36663
  • North
    Dehogynem, neten lehetett nézni, ahogy az összes Milan-meccset a szezonban. A Juve a Regginával játszik, a Milan meg a Romaval.
  • Palinko
    köszi az infót,kerestem,de nem volt sehol közvetítés :'(

jövőhéten ki kivel játszik? gondolom csak a Milan,meg a Juve ellenfelei érdekelnek...
  • North
    Olaszországban az utolsó két forduló meccseit mindig egyidőben rendezik. Nyert a Milan 3-2-re.
  • Palinko
    a Milan mikor játszik?
  • tep
    már megint nyert a Juve is......már csak egy meccs
  • forza milan
    Jah ez télleg egy álom!4 bajnokságot nyert eddig,az egekig vitte csapatait........Milannak ilyen ember kell!
  • Johnny23
    "AC MILAN OFFICIAL ANNOUNCEMENT
    04/05/2006
    MILAN – AC Milan have announced that player Dario Simic has extended his contract until June 30, 2009.

forrás : acmilan.com"

pffff
  • horpeti
    jah, csak ha jól tudom, 2 könnyű ellenfele lesz a Juvénak (egyik ellenfele sem kell hajtson..), míg a Milánnak valamivel izmosabb...

De attól függetlenül szép eredmény!
  • North
    Igen, 3 pont a különbség, viszont még két foduló van. Tehát a Juvénak egy győzelem és egy döntetlen a minimum, ha a Milan hozza a maradék meccseit.
  • horpeti
    akkor most már 1 döntetlen is elég a Juvénak a bajnoksághoz ugye?

Most 3 pont a különbség??

Mind1, azért szép volt nagyon, gyönyörűen ledolgozta a Milán a ponthátrányát!
  • forza milan
    g
  • Johnny23
    Milan - Livorno : 2-0 (Inzaghi 2x)

...a dolog 1etlen "szépséghibája",hogy nyert a Juve is.
  • Johnny23
    jaja...viszont,ugyanitt olvastam azt is(ami Gallianira rögtön rá is cáfol),hogy lehet Ancelotti nyáron lelép Madridba(egyre sanszosabb), helyére pedig José Murinho jönne,aki hozná magával rögtön Crespo-t is (aki naon visszavágyódik amugy is)!

...hát ez nem lenne rossz sztem
  • forza milan
    Gallianit is kezdem unni....
  • Johnny23
    Az AC Milan alelnöke, Adriano Galliani tagadta azokat a spekulációkat, miszerint a piros-feketék érdeklődnek a Juventus kapusa, Gianluigi Buffon iránt. A klub elsőszámú hálóőre, Nelson Dida nem tartozik a gárda egyenletes teljesítményt nyújtó játékosai közé, ami miatt a hírek szerint az AC Milan a nyáron egy másik kapus után néz. Buffon hosszú ideje a Serie A egyik legjobb hálóőrének számít, de Galliani kizártnak tartja, hogy ajánlatot tesznek neki.

„Buffon? Mi Didával folytatjuk tovább. A mi kapusunk mindig igazán fontos tagja volt a együttesnek. Ez a gárda megérdemli a bizalmat. Elégedettek vagyunk a szezonban nyújtott teljesítménnyel, és a csapattal egyaránt. Biztos lesznek változások a keretben, de ne számítsanak nagy átigazolási szenzációkra.”

Forrás: planetfootball.com
  • forza milan
    Nagyon vicces....:D
  • R10
    akkor ok

Forza Fio
  • forza milan
    Ugy értem,hogyha továbbmentünk volna...És elbukjuk....De mind1....Ne Zavarjon,mellesleg nem sértödtem meg:P
  • R10
    "esetlegesen benézzük a döntöt" >>> már benézted :PPPP

na nem bántásképpen mondtam
  • forza milan
    Cumi,pofabe R9!Egyébként meg igy jártunk,Galliani azt nyilatkozta a szezom felében,h Bl re van esély,Scudettora nincs,sztem többet érünk,ha az erönket a maradék 3 fontos Serie A meccsre fektetjük,minthogy esetlegesen benézzük a döntöt,és akkor lélektanilag emg fizikailag is jobban lelenne épülve a csapat...Forza Milan,ne szomorkodjatok!
  • doncsika
  • R9
    divat :D:D
  • Launcher
    Gilardino-ról inkább ne is beszéljünk. Múltkor is kihagyott egy csomó helyzetet, és reklamált, most meg helyzete se volt...
  • Johnny23
    hu ez "..ha mázlink van" ,de szarul hangzott
  • Johnny23
    ha mázlink van még a scudetto-t megcsiphetjük
  • shogun1
    elgoltság = elfogultság :)

FORZA MILAN!!!!
  • shogun1
    hát kiestünk, sztem a MILAN legalább annyira megérdemelte a döntőbejutást, mint a Barca. Egy Ronaldinnyével és egy góllal voltak jobbak, ezt az első meccsen csesztük(-ték) el. Ott kellett volna a 4 ajtó ablak helyzetből legalább 2t bevágni és most ki tudja mi van/lenne?... Azért grat Barca
    De egy kicsit már unom a szitut, hogy a bíró keze is benne van a dolgokban tavaly Gerrard dőlt el mint egy zsák sz@r,16oson belül,11es Dida véd de a kipattanót berúgták ha jól emléxem, így lett 3-3( arról a meccsről ennyi elég), most meg a Puyol esett hasra mert megfútta a szél..... hááááááát, kicsit túlsztároltnak érzem a katalán csapatot(ez már persze elkeseredettség és elgoltság is). Henry és az Arsenal szimpatikusabb, Go Gunners, de a meccset nem biztos h nézni fogom
    FORZA MILAN PER SEMPRE!!!
  • kuktabá
    Dd szopásnyalás urak? Dd
  • tep
    ....mármint a védőhöz hozzá sem ért.
  • tep
    pedig a látottak alapján hozzá sem ért Sheva......szal sztem elvette a bíró.....de most már úgyis mindegy....nem mérgelődöm többet , mert így is jobb volt a Barca
  • Johnny23
    Hajdu B. -nek igaza van: Derekasan helytállt a Milan !!

DE (független a mai teljesitményétől) 40 évesen Costacurta-t,má nem erőltetném 1BL elődöntőben, Rui Costa abszolute formán kívűl leeresztve má miota...na tovább nemmondom,csak annyi,hogy ha talán télen elkezdtünk volna frissiteni

• R10
    Shevchenko gólját azt hittem megadja de szerencsére nem

jók voltatok Gilardino meg engedjétek BL meccsre mert gyenge
  • tep
    két meccs alapján jobb volt a Barca......ezek után remélem ők nyerik a BL-t , nem az Arsenal....
  • tep

• Netkaloz
    Na sajna ez már 0-0 lesz. Picsába vesztettm a fogadást
  • tep
    elvették a gólunkat!!!!!!!! keci bíró
  • Netkaloz
    De szép volt
  • Netkaloz
    SHEVA!!!!!!!!
  • DONGUBA
    Barcanak
  • EmIn3m02