Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xj700t
40-tõl 45-ig kb 45-48 örjáratot csináltam anno. Reality 39 %, kb 2-3 alkalommal amortizáltam a hajót 80% alá illetve nem szoktam visszahajózni a bázisra, hanem csak sima esc.

Úgy vagyok a nõkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

Charly
Kb hány járõrözés van flottánként?

Charly
Sziasztok mivel lehet sok tapasztalati pontot szerezni a hajó elsülyesztésen kivül ill 1 flottába hány küldetés van kb?

xj700t
www.torpedotreffer.de

ha így bemásolod a címsorba, akkor már mennie kell!

Úgy vagyok a nõkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

köszi, de ez nem jó
legalábbi nekem nem müxik :(

i7 920,Msi Eclipse SLI, 6GB gskill DDR3 1600,gigabyte 295gtx,64gb Kingstone ssd, 2x 1,5gb WD GReen 3 Hanns.G 28\'8 Wide, 3ms

xj700t
# 9224 !

nem tud valaki linket adni a living modhoz? <#szomoru1><#rinya><#nemtudom>

i7 920,Msi Eclipse SLI, 6GB gskill DDR3 1600,gigabyte 295gtx,64gb Kingstone ssd, 2x 1,5gb WD GReen 3 Hanns.G 28\'8 Wide, 3ms

Örm
Hello!
Van már a játékhoz teljes 100%-os magyarosítás?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

xj700t
Hoppá! :)

Kár hogy marha gépigényes...

xj700t
Az baj lehet. Szerintem rakd fel az 1.4b-t is, és nyugodtan másold be az egészet mert lehet van benne olyan hivatkozás amit pluszba raktak bele.
Én az AOTD-vel kombináltam össze és elég jónak tûnik. :)

morreau
Vagy inkább mondjatok egy két olyan modot (+ahonnan meg tom szerezni) amit ha felrakok a netes változatú game-emre több hajó lesz meg javítja a bugokat! Elõre is köszi!
PS:Biztos le vannak írva lejebb de ez talán így egyszerûbb!!!

morreau
Ezt a livig modot hogy tudnám felrakni?? Leszedtem a tömörített filet (LSHIIIT2_2.0) ami tartalmaz egy data mappát de abban olyan dolgok is vannak amik az eredeti mappában nem szerepelnek! Megprobáltam nagyjábol egyesével átpakolgatni a dolgokat de ezzel csak hazavágtam a gamet! Lehet hogy az a baj hogy 1.0 verzióra másolgattam?! PLS segítsetek! Imádom ezt a játékot, rég nem láttam ilyen jót és szeretném megtunningolni egy picit...<#ravasz1>

SirHiggins
LSH2,0-t fel lehet rakni jsgme-vel is?

Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En &#8217;t lieve vaderland!

SirHiggins
leszeded a 7zip nevü progit és azzal kicsomagolod...

Charly
Ok lejött és a 7Z nevü file vel mit csináljak?

Charly
Ok sikerült köszi

xj700t
Ez egy fájlmegosztó oldal (szerintem gagyi, de mind1) kattintasz a kívánt fájlra, a feljövõ ablakban a free gombra aztán feljön még egy ablak ahol várni kell... aztán jön megint egy oldal ott kódot kér. A mezõ melett lesz ilyen grafikus formában. azt beírod és mehet a download.

Charly
Nem megy akár hogy próbálom

Charly
Letudná ezt valaki fordittani?

) Wie lade ich die einzelnen Downloads ?
a) klicke auf das jeweilige Icon
b) es öffnet sich eine Internetseite, auf der der Download gehostet wird c) jetzt das Icon "Free" oder "Free Download" oder den Namen des jeweiligen Downloads anklicken
d) den Anweisungen auf dem Bildschirm folgen (ist je nach Bereitstellung des Downloads unterschiedlich)
e) bei weiteren Fragen bitte im Forum unter "FAQ" und "Living SH3-Downloads" posten

Charly
Hogy sikerült letöltened?

Gundark
Báz :) Az a farkaskutyás (Németjuhász:) õr nagyon jóóóó :))

Charly
Nekem nem engedi letõlteni a living módot nem tom miért<#conf><#conf>

xj700t
Bocs ha nagy lett... :(

xj700t

Eza betöltõkép azért elég komoly! Az AOTD félét nyugdíjaztam is :)

Elég csak az 1.4b-s<#nevetes1>

Szasztok.Lenne egy kérdésem:ha van egy 1.00-ás játékom,hogy kell patch-elnem,hogy 1.4b legyen?Úgy értem,kell külön 1.1,1.2 stb patch,vagy simán mehet fel az 1.00-ásra az 1.4b-s javítás?

xj700t

Ez mit csinál a gémmel? Mik lesznek élethûbbek?

xj700t
Megtaláltam az ominózus modot ami élõvé varázsolja az sh3-at.

Living SH3

Van belõle egy light verzió is. :)

Az AOTD-Modpack v2.03-tol van ez

Felraktam az Update AOTD-Modpack V2.03 után a Ship Hunter´s Intererior Mod-ot is. (innen)
Tényleg mintha valamivel szebbek lennének tõle a mûszerek, a hajó belsõ tere. De a kettõ közül nem tudom mi állította be, hogy a periszkópnál elõjön balról a célzó-számítógép panelje is (a nyíl hatására). Szépen rákúszik a hajóregiszterre.
Nekem ez nem tetszik, hogy kellene visszaállítani, hogy ne jöjjön elõ? Ezt a 2.03-as javítás okozta, vagy az Inter. MOD (2.02-nél még nem volt)?
Feltöltöttem, nézzétek meg érdemes !!!!

dr Kotász
Itt az SG-n 2 mega tárhelyed van a saját galériádban.
Hali, Németországban a technikai múzeumban csináltam képeket egy tengeralattjároról. Csak nem tudom feltölteni mert max 20 kb -ot lehet hát abban a minõségben nem érdemes az tuti....

Pedíg jó képek.... hogy rakjam fel ?

segienétek hogy lehet lecserélni a játékban lévö hangokat újra cserélni pl ágyú töltése,a das boot hangokat stb olyan packot vagy web cimet ahol ilyen található már elolvastam a FAQ-t és hova kell ezeket bemásolni hogy a játék ban is haljam õket.

Sziasztok! Találkozott már valaki olyannal, hogy a karrier elmentések egyszerûen eltûnnek a visszatöltési listából? Az általa kijelölt helyen ott vannak, de a program mégsem látja.<#falbav> Please hepl me. Thx.
PanzerWolf
Köszi!Hát nem rudom,hogy mikor próbálom ki.Elszállt a videokarim.Dzindzsás a kép játék közbe,meg mikor betölti a windowst is.Ha kicsit mozgatok a karin akkor,egy idig jó,aztán egy idõ után megint nem.Havernál már be se töltötte a windowst,elszállt egybõl a gépe.Ja,és kb 1-2 perc alatt lehet érezni,hogy már kezd melegedni.Miért?!Utálom az árammal mûködõ cuccokat!!!A régi gépemnél is a videokártya kezdet sza*akodni.Ezt nem hiszem el!
Ugyhogy csak annyir kapcsolom be a gépet,hogy fórum aztán kikapcs.

SirHiggins
Nem tudom, nem multizok, még a hadjáratban öregbítem hírnevem:) 1.fõoldal:SH3 Downloads > 2.(lentebb) I understand and agree-re klikk) > 3. középen kicsit lentebb a sárga NEW version... fölött klikk az "Improved U-Boat by oRGy-ra > 4. klikk a ImprovedU-Boatv102.zip-re ; jsgme telepítésnél felrakod aztán kilépsz, újra be és installálod a részmodokat is (clear water,pascals dials stb.) benne van a Milchkuh is és sok más kisebb mod (readme-ben részletesen leírva a végén)

PanzerWolf
Leírnád pontosan légyszi hol van az oldalon,és melyik a delfines mod?Lol vagyok és nem találom.Nem tudok angolu.Meg ez nem zavar be a multiba?Szóval mûködni fog tõle?Köszi!

Mi az az a Harbour traffic 1.47 ?
Én ezt se ismerem... 1.4 compatible ?
Már töltöm is le<#wink>

Mérete 41,3 MB (43 373 237 bájt) !!! v2.02 csak kb. 18Mb volt.
Update AOTD Modpack V2.03

Innen!
SirHiggins
http://u-boot.realsimulation.com/ (ha a delfinesre gondolsz:)

PLackó
az említett módolat honnan lehet leszedni?

SirHiggins
Azt sejtettem, én se alapjátékkal játszom, kicsivel lentebb írtam, hogy mik vannak fent, elvileg mindkettõben írták readmeben, hogy megnöveli a hajóforgalmat.

xj700t
Scapa mindíg üres. Csak a tengo háló van ott, meg pár akna a parti vízben.
Modolni kell ha hajót akrsz oda. :)

SirHiggins
Improved Submarine 1,02, de azért válaszoljon valaki legyen olyan kamerad a Scapás kérdésemre is:)

PanzerWolf
Ezt melyik mod csinálja???
http://img.tar.hu/sirhiggins/img/19943897.jpg
delfinek.<#vigyor2>

SirHiggins
AM31-es járõrözés után tettem egy kis kirándulást Délre, Cadizba itt van pár szigorúan titkos anyag a terepszemlérõl (még delfineket is láttunk az ellátúhajó mellett;)
http://img.tar.hu/sirhiggins/img/19943896.jpg
http://img.tar.hu/sirhiggins/img/19943895.jpg
http://img.tar.hu/sirhiggins/img/19943894.jpg
http://img.tar.hu/sirhiggins/img/19943893.jpg
http://img.tar.hu/sirhiggins/img/19943906.jpg
http://img.tar.hu/sirhiggins/img/19943897.jpg
http://img.tar.hu/sirhiggins/img/19943907.jpg
Visszafelé benéztem Scapába de semmi ellenséget nem láttam, legalábbis nagy hajókat csak 2-3 õrhajót, ez meg miért van? (IUB 1.2, Harbour traffic 1.47-re felrakva)