11357
-
#9632 Csinálhatsz :) -
GiGa master #9631 thx -
#9630 Jah jópofák csak azok a német regisztrálások kiborítanak! Csak azt sajnálom, h nincs egty olyan magyar oldal ahol, mint pl. az álltalam belinkelt oldalon szépen csoportba vannak szedve a stuffok... -
#9629 Azt lehet látni, hogy ha megnézed a torpedó állapotot ("I" bill.)
Ha rámész a torpedóra, megmutatja, hol tart a töltődés. -
GiGa master #9628 jó megvan azóta
de lenne még egy nem találtam az FAQ-ban kilőttem a torpedókat és nem akarnak visszatöltődni,ha kiakarom lőnia pirosakat azt mondja töltődés alatt,bemegyeka fegymesterhez, ott meg az írja ki BETÖLTÉSI PARANCSRA VÁR mit tegyek? -
#9627 igen mert az ami a lemezen van, az csak a 1.0-hoz való.
az 1.4b-hez külön kell keresni.
Talán szét kellene nézni a Gamacopywold-n.
-
GiGa master #9626 hy all. olyan bajom lenne megpatcheltema játékot 1.4-re,crackeltem azzal ami a cd-n volt crack.de nem indul a gamma vlaki tudna adni egy 1.4b cracket?előre is thx -
#9625 Itt is jók vannak:
http://u-boot.realsimulation.com/
http://www.torpedotreffer.de/7.html
http://www.subsim.com/index.php -
#9624 Én itt szoktam nézelödni:
http://www.aotd-flottille.de/phpkit/include.php?path=content/news.php&contentid=new -
#9623 Saját kérdésemre 1 választ már találtam. Itt elég szépeket lehet leszedni, de sajna német az oldal: Ime -
#9622 Apropó nem tudtok olyan oldalakat mondani, ahonnan ilyen modokat lehet leszedni? Persze a FAQ-ban megjelőlten kívűl! -
#9621 Akkor lehet, h mákom volt...hmmm...lehet, h fel kéne adnom egy Lottót! -
#9620 Nálam is fenn van ez a Mod. Nem akarlak elkeseríteni, de nem lehet kiszedni belőle. A Mod. készítőinek éppen az volt az egyik célja, hogy eltüntessék a játékból az un. "akvárium hatást".
Az UFO jelenség meg nem hiszem, hogy a mod hibája lenne. Kb. nyolc hónapja vann fenn a mod és aránylag sokat is menetm vele, de soha nem tapasztaltam még hasonlót sem.
-
#9619 Felraktam a AOTD-modot + a pecset is hozzá...nem tudjátok véletlenűl, h hogyan lehet kiszedni azt, h a víz ne legyen ennyire sötét?
Továbbá Ti is találkoztatok azzal, h az épp követett hajó, ami kb. 3 km-re van egyszercsak eltűnik? Bermuda effekt vagy elrabolták az UFO-k vagy csak úgy beszartak tőlem, h atomjaikra hullottak szét? -
#9618 kicsi OFF
bár a játékhoz nem de a témához illik
video trainer
jo lessz, de SH3 után ég a pofám a németek elen menni -
#9617 Külön nincsenek.
Inkább ide írj mert,ezt a fórumot ritkán használjuk már.
www.silenthunter3.hu -
#9616 léteznek plussz hajók a játékhoz? -
SzLacza #9615 Igen. Arra gondoltam. Számomra meglepő, hogy mintha az AOTD logókat láttam volna idönként rajta... -
#9614 "- Customizable values for storm parameters for each U-Boat (see StormConditions entry for each uboat.cfg file)" -
A tumi #9613 Hát ez engem is érdekelne...... -
FGB #9612 "- Némileg élethübb, hogy a tengóval kb. 10m/s sec-es hullámokig lehet lövöldözni a fedélzetről, és nem már mindjárt ha a hullámok elérik az 5m/s-et.
Amúgy ez a cfg-ben átállítható, szóval a mod nélkül megoldható a dolog."
Ezt a 10m/s-t pontossan hol lehet beállítani? -
#9611 gamecopyworld.com -
Kossuth Lajos #9610 Tedd már légyszives közkinccsé, honnan lehetne levenni. Előre is köszönöm. -
#9609 Ez a dojcs videóra vonatkozik ? -
#9608 Igen . -
Kossuth Lajos #9607 Volna egy kérdésem. Létezik-e olyan crack, hogy az eredeti dvd-s játékban megoldható legyen a lemez nélküli játék? -
SzLacza #9606 Most már, hogy kicsit jobban értek a TDC-hez, és a manuális célzáshoz, gondoltam megint megnézem a FAQ-ban a tutorialt. Nem tudom, volt aki megnézte?
A csákó sztem rengeteg hibát követett el, és kész "csoda", hogy az utsó torpija talált, ugyanis az összes adat hibás volt amit beállított. Sőt hozzátenném, hogy halmozta a hibákat, rendkivül pontatlanul mért, de korábban nem értettem, hogy miért tudta ennek ellenére eltalálni a hajókat. Aztán rájöttem, hogy csupán azért, mert a 190m hosszú hajókat célozta meg 300m-ről. :)
Az irányszöget/lagenwinkelt/AOB-ot sztem rosszul mérte ki, ebből kifolyólag a sebesség is kisebb lett a ténylegesnél, ami tisztán látszik az első 2 torpin, hiszen jóval hátrébb robban, mint ahová célzott. A harmadik torpinál észre sem vette, hogy az csak lekoccolta a hajót, hiszen a távot amikor beállította, azt sem "OK"-ta le, előtte a TDC-n tisztán látszik, hogy az AOB, a táv teljesen rossz, és nem fog találni a torpi! A negyediknél szintén rossz a táv, hiszen megint nem lett "OK"-va, de közben haladt annyit a hajó, hogy éppen eltalálja a hajót, annak ellenére, hogy az összes adat rossz. Igazándiból azt meg nem értem, hogy a gyerek miből gondolja, hogy a tengóról a 345 fokon (360-15) álló hajónak az AOB-ja 90+15=115 lesz? Én a periszkópon látható szög, és a hajóról látható szög között nem látok összefüggést, bár lehet, h. én vagyok a hülye.
Szóval akinek még nem megy a manuális célzás, az próbáljon meg gondolkodni, és ne a tutoriálból próbáljon meg kiindulni, mert abból nem sok eredmény fog születni. Engem korábban csak mégjobban "összezavart", ahelyett, hogy segített volna, és mostmár tudom, hogy azért, mert a csávó sem érti a dolgot sztem. -
#9605 Nálam működött, de mostmár ellenőrizni nem tudom, mert ki van kapcsolva a külső nézet .
Biztos, hogy az 1.3, vagy újabb patch fenn van ?
Egyébként meg töröld ki a tga-t . -
Kossuth Lajos #9604 Tuvok!
Ez nekem is megvan, de ettől nem lettem okosabb. Lemerülve próbálom a CTRL+DEL billentyűt, de semmi. Amúgy a fájl nincs kitörölve. Valami más még? -
#9603 Hogyan távolíthatom el a narancssárga nyilat, ami a víz felszínén van, mikor le vagyok merülve?
1.3-ig: Simán töröld ki a hozzátartozó grafikai fájlt (\SilentHunterIII\data\Misc\UMark.tga).
1.3-tól: CTRL+DEL (lemerülve)
FAQ -
Kossuth Lajos #9602 Sziasztok! Egy kérdésem hadd legyen. Eltünt a vízfelszínről a sárga kőr, mely a lemerült tengeralattjárómat jelöli. Hogyan lehet újra előcsalogatni? Előre is köszönöm. -
#9601 Nekem fent vannak az AOTD modpack,Grey Wolves,Living Sub,Improved U-Boot,Real U-Boot,SH3 World,Milk Cow,Pascals Dials -modok, és kivételesen működik. Tisztasági problémára meg az lehet a megoldás ha simán felraksz egy leharcolt skint amiket tucatjával lehet leszedni modder oldalakról. -
A tumi #9600 Most már ott tartok,hogy bármilyen mentés megteszi csak küldenétek már!!!!
:)))))))) -
#9599 Nekem csak a 2.1 javitás van fent azt hiszem.Onnan töltöttem le de,még régebben.Akkor még nem kellett regisztrálni oda. -
A tumi #9598 Annyiban segitsetek már még nekem,hogy honnan lehet ezeket a modokat leszedni:
AOTD_Modpack_V2.exe ;Update_AOTD_Modpack_V2.02.exe
Az AOTD oldalán nem találtam ezeket a modokat csak a 2.1-t. -
SzLacza #9597 Amúgy sztem a rozsda egyszerűen látványosabb mint a szép tiszta tengó. Aki csinált már makettet az tudja, hogy amikor készen van a gyári festés, akkor olyan a gép, mintha most jött volna ki a gyárból, és hogy utána még milyen sok munka van vele, milyen nehéz megcsinálni, hogy az használtnak tünjön. És mennyivel jobban is néz ki a végeredmény!
Ugyan hülye vagyok hozzá, de feltételezem, hogy karbantartás elsösorban a müszerekre, motorokra, stb vonatkozott, és nem arra, hogy milyen cukin nézzen ki a tengó. A tengeren elvileg lett volna idő festegetni, ha éppen nem esik, és nem fúj, de nem sok értelme lett volna, hiszen sose lehetett tudni, hogy mikor kell merülni, az bármelyik percben bekövetkezhetett a repcsik miatt. Szóval valszeg nem ette meg a rozsda a tengókat, de nem is voltak ragyogóan tiszták, vhol a 2 között lehetett az igazság. Mondjuk lehet, hogy az örjárat elején "tiszta", és a végén meg "tiszta" rozsda.
Na ezt már megint jól túlmagyaráztam. :) -
SzLacza #9596 Akkor nézzük a negatívomokat is:
- a fejlesztéseket hamarabb kapja meg a tengó, nem történelemhű a game, de ezt már PanzerWolf is megjegyezte.
- Megjelennek benne böszme nagy hajók, 17KT körüliek, nekem ez illúzióromboló volt, mert túl "jó" eredményeket lehet elérni vele, sokkal többet, mint a mod nélkül. ( én emiatt szedtem le. ) Több nagy típust is beraktak, szóval innentől fogva egy "nagy" hajó levadászása nem fog akkora sikerélményt nyújtani, ha már 1 hadjárat alatt a 3-ikkal találkozik az ember. Ráadásul a skineket az "old cruiser"-ről másolták le. Nekem a 18 örjáratom alatt 1db passenger lineval sikerült összefutnom, és azt igazi trófeának tartom.
- Nincs uninstall. (legalábbis nekem nem sikerült, csak a teljes game le, majd újra felrakni, és újra konfigurálni, pedig egy csomó apró modom van, ami a skineket, hangokat cseréli le, emiatt sztem nem kell az AOTD mod. )
Ez baromi idegesítő sztem. A többi modot 1 mozdulattal szedem le, ha nem teccik.
- Nekem tetszett a tiszta rozsda, ami az első őrjáraton nem biztos hogy "hű", de a harmadikon már biztos hogy közelebb áll az igazsághoz, mint a "gyári" festésű tengó.
- Nem tudom, hogy az AOTD mod mennyire megy "sima" multi szerveren, azt tudom, hogy "sima" sh3-mal nem lehet AOTD modos szerverre felmenni. Némi inkonpatibilitást vélek ebben felfedezni...
Pozitivumok:
- A hangok nagyszerűek lettek, éppen azon vagyok, hogy azokat kivadásszam a modból és berakjam a game alá.
- A belső skinek is jópofák lettek, de már nagyon megszoktam az eredetit.
- Némileg élethübb, hogy a tengóval kb. 10m/s sec-es hullámokig lehet lövöldözni a fedélzetről, és nem már mindjárt ha a hullámok elérik az 5m/s-et.
Amúgy ez a cfg-ben átállítható, szóval a mod nélkül megoldható a dolog. -
#9595 Szerinte jó az AOTD mod.Egy két hibája elvileg neki is van mondjuk.Szóval a tengód nem lesz tiszta rosda.Ez eleinte nem tetszett de,belegondolva nem voltak elhanyagolva.Pl nézd meg a DAS BOOT című filmbe se!A műszerek élethűbbek lettek,a lángog,meg a füst sokkal szebb lett.A periszkóp belső nézete jobban néz ki!Szinte teljesen más,a hangja is!A Das Boot filmből tettek bele hangokat zenéket.Pl merülésnél,javitásnál a filmbeli beszédek orditozás...stb.Ha kilősz egy hajót és van külső nézeted akkor,ha közel mész hallod ahogy az emberek sikoltoznak,ordítanak(de csak nagyon közelről,és ha lángolva süllyed).Ha sérül a tengód akkor,az is füstől lángol,sérül.A víz sokkal sötétebb lett.Reális mert 100m-en hol nézelődtél volna a valóságba merről jön az ellen?A hibája az,hogy a zaukönigh(nem biztos,hogy így kell írni) 1 évvel elöbb benne van,meg a torony elején lévő radarsugárelnyelő (nem tudom a nevét hirtelen).
Ennyit tudtam mondani neked róla ami eszembe jutott.Ja,még a bejelentkező kép is jobban néz ki! -
FGB #9594 sokan írjátok, hogy feltettétek az AOTD módot, de igazából nem találtam senkitől más válttozást leírva, minthogy sötétebb lesz a tenger, meg megváltozik a hajó skine. Ezenkívül miket változtat meg, milyen új dolgokat teszbele? csak azért érdekelne mert gondolkodom erajta, hogy feltegyem, de ha csak külsös dolgok változnak akkor nem biztos hogy változtatok. Mivel idegen nyelvet nem igazán értek így nem tudtam elolvasni azt az oldalt ahonnan leszedtem a Modot. -
#9593 Nekem ez a kettő van fenn: AOTD_Modpack_V2.exe ;Update_AOTD_Modpack_V2.02.exe
Mikor letöltöttem az oldalról azt ajánlották, hogy ezeket használjam és ne kavarjak bele mást. Megfogadtam és idáig nincs is vele semmi baj.
Legfeljebb nekem annyi, hogy ha multizunk, kicsit hátrányosabb helyzetből indulok, mert ha merülök, kb. 15 m-n már semmit nem lehet látni a periszkópon keresztül. Szerintem így rális, csak a többieket nem lehet rábeszélni a használatára. :) (Azt mondják, hová lesznek azok szép skinek a hajóról. Kit érdekel, úgysincs külső nézet)