446
Star Ocean
  • aabyssx
    Én az utóbbi fél évben szinte csak sakkoztam (Breath of Fire 1-2, Golden Sun 1-2, Tactics Ogre), úgyhogy ez most frissítően hat.
  • Sephi
    Pontosan en is.
  • Sir Quno Jedi
    Meglehet szokni, bár énsenem szeretek realhentelni, körökre osztott gondolkodós hapi vok...
  • Sephi
    Ugye mennyire faxa az eleje? Faxa az egesz jatek nem mondom hogy egy a elso DVD vege fele en ugy meguntam... aztan mar csak azert jaccotamm ert nem volt mas de megint meguntam.

Az egesz jatekot a hulye harcrendszere baxta el.
  • aabyssx
    Ja, igaz. Má' elavult.
  • Sir Quno Jedi
    Ugyanmá... Ki játszik már ezzel a régi jó gammával.. :DDD Nekró-e vagy ?!!
  • aabyssx
    Mos' kezdtem el játszani. Nagyon tetszik.
  • Sir Quno Jedi
    Ha ez a Bequerel Mine, akkor elmondja a könyv első olavasatra mit kell csinálni (persze nem szó szerint ugye :DDD). Lényeg, hogy gyújtsd meg a két fáklyát és állj közéjük, hogy pontosan két árnyékot vess egy vonalban !
  • musha
    hú, nem emlékszem pontosan, de ha jóra gondolok, akkor a fényekkel kellett ott valamit variálni.
    amúgy www.gamefaqs.com-on hasznos infókat találhatsz végigjátszás-ügyben.
  • misi9
    Sajna megint elakadtam, és ismét a Ti segítségeteket kérem. Naszóval volt 1 videó, ami bevezetett egy barlangba. Ott akadtam el. Vannak fáklyák, amiket meg is gyújtottam. Van 1 terem. Középen van 2 fáklya, azokat is meggyújtottam. A terem előtt van 1 könyv egy állványon. Azzal nem tudok mit csinálni(Nem olvassa el). Hogyan kell továbbmennem?
  • Sir Quno Jedi
    Jah, ha valaki nem bír a SO3-mal, csak kérdezzen nyugodtan, én már eleget szopikáltam vele !
  • fanatifo
    Én már kipróbáltam Sephivel együtt!Nézzétek meg a topicban a kritikákat jogosak amiket kaptak az ujságoktól sajnos.........
  • Sir Quno Jedi
    Ja, ki kell próbálni !
  • musha
    a Suikoden 4-et jelentős japán lapok eléggé lehúzták (bár én most épp töltöm, mert azért kíváncsi vagyok)
  • Sir Quno Jedi
    Szívesen, tudod a jó gémer aholtud segggít !!!! :DDD

Amúgy nekem sincsennem időm elég játszani ! Pedig teli a HDD-m a PS2-ben ! Suxxxx...
  • rolika
    ó, köszönöm megértésedet és emberi hozzáállásodat a problémámhoz...
  • Sir Quno Jedi
    Káposztába hús kellett :DDDDDDD ! Én Xenosaga 2 (beta), Star Ocean 3, Shadow Hearts 2, csak kapkodom a fejem és most jön a Suikoden 4 !!!!!!!!!!!!!!!!!!44
  • Sir Quno Jedi
    Meg nemcsak gépen van ám RPG.
  • rolika
    bazze, nincs időm játszani ezzel... f.szkivan :)
  • hiba
    http://www.darkshire.net/~jhkim/rpg/encyclopedia/byyear/1985.html :)
  • hiba
    Milyen RPG-k voltak '85-be ? :)
  • Sir Quno Jedi
    Nos a legvége felé vagyok, mikor már visszajöttünk a 4D space-ből, uninstalláltunk és éppen az OPA-ért megyünk. A gond ezzel a gammával, hogy egy agyontápolt 50+ szintű partyval is kínkeservesen nehezek a csaták néhol. Igaz figyelmeztetik is az embert rá, de azért így 20 éves RPG-s múlttal is lefagyott a mosoly az ajkamról, mire itt-ott átvergődtem. Sőt a sima tucatellenfelek is háromtized másodperc alatt tacsra vághatják a partyt, ha bedurvulnak. Szal. ez a real-time harc igencsak megnehezíti az életet én asszondom !

Ettől függetlenül brilliáns darab, fanatikusoknak ajánlható !
  • Sir Quno Jedi
    A számok fent vannak a kinti terülketen a romokon, csak össze kell rakni. De ahogy a kolléga mondta, valóban 256 (vajon miért :DDD) !
  • misi9
    Köszi szépen, még ma délután kipróbálom :DDD Kb Akkor érek a ps2-m elé :DDD
  • Seth
    256
  • misi9
    Legyőztem a 3 fiút a vár előtt. Bennt van egy számítógép, ami 1 háromjegyű kódot kér. Valaki meg tudná adni a kódot, mert sehol nem találom.... Én arra gondoltam, hogy a vár oldalán van 1 hatos, de nem tudtam mit kezdeni vele semmi. Számít az 1általán? Előre is thx
  • torrente
    ccd(789b)-img(530Mb)-sub(21Mb) fájlok lettek. Melyiket kell kiírni?
  • Sephi
    Nekem peladaul a masodik resze nagyon teccet. Emlekszem 1999-ben kaptam meg nyaron es vegig is vittem :D
  • torrente
    Melegszívvel ajánljátok a 2. részt is? ps1-es játék, és 2 cd-s verzióban tudom megszerezni. Sajnos.
  • Sir Quno Jedi
    Gyerekek, a két DVD közti mentést úgy csinálja, ha lemezcserénél nem tudod berakni a másik DVD-t, akkor a csere előtti mentést be lehet tölteni a másodikba, ha arról boot-olsz ??? Mert a 2. DVD-vel is indul a proggy, gondolom, hogy ne kelljen cserélgetni.
  • musha
    meg fogom nézni, de mindenképp előről. és köszönöm az ismertetőt ^^
  • yume16
    Igérem megnézem amint legalább 13 rész lesz belöle mert kikészit mikor nem tok továbbnézni vmit.A Naruto grafikája az elején nekem sem tetszett viszont késöbb nagyon jolesz és tényleg jo lesz a grafika is az effektek meg messze felülmúlnak mindent^^ Amugy EVA-ban nem a mechák a lényegek.A lényeg a föszereplő(Shinji) jellemfejlődését a depressziot a fájdalmat a bartságokat a szerelmet mindent bemutat bár nagyon brutális...Én egy hétig teljes depresszioban leledzettem miután egy éjszaka alatt végignéztem a 26 részt^^ Az End of Evangelion pedig...Na az nagyon groteszk.,...És a sztorik vége is hihetetlen elvont.De... Talán pont ez teszi annyira sajátossa .Egyébként azok a mechák...Nem is igazán gépek. Pláne a föszereplőjé amiben az anyja lelke bele...errr...szoval a teste feloldodott a lelke meg eggyé vált a félig élő szövetekből félig gépi alkatrészekből álló kolossussal.Nem tom elmagyarázni de...Figy ha rám hallgatsz megnézed a 18-19. (vagy csak a 19.) részt. Nincs benne spoiler viszont megérted miröl beszélek, és kedvet kapsz hozzá^^ De ha megnézed készülj fel mert a 19. a legbrutálabb rész a sorozatban^^
  • musha
    köszi az infókat ^^

OFF:
    az nge első részét láttam csak, de az a baj, hogy nálam a mecha / sci-fi animék nagyon a rangsor végén állnak. mondjuk annyian dicsérték már, hogy előbb-utóbb mindenképp megnézem.
    Narutoból is láttam 2 részt, annak csak a grafikai megvalósítása nem tetszett igazán, de arra is visszatérek még. hasonló a helyzet a Wolf`s Rainnel és a Fullmetal Alchemisttel is: első 2 részt láttam, tetszenek, meg fogom őket nézni később.
    ha megengeded javasolnám a Bleach-et, az ajánlásaid alapján szerintem tetszeni fog, bár még csak 7 rész jelent meg belőle eddig.
  • yume16
    Elfen lied-en nincsen semmi kifogásolni való.Nekem speciel a Lain nem tetszett annyira a Kenshin OVA mestermű mást nem tudok mondani^^ a második OVA végén potyogtak a könnyeim mint a záporeső, nem tartom igazságosnak Kenshin halálának körülményeit. Ha szeretsz mély témákban elmerülni nézd meg a Neon Genesis Evangelion-t biztos hallottál már róla. Teszek fel néhány EVA-s képet a galériámba ha kiváncsi vagy kuksizd meg.Egy hihetetlen jó, nagyon izgalmas és nagyon mély tartalma, mondanivalója van...Kétszer kellett megnéznem a sorozatot és a moviet mire ki tudtam alakitani a saját véleményem a karakterekröl, illetve a történet lényenyegének megértését illetöen^^ És ha szeretet az actionos, "bunyos" dolgokat(most nehogy a DBZ jusson eszedbe^^) akkor Naruto. Róla is van kép a galériámban. Shinobik, shinobi technikák és nagyon sok szálon futó jo sztori kiválo és változatos karakterjellemekkel^^ Ha van időd kukkancs bele vmelyikbe mert nagyon jok.Én láttam Narutot Kenshint(OVA, TV), Star ocean, Gravitation(éljenek a fiu x fiu kapcsolatok XD),láttam még ugye az EVA-t a Wolf's rain-t(szintén ajánlom nagyon jo) aztááán...mmmm... Jah igen D.N.Angel(galéria),Fullmetal alchemist(KÖTELEZŐ!!!NAGYON DURVAAA!!!XD)Lain , Inu yasha, Yami no matsuei(Ez is nagyon jo)és mostnemigen jut eszembe több^^a galériámban majdnemmindegyikböl van kép sztem nézd meg^^
  • musha
    OFF:
    momentán elég ritkán jutok el odáig, hogy animéket nézzek, de most épp a Bleach sorozatot kezdtem nézni és nagyon tetszik eddig. amiket eddig nagyon szerettem: InuYasha, Ranma, Kenshin OVA, Ghibli filmek (főleg Whisper of the Heart, Totoro, Kiki`s Delivery Service), illetve van sok, amit még nem láttam végig, de tervezem végig nézni: pl.: One Piece, 12 Kokki, Haibane Renmei, Samurai Champloo, Lain.
    sőt, sokan megvetnek érte, de nekem az Elfen Lied is tetszett.
  • yume16
    Jah elfelejtettem: mILYEN ANIMÉKET SZERETSZ-NÉZEL-LÁTTÁL?
    (Nem birok gépelni^^)
  • yume16
    wow de yooo^^
    Én egy házi irományomban az EVA-t fejtettem ki...A tanár nem értette...Nem tudtam neki két oldalban összefoglalni az EVA mondanivalóját^^ Na mind1^^Végigvittem az elsö discet és rájöttem hogy nem fogom végigjátszani a játékot¢¢
    Mert kivették az összes jo karaktert,és most gyenge latymatag teljesen unszimpi charákkal kellene játszanom...És nincs több Albel se Roger se Nel...Ugyhogg részemröl ennyi!!!

(Na jo ugyis végig fogom vinni csak fel kell dolgoznom a történteket...)
  • musha
    hehh...én is az anime műfaj nagy tisztelője és fogyasztója vagyok, szóval a japán szinkronról tudom milyen szokott lenni. ahogy írtad, én is úgy gondolom, hogy szinte sehol a világon nem csinálják ekkora átéléssel. nekem nem a magas hanggal volt bajom a SO-ben, hanem az, hogy az egyik csajnak normális női hangja volt, a másiknak meg egy retardált kisgyerek.

egyébként azért hagytam abba (inkább felfüggesztettem), mert annyi nagyon jó játék jelent meg, hogy azokban is csúnyán elmerültem. most épp Lineage 2-zöm, ami számomra telitalálat :)

u.i.: még a szakdogám témájának is az animét választottam ^^
  • yume16
    Hátttööö... Akkor neked nem tetszene a japán szinkron tekintve hogy ott a legtöbb nöi karakternek vékony magas hangja van^^ jo mondjuk nem ennyire^^ Igen jók a hangok nekem valahogy (lehet hogy az animék miatt amiket éjjel nappal nézek^^) ugy tünik hogy a japán szinkronszinészek nagyobb átéléssel csinálják. Nem véletlen hogy ez náluk müvészetnek számit^^ Hallod ugye nem azért nem játszol vele mert unalmassá vált vagy ilyesmi? Nekem a tulzottan nagy labirintusokkal van egy kicsit tele a hocipőm azzal nyugtatgatom magam hogy ez csak jot tesz...De az a kastély... Már nem is tudom mi volt a neve de vhol az elején volt. Három szint mindegyik szint külön 2 óra mig bejárod és gyenge monoton ellenfelek...pfuuuuuuuu...
  • musha
    nem úgy rekedtem meg, hogy elakadtam, egyszerűen egy ideje nem játszottam vele.
    japán szinkron...hát igen. bár sok karakternek jó a hangja, de néhány mellékszereplő (pl. Nel egyik `beosztottja`, aki Airyglyph-ből hajtotta a szekeret) elviselhetetlenül nyávogós, gusztustalan hangja volt. kb. mintha egy ötéves beszélt volna a háborúról. jaj. de azért mondom általában tetszett.