446
Star Ocean
  • Gábor
    Még jó,h tegnap este nem ültem itthon tűkön ülve....
  • Tyler Durden
    nahh már tűkön ülök, fél 12-re megyek dolgozni, de msn-en megkérdeztem a kollegámat, hogy fent van a e game, természetesen se híre se hamva, kezdek megvadulni..
  • Sephi
    En majd a FFXII-re voksolok hogy az lesz dupla retegu....
  • musha
    ja és még egy dolog. a GameSpoton én azt láttam, hogy 2 dvd-n jön ki, tehát gyárliag 2 dvd-n. ha ez igaz, akkor már csak az a kérdés, hogy dupla rétegű avagy nem. ha nem dupla rétegű, akkor nincs mit dolgozni rajta, nem kell semmivel szarakodni. tehát probléma csak akkor van, ha gyárilag 2 dupla rétegű dvd-n jön ki (ez pedig szerintem egy kissé túl durva lenne).
  • musha
    csak nekem tűnik úgy, hogy a harcrendszer tök olyan, mint a készülő Final XII-é?
  • Jinchuu
    Nem hinném, hogy csalódás lesz. Sehol sem húzták eddig le a gamet, sőt a combat system-ét az egyik legjobbnak ítélték meg.
  • Sephi
    Hat en is remelem. De szerintem reggelre kint lesz.

Jaj csak en naon felek nehogy valami nagy csalodas legyen :(((
  • Jinchuu
    Na ja, itt majd jó 20 óra után kell csak cserélni! :)
  • Jinchuu
    Hmm, ma jött ki? :D
    Akkor már tényleg nem lehet sok idő amíg megjelenik! Remélem nem húzzák sokáig! :D
  • Sephi
    Nem baj!

Ott is volt pont ugy hogy ki kellet menteni es aztan kerte a kettes DVD-et.

Bar mivel ez egy eros RPG lesz ugy szerintem lesz meg addig amig DVD kell cserelgetni :)))
  • Jinchuu
    Az az! :D Csak nem jutott eszembe a neve.
  • Sephi
    Champions Of Norrath nemdebar ?:)))
  • Jinchuu
    Na ja, itt azért ügyködni kell majd a srácoknak. Tuti 2 dvd-n jön majd ki és mentésnél kell átrakni a másikat, mint pl. annál a felülnézeti hack&slash gamenal.
  • Sephi
    Az megint nem lenne jo ha olyan lenne mert akkor meg tobbet kene varni amik elkeszitik :)))
  • Jinchuu
    2 lemezes? Nem egy dual-layer dvd-n jön ki, mint pl. a Xenosaga?
    Csak azzal ellentétben ebben a gameban nincs annyi sok video amit betömörítve helyhez lehetne jutni! :D Azért remélem hamarosan felkerül!
  • Sephi
    Ehez meg hozza tennem hogy a FFX2 ertekelesre reagaltam mert az "EN" velemenyem szerint az egy szep nagy adag sz@r volt.
  • Sephi
    NYUGI GYEREKEK!

A dolog nyitja az hogy mar reges regen kint lett volna a jatek ha nem ket DVD-es. Most azok akik ki fogjak adni a gamat azon kindlonak hogy megcsinajak az elso lemez befejezesenel a mentest hogy mikor kell a masodik lemezt berakni vagy valami ilysemi. Nem ertek en hozza de errol van szo.

Szal mar csak egy ket nap es kint lesz!
  • Sephi
    Ez termeszetesen a te velemenyed draga baratom.
  • Tyler Durden
    ezt mondom, inkább tothegamet nézek vagy ilyesmi, elég lájtosan kenik mostanában a témát (:
  • musha
    na ez az, már legalább egy hete nem dolgoznak a srácok, csak amikor kedvük van. náluk az utolsó megjelent ps2 játék a viewtiful joe. én inkább ftp-t nézegetek rendszeresen ^^
  • Tyler Durden
    amúgy most sasolom az nforce-t, ahogy nézem az nem jelent semmit, hogy ott még nem tüntetik fel a játékot
    Testdrive meg Jackie Chan adventures, Nocturne is rég kijött náluk meg semmi..
    Star Ocean persze még mindig sehol..
  • Gábor
    Ott a pont.
  • Tyler Durden
    az értékelése teljesen okés szerintem, amúgy meg az ilyen játékokat személyesen kell lecsekkolni.. ha nekem bejön akkor nagy ívben sz@rok az értékelésre ((:
  • Tyler Durden
    nálunk még mindig semmi, baszkod az ideg
  • Gábor
    Én felpontoztam volna az FFX2-t. Izélsek és pofonok. Nem akarok erről vitát nyitni, mert már volt elég ezen játék kapcsán.
    Mikor lesz már nforceon a star ocean....
  • aabyssx
    Ezek (kivételesen) teljesen jó értékelések.
  • Gábor
    Hmm....FFX jót kapott, de a másik kettő mehetne feljebb,vagy legalább az FFX-2 mindenképp. A xenosaga sajnos nem tudta hozni az alap szenzációs sztoriját és hangulatát.
  • aabyssx
    Hát megnézem Neked...

Xenosaga - 8.1
    FFX - 9.3
    FFX-2 - 8.1
  • Gábor
    Azok is ennyit kaptak???
  • aabyssx
    7.9 ~ 8

Ez egyáltalán nem rossz pont egy olyan kategóriában, ahol pl. Xenosaga és FF10 van.
  • Gábor
    Nem értem a pontozást: a teszt abszolút pozitív felhangú, és csak a dungeon-öket, ill a sok levellinget említi negatívumként. Na mind1.
  • Gábor
    Chello limitemet két dvd hazavágja, mint állat
  • Tyler Durden
    31 a megjelenési dátum, ezért sasolok mint az állat, meg jácchatnékom is van (:
  • Seth
    Gamespot-on 7.9 pontot kapott értékelés itt
  • Gábor
    Nforce-on amíg nincs, addig valszeg nálunk sem :/
  • Tyler Durden
    most néztem reggel, nálunk még mindig nincs fent ftp-n
  • Sephi
  • Tyler Durden
    kk mindenképpen szólok (:
  • Gábor
    Sikíts, ha nálad már van. Sephivel majd mi is így teszünk, ha nálunk kinnt lesz.
  • Sephi
    Jaj... igaz elvagyok a Nocturne-val de a SO-t alig varom!