446
Star Ocean
-
#406 > há' mér' nem?
Annyi pöcsölni való van ebben a játékban, hogy mindíg akadt más tennivaló. :D -
rolika #405 csak azért kérdezem, mert nel velem jön végig a játékon? ő ugyebár az elicoor lakója. (még csak az első lemezen vagyok) sophia-t még nem is kaptam meg a csapatba... és ha be is száll, gyatra lesz a többihez képest, nem? -
ppista #404 Én a Cliff,Maria,Sophia triót használtam.Szerintem Freya ellen ők legjobbak. /Battle Trophy gyűjtés miatt/.De mindegyik karakterrel lehet ütős csapatot alkotni. -
rolika #403 btw származik valami hátrányom abból, hogy mindig ugyanazt a három karit használom? (fayt, cliff, nel)
már nálam van roger és maria, de kis finghúzók a másik háromhoz képest, és ennyit még en sem akarok tápolni :) -
rolika #402 eladtam, kaptam érte 82000 folt :)
"100%-os bejárást még sehol sem csináltam asszem'."
há' mér' nem? az az érdekes benne (meg az őrjítő :) amikor elmarad valahol 0,03%, mert kicsit nagyobb ívben mentem egy sarok körül... -
#401 Én az egyik legdurvább, játékon túli dungeon-ben kaptam egy ilyen "kihívást fokozó" tárgyat. Azonnal eldobtam, miután majdnem belehaltam ebbe a "nyereménybe" a fél milla HP-s common ellenfelek között.
100%-os bejárást még sehol sem csináltam asszem'. -
rolika #400 kaptam kaddan szentélyének 100%-os bejárásáért egy 1/1-es nyúl-modellt :)
kell valakinek a játékban (mondjuk egy szerződtethető feltalálónak) ilyesmi?
az a baj vele, hogy a birtoklása 50%-os mozgáscsökkenéssel jár (ellentétben a többivel, amik +5%-ot adtak), és harc közben úgy mozgok, mint egy lassított lajhár, tehát túl sokáig nincs kedvem magammal hurcolni. ha egyéb értelme nincs, eladom :) -
rolika #399 végre volt egy kis időm, lendítettem a sztorin, feltápoltam az emberkéimet :)
nekem nagyon bejön ez a játék :)
most ott tartok, hogy megvédtem a vendeeni-ktől a szent gömböt, és végre látok cg-átvezetőket (50 óra után)...
bár néha az az érzésem, egy kicsit túlzásba viszem a dungeon-ök kivesézését (= tápolás :), mert a boss-okat nagyon (sőt, túl) könnyen kinyírom, 1-2 szabadban futkorászó common enemy jobban megizzaszt
most elhatároztam, egy kicsit leállok komolyabban inventálni, ill. szintetizálni (ahogy elnéztem, ez az utóbbi lehet igazán fontos, mert a cuccokat nyomatják a szerződtetett és független feltalálók ezerrel). csak ez tök unalmas, meg véletlenszerű, kiszámíthatatlan, szal nemtom, egy párszor elhatároztam már :) -
#398 Ja. Amúgy megint összefutottam Lutherrel a második fázisában a végén, de most sem nyírtam ki (ellenben ő engem igen). Talán már sosem fogom látni a végét (nem is izgat az a baj). -
rolika #397 offoltok-e? :) -
#396 Vaty válasz-e. -
#395 Ez kérdés? :D -
#394 Ja, olyan elfutósbölcs szamuráj ?!! Aki csak messziről átkozódik az öklét rázva az ellenre ??? -
#393 ezért írtam, hogy szegről-végről ^^ -
#392 Őőőőő...Beteg-e vaty ?! :D -
#391 Én nem volnék az! Én futnék a leggyorsabban le a csatatérről, nemhogy első sorba álljak. :DDD -
#390 szegről-végről én is az lennék -
#389 OFF?
Régen nagyon sokat rajzoltam (kis iskolás koromban még versenyekre is jártam). De a jó rajzaimat soha sem fejeztem be. Bármit rajzoltam (embert, tájat, lovat, fogkrémet stb.) soha sem volt a képben az egész. Szándékos technikám, volt ez arra, hogy ha a többit a néző hozzáképzeli úgy, ahogy neki tetszik, akkor közelebb lesz hozzá a kép. Mindenkinek máshogy, de mindenkinek úgy, ahogy neki tetszik.
Sok év eltelte után véletlenül megnéztem párat (ami maradt). Mindegyikről lesüt a kiváncsiság, félkészség, befejezetlenség. Olyan hatást keltenek, mintha foszlana a papír széle, és minél tovább bámulom, csak fogy és fogy és fogy... Tartalmaz az összes egy bizonyos elégedetlenséget. Mintha bűntudatom lenne, hogy nem egész...
/ zzzZZZzzzZZZzzz -
#388 Ja, de ezt hiába meséled(jük) egy végletekben gondolkodó szamurájnak-e... -
#387 ááá...akkor nem csak én vagyok így ezzel? ^^
de fura kettősség ez, mert az aabyssx által idézett Hagakure mondat is bennem él; ha nem fejezem be, akkor nem teljes, viszont minden befejezéssel valami intenzív élmény megszakad. -
#386 Tudom vazeg! -
#385 Ha nem zárod le, elpárolog...
Ha nem varrod el, felbomlik...
Ha nem ütöd be az utolsó szeget, soha sem lesz készen, nem lesz egész...
...a vég minden (élettel kapcsolatos) dologban fontos és része. -
#384 Nekem nem. Mikor anno vége lett némelyik kedvenc játékomnak, amikor azzal feküdtem és azzal keltem hetekig, utána tiszta depis lettem és legszívesebben sírtam vón (gépfüggő kiskecseg effekt), mint a fűrdös k., de kinőttem szerencsére a korból, viszont attól még veszteségként érem meg olykor egy-egy jó sztori végét (főleg, hogy általában jól elkúrják mindet)... -
#383 "The end is important in all things" - Hagakure -
#382 Nem a "sokáig"-ban van a lényeg. A filmek/könyvek végét sem szeretem, mert az végleges, vége van és kész, a varázslat bezárt. Felesleges tápolással, időhúzással csak ellaposodik a varázslat, nem szabadít meg a veszteségtől, amit a vég jelent... (mer szentimentális vok) -
rolika #381 én inkább úgy oldom meg ezt a problémát, hogy jóóóó sokáig elhúzom a dolgot: kényelmesen elnézegetek, 5x végigjárok mindent, tápolok, és akkor tényleg nagyon sokáig tart :) -
#380 Ja mer már uncsi volt. A gammák végén néha abbahagyom, mert nem akarom látni a végét, az olyan végleges. Így mindig úgy érzem, hogy én még játszom vele... -
rolika #379 az elején én se voltam kibékülve a harccal, de aztán egész jól belejöttem, és már intuitíve nyomogatom a gombokat :)
a max 15 cp engem is zavar btw -
#378 Engem csak az zavart, hogy a capacity pontok egy idő után nem nőttek tovább. Legalább 25/50 szinteként azér' adhatott volna egy-egy pluszt. Bár így is sokszázezret csapó über-kombóim voltak, de azér' tudtam volna még többet is. -
#377 De Te otthagytad a final boss második fázisánál. :DDD -
#376 kaotikus??? szerintem teljesen kristálytisztán fel van építve, csak tudni kell kezelni. az ff xii is ezt fejlesztette tovább az nem tudom feltűnt-e...bár szerintem is jobb lesz az ff, de ez is hatalmasan jó játék. -
fanatifo #375 sztem a harcrendszer kaotikus és szar ugy ahogy van más baj nincsen vele de mivel a harc a legfontosabb ebben a játékban igy nálam nagyon nemjött be!!!Final Fantasy 12 real time harcai 1000x jobbak lesznek!!!! -
rolika #374 na, megszereztem a rezet a titkos fegyverhez.
úgy levertem albel nox-ot és csatlósait, hogy szinte sajnáltam őket :)))
szerencsére volt rajtam egy tripla xp-áldás, úgyhogy nagyon jól jöttem ki a dologból, elégedett voltam magammal :)
sephi, ha itt vagy: mi is nem tetszik ebben a játékban? mert szerintem nagyon jó!!! :) -
rolika #373 mert te egy gép vagy :) -
rolika #372 bugot produkált a game!
bementem a bequerel bányába, és egy idióta, nagyon távoli és nagyon lapos szemszögből mutatta a pályát, a karakterem csak pixel nagyságúnak látszott. ja, és az összes helyiséget mutatta! lehetett jobbra-balra forgatni (fel-le döntetni nem) és láttam mászkerláni az elleneket. nahát!
btw ki kellett kapcsolnom és újraindítani, hogy elmúljon -
#371 Mos mit szenvedtek, pikkpakk végig lehetett tolni (meló mellett, hajnalonként) ?! -
rolika #370 én már kétszer megtettem, csak a bequerel bányánál :(
és meguntam, inkább kivárom a megfelelő alkalmat :)
addig beyond good&evil-ezek, ami teljesen barátságos ebből a szempontból. meg mindenféle szempontból: döbbenetes jó játék :) -
#369 > a mentés katasztrofálisan
Ez télleg' gáz az egész játékban. Nem lehet szinte azonnal kiszálni, és csomószor volt, hogy azon gondokoztam, hogy most visszamenjek, vagy má' mingyá' lesz valami, ahol abbahagyhatom - persze még fél óráig kellett császkálni a savepoint-ig. Én pedig soha sem kapcsolom ki mentés nélkül. -
rolika #368 ehh
tök gyenguszok ezek a sárkányok :)
azt hittem (úgy emlékeztem, mert korábban betévedtem hozzájuk, csak akkor kiporoltak :) sokkal erősebbek lesznek
egy gond van csak: má' megint egy kikúrt hosszú labirintus, a mentés katasztrofálisan ritka, úgyhogy nemtom mire lesz ez meg -
#367 :)