Star Ocean

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
En is figyelem de meg semmi. Azonal szoja ha latod hogy van!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tyler Durden
nekem mind1 hány dvd, csak jöhetne már (: fél óránként sasolom az ftp-t..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Sephi
Ha halazegnek nem telefonos modem :P

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

musha
akkor viszont nem jönne le holnapra az elsõ dvd sem ^^

Sephi
Hmm.. mondasz te valamit :))))

Egyebkent tenyleg vaz erre nem gondoltam! :))

Még akkor sem,ha modemmel tölt?

musha
miért? ezt nem kell installálni. ha lejön az elsõ dvd, azt már használhatod ha lejött. annyira meg nem lehetsz gyors, hogy elõbb eljutsz a feléhez, minthogy lejönne a második dvd :)

Tényleg 2 dvd-n jön ki, de kötve hiszem, hogy azok dual-layerûek lennének. Így tényleg nem kell sokat dolgozni a srácoknak rajta. Remélem hamarosan kiadják! :D

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Sephi
Vaze... ha ket DVD akkor csak penteken jaccom (ha ma fent lesz) de ha egy akkor mar holnap :)

Szóismétlés,sry.

Még jó,h tegnap este nem ültem itthon tûkön ülve....

Tyler Durden
nahh már tûkön ülök, fél 12-re megyek dolgozni, de msn-en megkérdeztem a kollegámat, hogy fent van a e game, természetesen se híre se hamva, kezdek megvadulni..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Sephi
En majd a FFXII-re voksolok hogy az lesz dupla retegu....

musha
ja és még egy dolog. a GameSpoton én azt láttam, hogy 2 dvd-n jön ki, tehát gyárliag 2 dvd-n. ha ez igaz, akkor már csak az a kérdés, hogy dupla rétegû avagy nem. ha nem dupla rétegû, akkor nincs mit dolgozni rajta, nem kell semmivel szarakodni. tehát probléma csak akkor van, ha gyárilag 2 dupla rétegû dvd-n jön ki (ez pedig szerintem egy kissé túl durva lenne).

musha
csak nekem tûnik úgy, hogy a harcrendszer tök olyan, mint a készülõ Final XII-é?

Nem hinném, hogy csalódás lesz. Sehol sem húzták eddig le a gamet, sõt a combat system-ét az egyik legjobbnak ítélték meg.

Sephi
Hat en is remelem. De szerintem reggelre kint lesz.

Jaj csak en naon felek nehogy valami nagy csalodas legyen :(((

Na ja, itt majd jó 20 óra után kell csak cserélni! :)

Hmm, ma jött ki? :D
Akkor már tényleg nem lehet sok idõ amíg megjelenik! Remélem nem húzzák sokáig! :D

Sephi
Nem baj!

Ott is volt pont ugy hogy ki kellet menteni es aztan kerte a kettes DVD-et.

Bar mivel ez egy eros RPG lesz ugy szerintem lesz meg addig amig DVD kell cserelgetni :)))

Az az! :D Csak nem jutott eszembe a neve.

Sephi
Champions Of Norrath nemdebar ?:)))

Na ja, itt azért ügyködni kell majd a srácoknak. Tuti 2 dvd-n jön majd ki és mentésnél kell átrakni a másikat, mint pl. annál a felülnézeti hack&slash gamenal.

Sephi
Az megint nem lenne jo ha olyan lenne mert akkor meg tobbet kene varni amik elkeszitik :)))

2 lemezes? Nem egy dual-layer dvd-n jön ki, mint pl. a Xenosaga?
Csak azzal ellentétben ebben a gameban nincs annyi sok video amit betömörítve helyhez lehetne jutni! :D Azért remélem hamarosan felkerül!

Sephi
Ehez meg hozza tennem hogy a FFX2 ertekelesre reagaltam mert az "EN" velemenyem szerint az egy szep nagy adag sz@r volt.

Sephi
NYUGI GYEREKEK!

A dolog nyitja az hogy mar reges regen kint lett volna a jatek ha nem ket DVD-es. Most azok akik ki fogjak adni a gamat azon kindlonak hogy megcsinajak az elso lemez befejezesenel a mentest hogy mikor kell a masodik lemezt berakni vagy valami ilysemi. Nem ertek en hozza de errol van szo.

Szal mar csak egy ket nap es kint lesz!

Sephi
Ez termeszetesen a te velemenyed draga baratom.

Tyler Durden
ezt mondom, inkább tothegamet nézek vagy ilyesmi, elég lájtosan kenik mostanában a témát (:

musha
na ez az, már legalább egy hete nem dolgoznak a srácok, csak amikor kedvük van. náluk az utolsó megjelent ps2 játék a viewtiful joe. én inkább ftp-t nézegetek rendszeresen ^^

Tyler Durden
amúgy most sasolom az nforce-t, ahogy nézem az nem jelent semmit, hogy ott még nem tüntetik fel a játékot
Testdrive meg Jackie Chan adventures, Nocturne is rég kijött náluk meg semmi..
Star Ocean persze még mindig sehol..

Ott a pont.

Tyler Durden
az értékelése teljesen okés szerintem, amúgy meg az ilyen játékokat személyesen kell lecsekkolni.. ha nekem bejön akkor nagy ívben sz@rok az értékelésre ((:

Tyler Durden
nálunk még mindig semmi, baszkod az ideg

Én felpontoztam volna az FFX2-t. Izélsek és pofonok. Nem akarok errõl vitát nyitni, mert már volt elég ezen játék kapcsán.
Mikor lesz már nforceon a star ocean....

aabyssx
Ezek (kivételesen) teljesen jó értékelések.

www.youtube.com/aabyssx

Hmm....FFX jót kapott, de a másik kettõ mehetne feljebb,vagy legalább az FFX-2 mindenképp. A xenosaga sajnos nem tudta hozni az alap szenzációs sztoriját és hangulatát.

aabyssx
Hát megnézem Neked...

Xenosaga - 8.1
FFX - 9.3
FFX-2 - 8.1

www.youtube.com/aabyssx

Azok is ennyit kaptak???

aabyssx
7.9 ~ 8

Ez egyáltalán nem rossz pont egy olyan kategóriában, ahol pl. Xenosaga és FF10 van.

www.youtube.com/aabyssx

Nem értem a pontozást: a teszt abszolút pozitív felhangú, és csak a dungeon-öket, ill a sok levellinget említi negatívumként. Na mind1.

Chello limitemet két dvd hazavágja, mint állat

Tyler Durden
31 a megjelenési dátum, ezért sasolok mint az állat, meg jácchatnékom is van (:

Seth
Gamespot-on 7.9 pontot kapott értékelés itt

PSN ID.: Beegabor

Nforce-on amíg nincs, addig valszeg nálunk sem :/

Tyler Durden
most néztem reggel, nálunk még mindig nincs fent ftp-n

Sephi

Tyler Durden
kk mindenképpen szólok (:

Sikíts, ha nálad már van. Sephivel majd mi is így teszünk, ha nálunk kinnt lesz.

Sephi
Jaj... igaz elvagyok a Nocturne-val de a SO-t alig varom!