Star Ocean

← ElőzőOldal 9 / 9

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler Durden
én már sasolom itt bent melóhelyen ftp-t, amint kint van már szaggatom is lefele (:

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Lassan lehet csekkolni az nforcet.

Sephi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Kusse!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nem éri meg egyáltalán!

Sephi
En nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem inkabb megeri a havi 2000 Ft FTP-re es ott mar megjelenes utan par oraval fent van a cucc es konstans jon 50k-val.

nekem chellom van és miostanában eléggé jól jön le bit tornadoval
Ez nem a klienstol fugg, hanem a seedek/peerek szamatol es a nettol.

gyorsabb mint a bit tornado?
ghyorsabb mint a bit tornado?
én azt a programot nemtudom kezelni!
Azureus.

bit tornádóval szeded le?
Marmint a PS2n nem akar a jatek elindulni, nem a letoltes :D

Altalaban torrentenkent 10-20Kbyte/sec, de ha sokat szedek egyszerre akkor lehet 50-80K is osszesen.

neked mennyi a max amivel jön le?
beállítás kérdése az egész rengeteg fórumot olvastam el ezzel kapcsolatban hogy hogy kell jó sebességgel letölteni és azóta nekem ha nemis szágild de jó segességgel jön le:))))
Es suprnova.org, meg veletlenul se .com vagy .net.

En onnan szedtem a XS2 japan valtozatot, de az istennek sem akar elindulni. Mas kerdes hogy a tobbi 15 jatek mukodott rendesen.

jah és nem supernova hanem suprnova
az egy olyan oldal ahonnan ingyen lehet letölteni ps2-s játékokat remgeteg van de van pc-s filmek zene rengeteg minden!onnan töltök le ps2 játékokat pl ttvan a xenosaga 2 is igaz mégcsak japánul oda tuti felkerül a progi!egy fájlmegosztó progi kell hozzá én a bit tornádót használom evvel lehet letölteni a cuccokat igaz nem a leggyorsabb de lejön idõvel beállítás kérdése az egész
Sephi
Mijaza Supernova?

nah majd ha meglátom azonna szólok!!És huzzuk lefele!!Szerintem napok kérdése és a suprnovan fennlesz!!4Énis várom már
Ha ugyanarra gondolunk, akkor nagyon valószínû :D

Sephi
Hadde kollega! Ha' nekunk hamar meglesz :)))

Haditerv a köv: aki látja a megjelenést bármilyen oldalon, az itt sikítson! De jó hangosan ám!

Sephi
Na hamarosan ki fog jonni.

Ezt a jatekot tuti letoltom... nem fogok en varni honapokat hogy megkapjam.

Sephi
Nos hat en a kovetkeo gamakat varom mar turelmetlenul.

1.Tales Of Sypmhonia ( aki jaccotam aszonta nagyon eltalatak)
2. Star Ocean
3. FFXII

Nem feltetlenul ebben a sorrendben!

Yuber 7
Seth: Hát lehet lesznek utalások, de idáig ismerõs nevekkel nem találkoztam.

Anime: Nem volt rossz, néha kitoldotta a 2. történetét, csak kár, hogy a 2 felét tartalmazza.
Jah és vmelyik rész irdatlan rossz minõségû volt... usteamrõl szedtem. :(

Sephi
Marmint a Star Ocean-nt?

akit egyebkent erdekel ,az anime sorozatot az usteam-rol /usteam.uw.hu/ leszedheti/

az hogy 2 dvd-s ,sajnos meg nem jelent semit.a xenosaga2 is 2 dvd-n terpeszkedik es megis eleg rovid/kb.25-30ora alatt vegigjatszhato/.az viszont ertekelendo hogy rogton a directors cut verziot hozzak at.

Seth
"mivel jópár 100 év eltellik a 2 óta"
már az elsõ rész is az idõutazásról szólt, úgyhogy ez nem lehet probléma :)

PSN ID.: Beegabor

Yuber 7
Csatlakozom mindenkihez, én is nagy érdeklõdéssel figyelem ezt a game-t.
Kapcsolat nem hiszem, hogy sok lesz az elõzõ részekkel, mivel jópár 100 év eltellik a 2 óta.

Amúgy az elsõ részzel nem játszottam, de a 2. nagyon bejött, tetszettek a csaták, kihívóak voltak. És szép játék volt a maga idejében.
Igaz nem volt valami hosszú, de a sok mellékküldetés megduplázta az alap játékidõt.

Remélem a 3.ban is lesz Private Action. ;)

huuuuu de várommmmmmm végre kész a gépem chippelése azonnal beszerezendõ anyag lesz!!!!:)))
Hu, a HPkbol itelve lesz egy aprobb tapolas azon a 2 DVDn :)

Miert nem veszed elo es jatszol vele PS2n? Az is viszi a PSX jatekokat.

Sephi
Igaz reg volt es mar sajna nem emlekszem mindere de aszem egy lany es egyfiu volt benne. A fival kezdtem es valami erdoben keltem fel majd egy faluba ertem :)

Tudom hogy volt egy nagyon eros Sephiroth fele szereplo ebben a jatekban is... D-vel volt a neve talan?

nem tudom sajnos de vérom nagyon

So cry me a fuckin river, bitch!

Sephi
Lesz valami koze a harmadik resznek az elso kettohoz?

Az elsõ rész 96ban jelent meg Snesre persze csak japánban. Rom formájában létezik és jála a Dejap lelekes csapatának van egy gyakorlatilag 100%os fordítás rá, igen az SO2 az valóban psx-es, ajánlom lenyomását ha máson nem emulátoron, vagy ha a ps2-d modolva van ( és sok írásod alapján mondom ezt ) akkor érdemes neki futni azon. Ja és anime formájában is létezik ami a 2 cselekményét vezeti végig.

So cry me a fuckin river, bitch!

Neme.
Nah, ez a game is igen elõkelõ helyet foglal el a legjobban várt játékaim között. Japániában már egy éve kint van... Szerencsére jön EU-ba is, de valahogy jobban vonz az NTSC verzió. Akárhogy is lesz, kelllll! :)

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

barret
Ezt is csak kipróbálni fogod,mint a többit!:)) Láttam belõle néhány videot,szépek!

Bérbe vehet? reklámfelület...

Sephi
Jo igy a kepek alapjan nem nez ki tul jol de en mar megtanultam hogy soha sem ugy itelek el egy jatekot hogy a a kepekalapjan. Ez lesz az uj Square-Enix project es remelem nem baszak el totalisan mint ahogy mostanaban szokasuk ezt mulveni a jatekokkal.

Sephi

Sephi
Na orommel jelentem hogy a jatek Augustus 31-re kesz lesz es ez lesz az elso 2 DVD-es komoly RPG. Engem mar csak attol is kiraz a hideg hogy 2 DVD lesz... el tudgyatok kepzelni milyen jatek lesz ez ?:)

Az elozo reszt ami meg anno Ps1-en letezett , 1999-ben vettem meg es jaj mennyiot jaccotam vele. Sajnos soha sem tudtam vegig vinni azt a reszt mert kozben eladtam a Ps-emet :(

← ElőzőOldal 9 / 9