Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SH3 Hun 1.4 fix
Azért nem kellett volna egybõl reinstallt csinálni, elég lett volna megkeresni ezügyben és pár perc alatt adtam volna rá megoldást.
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Volt miatta egy reinstallom. Meg tudnad ugy csinalni, hogy uninstallalni lehessen siman?
Az a baj, hogy ha felrakom, megvaltoztatja a szovege hosszat is (szerintem) es nem lehet multihoz csatlakozni, mert kiakad a jelszo beirasnal.
Amugy a számolgatás csak elõször tûnik vészesnek, ahogyan a tengeralattjáró kezdd "kezessé" válni, úgy fogod ezeket a számításokat is rutinból vágni.
Az ágyúzásról meg annyit, ha jól emlékszem 5 m/s szél esetén nem lehet ágyúzni. ez igy reális is. Képzeld csak el, a tengeralattjáró fedélzete felszinre emelkedéskor alig van magasabban a tengerszintnél. 2-3 méteres hullámok már alaposan meghintáztatják a hajót a lábad alatt. A lövegen meg ugye nincs lövegstabilizátor. Ilyenkor a találat már csak a véletlenen múlik. Próbáld csak ki. Reálishoz közelítõ nehézségi beállítások, enyhe hullámzás, kereskedelmi hajó monjuk 1500 m-re. Manuális célzás és hol túlmegy, hol meg rövid lessz (vagyis "villába" fogtad, csak a hullámzás miatt képtelenség eltalálni a célt. ( Bár ez sem egészen igaz, be lehet gyakorolni, hogy a csõ mozgását, hullámzást figyelembe véve, mindig ugyanabban a magasságban süsd el az ágyút. Ezt akalmazták a régi vitorlás sorhajókon is ha jól emlékszem)
Tehát ha megjelent a hajó a térképen akkor simán (semmilyen segédezközzel) arra navigáltam a hajóm amerre az ellenség haladt,és ha megtaláltam akkor is manuálisan és semmilyen segédezköz nélkül elémntem vagy mögé vagy mikor hogy és periszkópba nézve addig manõzereztem a ví alatt ameddig a 0fok vagy ahhoz nagyon közel nem ért az ellenség aztán torpedo los:)))))
Csak így elég nehéz,bár ahogy figyellek benneteket az a sok számolgatás sem leányálom.
Sok szerencsét Herr Generaloberst!
:)))))
\"A jövõ nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Úgy látszik nem csak a tengereken,hanem a folyókon is születnek hõsök!!
Le a kalappal a segítõkészséged láttán!!
Uraim íme egy modern hõs!
Kitartás egyszer csak levonúl az ár.
Lélekben veled harcolok.....
\"A jövõ nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Legalább azzal tiszteleghetnénk annak a 40.000 tengeralattjárós hõsnek köztük 30.000 halottnak,hogy reális játékot ad ki a kiadó.
Bocsi csak kicsit felhúztam magam.
1. megjelenik az ominózus hajó, mit emlitettél, ha kicsit rázoomolsz jobban látszik a pontos iránya. Erre az irányra húzok egy egyenest, pontosan a kereskedelmi hajó tengelyében.
2. Körzõvel kimérem azt a távolságot ami az én hajóm és a ker.hajó irány tengelye közötti legkisebb távolság.
3. Kiszámolom, hogy ezt a távolságot legnagyobb sebességgel mennyi idõ alatt tudnám megtenni.
4. A kereskedelmi hajó ikonja és adatai között szerepel a sebessége is (slow, fast , stb) Nos ez egy becsült sebesség. A Slow-hoz én kb 6-9 csomós sebességet szokam társítani.
5. Beszorzom az tengeralattjáró útjához szükséges idõvel a kereskedelmi hajó sebességét.
6. Kimérem az elõbb megkapott utat a kereskedelmi hajó tengelyére (körzõ)
7. Ha ez sokkal nagyobb távolság, mint amennyi nekem a legrövidebb kimért út, megsem próbálom megtámadni.
8. Ha a kereskedelmi hajó által megtett távolság kisebb ennél, akkor kicsi "elé megyek"
9. Ha sokkal lassab az "elé megyek" részt lehet azzal fászerezni, hogy a kereskedelmi hajó útvonalára (idõjárástól függõen) szerkesztek két kört (körzö) ennek sugara függ a látótávolságtól.
10. A két kör középpontja a tengelyen legyen, a körök két "oldalára" érintõt szekesztek, ami ugye párhuzamosnak kellene lennie a temgellyel.
11. No a két érintõ által bezárt területen kezed el cirkálni a ker. hajó irányûba és ha mindent jól számoltam és szerencsém is van, az õrszem egyszercsak kiszúrja.
A többire már magadtól is rájössz.
Elnézést a "hányaveti" fogalmazásért, de egész éjszaka a tiszai gáton dolgoztam és most rohadt fáradt vagyok.
U.i: A finomítást gondolom tengaralattjárós "kapitány" társaim majd megejtik.
Remélem segítettem valamit
Megjelenik egy ellenséges kereskedelmi hajó a térképen,nem messze töllem,vonalzóval húzok 1 vonalat az én,ill. az õ hajója közzé.
És pont.
Innen mit kell csinálni ??
Valamit kell a körzõvel is de mit hova kell szúrni?
És ezután mi a teendõ?
Segítsetek légyszives!!
A FAQ-ba nem találtam errõl semmit.
Nagyon szeretném megtanulni a pontos ütemtervét az ellenséges hajó megjelenése ill. az elsülyesztése közötti távolságmérés,elévégás befogás stb.
Addig meg marad az englis hang:(
Igyekszem mielöbb kijavítani.
Elõre is köszi.
[email protected]
1.4b patch+ezzel kompatibilis magyarosítás felrakása után nem tudom(nem engedi) a hangokat németre állítani!!
Ez csak nekem xart be vagy mindenkinél ez van?
Jah és nincs esetleg valami mod hozzá amivel már német lesz a hang?
Üdv:Tamás
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Most próbálgatom a játékot.Az elsõ gyakorló vizsgánál mikor átkell menni a csatornán.Na ott még kiírja hogy teljesítettem,de a következõ feladatnál már hiába megyek DDK irányba nem írja ki hogy teljesítve!Valmi rádió üzenetet is ír hogy teljesítsek,de csak az jelenik meg hogy rádió üzenete érkezett,hogy mi az nem.
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Na, én voltam a hülye, mert a tutoriálok alatt van olyan hogy "gyakorlás" meg "vizsga" és és eddíg a "gyakorlás"-ra kattintottam <#falbav>#falbav>
Persze még ekkor is teljesítéskor ha esc-t nyomok, akkor még mindig azt kérdi : "küldetés feladása?" de mégis elfogadja.
Na két kérdésem azért van még.
1. Szaggatnak a "filmek"/akad a hang akár külsõleg nyitom meg (kivéve windows media player) akár bent a programban megy valami. Más filmekkel ilyen gond egyáltalán nincs, proci bírja, kodek pakk nincs fenn, a megfelelõ wmv kodek fenn van, felrakta magának. Miért nem használ szerencsétlen divx/xvid-et ha ennyire nem bírja akadaásmentesen lejátszani...mindegy, ötlet?
2. A grafika szaggatásmentes alap videókártyámon (kb ATI9600) egész addíg, amíg egy hajó fel nem robban mert akkor aztán akkor mértékû a lag, hogy el se tudom kormányozni a "szerencsétlenül járt" <#vigyor3>#vigyor3> hajótól a tengeralattjárót, s az akár beleütközik. Van-e olyan beállítás ami specifikusan az égés minõségét csökkentené, de a többi beállítást békénhagyná?
Köszönöm :)
Hát a gond az, hogy a küldetésekben játék közben mindent kipiál hogy oké, és a legutolsó utalás hogy menjek a bázisra... :) MOD nincs fenn, most nézegetem ezt.
Ha esc-t nyomok, akkor meg : megszakítja? Hm... Legújabb patch, valami 1.4b + a most megjelent ehhez a verzióhoz illõ magyarítás... Na még egyszer nekiveselkedek...de ha megint azt modja hogy térjek a bázisra akkor...GRRRR
Ha jól emlékszem áthajózol a csatornán, majd lemerülsz periszkóp mélységbe.
Haladsz tovább így egy kicsit. majd lemerülsz asszem 25 m-re. Itt vigyázni kell a hajótest alatti vizmennyiségre. ha megvan a mélység mész egy kicsit dél felé és minden feladat zöldre vált vagyis teljesítve.
Azt azért meg kell jegyezzem, hogy a patch, illetve a MOD feltétele után már nem sikerült egyik feladat sem. Vagyis, teljesitve lett, csak nem került bejegyzésre. Amúgy ne zavarjon a dolog. Ha kellõen begyakorlod a manõvereket ez az oktató rész már egyáltalán nem fog zavarni. Jó vadászatot!
Viszont az új kezelõfelület és a hangok kivállóak. Szóval hogyan lehetne kiszedni õket és berakni a játékba?
Nézegetem ezt a játékot, de kicsit kusza, elsõ gyakorló küldetést (navigáció) megcsinálom, azt mondja mihelyst visszatérek a bázisra, teljesítve van. De a térképen sehol sincs olyan hogy "bázis". Ha esc-et nyomok, azt mondja feladom? hát fel. Erre meg kattintani lehet hogy visszatérés a bázisra...de nincs megcsinálva a küldetés.. Ötlet? :)
Der englische Flugzeugträger Courageous wird von deutschem U-Boot versenkt
Leigh-fényszóró

Das Boot - The Original Uncut Version (1982)
Product Details
* Actors: Jürgen Prochnow, Herbert Grönemeyer, Klaus Wennemann, Hubertus Bengsch, Martin Semmelrogge, See more
* Directors: Wolfgang Petersen
* Format: AC-3, Anamorphic, Closed-captioned, Color, Dolby, Dubbed, Subtitled, Widescreen, NTSC
* Region: Region 1 encoding (US and Canada only)
* DVD Release Date: June 1, 2004
* Run Time: 293 minutes
* Average Customer Review: based on 36 reviews. (Write a review.)
* DVD Features:
o Available Subtitles: English, French
o Available Audio Tracks: German (Dolby Digital 5.1), English (Dolby Digital 5.1), German (Dolby Digital 2.0 Stereo), English (Dolby Digital 2.0 Stereo)
o Original five-hour extended version
o Includes restored original stereo audio and newly created 5.1 audio from the original stereo
o Making-of featurette and the director's cut
Nekem meglévõ, német/magyar "Rendezõi változat", "csak" 200 perces. Ez is 2 DVD-s.
Ebbõl az itthon kapható, rendezõi változatból is kivágtak 93 percet?
Mind1 végülis igazad van...nagyobb számú támadó ellen sehogy se volt esély, magányos gép ellen csak-csak...
Az a periszkóból tüzelés komoly lehet :)
E.Gy.B.E. Airsoft Team
No persze utólag könnyen okoskodok :) Meg az is lehet hogy az se lett volna megoldás,fõleg a nagyobb gépek ellen :)
E.Gy.B.E. Airsoft Team