van segíthetne!

www.silenthunter3.hu
    HUNter_Catty
  • ChevyG work
    1általán már valaki leszedte?
  • SzLacza
    Ha jól láttam egyenlőre sehonnan. Sztem várni kell vele, mert ha jól láttam átmenetileg nem üzemel, és csak ez az 1 hely van megadva. Pech, ez van. Lehet h csak jól bereklámozták, és nem is müxik?
  • ChevyG work
    akkor ujbol felteszem a kérdést: honnan lehet letölteni a Grey Wolves SuperMod v1.1a-t, ahhol MÜKÖDIK is a link!
  • SzLacza
    Csak picit kell visszább olvasni. 9653.
  • ChevyG work
    #9658????????????
  • LarryTaylor
    Kösszönöm szépen!!!!!!!!!!
  • PanzerWolf
    Pedig befért volna nagyobb még ide!Én egyszer multiba láttam egy csomó jéghegyet!Sőt lavíroztam is közöttük,meg nekik.Kár viszont,hogy hó nem esik a játékba északon.
  • ChevyG #9660
    bots, nagyobbat nem találtam:)
  • ChevyG #9659
    látott már vlaki jéghegyet a játékba? vagy csak felfedeztem a spanyol vijaszt?
  • ChevyG #9658
    honnan lehet tölteni?
  • PanzerWolf
    A bázison bemész oda ahol vannak az embereid.Ahol lehet őket kitüntetni meg ilyenek.Na,ott lehet a tiszteket,és a másodtiszteket specializálni.
  • LarryTaylor
    Meg tudnátok nekem mondani, hogy hogyan lehet specializálni a tiszteket?
    A Grey Wolves Supermodot még nem próbáltam, de elég durván megpróbálták feljavítani a játékot. Ha legközelebb hazajutok, ki is próbálom(sajnos ez még 2 hét).
  • PanzerWolf
    Ja én összekevrtem a subwolvessel ezt!Ez egy tök más game lesz.
  • PanzerWolf
    Én azt se tudom mi ez?
    Kár,hogy első világháborús lesz aúez az új game.Bár majd lehet ki lehet választani az II:-at is!Amiket láttam még képeket ott az nagyon II. világháborús volt!
  • zoltang
    Grey Wolves SuperMod v1.1a

Ez mi? Valaki próbálta? 175MB
  • zoltang
    Valami készülget:

1914 - Shells of Fury

http://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=94508

• ChevyG work
    látom nem csak makettozol!
  • gstup
    Rendben,köszönöm mindenkinek a segitséget és azt hogy vette a fáradtságot és megpróbált segiteni!
  • DJ Skyline
    vagy megvenni eredetiben 4000-ért...:))
  • Trucker39
    Ha jól emlékszem, nekem akkor irt ilyesmit, mikor törtverziót próbáltam patch-elni. Persze nem sikerült.
    Már nem használok ilyesmit.
    Ha véletlenül ilyesmi ténylegesen a gond, akkor érdemes az eredeti exe filet visszatenni és úgy ráereszteni a patch-et.
    Ha nincs meg az eredeti exe, akkor sajnos újra fel kell telepíteni (és célszerű azokról a file-okról másolatot készíteni, ami esetleg feltörésre kerül).
  • DJ Skyline
    ugyanaz,csak a de_menu.txt ismeretlen verzió számára...de ajánlom a FAQ - Patchek, magyarítás részét
  • DJ Skyline
    nem az 1.0-s patch kell neki!:D az maga a játék!
    azt írja,hogy az 1.0-s játékot nem tudja ápdételni' ,mert a C://...Mission engine.dll ismeretlen verziójú...
  • gstup
    Vagy ugyan ez csak igy:This program cannot update the installed version of Silent Hunter III EMEA dvd 1.0 because of the following reason:C://Program files/Ubisoft/Silent Hunter III/Data/Menu/de_menu.txt::unknown version.
  • gstup
    Ezt irja ki hibaüzenetnek a patch installálásánál:This program cannot update the installed version of Silent Hunter III EMEA dvd 1.0 because of the following reason:C://Program files/Ubisoft/Silent Hunter III/Mission engine.dll:unknown version!Ez mi lehet?
  • gstup
    Nekem kéri az 1.0-ás patchat,amikor fel akarom rakni az 1.1-t.
  • PanzerWolf
    Lenne egy kérdésem akinek megvan a game magyarul eredetibe.A pályaszerkesztő is magyarul van?Gondolom az nem.
  • Tuvok #9641
    Szivesen . :)
  • Titan
    THX TUVOK! Tudtam, h rád lehet számítani..
  • Tuvok #9639
    /SilentHunterIII/data/Submarine/NSS_UboatXY/NSS_UboatXY.cfg
  • Titan
    Lenne valaki olyan rendes és ideírná nekem azt a fránya uboat.cfg file pontos elérési útját, mert nem találom sehol. Állítólag ebben lehet megváltoztatni azt, h a fed. ágyú 10 m/s szélben is tüzeljen...
  • mstummer
    Lehet h crackre gondol?
  • PanzerWolf
    Igen az alap az 1.0.
  • Trucker39
    Az maga a játék szerintem.
  • Tuvok #9634
    "1.0-ás patch" ? Az mi a túró ?
  • gstup
    Sziasztok!Az 1.0-ás patch kéne,de nem találom sehol,vlki lenne olyan rendes hogy elkúldené a mail cimemre:[email protected] v [email protected]!Előre is köszönöm!