446
Star Ocean
-
Jinchuu #166 Látom nem csak engem idegesít ez az állndó rohangászása a főhősnek. Bármennyire is bróbálom sétálva írányítani nem sikerült! :D A harcoknál persze jól jön, na de akkor is! :D -
#165 Engem talan az zavar csak benne hogy Fayt ugy rohangal mint egy panikos orult :)))
Bar lehet hogy ez kessobb elony lesz. -
#164 Hol tartasz Sephi? Én még nagyon az elején vagyok, most menekültünk el, 506-os szobában van vmi meeting. Amúgy szerintem atomkirály a game, most minden más félre van téve..(:
-
#163 Maradjunk annyiban hogy nem birom a gepet kikapcsolni. -
#162 Baszics, most kezdtem el gamezni a Star Oceannal, hát eddig faszántos, bár a harcrendszert gyakorlatban is alkalmazni még kicsit parahenger.
Amúgy ki hol tart ebben a nagyszerű gaméban, meg kb mennyi játékidőt igényel a végigjáccás? -
fanatifo #161 értelmes gyerek vagy:))))csak sajnállak:) -
#160 PC-s játékoknak leáldozottba, az a "general" topic. Esetleg a Playstation2-be. Vagy nyithattál volna neki egy külön topicot, akkor meg lehetne azért rinyálni, hogy minek neki külön topic. -
fanatifo #159 musha almondanád hogy akkor hová???????????van ilyen témáju topic?nemhiszem hogy bepiszkitottam volna vele a topicot!Ennyi nemtudom miért kell rinyálni!Köszi Seth -
#158 de miért a Star Ocean topikban? :( -
#157 amúgy ma már nem tétel, mert tescoba 999,- utángyártott, nekem is ilyen van és nincs vele gond -
#156 mert ps1-es memót kell használni sajna -
fanatifo #155 csá!Hogyan kell ps1-es játékot lementeni?memó kártya van benne a gépbe játszok egy ps1-es játékkal (chrono trigger) és azt irja ki hogy nincs benne memo kartya!Miért van ez?
jah ps2-m van -
#154 hát így bő 3 óra játék után csak kapkodom a fejem, hogy mi történik, a harcrendszert felfogtam, de gyakorlatban alkalmazni még idő lesz.
jópofa ez a forgathatóság meg 3d meg minden, de azért nekem személy szerint a fixkamerás FFX jobban tetszett látványra (legalábbis amit eddig láttam az alapján).
holnap folytatása következik. -
#153 Jo en meg most jaccok MGS2 -ot mert kell egy kis ekson :D -
#152 na én is mindjárt nekifogok ^^ -
#151 Na en mar tul almos vaok most hogy irjak. Majd elemzem bovebben holnap :) -
#150 Ritek szintén -
#149 RIDATA-ra irtam ki. -
Jinchuu #148 Én ritek lemezre, az a legjobb! -
Gábor #147 Nem akarok már nagyon off lenni, de ti mire írtátok? Én írtam princora (kísérlet) és eurodatara. Elvileg az utóbbit eddig szerette. -
Jinchuu #146 Nem nincs, másképpen működik a dolog, de nagyon jóó! :) -
#145 itt is van időutazás? -
Jinchuu #144 !SPOILER!
Középkori világban járok most, ahol 2 királyság háborúzik! Most megyek át az egyikből a másikba, hogy segítsek nekik no meg hogy hazajussunk azért mi is! :D Mivel sajna kicsit lezuhatunk a gépünkkel. :) -
#143 Hol vagy mar ?:)) -
Jinchuu #142 Pedig én is azt írtam ki, méghozzá Alcohollal és 2x sebességgel. Tökéletesen működik, már vagy 6 órája nyomom a gamet! -
Gábor #141 Igen. -
#140 te milyen verziót töltöttél le? a Protocol-féle 2 dvd-st? -
Gábor #139 Ezt nem értem...kiírtam alcohollal,neroval,dvddecrypterrel, de a boot csak addig jut el,hogy bekapcsolja az analog lámpácskát és villan a kép, majd fekete marad.... :((( -
#138 huhh engem meg fog baszkodni az ideg, ha hazaérek és nem fog menni.. -
Gábor #137 Privi ment segítség kéréssel. -
Gábor #136 A harmadik kiírt sem akar menni.... -
#135 Na nekifogok mindgyart! Majd irok bovebben! -
Jinchuu #134 Zsír a game, nagyon! :D Nagyon hangulatos és szép, a harcrendszer a szokásos star ocean, kicsit szokni kell, de minden ok vele. A történet eddig jól alakul és eléggé változatos! :D -
#133 nnodemostmáasztán :) -
fanatifo #132 irjad má:)))) -
#131 c'mon ((: -
#130 Irjad ma! :)))) -
Gábor #129 Most írom, helyszíni közvetítés érkezik ,stay tuned! :) -
#128 na nekem meg időm lenne, de még nem jött le :( -
#127 nem tudok neked mesélni, melóban vagyok és sajna ide még nem rendszeresítettek konzolt ((:
mondjuk aki abban a szerencsés helyzetben van, hogy otthon nyüstölheti, az vmi infót csepegtessen már nekünk, szegény dolgozó embereknek (: