446
Star Ocean
  • Jinchuu
    Látom nem csak engem idegesít ez az állndó rohangászása a főhősnek. Bármennyire is bróbálom sétálva írányítani nem sikerült! :D A harcoknál persze jól jön, na de akkor is! :D
  • Sephi
    Engem talan az zavar csak benne hogy Fayt ugy rohangal mint egy panikos orult :)))

Bar lehet hogy ez kessobb elony lesz.
  • Tyler Durden
    Hol tartasz Sephi? Én még nagyon az elején vagyok, most menekültünk el, 506-os szobában van vmi meeting. Amúgy szerintem atomkirály a game, most minden más félre van téve..(:
  • Sephi
    Maradjunk annyiban hogy nem birom a gepet kikapcsolni.
  • Tyler Durden
    Baszics, most kezdtem el gamezni a Star Oceannal, hát eddig faszántos, bár a harcrendszert gyakorlatban is alkalmazni még kicsit parahenger.
    Amúgy ki hol tart ebben a nagyszerű gaméban, meg kb mennyi játékidőt igényel a végigjáccás?
  • fanatifo
    értelmes gyerek vagy:))))csak sajnállak:)
  • Petyus_
    PC-s játékoknak leáldozottba, az a "general" topic. Esetleg a Playstation2-be. Vagy nyithattál volna neki egy külön topicot, akkor meg lehetne azért rinyálni, hogy minek neki külön topic.
  • fanatifo
    musha almondanád hogy akkor hová???????????van ilyen témáju topic?nemhiszem hogy bepiszkitottam volna vele a topicot!Ennyi nemtudom miért kell rinyálni!Köszi Seth
  • musha
    de miért a Star Ocean topikban? :(
  • Seth
    amúgy ma már nem tétel, mert tescoba 999,- utángyártott, nekem is ilyen van és nincs vele gond
  • Seth
    mert ps1-es memót kell használni sajna
  • fanatifo
    csá!Hogyan kell ps1-es játékot lementeni?memó kártya van benne a gépbe játszok egy ps1-es játékkal (chrono trigger) és azt irja ki hogy nincs benne memo kartya!Miért van ez?
    jah ps2-m van
  • musha
    hát így bő 3 óra játék után csak kapkodom a fejem, hogy mi történik, a harcrendszert felfogtam, de gyakorlatban alkalmazni még idő lesz.
    jópofa ez a forgathatóság meg 3d meg minden, de azért nekem személy szerint a fixkamerás FFX jobban tetszett látványra (legalábbis amit eddig láttam az alapján).
    holnap folytatása következik.
  • Sephi
    Jo en meg most jaccok MGS2 -ot mert kell egy kis ekson :D
  • musha
    na én is mindjárt nekifogok ^^
  • Sephi
    Na en mar tul almos vaok most hogy irjak. Majd elemzem bovebben holnap :)
  • Tyler Durden
    Ritek szintén
  • Sephi
    RIDATA-ra irtam ki.
  • Jinchuu
    Én ritek lemezre, az a legjobb!
  • Gábor
    Nem akarok már nagyon off lenni, de ti mire írtátok? Én írtam princora (kísérlet) és eurodatara. Elvileg az utóbbit eddig szerette.
  • Jinchuu
    Nem nincs, másképpen működik a dolog, de nagyon jóó! :)
  • Seth
    itt is van időutazás?
  • Jinchuu
    !SPOILER!

Középkori világban járok most, ahol 2 királyság háborúzik! Most megyek át az egyikből a másikba, hogy segítsek nekik no meg hogy hazajussunk azért mi is! :D Mivel sajna kicsit lezuhatunk a gépünkkel. :)
  • Sephi
    Hol vagy mar ?:))
  • Jinchuu
    Pedig én is azt írtam ki, méghozzá Alcohollal és 2x sebességgel. Tökéletesen működik, már vagy 6 órája nyomom a gamet!
  • Gábor
    Igen.
  • musha
    te milyen verziót töltöttél le? a Protocol-féle 2 dvd-st?
  • Gábor
    Ezt nem értem...kiírtam alcohollal,neroval,dvddecrypterrel, de a boot csak addig jut el,hogy bekapcsolja az analog lámpácskát és villan a kép, majd fekete marad.... :(((
  • Tyler Durden
    huhh engem meg fog baszkodni az ideg, ha hazaérek és nem fog menni..
  • Gábor
    Privi ment segítség kéréssel.
  • Gábor
    A harmadik kiírt sem akar menni....
  • Sephi
    Na nekifogok mindgyart! Majd irok bovebben!
  • Jinchuu
    Zsír a game, nagyon! :D Nagyon hangulatos és szép, a harcrendszer a szokásos star ocean, kicsit szokni kell, de minden ok vele. A történet eddig jól alakul és eléggé változatos! :D
  • musha
    nnodemostmáasztán :)
  • fanatifo
    irjad má:))))
  • Tyler Durden
    c'mon ((:
  • Sephi
    Irjad ma! :))))
  • Gábor
    Most írom, helyszíni közvetítés érkezik ,stay tuned! :)
  • musha
    na nekem meg időm lenne, de még nem jött le :(
  • Tyler Durden
    nem tudok neked mesélni, melóban vagyok és sajna ide még nem rendszeresítettek konzolt ((:
    mondjuk aki abban a szerencsés helyzetben van, hogy otthon nyüstölheti, az vmi infót csepegtessen már nekünk, szegény dolgozó embereknek (: