446
Star Ocean
-
Kou #6 Az első rész 96ban jelent meg Snesre persze csak japánban. Rom formájában létezik és jála a Dejap lelekes csapatának van egy gyakorlatilag 100%os fordítás rá, igen az SO2 az valóban psx-es, ajánlom lenyomását ha máson nem emulátoron, vagy ha a ps2-d modolva van ( és sok írásod alapján mondom ezt ) akkor érdemes neki futni azon. Ja és anime formájában is létezik ami a 2 cselekményét vezeti végig. -
#5 Nah, ez a game is igen előkelő helyet foglal el a legjobban várt játékaim között. Japániában már egy éve kint van... Szerencsére jön EU-ba is, de valahogy jobban vonz az NTSC verzió. Akárhogy is lesz, kelllll! :) -
#4 Ezt is csak kipróbálni fogod,mint a többit!:)) Láttam belőle néhány videot,szépek! -
#3 Jo igy a kepek alapjan nem nez ki tul jol de en mar megtanultam hogy soha sem ugy itelek el egy jatekot hogy a a kepekalapjan. Ez lesz az uj Square-Enix project es remelem nem baszak el totalisan mint ahogy mostanaban szokasuk ezt mulveni a jatekokkal. -
-
#1 Na orommel jelentem hogy a jatek Augustus 31-re kesz lesz es ez lesz az elso 2 DVD-es komoly RPG. Engem mar csak attol is kiraz a hideg hogy 2 DVD lesz... el tudgyatok kepzelni milyen jatek lesz ez ?:)
Az elozo reszt ami meg anno Ps1-en letezett , 1999-ben vettem meg es jaj mennyiot jaccotam vele. Sajnos soha sem tudtam vegig vinni azt a reszt mert kozben eladtam a Ps-emet :(