446
Star Ocean
-
#206 Jo na tuloztam.... -
#205 szerintem ez sem volt vészes, de mindegy, túl vagyunk rajta. -
#204 sőt, ha a villámhárítást is megcsináltad még a toronykalibrálás mellett együtt fél óra alatt, akkor -
#203 Chocobo tapolasrol van szo :P
Mind1. En a FFX-ben nem leltem unalmas reszt.
A Kirsla meg egyenesen alato volt de nem baj mert jaccom mert megint kezd erdekes lenni :P -
#202 Gagazet szerinted nem a sztoriban volt? és ha a torony kalibrálást mind megcsináltad fél óra alatt, akkor arról nem beszélve, hogy azért FF az FF, mert a fő vonalon kívül millió más dolog van.
amúgy meg nem hiszem, hogy erről kéne vitáznunk, ezt a Kirsla Training Grounds-t 2-3 óra alatt végig lehet tolni, annyira nem vészes.
-
#201 De az kulon van a storytol!!! Ez meg a storyban van amirol mi beszelunk! Es nem tudom mirol beszelsz de a Thunder Plains valamai fel ora volt es en elveztem :)) -
#200 na utánaolvastam és kiderült, hogy ha már megkaptad a harmadikon a csajtól a kulcsot, akkor vissza kell menni a földszintre, és ott az északkeleti szobába bemenni.
utólag rájöttem, hogy én is 3 szintet jártam be ^^ -
#199 hát hogy ne menjek messze a Chocobo tápolás az asszem minden FF-ben igen-igen hosszadalmas volt (és valljuk be: nem túl szórakoztató, ámde annál inkább bosszantó). most csak az utóbbi élmények jutnak eszembe: Final X - Thunder Plains - egy darabig jó, aztán mondjuk amikor a 200 villámcsapás elől ugráltam, annyira nem volt jó, de a toronykalibrálás sem kimondottan. sőt, őszintén szólva én Gagazet-ben ennél jóval többet pöcsöltem, amikor először jártam végig az egészet. de van még jónéhány ilyen, ezzel együtt imádom őket, csak számítani kell rá, hogy ilyen része is van a játéknak.
amúgy meg melegen (na nem úgy) ajánlom a GameFAQs oldalát, hasznos infók vannak rajta, leírások, aljátékok, tippek, fórum, mindenféle jóság. alkalmasint a mi problémánkra is biztos választ kaphatunk a végigjátszásban.
a lustaság kedvéért:
http://www.gamefaqs.com/console/ps2/game/28525.html -
#198 Kerlek szepen (es meszze nem akarok kotekedni) aruld el nekem hogy melyik FF-ben volt az es pontosan hol?
Mert en a FF7 oda a FFX-ig nem talakoztam olyan helyszinel amit unalmasnak nyilvanitottam volna. -
#197 akkor pont ugyanott tartunk, én sem találom a tetőt. de én szerintem csak két szintet jártam végig, azon kívül semmi feljáratot nem találtam. ha azt veszed, mondjuk a FF szériában is volt néhány ilyen hosszú, csatázós, monoton rész. ez a velejárója, de nekem mondjuk egyre jobban tetszik a játék. -
#196 Igy 10 ora jatek utan meg kell hogy mondjam hogy kicsit kezd az idegimre menni ez a jatek. Most vagyok ott hogy Nel-t kell kimentsem valami varbol es mar egy oraja mind megyek monoton szobakban es harolok ugyanazzal a stilusal. A szornyek kutyafutyik es semmi kihivast nem jelentenek. Jelenleg kaptam egy kulcsot es most nem lelem a tetore kivezeto jaratot.
Oszinten remelem hogy a jatekbak nem fogok talakozni tul sok ilyen bazi allat unalmas helyszinekkel mert hamar megunom.
Egyebkent az a poen hogy a var mind a harom emeletet fullosan korbejartam es lent meg csak 33.56% -ot ir ki. Te jo eg :) -
#195 Bazeg... fel tonna forumot atolvastam es leirast is de sehol nincs meg a magyarazata ennek a TACTICS menupontnak hogy pontosan mit jelentek a parancsok >:( -
#194 Azt a harmat en is megertem de a tobbit nem! -
#193 hmm ezt akkor én is elb@sztam, semmit nem állítottam be, ezért harcoltak ezek ilyen eszetlenül (:
hazamegyek és ha lesz időm akkor megsasolom, lehet, hogy egész értékes kis csapattagokat lehet belőlük kreálni (: -
#192 úgy tudom ott azt állítod be, hogy akit épp nem te irányítasz, az mit csináljon a csatában (egyszer beállítod és onnantól kezdve úgy marad amíg nem nyúlsz hozzá). pl. támadjon minden erejével vagy úgy támadjon, hogy közben ügyeljen a Fury értékére is, esetleg ne csináljon semmit.
nem tudom így fejből mindet, de ez alapján gondolom már le tudod fordítani. -
#191 igen van egy konyv amit be kell neki rakni hogy tamado vagy vedekezot hasznajon.
de te nem jottel ra arra hogy a TACTICS menu pont allati parancsok mire jok? mit jelentenek? -
#190 az hagyján, nekem Cliff szokott folyamatosan egy olyan skillt nyomni, ami ötvenesével szívja le a hp-ját :)
megtaláltam, hogy hogyan tudom használni Fayt-tel a Symbology-t. a skill menüpontban be kell állítani support skillként. -
#189 De be lehet alitani kerem hogy hogyan es mit csinajon....
Egyebkent maga a story nagyon egyedi!!! -
#188 nahh szintén zenész, nekem is borogatnak le mindenkit csak engem nem, ez 1 kissé idegesítő.. az meg nem pálya, hogy váltogassak fél percenként a karik között..
amúgy az is kicsit gázó, hogy az agent picsusz 1folytában kasztol ezáltal a manája 0-ra redukálódik és nem marad healing-re.. -
#187 Engem ha idegesit valami akkor az az hogy a masik ket szereplom non-stop meghal. En nekem mar nincs itemem hogy visszaeleszem oket bazeg.
Nekem meg soha semmi bajom , engem nem ut meg senki :P
Valaki elmagyarazna hogy a TACTICS menu pont allat pontosan mit jelentenek azok a parancsok? -
#186 *röhög yol* -
#185 Hat oszinten en nem akarok lealni otrt magiazni! Agya' neki teodor :))) -
#184 Sephi úgy látom te a harcos vonalat erőlteted like me (: egyelőre én is csak ütök verek, max ez az agent muff kasztolgat automatice..
a kombót meg még ma este ki fogom próbálni, ha éppen nem a BO3-at nyomom (((; -
#183 Eddigi legjobb kombo.
Kocka , Kor , Kor , X , Kor
Kockaval kivalasztom az ellen majd egyszer lenyomom a Kor-t es nyomva tartom majd amikor felhasitotta ujra a Kor es akkor egy backslasht vegez es amikor a fold fele esne akkor X es doff egyet majd gyorsan Kor es akkor meg egyet vag.
Egyebkent nekem meg fogalmam nincs mit csinal az a symbology :) -
#182 azt tudom, hogy csak akkor használhat bárki symbology-t vagy akár item-et, ha nem csinál semmit (áll). de így próbáltam, én is mindkét könyvet vele tanultam meg, mégsem akarja használni. na még próbálkozom. -
#181 nahh azt nem teheted, dolgoznod kell 1folytában ((;
basszus én ma családi összejövetelen voltam, szal nuku game, holnap meg már melózom..
ilyenkor tom azt mondani, hogy a f@szom kivan ettől.. (: -
#180 én megtanultam vele az alapot és tud spellegni azaz symbiology-t használni Fayt, próbáld meg többször is 1 csata alatt, ha előtte épp ütlegeltél vagy ilyesmi, akkor bizonyos ideig inaktívok a menüpontok.
mondjuk én mind2 könyvet vele tanultam meg, pedig a kis agent picsa az aki spelleg, de vhogy nem hiszem, hogy sokáig velünk maradna a story alatt.. valszín itt is segítünk a csajsziknak utána pedig továbbállunk az űrhajóval -
#179 no Fresh Sage-nek hívják azt amivel én ilyen szinten eddig találkoztam és incap-nek hívják a halált / kidőlést. -
#178 lehet kapni boltban olyan bogyót, ami feltámaszt. csak ne úgy keresd, hogy resurrection meg revive meg ilyesmi, hanem asszem `incapable` vagy minek hívják itt a halált, azt pedig valamelyik berry gyógyítja. na mindjárt utánajárok és megírom. -
Jinchuu #177 A harc egy kicsit érdekes így szerintem is! :D
De ami engem igazán zavar az az, hogy nem lehet a boltokba kapni pl. olyan gyógyszert ami a kővédermedést gyógyítja, vagy visszahoz a halálból. Ezeket csak találni lehet? Meg szereztem már csomó dolgot amikből majd gondolom elő lehet állítani ezeket, de az a menü még nem jelent meg a gameban, lehet csak később tanulja meg a gyerkőc? Mert így néha igencsak idegesítő a game! -
#176 Na en ma ejjel fogok sokat gemelni vele mert holnap szabadnapos vaok :PPP -
#175 azt nem tudod véletelnül, hogy Fayt mi a búbánatosért nem bír Symbology-t használni? hiába tanultam meg (tárgyakból) vele 2 féle alap technikát (support és attack), csatában nem enged rámenni a Symbology menüre. mindenki mással igen, vele nem. -
#174 faxom írni se tok, szal sárkányosztag -
#173 az már megvolt nekem is, jön a srákányosztag de bementek vmi városkába én jelenleg ott tartok (:
mondjuk holnap már meló szal nemtom, mikor lesz időm megint hosszabban gamezni -
#172 asszem pont ugyanott tartunk :)
én most utazom a szekéren Airyglyph-ből a lányokkal. -
#171 Én is ugyanezt a sportágat űzöm, kicsit félek, hogy a későbbi csatákban meg fognak baszkodni f@sszal. Most is volt egy ilyen kibanagy poloska vagy mi, mikor a jégbarlangoknál mászkáltunk az agent csajszival. Nahh az volt, hogy olyat odavert csak lestem (: Ki hol tart amúgy a játékban? -
#170 egy darabig nincs is más lehetőség, csak X + O nyomkodás. aztán szintlépéskor elkezdessz skilleket kapni, amiket hozzáadhatod a kör vagy az x (közeli vagy távoli) támadásához. jól ki van ez találva. nekem eleinte nem tetszett annyira a játék, de idővel egyre jobban bejön ^^ -
#169 végtelenül egyszerű. ha nincs olyan témájú topik, amiről írni akarsz, akkor nyitsz egyet. vagy szerinted egyértelmű, ha mondjuk főzési témában van problémád, akkor a barkács rovatban kérdezel? -
#168 Egyebkent nem jo hir. Olvasgattam valami kulfoldi forumban hogy paran azert paraznak mert mar 8-9 oranala tartanak a jatekban es nagyon sokan meg mindig nem tudtakm egszokni a harc rendszert. En mar a 5-odik oranal tartok (rohadt hetvegi melo) es osziten megszolva es is csak rohangalok meg X + O -zok mert mast igy hirtelen nem jon hogy hasznajak mert mindig nyerek :) -
#167 Hat igen. De azt tudod hogy ha lenyomva tartod a O gombott akkor setal :)