11357
-
#9832 Hát igen.Az a szar, hogy nemlehet visszacsinálni angolra. :( -
#9831 -
angelpotion #9830 Én speciel hányok ezektől:
"Hadihajó hosszú távolságban"
"torpedó megoldás"
"Sebesség Parancsjelző számlap"
"Új irány: 270 százalék" ??? -
#9829 Szó nem volt bántásról! Ha ezt lehetett kiolvasni a mondataimból, akkor azért elnézést kérek.
Igazad van, nyelvtanulásnak nem rossz. Csak hát én már akkor is megszenvedek ha a fateromnak akarok elmagyarázni valamit a windows kezeléséről. -
#9828 nem is használok magyaritásokat, mert:
1. álltalában az olyan játékok vannak magyarositva amikre feleselges. (nincs semmi hosszu szöveg csak a menü, opció, stb)
2. amikre érdemes lenne (hosszú szövegek vannak benne, stb pl Oblivion) azokra meg nincs, és mire elkészül, addigra m,ár kutyase használja és már van 2 uj verzió belőle) -bár nagy meló, ezt tudom...
3. egy ujjab hiba lehetőség. (pl fagyásra, stb)
nem bántottam senkit! aki akarja használja és vagy csinálja.
u.i.: még az alapfokutol is messz vagyok, és nyelv tanuláshoz/gyakorláshoz nem rossz. -
#9827 Nem kötelező használni, csak tudod van aki egy kukkot nem tud angolul, lehet nekik jól jön. (Csak azért kérdeztem, mert szerettem volna valami visszajelzést kapni, hogy az én verzióm elfogadható-e a nagyközönség számára.) -
#9826 Természetesen amit a bóóóótba adnak.A Tiédet nemismerem papu.A bolt nagyon gagyisztikus.Lehet kipróbálom Cehvy papa ötletét ;) Jól hangzik! -
#9825 1iket se fogom használni, és eddig se használtam -
#9824 Hmm, melyik fajta magyarításról beszéltek? Amit most árulnak a játékkal vagy amit én csináltam? -
#9823 én ugy csinálom, hogy angolul irja, de németül mondja. igy értem, és a filing is megmaradt. -
#9822 Az haggyán.Szerintem valami szar fordítoprogrammal csinálták mert iszonyat gagyi.Mondjuk röhögni azt lehet rajta :/ -
#9821 szerintem a magyarositás felejthetö (csak 1 + hibalehetőség)
DVD EMEA nevü pecsek szedjél CSAK hozzá -
hejyjyjy #9820 Kösz.
Próbáltam úgy is ahogy írtad, törés nélkül, de akkor se volt jó. Lehet hogy rossz patchet szedtem le.
Azért akarom felrakni a patchet mert állítólag sok javítás van benne, meg azért is mert a magyarosítás csak ahhoz jó. -
#9819 :-O -
#9818 Elképzelhetőnek tartom, hogy mikor feltetted a játékot, akkor a törést is felraktad...ez hiba volt!
Csinálj egy tiszta reinstallt, pecseld 1.4-re és szedd le a crackot hozzá, mert már van, és crekkeld! -
#9817 Én feltettem, de le is kaptam...mire kiálltam a dockból leraktam a hajam + rejtéjes módon időgyorsítva a kikötőtől nem messze egyszerűen elmerűltem a habokba... -
hejyjyjy #9816 Unkown version. Ezt írja.
Ha sikerülne felrakni akkor van hozzá crack?
A FAQ-ban azt írja hogy még nincs. -
#9815 ? -
hejyjyjy #9814 Kösz hogy olyen gyorsan írtál.
Most suliban vagyok majd otthonról írok pontosat. De valami gondja verziószámmal van. -
#9813 Biztos meg lehet, ha írsz valami közelebbik, hogy miért nem megy . -
hejyjyjy #9812 Csá!
Segítséget kérnék.
Nem tudom felrakni a 1,4 patchet. Nem eredeti a játékom. Meg lehet ezt oldani valahogy?
Olvastam a FAQ-t, de remélem van rá megoldás.
Kösz! -
#9811 "Silent Hunter 3 Addon: U-Boat Battle In The Mediterranean (c) X1 Software" <- próbálta valaki? -
Hajdinak #9810 jó játék, csak kár nem lehet az u-505-el nyerni:) -
zoltang #9809 U-505 Online Games (http://www.subsim.com)
Pontos cím itt.
Nem rossz, el lehet vele szórakozni. (Lehet a németekkel és az amcsikkal is lenni.) -
#9808 Azt írja a srác, hogy hobbiprojekt, és nem fognak érte pénzt kérni... annyi a gond, hogy tavasznál elöbb nem valószínű hogy lesz belőle valami.... :I -
#9807 Ha jól megnézed akkor ahol játékot tudsz indítani meg configolni meg ilyenek na azon a képernyőn a jobb alsó sarokban igen aprócsak betűkkel ott virít az v 1.4 felirat ;) -
#9806 ehhh, már nem is akarok eredetit venni... -
#9805 Sajnos nem, mert a fájlokat átírták és nem tartották meg az eredetiket szerintem a dvd-n, meg lehet próbálni, hogy elkéred itt valakitől az angol fájlokat, de lehet hogy a szövegpozicionáló fájlokat is buherálták és nem rendesen jellenne meg az angol. (Vagy használod azt a fajta magyarítást amit én csináltam...reklámunkat hallották) -
angelpotion #9804 Valóban. Bár sehol nem tűnik fel a verziószám, de úgy tűnik tényleg 1.4 (a CD-n a Setup.ini-ben találtam csak egy bejegyzést. Köszi mindenkinek. Akkor most ezzel mindenféle multira jó vagyok?
Nem lehet valahogy visszaállítani az angol nyelvet? -
banános joe #9803 Az már alapból 1.4-re van patchelve,és a forditás tényleg elég silány. -
#9802 Érdekes.Nekem a cd galaxysból ugyan magyarított jött de 1.4-es -
Styler #9801 Én is így jártam ahogyan Te. Egyszerűen letöröltem azokat a fileokat amire panaszkodik a patch. Kb 5 db. Aztán már fel ment a patch. Utána pedig lomtárból visszahelyeztem a letörölt file-at. Így már müködik. De csak azokat helyezd vissza amikkel nem írsz felül, a patch által létrehozott file-at. -
#9800 Szóval 1.0ás a magyarított változat? -
angelpotion #9799 Szasztok. Pár hete megvettem a SH3-at. Szerencsétlenségemre az ótvar hulladék magyarított változatot (brutálisan béna a fordítás). Az a bajom, hogy az istennek nem tudok patchek-et rárakni, ugye az angol nyelvűek nem működnek. Valakinek tapasztalat ezzel? Plíííz.
Az már a kisebbik gond, hogy valahogy angol nyelvre kéne bírni ezt a vacakot. -
#9798 Az is a kedvencek között van :P
És azt IS megveszem majd ha kintlesz és a cd galaxysban lehetmajd kapni ;) -
zoltang #9797 Erre a subwolves-re gondol. :) Szerintem.http://www.subwolves.com/phpfus/mFusion/news.php -
#9796 öööö, izé:)
de akkor is benézhetsz oda is:D -
#9795 Ahogy én olvasom a Subwolves egy "küldetéslemez" lesz az SH3-hoz.
Szóval nem az SH4-ről van szó. :) -
#9794 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1121242336 -
#9793 És mikor lesz kint az SW?