446
Star Ocean
-
#366 Velem előfordult olyan, hogy "na végre egyedül vagyok egész délután, haladjunk egy kicsit" felindulással elkezdtem olvasgatni. Eszercsak arra ébredtem, hogy az ajtócsengő szól és megjött párom - azaz nyomhatom a póver gombot. -
rolika #365 kezdem érteni az alcímet: till the end of time...
én ezzel sohasem végzek
másfél órát olvasgattam a királynői vár könyvtárában, először a könyveket, aztán még a dictionary-ben a magyarázatokat is. durva ez a játék, veszettül ki van dolgozva!
most meg vissza kell csettegnem a bequerel-bányába sárkányokat kifüstölni. de asszem még gyúrok előtte egy kicsit :) -
rolika #364 kimentettem ameena-t duggus forest-ből. háát, nem volt semmi, elvett vagy három órát az életemből. nem sikerült 100%-ra bejárni, van egy elzárt terület, sajna -
Prof William #363 Star Ocean van animesorozatban is! Tessék nézni! -
rolika #362 kösz :)
concentrate on healing-em még nincs, sajna, én is a másik kettőt alkalmazom -
#361 Én sem tudom. De nekem nem kellett. Attack with all might, balanced és a concentrate on healing nekem bőven elég volt. Csak attack esetében le kell tiltani a költséges symbology-kat, mer' le MP KO-zzák magukat a hülyék.
-
rolika #360 a taktikai beállításoknál mit jelent a "don't use coup de grace"?
nem bírok rájönni -
rolika #359 tényleg ez történt :)
úgy csapkodok lefelé mindenkit, hogy már szinte sajnálom őket :))) -
#358 Ja. Egyszer (kétszer/háromszor ;) kell csak magad elé kerülni fejlődésben ahhoz, hogy gond nélkül meglegyen a fő story. Most egy darabig gond nélkül csapsz majd szét mindenkit, aki az utadba áll. ;) -
rolika #357 végre letudtam kirlsa training facilitiest...
már nagyon idegesített
miután a 3. emeleten megkaptam a culprite key-t, 2 órán (!!!) keresztül kerestem, hogy hol is kell felhasználni... igaz közben 100%-ra bejártam a pályát :) meg úgy feltápolódtam, hogy még gyógyítani sem volt időm a boss-harc alatt, shelby már ki is feküdt :)
jó játék -
#356 Én tudok egyszerű végigjátszást magyarul:
1. tápolj, mint az állat
2. fejlessz, mint az állat
3. cancel-kombózz, mint az állat -
rolika #355 magyarul nincs, de a gamefaqs.com-on biztos találsz (angolt) -
#354 van valakinek a Star Ocean 3 Till the End of Time ps2 végigjátszása magyarul?
nagyon megköszönném! -
#353 Az a gáz, hogy má' tápolásra sincs sok lehetőség.
Még olyan item-jeim is vannak, hogy 30 sec invincibility, meg whole party 90% recovery stb.
Úgyhogy úgy döntöttem, hogy a 99,9%-os teljesítés is hőstett és az nekem elég. ;) -
#352 Feladtad ?!! Ez olyan uccaiszamurájos dolog ?!! -
#351 Tegnap polcraraktam a játékot.
Egy ellenfél maradt, akinek létezéséről tudok és a 150-es party-val alig tudok belecsapni. Még a celesta-t is másodpercek alatt gyűröm be, de Luther-Fayt páros azé' má' túlzás. -
rolika #350 "útálok meghalni"
nem mondod!
:-D -
#349 Én a BoF-ban sem használtam, útálok meghalni, így ha mégis sikerülne, kezdem újra mentésből, velem ne tegyen szívességet a program (arról nem beszélve a japó proggyknál nem lehet tudni mit számolnak a háttérben, aztán még valami hátránnyal jár a halál utáni tápolásos folytatás). -
#348 Nekem nemvót'/nincs gondom a sűrűséggel.
Én inkább az nem bírom, hogy ha véletlenül kipurcanok, akkor odaveszik fél, háromnegyed óra tápolás.
Pedig ezt pár JRPG-ben tök praktikusan megoldották. Pl. a Breath of Fire-ben ha kinyiffanok, akkor a legutolsó város save-pontjára rak vissza és a tápolás megmarad.
BTW mos' má' nem (nagyon) nyiffanok ki (level 151, attack 9999). ;) -
#347 Valóban néha idegesítő, hogy nem elég sűrűek a mentőpontok, dehát ez expert gamereknek vanik... -
KaTy #346 jogos... -
rolika #345 ami egész egyszerűen idegbajt okoz nekem:
MIÉRT NEM LEHET MENTENI AKÁRHOL???!!!
ez egy idióta konzolos/japán rpg betegség? ettől hosszabb és nehezebb?
akkora dungeonben vagyok, hogy egy óra alatt jártam be 15%-át, és sehol egy mentési pont, mindig vissza kell loholnom a bejárathoz, de az ellenségek meg újratermelődnek ugyebár...
ezt nagyon-nagyon rühellem... sajnos nincs időm naponta 4-5 órát játszani -
#344 Énszerintem alapból nem 1xű matériákat szerezni, de biztos van valami expert matéria szerzős dolog (én nem találtam, igaz szükségem sem volt rá). -
#343 BTW annyira nem nagy szám, mer' normal-on játszok.
De még mindíg nem találok szintézis anyagot. Más nem játszott vele mélyebben? FAQ-t nem szeretnék megnézni. -
rolika #342 jézus
14. szint, 4000 fol, s jó ha 150-et csapok :)
na mind1, van hova fejlődni, meg egy ideig nem kell játékot vennem :D -
#341 Ócska OS X explorer elb*ssza a válasz gombot. :( -
#340 110 óra, Fayt level 105-ön, több, mint 20 milla FOL (amit amúgy egy vásárlással + szintézissel el is tudok költeni).
Azér kell a rakás szintézis matéria, mert kombók elején még nem csapok mindíg 99999-et.
És ugyan a jelen party másodpercek alatt darálja be a final boss-t, még mindíg akad pár unexplored rész. -
#339 Nekem mégjobb én a végső csatánál untam meg ! -
#338 Így fejből, utólag, hááát... -
rolika #337 de jó neked :)
én még sehol nem vagyok ezek szerint, mert fogalmam sincs, miről beszélsz :D
pedig már 21 órám van benne -
#336 Nagy mennyiségben volna szükségen szintézis matériákra.
Tud valaki tuti lelőhelyet?
Le kéne gyártanom pár +4600 attack-os fegyvert. ;) -
#335 Meg ha az ellenfél durvító fent van, akkor szarrá gyaknak az alap kiscsókák is ! -
rolika #334 nah, elővettem...
tök jó :)
jihááá, gyakok, mint állat :D
nekem nagyon tetszik, teljesen hangulatos, megint megjött a kedvem a játékhoz :)
tuti jó, hogy vannak részek, amikor minden figyelmeztetés nélkül durván bekeményít, és még a mezőn futkozó ellenek is simán levernek.
(ööö.. ez azért jó, mert kölcsönöz némi nemlinearitást a dolognak: vissza kell jönni, ha feltáposodtam :) -
#333 Baromi jó a zenéje! -
#332 Az a baj hogy az elejen ez mind szep is jo de aztan... -
Gábor #331 Vitatható.
Pro és kontra vannak érvek a tanuló AI-ra.
Egyébként a gyógyító jól tenné, ha megtanulná tőlem, hogy nem a monsta szájában kell elsütni azt a healing spellt! :) -
#330 Az a baj, hogy a karaktereid tőled tanulnak meg harcolni, ha te elbújós vagy, azok is azt teszik majd... -
Gábor #329 Én azt csináltam, hogy hátul álltam a healer karakterrel, a többiek mentek előre gyakni...mondhatom nagyon élvezetes volt...igaz, inkább csak level upra használtam ezt a felállást, hogy ne szűnjön meg a bónusz egy bekapott maflás után. -
#328 Ja. Az úgy néz ki, hogy távoli O, közeli O, közeli X, közeli X.
Ez standard de a távoli O sok ellenfél ellen nem jön be, mert lassú. Skill-ekkel többet lehet ügyeskedni.
Az igazán biztonságos módszer a standard evade + counter és az csak közel jó. Körbe kell futni az ellent, és amikor melléd támad, akkor kell belekombózni. Csak a többieket vissza kell fogni, mert 2 csata alatt ellőnek mindent. -
#327 Valoban :D
Figyej a jatekban van egy tuti kombo a fohossel csak mar nem igazan emlekszem.
Aszem :
O 0 X O
Magyaran 0 amikor mellete vagy igy felbaxa a levegobe majd O hogy ugorjon utana majd X hogy beledof picit es aszem megint O hogy huzza kia kardjat.