Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd igy telepitsd fel a játékot.
1:Game uninstal
2:game instal
3:1.4 patch
4:1.4 crack
A crack fentvan a gamecopyworld-ön.
És igy tuti hogy menni fog.
Mint már lentebb magam is leírtam, SH3+1.4bpatch+AOTDV.2MOD+"javítás az 1.4b-hez"+magyarítás 1.4b-hez+magyarítás fix. Jahh és szépen megy single-ben és online-ben is.
Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En ’t lieve vaderland!
Én kérdeztem egy dolgot senki nem felelt rá pedig volt hozzászóló jócskán.
Erre megkérdezem még 1x és csak a fikát kapok,de kérdést a válaszra még mindíg nem.
:)))
\"A jövõ nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
\"A jövõ nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Ezért vonnak le a renoméból?
Ezért vonnak le a renoméból?
6.õrjáraton vagyok és most halt meg az elsõ emberem.
Eltalálták a fedélzeti ágyút,ahol szolgálatot teljesített.
Hõsi halált halt.
Meglepõ volt számomra,hogy el is temethettem a tengeren.
Egyébként a részletesebb térképpel kapcsolatban tud vki segíteni?
regelj egy ingyen ftp-t pl . uw-n, vagy használd az itteni galériád, fõoldalon a menüsorban megtalálod
Továbbra sem tudok feltölteni, mert a képfeltöltés.hu ha jól látom tiltva van innen. Linket se enged, és a képfeltöltés menüpontól se enged belinkelni.
Segítsetek már lécci, hogy tudok képet belinkelni? A képfeltöltés.hu-ról nem engednek ide linket rakni.<#boxer>#boxer>
Scapa-ban eddig 3x voltam, 1x csatahajó, 1x anyahajó, 1x meg semmi .
Turmi: Változó. Milyen tengód van, honnan indul az örjáratod?
Eleinte nyilván csak a keleti partokat érdemes, mondjuk északról néha leutaztam az ír szigetekig is. Ott majdnem mindig jön konvoj. Késõbb Lorientbõl én pl. az Írország és Anglia közötti csatornán szoktam hajókázni, az ír szigetek ÉNY- sarkáig. Anyahajóval még sose találkoztam, azt nem tudom hol lehet megtalálni. Bár az angoloknak összes anyahajóját egy kezemen meg tudom számolni, szóval mázlista vagy, ha összefutsz 1-el is. Ráadásul az angolok megosztották erõiket a valóságban, az indiai tengerekre, a földközire is küldtek hajókat, a világtengereket örizték. Szóval kicsi az esély, hogy az ember összefut egy igazi csatahajóval, ahhoz mázli kell. Amúgy sincsennek történelmi küldetések a játékban, szóval te hiába mész be pl. Scapa Flow-ba, az is üres lesz.
Amúgy meg Anglia körül bármerre járörözök, mindig van egy csomó hajó. Amúgy elvileg van egy jpg fájl, hogy merre vannak a konvoj útvonalak. Na azokon érdemes mászkálni Angliához közel.
Melyik részén az Angol partoknak?
Nekem már az összes kitüntetés megvan csak a tölgyfalombok,a kardok,és a briliánsok hiányoznak.De ha az is meglesz milyen kitüntetést kapok,mivel nincs is hely már neki?
http://www.subsim.com/subsim_files/patches2005.html
Persze óvatosan, mert ami a cfg-et is átírja vagy megváltoztatja a játékmenetet, háát én azokat nem szeretem, ui. nehéz visszaállítani, ujra kell kezdeni a küldit ha mégse jó, stb. Szóval azok macerásak. Sztem a tuti, a hangok, skinek lecserélése, abból nem lehet nagy baj. És az is visszaállítható.
Asszem sokat voltam, úgyhogy pár hétre megint elmerülök. :)
Persze csodálkozott is, hogy 6 csomóval közlekedõ hajókat nem hogy nem tudja utolérni, hanem még el is húznak elõle!
Nem tudom másnak is van esetleg ilyen problémája? Ugye mindenki tudja, hogy ezek nem nukleáris hajtómüvel rendelkezõ tengók, hanem csak merülõhajók!
Egyébként meg rengeteg hajóval találkozom, és sokat nem is lövök ki! De sose viszek haza torpit. Egy örjárat akár 3-4 hétig is eltarthat. Rengeteg hajót kapok, a nav. térképen amik közlekednek vmerre, azokat 95%-ban meg is találom, legfeljebb ha kicsi hagyom a fenébe. Rengeteg hajóval találkozom, és nincs fenn semmi ilyesmi mod, nincs living sh3 és hasonlók!
Kérdés: ha kaptok egy sziluetett a nav. térképen meg tudjátok találni a hajót?
Ha vkinek nem megy inkább beszéljük meg, hogy hogyan kell csinálni. Én is, és mások is szívesen segítenek.
Nem tudom a 100 nekem a viharos, gyenge örjáratokon is összejön. Igaz nem kezdek el minden hajóra puffogtatni egy torpit. Viharban, ha nincs ágyú, akkor a sapkánkat meglengetjük, és integetünk a 2kt-s hajóknak, de nem lövünk. Ahhoz min. egy small tanker, de inkább egy c2 kell, hogy a torpedókamrákat elárasszuk vízzel.
SirHiggins: Sztem az AOTD modot ne rakd fel. Nekem meggyült vele a bajom, és nem lehet uninstallálni, csak ha az egész game-t újrarakod. Emiatt nem érdemes. Sok jó dolog van benne, de sokminden meg sztem csalás. ( pl. hamarabb van új torpi, új eszközök, nagyobb hajók, már illuziórombolóan nagyok, 17kt-s hajók mindenfelé, stb. ja olyan sötét a víz, hogy a periszkopig se látsz ki, és ez igaz pl. a museumban is, ahol a német tengókat meg lehet nézni, ill. a sötét miatt nem lehet.)
HMS Barham - Rest In Peace
Melyik kikötõ környékén???