Star Ocean

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hosszú menet lesz ez a játék...
sehol nem vagyok benne, s máris 14 órán állok... :)

ezt onnan gondolom, hogy bejártam 100%-ra valamelyik pályát, és kaptam valami kütyüt, és kiírta mellé, hogy 1/144... pfff

fúú, hát ez nagyon király egy game!
a harc még mindig konfúz, bár a real-time jellegébõl adódóan nem is várhattam mást... ennek ellenére nagyon sok lehetõség van benne, egyelõre csak pakolgatom ide-oda a battle skill-eket, centizek a capacity point-okkal, meg nyomkodom a gombokat, próbálok rendszert belevinni :)
iszonyú komolyan össze van rakva a játék: csak a dictionary-ban olvastam 2 óra hosszat a háttérinfókat (fajokról, bolygókról, mindenrõl)
ja, és nagyon szép a grafikája (meg marha jól szól erõsítõn)

Sephi
Meszirol jelold ki az ellent majd tartsd nyomva a kort mire feloki aztan ujra kor majd X es X es megint kor.

A leggjob kombo :DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

musha
ez legyen a legnagyobb baj egy játékkal ^^

azért ez nem olyan játék, hogy centizni kelljen...

és csak az a baj vele, hogy ha az analóg kar érzékelné, amire tk. kitalálták, akkor nem úgy lódulna meg a karim, mint mérgezett egér

musha
oké, bocs, rosszul olvastam. de akkor sem tudom miért baj ez, szerintem sokkal könnyebb ezt így használni, mint centizni az analóg karon.

musha
menet közben próbáltad már a kört megnyomni? hasznos.

Sephi
:DDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ehh, egy dolog azért idegesít: ha már ott árválkodik a dualshock-on az a szerencsétlen analóg kar, miért nem használják? miért kell külön gomb a sétához? biztos õrült nehéz lett volna implementálni...

faszályos kis játék
a harc kicsit konfúz még, de majd belejövök
most csekkolom a honlapot, mert a manual tele van "ha bõvebb információra van szüksége, keresse fel a www.starocean-europe.com -ot"-utalásokkal :)

Sephi
Mikkel ?:DDDD

CHEAPBOY
már meginn egy szal... alcimu topic:)

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

itt van a kezemben :)
mácsak a meló végét kell megvárnom...

Sephi
Gratz!

hûha, állítólag a héten befut :)

Sephi
Fuhh... en belefaradtam abba a kemeny harom vagy negy komboba amit a foszereplom tud :)))

musha
nekem pont a harcrendszer tetszik a legjobban (na jó a sztori is).

Sephi
Mint mondotam nem feltetlenul rosz ... csak faraszto.

Tyler Durden
Szerintem nem rossz a harcrendszer sem, bár ízlések és pofonok..
Neki kellene állnom végignyomni, de vhogy nincs lelkierõm hozzá (:

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Sephi
Nem rosz jatek! Szep es kivalo sztoryja van!

De szvsz a harcrendszer , ami a elejen fasza de kesobb faraszto , naon rosz fenyt vett az egesz jatekra....

már késõ :)
rohadtul beleéltem magam :)

Sephi
Ne eld bele magad...eleg faraszto gama :(

Nemaszondom hogy szar de szvsz faraszto.

még mindig semmi...

ehh, még nincs sehol... :(

remélem, csíp, hamar szállítod, mert megrendeltem ám! :)

Sephi
Az bisztos! Mar megvan a Shadow Hearts 2 de amig ezt nem toltam vegig nem fogok neki a masiknak!

musha
Az FF-eket felesleges néznem, mert a 7 óta 3 és 4 cd-sek, ps2 óta meg ugye dvd. a 7-8-9-nél persze az utolsó cd már rövidebb volt, mert a végén mindenképp voltak videók, amik sok helyet foglaltak. azt én sem hiszem, hogy rengeteg új helyszín lesz, de valamilyen formában biztos vagyok benne, hogy be lehet járni az összes helyszínt, meg gondolom lesz még néhány aljáték. a részfejezetek száma jóval kevesebb a leírás alapján, de nem biztos, hogy rövidebb lesz. meg ha az elsõ lemez végén lezárulna a sztori, már akkor sem lenne rövid :)

Sephi
Hat en nem remelem hogy a masodik DVD is tartalmazna ugyanennyi jatek idot.

Nezd meg pl a FF sorozatokat vagy a Xenogears. Vegulis semmi extra nincs a storyin kivul.

ugyertem a xenogears vilaga egy CD-re is rafert volna de a story miatt kellet a masodik cd. Es mivel hat a masodik cd-en levo story mar rovid volt ezert egyesek nem ertettek miert lett 2 Cd-es a cucc. Kesobb ra lehett jonni hogy azert lett 2-cd-es mert a masodik Cd-en is rajta kellet lenni az elso Cd-en levo vilagnak. Tehat akarhova mehetunk vissza. Ez igy van megoldva a regi PS-es FF-knel is.

musha
rézért:)

igen, az után vagyok én is. nem mondom, hogy mi után pont, mert kissé spoileres lenne ^^
de nem vagyok sokkal elõrébb. és kb. 45 órát játszottam eddig, még van egy kevés az elsõ dvd-rõl, és ott van még a teljes második. nem rövid :)

Sephi
Te hol tartasz? En mar jo meszze vagyok! Most voltam a banyakba valami femert!

musha
és milyen jó játék!

aabyssx
Hihetetlen! Az alábbi kép egy PAL verzióról van! Egy JRPG! PAL területen! Ilyen nincs is!
Jajj, ezt is megértem. Mindjárt sírok...

/ hüpp

BTW 1 évvel a japán megjelenés után...

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
En is lemaradtam sajnos. De majd potolom holnap!

Tyler Durden
sajnos még nem tartok ott, marhára nincs idõm gamelni sajna, le vagyok maradva szerintem ultrán.. :I

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

musha
elkezdte már valaki az Item Creation-t? nem gyenge `aljáték` :)
nem teljesen tiszta még minden, de jó sok lehetõség rejlik benne, ez már most látszik.

Sephi
Jaja az van nekem is! :) Kellemes cucc :)

musha
ja, néhányszor én is beszoptam, hogy egy térkép 80 százalékát bejártam, aztán jött valami olyan ellenfél, aki kinyírta a csapatot. Fresh Sage-bõl nem árt, ha van 20 a tarsolyban.

Tyler Durden
nekem hasonló, csak CLiffnek nem a fullos van berakva, de lehet, hogykipróbálom úgy.. kicsit hamar lefexenek az emberek néha..

musha
Nelnek Focus your attack és Cliffnek Attack enemy with all your might

Tyler Durden
Nahh 1 kérdésem lenne, ti milyen taticsot állítotok be a másik 2 embernek akivel nem harcoltok? Kicsit kezd idegesíteni, hogy elég hamar megfexenek 1 komolyabb csatában..

Sephi
Jo na tuloztam....

musha
szerintem ez sem volt vészes, de mindegy, túl vagyunk rajta.

musha
sõt, ha a villámhárítást is megcsináltad még a toronykalibrálás mellett együtt fél óra alatt, akkor

Sephi
Chocobo tapolasrol van szo :P

Mind1. En a FFX-ben nem leltem unalmas reszt.

A Kirsla meg egyenesen alato volt de nem baj mert jaccom mert megint kezd erdekes lenni :P

musha
Gagazet szerinted nem a sztoriban volt? és ha a torony kalibrálást mind megcsináltad fél óra alatt, akkor arról nem beszélve, hogy azért FF az FF, mert a fõ vonalon kívül millió más dolog van.
amúgy meg nem hiszem, hogy errõl kéne vitáznunk, ezt a Kirsla Training Grounds-t 2-3 óra alatt végig lehet tolni, annyira nem vészes.

Sephi
De az kulon van a storytol!!! Ez meg a storyban van amirol mi beszelunk! Es nem tudom mirol beszelsz de a Thunder Plains valamai fel ora volt es en elveztem :))

musha
na utánaolvastam és kiderült, hogy ha már megkaptad a harmadikon a csajtól a kulcsot, akkor vissza kell menni a földszintre, és ott az északkeleti szobába bemenni.
utólag rájöttem, hogy én is 3 szintet jártam be ^^

musha
hát hogy ne menjek messze a Chocobo tápolás az asszem minden FF-ben igen-igen hosszadalmas volt (és valljuk be: nem túl szórakoztató, ámde annál inkább bosszantó). most csak az utóbbi élmények jutnak eszembe: Final X - Thunder Plains - egy darabig jó, aztán mondjuk amikor a 200 villámcsapás elõl ugráltam, annyira nem volt jó, de a toronykalibrálás sem kimondottan. sõt, õszintén szólva én Gagazet-ben ennél jóval többet pöcsöltem, amikor elõször jártam végig az egészet. de van még jónéhány ilyen, ezzel együtt imádom õket, csak számítani kell rá, hogy ilyen része is van a játéknak.

amúgy meg melegen (na nem úgy) ajánlom a GameFAQs oldalát, hasznos infók vannak rajta, leírások, aljátékok, tippek, fórum, mindenféle jóság. alkalmasint a mi problémánkra is biztos választ kaphatunk a végigjátszásban.
a lustaság kedvéért:
http://www.gamefaqs.com/console/ps2/game/28525.html

Sephi
Kerlek szepen (es meszze nem akarok kotekedni) aruld el nekem hogy melyik FF-ben volt az es pontosan hol?

Mert en a FF7 oda a FFX-ig nem talakoztam olyan helyszinel amit unalmasnak nyilvanitottam volna.

musha
akkor pont ugyanott tartunk, én sem találom a tetõt. de én szerintem csak két szintet jártam végig, azon kívül semmi feljáratot nem találtam. ha azt veszed, mondjuk a FF szériában is volt néhány ilyen hosszú, csatázós, monoton rész. ez a velejárója, de nekem mondjuk egyre jobban tetszik a játék.