446
Star Ocean
-
Gábor #86 Még jó,h tegnap este nem ültem itthon tűkön ülve.... -
#85 nahh már tűkön ülök, fél 12-re megyek dolgozni, de msn-en megkérdeztem a kollegámat, hogy fent van a e game, természetesen se híre se hamva, kezdek megvadulni.. -
#84 En majd a FFXII-re voksolok hogy az lesz dupla retegu.... -
#83 ja és még egy dolog. a GameSpoton én azt láttam, hogy 2 dvd-n jön ki, tehát gyárliag 2 dvd-n. ha ez igaz, akkor már csak az a kérdés, hogy dupla rétegű avagy nem. ha nem dupla rétegű, akkor nincs mit dolgozni rajta, nem kell semmivel szarakodni. tehát probléma csak akkor van, ha gyárilag 2 dupla rétegű dvd-n jön ki (ez pedig szerintem egy kissé túl durva lenne). -
#82 csak nekem tűnik úgy, hogy a harcrendszer tök olyan, mint a készülő Final XII-é? -
Jinchuu #81 Nem hinném, hogy csalódás lesz. Sehol sem húzták eddig le a gamet, sőt a combat system-ét az egyik legjobbnak ítélték meg. -
#80 Hat en is remelem. De szerintem reggelre kint lesz.
Jaj csak en naon felek nehogy valami nagy csalodas legyen :((( -
Jinchuu #79 Na ja, itt majd jó 20 óra után kell csak cserélni! :) -
Jinchuu #78 Hmm, ma jött ki? :D
Akkor már tényleg nem lehet sok idő amíg megjelenik! Remélem nem húzzák sokáig! :D -
#77 Nem baj!
Ott is volt pont ugy hogy ki kellet menteni es aztan kerte a kettes DVD-et.
Bar mivel ez egy eros RPG lesz ugy szerintem lesz meg addig amig DVD kell cserelgetni :))) -
Jinchuu #76 Az az! :D Csak nem jutott eszembe a neve. -
#75 Champions Of Norrath nemdebar ?:))) -
Jinchuu #74 Na ja, itt azért ügyködni kell majd a srácoknak. Tuti 2 dvd-n jön majd ki és mentésnél kell átrakni a másikat, mint pl. annál a felülnézeti hack&slash gamenal. -
#73 Az megint nem lenne jo ha olyan lenne mert akkor meg tobbet kene varni amik elkeszitik :))) -
Jinchuu #72 2 lemezes? Nem egy dual-layer dvd-n jön ki, mint pl. a Xenosaga?
Csak azzal ellentétben ebben a gameban nincs annyi sok video amit betömörítve helyhez lehetne jutni! :D Azért remélem hamarosan felkerül! -
#71 Ehez meg hozza tennem hogy a FFX2 ertekelesre reagaltam mert az "EN" velemenyem szerint az egy szep nagy adag sz@r volt. -
#70 NYUGI GYEREKEK!
A dolog nyitja az hogy mar reges regen kint lett volna a jatek ha nem ket DVD-es. Most azok akik ki fogjak adni a gamat azon kindlonak hogy megcsinajak az elso lemez befejezesenel a mentest hogy mikor kell a masodik lemezt berakni vagy valami ilysemi. Nem ertek en hozza de errol van szo.
Szal mar csak egy ket nap es kint lesz! -
#69 Ez termeszetesen a te velemenyed draga baratom. -
#68 ezt mondom, inkább tothegamet nézek vagy ilyesmi, elég lájtosan kenik mostanában a témát (: -
#67 na ez az, már legalább egy hete nem dolgoznak a srácok, csak amikor kedvük van. náluk az utolsó megjelent ps2 játék a viewtiful joe. én inkább ftp-t nézegetek rendszeresen ^^ -
#66 amúgy most sasolom az nforce-t, ahogy nézem az nem jelent semmit, hogy ott még nem tüntetik fel a játékot
Testdrive meg Jackie Chan adventures, Nocturne is rég kijött náluk meg semmi..
Star Ocean persze még mindig sehol.. -
Gábor #65 Ott a pont. -
#64 az értékelése teljesen okés szerintem, amúgy meg az ilyen játékokat személyesen kell lecsekkolni.. ha nekem bejön akkor nagy ívben sz@rok az értékelésre ((: -
#63 nálunk még mindig semmi, baszkod az ideg -
Gábor #62 Én felpontoztam volna az FFX2-t. Izélsek és pofonok. Nem akarok erről vitát nyitni, mert már volt elég ezen játék kapcsán.
Mikor lesz már nforceon a star ocean.... -
#61 Ezek (kivételesen) teljesen jó értékelések. -
Gábor #60 Hmm....FFX jót kapott, de a másik kettő mehetne feljebb,vagy legalább az FFX-2 mindenképp. A xenosaga sajnos nem tudta hozni az alap szenzációs sztoriját és hangulatát. -
#59 Hát megnézem Neked...
Xenosaga - 8.1
FFX - 9.3
FFX-2 - 8.1 -
Gábor #58 Azok is ennyit kaptak??? -
#57 7.9 ~ 8
Ez egyáltalán nem rossz pont egy olyan kategóriában, ahol pl. Xenosaga és FF10 van. -
Gábor #56 Nem értem a pontozást: a teszt abszolút pozitív felhangú, és csak a dungeon-öket, ill a sok levellinget említi negatívumként. Na mind1. -
Gábor #55 Chello limitemet két dvd hazavágja, mint állat -
#54 31 a megjelenési dátum, ezért sasolok mint az állat, meg jácchatnékom is van (: -
#53 Gamespot-on 7.9 pontot kapott értékelés itt -
Gábor #52 Nforce-on amíg nincs, addig valszeg nálunk sem :/ -
#51 most néztem reggel, nálunk még mindig nincs fent ftp-n -
#50 -
#49 kk mindenképpen szólok (: -
Gábor #48 Sikíts, ha nálad már van. Sephivel majd mi is így teszünk, ha nálunk kinnt lesz. -
#47 Jaj... igaz elvagyok a Nocturne-val de a SO-t alig varom!