11357
  • SH3
    Megjelent egy kiegészítő
  • tibor16
    sziasztok, - bocsi, nincs időm megkeresni - jelent meg kiegészítő a SH3-hoz? Kösz előre is a válaszokat..
  • zs333
    Sziasztok!
    Tud valaki segíteni?
    Partközelben szeretnék gyorsítani a játékon. Átírtam a mai.cfg-ben
    a LandProximity=4 sort LandProximity=64-re de nem történt semmi!
    Mit rontottam el?
  • Kis Drága
    De. Oda raktam. Mert gondoltam hogy ez bekavarhat neki.
  • ChevyG work
    biztos nem oda telepitetted, ahhova a játék alapbol adja
  • Kis Drága
    Sziasztok!
    Lenne egy kis problémám a telepítéssel. Van patch-em de nem tudom melyik mappát kell megadni neki. Nem indul a játék. Ez lehet a gond?
    Előre is köszi
  • kiskorúbézoltán #9906
    Talán az , hogy van az sh4-nek saját topikja ...
  • SH3
    ezt most nem értem Mi ebben a ?
  • ChevyG #9904
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1121242336
  • SirArcheer
    Üdv!
    Vannak új képek SHIVről, aki még nem láttá:
    SHIV képek
  • Jagdpanther
    Nem lehet hogy egy update kell neki? Szerintem nekem is ezt csinálta mikor update nélkül akartam elindítani
  • Jagdpanther
    Nem lehet hogy egy update kell neki? Szerintem nekem is ezt csinálta mikor update nélkül akartam elindítani
  • Jagdpanther
  • Bimblife
    Sziasztok! Technikai segítségre lenne szükségem. A könnyebbik utat választottam és letöltöttem a játékot. A telepítést követően, miután felülírtam az exe file-t a crack könyvtárban lévővel, elindul a betöltés, de mikor már épp elindulna a game, bedob a windows egy hibaüzenet ablakot, hogy hibát talált a file-ban. Mit jelent ez? Biztos találkoztatok már vele és megoldás is létezik rá. Ha igen, kérlek titeket segítsetek! Elöre is köszönöm! [email protected]
  • Fenrir
    Hát bazz még mindig nem vágom, hogy hogyan lehetne a tutorialba rendesen torpedózni. Mostmár a fegyvermesterrel lövetem ki a torpedókat, de ahogyan a célpont meglátja akkor elindul és minden torpedó mögötte megy el :\
  • ChevyG #9897
    faq
  • Jagdpanther
    Szevasztok, lenne egy kérdésem: honnan lehet tudni hogy mennyi renown pontot ad az elpusztított ellenség után? Egyszer végigvittem már úgy hogy a kereskedelmi hajókra koncentráltam és csak néhány rombolót süllyesztettem el, a játék végére kb 1 millió tonnányi kereskedőt küldtem a víz a halak közé (boldog időkben több mint 50-60 ezer tonnát/küldetés) de eléggé keveseltem a renown pontokat, főleg amikor megláttam hogy 30.000be kerül a XXIes tipus, ha meg tudná mondani nekem valaki hogy hogyan lehet kihozni a legtöbb renown pontot azt megköszönném...
  • SH3
    nyugi nem vagy egyedül
  • kitt2000
    Nekem miért nem sikerül felteni a képeket az URL lal?
  • SH3
    Jólvan bocs mindenkitől és hogy mindenkit zaklatok.Ezentúl nem fogok kérdést feltenni.De nem vok megsértődve ne legyen félreértés.
  • dzsoke2
    Ez mit jelent?
    menü ID not found.
  • ChevyG work
    pápá
  • Tuvok #9890
  • SH3
    Egyébként találtam egy sokkal jobb oldalt és ott már rögtön megoldást mndták.Na csá
  • SH3
    SH3 Te nem látod a 9880-as hozzászólást?? Itt rinyálsz, de ha valaki megpróbál neked segíteni, akkor azt nem veszed észre?? Vagy csak nem tudod hogyan kezeld/reagáld a problémát?? Tudod én azt hittem hogy nem is nekem válaszoltál!!!!!!Kommunikációs zavar lépet életbe :D
  • ChevyG #9887
    SH3 jolenne ha már beleolvasnál abba kurva faqba, minthogy mindenkit itt és msn-n zaklatsz! olyan kérdésed még nem volt ami ne lenne abba a buzi faqba!
    olvass vazzeg olvass
  • xj700t
    HA már észrevettek, akkor minek lassan menni ?! Teljes meghajtás a manőverezéshez, majd amikor a romboló ledobja a bombákat akkor pár másodpercre vak/süket lesz. Na akkor kell lopakodó meghajtásra kapcsolni (Z)
  • Titan
    SH3 Te nem látod a 9880-as hozzászólást?? Itt rinyálsz, de ha valaki megpróbál neked segíteni, akkor azt nem veszed észre?? Vagy csak nem tudod hogyan kezeld/reagáld a problémát??
  • SH3
    Még senki se találkozott ezzel a hiba üzenettel? Annyira rossz ez.Ha legalább megmondaná hogy mi a hiba akkor lehetne rá megoldást keresni.De tényleg találkozott vki már ezzel a hibaüzenetell hogy "ismeretlen hiba" ?
  • SH3
    Banyek!!!!Úgy irigyellek PanzerWolf!!!Neked müxik a multiplayer!!!!Olyan jó érzés lehet összedolgozni a többiekkel!!!
  • Titan
    nod=mod
  • SH3
    SirArcheer!Hogy érted azt hogy észrevesznek?Nekem is nehezen de sikerült a Gibraltári küldetés.Amikor már a közelébe vagy a szorosnak rögtön merülj le és haladj 1/3-addal.Kb. 20M mélyen.Amint jelzi a rádiós hogy rombolót észlelt süllyedj le 50M-re és lassíts le 5csomóra
    szerintem akkor nem fogják észrevenni hogy a közelben vagy.Sok szerencsét!

PanzerWolf "Ha nem vagy még itt nálunk,várunk ide!" ezt meg hogy érted?
  • Titan
    Nem tettél fel valami nod-ot?? Azokkal szokot összeakadni...
  • SirArcheer
    Sziasztok!
    Nekem az a problémám, hogy nem tudok elmenekülni a rombolók elől!!
    Pl Gibraltár küldetésnél. Halkan megyek 40 méteren de simán bemér, és elsőre elsüllyeszt.
    Scapa Flownal meg túl alacsony a vizmélysége is, ott is elspre felrobbantanak.
    Hiába manőverezek, mert olyan lassan megy hogy lehetetlen a bombákat kikerülni. :(
    Help me, please!!
  • PanzerWolf
    Akkor okés ha megvan eredetiben.
    Ha nem vagy még itt nálunk,várunk ide!

www.silenthunter3.hu
  • SH3
    Tegnap annyi hajót elsüllyesztettem mint a fene.4 romboló 2 tartályhajó egy tucat halászhajó és...a francba ide jött volna az a bazinagy anyahajó repülővel komplettül mindennel.De nem!Sajnos azt már nem tudtam leküldeni a halakhoz.És tegnap kifejlesztettem egy új harcmodort is.Bár legtöbbször bevált, de az 5ödik rombolónál már csak a halálhoz vezetett az utam.Persze rájöttem hogy a FAQ-ban is le van írva úgyhogy mégse vagyok valami nagy észkombány,pedig olyan szíesen leírtam volna de akkor haggyuk.Majd valószínűleg felteszem a képeket is mert ugyebár ezt nem tudtam kihagyni.Ha valakinek van valami jó sztorija az írjale pls, mert én szeretem azokat olvasgatni.
  • SH3
    "cdgalaxis.hu 4000ft.Szerintem megéri simán! " Ezt most kinek mondod?
    Nekem meg van eredetiben És király.Minden megy akadozás nélkül!Nekem csak azzal van a bajom hogy nem tudok multizni!
  • dzsoke2
    Hello
    azt szeretném megkérdezni hogy miért lép ki a játékbol amikor elinditom és mindjárt az intro után jön a töltést jelző csik!?végig ér és kilép!!!!SEGITSÉG?????????????????
    a memoria miatt lehet???384 mb memoriám van!
    vagy mi?feltelepitettem a játékot,utána crackoltam!
    Mi lehet gond??????????????????????
  • PanzerWolf
    cdgalaxis.hu 4000ft.Szerintem megéri simán!
  • SH3
    NEM NEM NEM ÉS NEM!!!!!!EZ A JÁTÉK AZ ŐRÜLETBE KERGET!!!!!NEM MÜXIK A MULTIPLAYER!!!! "Ismeretlen hiba" MEGŐRÜLÖK KOMOLYAN MONDOM!!!