Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olvastam az oldalatokon, hogy regisztralni kell az ubisoft oldalan is, ez megy nem eredeti verzioval is?<#whatever>#whatever>
Csa!
Engem erdekelne a multi!
Pontosan miket kell hozza telepitenem, melyik patch, ha valamelyik mod-dal jatszotok, akkor melyik?
Elore is koszi!
Engem erdekelne a multi!
Pontosan miket kell hozza telepitenem, melyik patch, ha valamelyik mod-dal jatszotok, akkor melyik?
Elore is koszi!
Legközelebb elõreláthatólag Csütörtökön multi!
Mindenkit szeretettel várunk :)
A link az alábbi :)
Mindenkit szeretettel várunk :)
A link az alábbi :)
Jaffa Kree!
Átköltöztünk:
http://silenthunter3.abkant3000.hu/
<#wave>#wave><#taps>#taps><#wave>#wave>
http://silenthunter3.abkant3000.hu/
<#wave>#wave><#taps>#taps><#wave>#wave>
ORIGIN: Catyus www.silenthunter.hu HUNter_Catty
Már így is egy nagy kupac modot használok, ezt biztos kihagyom. Lehet, hogy az AOTD mod elott talán jó frissíteni, de utána én már nem merem.
LÉehet, hogy nem zavar be, de jobb a békesség. Ha 5 perc alatt lehetne újrainstallálni a gamét, akkor még talán kipróbálnám, de asszem jelenleg a modok miatt már tovább tartana, mint az oprendszert újra felrakni.
LÉehet, hogy nem zavar be, de jobb a békesség. Ha 5 perc alatt lehetne újrainstallálni a gamét, akkor még talán kipróbálnám, de asszem jelenleg a modok miatt már tovább tartana, mint az oprendszert újra felrakni.
Ja, és azzal a megnyugtató tudattal lehet majd kipróbálni, hogy mivel valszeg csak a skineket és a map-ot cserélik le, a bosszantó hibák ugyanugy bennemaradnak, mint ebben. (gy.k.: továbbra se lesz historical küldi, pedig Midway-nél milyen jó lenne egy tengóban. :) vízalatti megfigyelõk, stb.)
Kicsit félõ, hogy ha vmi új dolog belekerül, az meg bugos lesz.
Kicsit félõ, hogy ha vmi új dolog belekerül, az meg bugos lesz.
CA's UBoat Instrument Patch v1 (7.8 MB 7zip format)
Letöltés/ info itt.
Gondolom bezavarhat az AOTD MOD-ba.
Letöltés/ info itt.
Gondolom bezavarhat az AOTD MOD-ba.
Ez persze lehetséges, de akkor most legalább egy olyan Silent Hunter 4-en dolgozhatnának, ami végre teljes körûen szimulálja a német tengeralattjáró hadviselést. Ehelyett a SH4 a totál érdektelen amcsi-japán konfliktust fogja feldolgozni.
Nem tudom, de jó ötlet :) sztem csak nem lesznek hadrafoghatóak.
Volt neketek már olyan,hogy elfáradt a legénység teljesen?Olyankor meghalnak a kimerültségtõl vagy mi?<#vigyor3>#vigyor3>
Bocs félre ment az elözö. Bgabornak lett volna címezve.
Az ismeretlen ok, pedig az, hogy kellett nekik a pénz, ezért félig tesztelve, félig fejlesztve gyorsan piacra dobták. Még egy kis ráfekvéssel ment volna legalább a falka. A fejõsteheneket annyira nem sajnálom, mert nem túl gyakran töltötték fel a tengókat, és nem is mindig teljesen. Eléggé védtelen jószágok voltak, és veszteségeket is szenvedtek. Ahogy a légvédelmi tengók se igazán voltak sikeresek, de szép próbálkozás volt.
Amúgy sztem 3 havi örjárat után a legénység igencsak haza akar menni, és nem akar a tengeren megrohadni, szóval sztem ilyenkor elküldték a jó b***s pi***-ba a fejõsteheneket. :)
Amúgy sztem 3 havi örjárat után a legénység igencsak haza akar menni, és nem akar a tengeren megrohadni, szóval sztem ilyenkor elküldték a jó b***s pi***-ba a fejõsteheneket. :)
http://www.megagames.com/cracks/html/c915050_0.htm
Crack-et a játékhoz a www.megagames.com - Game fixes menüpontban lehett találni az 1,4 es patch-ez.
Jó játékot:)
Jó játékot:)
Nem emléxem. Azt tudom, hogy az AVG-vel le tudtam írtani, de csak a karácsony környéki frissítés után találta meg. Az AVG free, szóval azzal le lehet szedni.
Ja, a e-trust se találta meg novemberben.
Ja, a e-trust se találta meg novemberben.
Sajnos ezt a fejleszõk valamilyen ismeretlen okból úgy ahogy van, kihagyák a játékból, mint ahogy az ellátó tengeralattjárókat (fejõstehenek) is.
Hmm hmm, ez a mod pici túlreagálás :) Az amit én használok a live mod a subsimrõl csak a kikötõbe tesz hajókat hogy hitelesebb legyen. Bár megkérdezhetnénk hogy mit keres a Hipper 39 St Nazaire-ban (egyszer belógtam oda és látom a homályban hogy egy nagy barom hajó áll ott :) odaosontam hogy jól elkapom, de közelebbrõl már látszott hogy a miénk :) Lehet hogy valami kommandósakció keretében egymaga hátbatámadta fransziaorszgot :)) de ettõl nagyobb hibáját még nem láttam. Szóval ez nekem sok, igy maradok az eredetinél :)
Hmm hmm, ez a mod pici túlreagálás :) Az amit én használok a live mod a subsimrõl csak a kikötõbe tesz hajókat hogy hitelesebb legyen. Bár megkérdezhetnénk hogy mit keres a Hipper 39 St Nazaire-ban (egyszer belógtam oda és látom a homályban hogy egy nagy barom hajó áll ott :) odaosontam hogy jól elkapom, de közelebbrõl már látszott hogy a miénk :) Lehet hogy valami kommandósakció keretében egymaga hátbatámadta fransziaorszgot :)) de ettõl nagyobb hibáját még nem láttam. Szóval ez nekem sok, igy maradok az eredetinél :)
Te nem rég kezdtél el szimulátorozni igaz? :) A kis kockához tartozik egy vektor amerre megy a hajó. Értelemszerûen nem fog megvárni ott, mert az a jelenlegi poziciója. Próbálj meg elévágni.
Úgy, hogy a térképen pírossal hajót jelez, de a valóságban nincs ott semmi.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Tudom, hogy nem lenne szabad megkerdeznem...
A 1.4b patchoz tud valaki cracket, hogy honnan toltsem le az is eleg?
gamecopyworld nem jo, mert nem engedi a tuzfalam!
A 1.4b patchoz tud valaki cracket, hogy honnan toltsem le az is eleg?
gamecopyworld nem jo, mert nem engedi a tuzfalam!
Én játszottam a játékkal de hol vannak a hires konvojcsaták ! A " farkasfalkák " ( Tengeralatjárok csoportos támadása ! ) . 1944 juniusában tartok de még nem találkoztam ilyennel a játékban ! Dönitz admirális ugylátszik a magányos farkasokat szereti ! A feltöltö tengeraltjárok stb ??? Amúgy nem rossz az egész csak valami még kéne !
Köszi remélem ezzel az infóval tudok mit kezde, arra gondolom már nem emlékszel, hogy milyen volt az a trójai?
Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En ’t lieve vaderland!
Ja, Örm: "Most kezdtem el a játékot, de az elsõ három küldetéseben csak járorõzési feladatok kaptam ez normális vagy valamilyen bug?"
Bocs, egy tengeralattjáró szimulátornál mégis mire számítottál?
Bocs, egy tengeralattjáró szimulátornál mégis mire számítottál?
Ez a living mod, nem túl nagy csalás már?
A valóságban, hónapok telhettek el úgy, hogy nem találkoztak hajóval.
A térképet elnézve nem túl valósághû, bár jól néz ki.
Amúgy meg az SZU-ba menõ konvojok csak télen mentek, 31-tõl, mert túl nagy volt rizikó a Tirpitz, ami Norégiában állomásozott, és más felszíni hajók miatt. (Prinz Eugen, Hipper, stb. ) Azért télen, mert fél évig van sötét, és rettenetes hóviharok vannak a tengeren arrafelé. A hajókon átcsapó hullámokból a víz ami a fedélzeten marad, pillanatok alatt megfagy. Ha jól emléxem a forrásban lévõ víznek -50 fokon 60mp kell, hogy megfagyjon.
A még így is, a SZU az utánpótlások csak kb. 20-25%-át kapta innen, a nagyobbik része A vörös tengeren, és Iránon keresztül érte el a SZU-t.
Szóval én inkább kihagyom a living modot.
A valóságban, hónapok telhettek el úgy, hogy nem találkoztak hajóval.
A térképet elnézve nem túl valósághû, bár jól néz ki.
Amúgy meg az SZU-ba menõ konvojok csak télen mentek, 31-tõl, mert túl nagy volt rizikó a Tirpitz, ami Norégiában állomásozott, és más felszíni hajók miatt. (Prinz Eugen, Hipper, stb. ) Azért télen, mert fél évig van sötét, és rettenetes hóviharok vannak a tengeren arrafelé. A hajókon átcsapó hullámokból a víz ami a fedélzeten marad, pillanatok alatt megfagy. Ha jól emléxem a forrásban lévõ víznek -50 fokon 60mp kell, hogy megfagyjon.
A még így is, a SZU az utánpótlások csak kb. 20-25%-át kapta innen, a nagyobbik része A vörös tengeren, és Iránon keresztül érte el a SZU-t.
Szóval én inkább kihagyom a living modot.
Arra gondolsz hogy jó messze van a hajó, és mégis tudsz róla? Van olyan, hogy a parancsnokság a felderített adatokat elküldi a járörözõ hajóknak. Ilyenkor csak a hajó pozicióját kapod meg, hogy hol jár xx:yy-kor.
Nem bug. :)
Nem bug. :)
Figyu. Trójaid van. Én is beszoptam tavaly. 2 hónapig nem ment a game.
Az AVG 7.0 FREE a legfrissebb adatbázissal már irtja. Utána jó lesz. Persze lehet, hogy a trójaid is ujabb, Akkor sajnos várnod kell amíg leírtják. Hiába telepíted újra, mindig megfertõzi a gamét. Bár az 1.0 ment, csak a patch után döglött meg, de a patch nem volt vírusos.
Az AVG 7.0 FREE a legfrissebb adatbázissal már irtja. Utána jó lesz. Persze lehet, hogy a trójaid is ujabb, Akkor sajnos várnod kell amíg leírtják. Hiába telepíted újra, mindig megfertõzi a gamét. Bár az 1.0 ment, csak a patch után döglött meg, de a patch nem volt vírusos.
Akkor viszont az mitõl lehet, hogy ha a térképen pírossal hajót jelez azt sem vizuálisan sem szonárral nem észlelhetõ?
Hello!
Most kezdtem el a játékot, de az elsõ három küldetéseben csak járorõzési feladatok kaptam ez normális vagy valamilyen bug?
Most kezdtem el a játékot, de az elsõ három küldetéseben csak járorõzési feladatok kaptam ez normális vagy valamilyen bug?
Elég gagyi arcade-os 2.vh.-s páncélos játék szerintem.
Ez egy picit komolyabb modern szim.:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1139590350
Ez egy picit komolyabb modern szim.:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1139590350
Egy kis OFF
http://www.pcdome.hu/news.php?id=10363
Én kipróbálom majd biztos(ma le is töltöm)!Végre egy II. világháborús tankszimulátor!
http://www.pcdome.hu/news.php?id=10363
Én kipróbálom majd biztos(ma le is töltöm)!Végre egy II. világháborús tankszimulátor!
Újratelepítettem mindent, nem is patcheltem de ugyan ezt írja ki: "The application's module SH3.EXE was modified. It may be demaged, or infected by virus. Reinstall the application." A játék gyári, tehát lövésem sincs h mi lehet a baj! Valaki mondjon pár használható ötletet?! thx
Mert nem 100%-os realitással játszol asszem.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Sziasztok miért van az hogy a hajók elsülyesztéséért csak töredék pontokat ad pl 220 pont helyett jó ha csak 60 at :(
Ezt a szép üzenetet kapom ha elakarom indítani a játékot (simán és SH commanderrel is u.ez): "The application's module SH3.EXE was modified. It may be demaged, or infected by virus. Reinstall the application." Mi a nehézség lehet a bibi?
Persze csak kapsz elé 1 nagy minusz jelet <#wow1>#wow1>
ORIGIN: Catyus www.silenthunter.hu HUNter_Catty