446
Star Ocean
-
#126 Majd este de lehet nem lesz idom ra a melo miatt :((
De mesejetek mar hogy milyen naa! -
#125 Neked még semmi sehol Sephi? (: -
#124 Fene a pofatokat :) -
#123 Megírtam, de itt bent nem tudom megnézni, készen vagyok mint a mateklecke, mennék haza gamezni (: -
Jinchuu #122 Jó kis videóval indít a game! :D
Szépen néz ki, bár eddig még nem harcoltam, de a környezet tetszik. A szinkron sem rossz, egész jól csinálták meg. Na majd ha lesz egy kis harc még visszatérek! -
Gábor #121 Még négy óra :/ -
Jinchuu #120 Kár, hogy korlátozva jön csak onnan. :( De legalább fennt van! :D -
#119 tuti 2 dvd, méghozzá mindkettő szép terjedelmes. az egyik 78*50 MB, a másik asszem 79*50 MB. ha jól számolom akkor holnap úgy este 10 körül jön le (az első) + cirka 1 óra csomagolás / írás, 11 körül már játszom vele :))
és persze most adják ki a Street Racing Syndicate-et is, phú... -
#118 Hat na az elso man jon. Remelem holnap mar jaccom. -
Jinchuu #117 Nemhinném. Szvsz csupán elírták a dolgot. A dvds cuccokat mindig 50mb-os részekre szedik, a rippes meg cd-s dolgokat meg 15mb-ra. Így szerintem 7.8 giga körül van a dolog ami viszont tényleg 2 dvd. :D -
#116 Helyesbitek.
Az FTP-en a Disc2 megy fel es az mar alapbol 4 giga.
De ezek is tok ertelmesek most bazeg... nem hogy elobb az egyest raknak fel :(( -
#115 Eleg erdekes.
Az Nforce szerint (protocol) a jatek becsomziva 2550 mega korul forog.... marmint az egesz... ebbe lenne belecsomizva a 2 DVD ???
Lehet megiscsak a masodik DVD az valami extrea meg hogy keszult cucc? -
#114 hát az nforce-on az infoban csak annyi van hogy full-dvd,arról nincs smmi hogy 2 dvd-s lenne. Én arra gondolok hogy ez ugyebár egy director's cut verzió és talán van hozzá még egy "extrák" dvd is
amúgy meg tökmindegy... -
#113 Egyebkent nem tudom mit izeltek mert igenis ket DVD-es. Most megy fol meg csak a masodik vaze. -
#112 Kollega! :))) -
#111 ehemm, ne reklámozzunk, please! (amúgy én is ^^`)
egyelőre töltik fel, de én egy `disc 2` könyvtárat látok, szóval eléggé úgy tűnik, hogy két dvd lesz. -
Gábor #110 Nálunk még feltöltés alatt van, ahogy elnéztem. -
#109 én a dakota nevű ftp-ről szedem lefele, céges haverok ide fizettek elő -
#108 Kérdezd Tyler-t...ő már tölti -
fanatifo #107 ohhh bocsi:))) nemtudod honnan lehetne letölteni istentelenül érdekelne a dolog -
#106 Jóvanna nem kell 2x mondani :)))))
-
fanatifo #105 mert a square oldalán az intróban az van hogy 2dvd nézzed meg:) -
fanatifo #104 mert a square oldalán az intróban az van hogy 2dvd nézzed meg:) -
#103 Hát ez csak simán egy dvd-s....mé mondtátok hogy kettő -
#102 nahh végre fentvan ((: beállítottam, holnapra már lent is lesz -
#101 én meg mindjárt csekkolom, csak kiba céges intranetet hekkelem, már a faxom tele van vele.. -
#100 én még nem látom ftp-n, de ez azért már bíztató. -
player1 #99 IRC, Efnet, #ps2
"* Topic is 'Star_Ocean_Till_the_End_of_Time_USA_PS2DVD-PROTOCOL | Street_Racing_Syndicate-USA-PS2DVD-DAGGER'"
Na végre! -
Gábor #98 Jelentem a helyzet változatlan -
#97 ofcoz, te is pötyögjél ha feltűnik a láthatáron (:
remélem legkésőbb este fele felkerül, gamelhatnékom van.. -
#96 En is figyelem de meg semmi. Azonal szoja ha latod hogy van! -
#95 nekem mind1 hány dvd, csak jöhetne már (: fél óránként sasolom az ftp-t.. -
#94 Ha halazegnek nem telefonos modem :P -
#93 akkor viszont nem jönne le holnapra az első dvd sem ^^ -
#92 Hmm.. mondasz te valamit :))))
Egyebkent tenyleg vaz erre nem gondoltam! :)) -
Gábor #91 Még akkor sem,ha modemmel tölt? -
#90 miért? ezt nem kell installálni. ha lejön az első dvd, azt már használhatod ha lejött. annyira meg nem lehetsz gyors, hogy előbb eljutsz a feléhez, minthogy lejönne a második dvd :) -
Jinchuu #89 Tényleg 2 dvd-n jön ki, de kötve hiszem, hogy azok dual-layerűek lennének. Így tényleg nem kell sokat dolgozni a srácoknak rajta. Remélem hamarosan kiadják! :D -
#88 Vaze... ha ket DVD akkor csak penteken jaccom (ha ma fent lesz) de ha egy akkor mar holnap :) -
Gábor #87 Szóismétlés,sry.