Star Ocean
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elkezdtem megint a Star Ocean Secund Story-t, és kifejlesztettem a fõhõsnek a pickpocketing az az a zsebelés képességét, megvettem hozzá a bandita kesztyût is, ám amikor lopni akarok ezt írja ki!:
pickpocket attempt failed
Szóval mi hiányzik?
mit szívtam, hogy fayt állandóan leürítette az mp-jét a hülye explosion-ökkel...
123 óra alatt...
na pááá :-D
spiral tower felénél járok, még kb. 3-4 órára saccolom a hátralévõ részt
minden karim 70. szint felett jár, és már csípõbõl legyakok akárkit :) ilyenkor évlezetes a játék :D
kösz :)
www.youtube.com/aabyssx
a dragon road-on elakadtam jól, de a gamefaqs.com-on van egy frankó spoiler-free leírás, azzal továbbjutottam :)
most a moonbase-n vagyok, ahol van egy-két jó trükk:
ugye megkapjuk peppitát a csapatba. menjünk el vele a bárba, és beszéljünk leonnal, aki elzavarja a raktárajtó elõl stárzsáló tudóst. odabenn egy rakás állati jó fegyver meg páncél van.
peppitát szereljük fel az itt talált spike shoe-val, ami víz alapú sebzést ad, és az itt rohangáló gépek azt nagyon utálják. 20. szint után valami elképesztõ hatékonysággal irtja ezeket...
a tápoláshoz javaslom a lovag-kinézetû ellenfeleket, elég könnyû prédák, de nagyon sok xp-t adnak. érdemes ilyenkor peppita irányítását átvenni és szépen kimaradni a csetepatékból, amíg fel nem fejlõdik. 2000 hp után a pókszerû behemótok is leküzdhetõk (azért csak óvatosan :)
lesz még final fantasy 12, galaxy rouge, valkyrie profile 2 (ha kijön eu-ba)
asszem simán kihagyom a ps3-at ennyi játékkal :)
ja és a disgaea nekem is itt figyel...
Csak a demo-jával. Jópofának tûnik, de még nekem is hátravan. Elõtte áll sorban egy majdnem végigvitt Shin Megami Tensei, meg egy megkezdett Disgaea. BTW van még Xenosaga II is, ami kiadásra került EU-ban is.
www.youtube.com/aabyssx
btw nem játszottál véletlen a dragon quest-tel? mert ha kész vagyok a star ocean-nel, kell valami :)
Múltkor is láttam egyet pár pillanatra valamelyik topikban (Rince). ;)
www.youtube.com/aabyssx
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
mert még ki? :-)
A fõ sztoriból kevesebb van a második lemezen. De én majdnem 2x annyi idõt öltem a játékba, mint ahol most Te vagy.
www.youtube.com/aabyssx
egyébként most ki van rakva az elakadásjelzõ, mert a dragon road-ot keresem, asszem ez a barr hegyein keresztül vezetõ ösvény, amit be is jártam, csak nem történt semmi. valszeg azt a pengés hülyegyereket kéne valahol megtalálnom, albel-t, csak nemtom, merre kószál, aszittem, a dragon road-on lesz, de nem.
valaki? ez egybéként még az elsõ lemezen van.
tényleg, majd' 73 óránál vagyok, és még nem értem át a 2. lemezre, ez normális? ;-)
Nezegettem leirasokat a gémröl, azt irjak, h. simple, de aranyos; lehet h. kiirom..vegulis designra a FFIX is gyerekeknek ajanlhato; ha ugy vesszük... :-D
A sarkany qrvaaranyos screenshotok alapjan...letöltöm, ha talalok linket, kiirom oszt +latjuk... :-)
Hmmm...nekem a Tales of Dstiny is nullanak tünik... nah; jo nem fikazom; allitolag aranyos+jo,de a design volt tul old-school nekem (...nem jatszottam anno SNES en rpg-ket; ha vki vegigvitt snes-en pár rpg-t bizti maskepp all hozza...); nem tudom...majd ha több idöm lesz+elfogytak az RPG-k (FF8, Valkyrie, Chrono) amiket ki akarok tolni+(egyeb gémek.. :-D); akkor sorra kerül talan Tales of Destiny... Star Ocean linket nem talaltam,de még probalkozom... :-D
D. a valkyrie aranyos+érdekes grafikai megoldasokkal mahinál; mindenkepp a legunikalisabb a valkyrie p.!
Viszont csak 2 karakterünk van, egyik a lovag a másik pedig egy bébisárkány, õt kell végülis hazajuttatnunk, de ugye ahogy lenni szokott megmentjük az egész világot (vagy csak egy országot??...mindegy)
A korábban kitárgyalt star ocean2 meg tales of destiny ,meg valkyrie profile-ok mellett nullának tûnik...
már megint offolunk :D
PSN ID.: Beegabor
pedig szupi kis játék ez
BTW a Star Ocean 3-ban is pillanatok alatt fel lehet húzni a karaktereket. Én Sophia-val kb. egy óra alatt léptettem 90(!) szintet - a megfelelõ helyen.
www.youtube.com/aabyssx
D.
valami olyasmi kellene, hogy kötelezõen kelljen használni valami mellékszál során az egyes karaktereket, vagy nem tudom...
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
pedig királyul fel vagyok tápolva, a sárkányokat is simán leverem már, csa kéne megint 3-4 óra, hogy végigjárjam (mentés nélkül) az aktuális dungeont...
www.youtube.com/aabyssx
barr hegyei közé érkeztem, és három tápos sárkány kicsinált, pedig azt hittem, én vagyok a tápos :) fõleg az volt a gondot, hogy sorra és folyamatosan lebénítottak. szintetizálnom kell némi anti-paralízist a fegyvereimre...
fel is kaptam a vizet, mert már egy órája bolyongtam és nem mentettem... :)
roger-rel nem próbálkoztatok? nálam ugyan csak 8. szintû, de atk- és hit-értéke másfélszerese cliff-ének, szal nemtom
Annyi pöcsölni való van ebben a játékban, hogy mindíg akadt más tennivaló. :D
www.youtube.com/aabyssx
már nálam van roger és maria, de kis finghúzók a másik háromhoz képest, és ennyit még en sem akarok tápolni :)
"100%-os bejárást még sehol sem csináltam asszem'."
há' mér' nem? az az érdekes benne (meg az õrjítõ :) amikor elmarad valahol 0,03%, mert kicsit nagyobb ívben mentem egy sarok körül...
100%-os bejárást még sehol sem csináltam asszem'.
www.youtube.com/aabyssx
kell valakinek a játékban (mondjuk egy szerzõdtethetõ feltalálónak) ilyesmi?
az a baj vele, hogy a birtoklása 50%-os mozgáscsökkenéssel jár (ellentétben a többivel, amik +5%-ot adtak), és harc közben úgy mozgok, mint egy lassított lajhár, tehát túl sokáig nincs kedvem magammal hurcolni. ha egyéb értelme nincs, eladom :)
nekem nagyon bejön ez a játék :)
most ott tartok, hogy megvédtem a vendeeni-ktõl a szent gömböt, és végre látok cg-átvezetõket (50 óra után)...
bár néha az az érzésem, egy kicsit túlzásba viszem a dungeon-ök kivesézését (= tápolás :), mert a boss-okat nagyon (sõt, túl) könnyen kinyírom, 1-2 szabadban futkorászó common enemy jobban megizzaszt
most elhatároztam, egy kicsit leállok komolyabban inventálni, ill. szintetizálni (ahogy elnéztem, ez az utóbbi lehet igazán fontos, mert a cuccokat nyomatják a szerzõdtetett és független feltalálók ezerrel). csak ez tök unalmas, meg véletlenszerû, kiszámíthatatlan, szal nemtom, egy párszor elhatároztam már :)