36663
-
#5607 István lehet, de nem tudod...lényeg, hogy nem jár ide -
#5606 de épp erre céloztam ,hogy talán ön akaratán kívül nincs itt -
R9 #5605 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#5604 korán van még nekem -.-
akkor nem jár ide és nem végzi a házigdaságot a topikban -
#5603 bazz az 1 hónapja volt -
#5602 ne legyél már buta, minden 2. vagy 3. nap benéz az esgére
Utolsó látogatás időpontja: 2006. 04. 19. 18:12 -
#5601 hol a házigazda?
miért kell leváltani?
Ő kérte?
Lehet korházban van , vagy mittomén... -
#5600 aki jár ide rendszeresen és házigazda szeretne lenni , akkor dobjon egy mélt a [email protected] -ra
köszönöm -
#5599 ...naja
Sajnálom Shevat,de ha el akar menni hagyni kell !
Viszont ténleg lesz szépen "szórás",ha kivágják a Juve-t. Minden értékes Juve játékos hol ide ,hol oda fog menni, azért erre kiváncsi vagyok marhára. Vicces olyan,mintha felszámolnának 1csapatot,amin a többiek osztoznak (mint a keselyűk P)
Érdekes lesz olyan játékosokat látni hol itt,hol ott,akik tán soha nem igazoltak volna el a Juve-ból. -
#5598 hát a shevahagytta űrt majd pótolni kell,ha elmegy... -
#5597 jó lesz nekünk Totti is!!
..vagy Ronaldinho :))
..mivel Berlusconi papa "visszatért", innentől bármi előfordulhat ;) -
#5596 -
#5595 Alex inkább levágná mindakét lábát,mint hogy a Milanba szerződne
ha akartok adok videót mikor több ezer szurkolónak levezényli a "chi non salta rossoneri"-t:D -
#5594 -
#5593 akkor bocs
nemszóltam
peace,riszpekt -
#5592 olvastam olyan nyilatkozatot miszerint kijelentette h nem hagyja el a Juvet még akkor se ha visszasorolják -
#5591 Zséé -vel egyetértek de R10el nem,elmenne ő szvsz -
#5590 sztem meg senki nem megy sehova :D
amúgy kizárt dolog h Alex elmenne a Juvéból ha visszasorolnák őket -
#5589 merthogy Buffont-t velünk is összehozták ám P
...amugy Totti is régi kiszemelt PP -
#5588 ...jaja arról volt már szó,hogy Buffon jön...hát nemtom,az biztos ,hogy a világ 1ik legjobb kapusa nem sírnék ha jönne,de mondjuk akkor ha Dida elmegy (sztem Dida v. Buffon padra az azér tul nagy luxus és nem is lesz ez sztem)
...a másik meg,hogy Del Piero ténleg olyan,mint nálunk Maldini,DE most hogy Rui elmegy kell Kaká mellé vki irányitó,szoval naon összevág a dolog. +azis hozzájön,hogy Del Piero-t mostanság meglehetősen nélkülözik a Juve kezdőjéből.
...az ellenérv viszont,hogy Del Piero se mai gyerek sőt, DE emellett sokkal inkább tisztelem ,mint pl. Ibrahimovic-ot -
#5587 elvileg Buffon menne hozzátok.. -
#5586 "HA kizárják a Juvét"
ehez kapcsolodhat ez a hír:
"Guido Rossi találkozott az ügyészekkel, akik a botrányban nyomoznak, az esetleges büntetésekről beszélgettek. A hírek szerint szinte bizonyos, hogy a Juve, Lazio és Fiorentina a B vagy C osztályba lesz sorolva. A Milanról az ügyészek szerint annyijuk van, hogy tavaly áprilisban a Chievo elleni meccs előtt egy alkalmazott a klubból, aki meg sincs nevezve, beszélt az egyik partjelzővel. Más csapatokról semmi. Egyelőre ez hírlik. Várjuk a fejleményeket."...(Youme szúrta be a Index Inter topicába...)
hozzánk meg Zambrotta jönne elvileg meg lehet hogy Terezi -
Zséé #5585 sztem kizárt, hogy Del Piero elmenne a Milánba, vagy akár egy másik olasz csapatba. -
#5584 Minden jót, Rui!
A 10-es számú mez immár szabaddá vált a vörös-feketéknél: Manuel Rui Costa és a Milan közös megegyezéssel megszakították szerződésüket.
A portugál játékmester, miután néhány napos pihenőt tartott Portugáliában, visszatért Milánóba, hogy a jövőjéről tárgyaljon a Milan managementtel. Ennek végeredménye az, hogy az eredetileg 2007 nyaráig szóló szerződését azonnali hatállyal felbontották.
Geovanni Branchini, a játékos ügynöke már korábban jelezte a Milan vezetőinek, hogy ügyfele szeretne új klubhoz szerződni, amennyiben Carlo Ancelotti továbbra is csak csereként számít rá.
Rui Costa így hamarosan visszatérhet a Benficához, akiknek a szerződés felbontása után jóval könnyebb dolguk lesz a játékos leigazolásával.
Amikor arról faggatták a veterán irányítót, hogy milyen érzés volt Nuno Gomes és Simao dicséreteit hallani, így válaszolt: "Ilyen nagyszerű barátoktól, a régi csapatomból ez a dicséret sokat jelent. Nagyon hazavágyom Portugáliába, hiányzik a Benfica, és minden, ami a hazámhoz köt."
Forrás: goal.com
...várható volt
Másik hír:
- lehet ,hogy Del Piero és Ibrahimovic érkezhet a Milanba, HA ténleg kizárják a Juve-t ! -
#5583 Berlusconi visszatér!
Silvio Berlusconi, miután miniszterelnöksége véget ért Olaszországban, bejelentette, hogy visszatér a Milan elnöki székébe.
"Mivel politikusként lejárt az időm, kijelenthetem, hogy én leszek a Milan elnöke a jövőben."
Berlusconi összeférhetetlenség miatt kénytelen volt elnöksége alatt feladni a Milanban betöltött pozícióját, és bár hivatalosan senki sem foglalta el a helyét, Adriano Galliani alelnök irányította a klub mindennapi életét.
Forrás: channel4.com -
#5582 Apjuk fasza,komoly,lehet elhuz Sheva,Favalli mienk....Olyan védösorunk lesz h az embertelen....Ha jön Gallas meg Oddo,akkor megnyugszok... -
#5581 Pfffff.......Szopás,a Roma példáját követjük.....LOL -
#5580 nagyon ugytünik h ige -
#5579 Sheva télleg távozik? -
#5578 Jaja, Gratu Milan! :)
Bár a "sok" távozó igencsak megnehezíti a csapat dolgát. Remélem azért sikerül ütőképes csapatot összehozni! :) -
#5577 ...azért én gratulálok a srácoknak igazán nincs mit szégyenkeznünk és sajnálom,hogy Stam elmegy!!!
..kezdődhet remélhetőleg 1"okos csapatfrissités"
FORZA MILAN FOREVER !!!!!! -
#5576 ...azért én gratulálok a srácoknak igazán nincs mit szégyenkeznünk és sajnálom,hogy Stam elmegy!!!
..kezdődhet remélhetőleg 1"okos csapatfrissités"
FORZA MILAN FOREVER !!!!!! -
#5575 nyertünk 2:1-re..........csak a juve is nyert sajnos....ez van....majd jövőre.... -
#5574 góóóól Kakaaaaaa - tizenegyesből -
#5573 aláírásod!Sub Bass!:) -
#5572 paff .dd -
#5571 #5569 :Andriy Shevchenko steht offenbar vor einem Wechsel zu Chelsea. Auf einer von ihm einberufenen Pressekonferenz teilte er heute mit, dass er bereits mit Silvio Berlusconi über einen Wechsel nach England gesprochen habe. Eine Entscheidung sei allerdings noch nicht gefallen.
Nem tudok németül de ez is arról szól asszem!
Hát Seva nélkül elég "Impotens" lesz a csatársor...De biztos vesztek valaki mást ugyhogy np!:) (részvétem fejezem ki mert én se nagyon örülnék ha Adri menne Cselzie...) -
R9 #5570 pénz az úr :] -
#5569 Úgy néz ki Shevchenko a Chelsehez igazol! ( az acmilan.hu fórumán olvastam ) Nem gondoltam volna, hogy elhagyja majd valaha is a Milant.
-
#5568 nembaj, hajrá Milán :)
Azért szép teljesítmény akkor is! :)