36663
-
North #5567 Dehogynem, neten lehetett nézni, ahogy az összes Milan-meccset a szezonban. A Juve a Regginával játszik, a Milan meg a Romaval. -
#5566 köszi az infót,kerestem,de nem volt sehol közvetítés :'(
jövőhéten ki kivel játszik? gondolom csak a Milan,meg a Juve ellenfelei érdekelnek... -
North #5565 Olaszországban az utolsó két forduló meccseit mindig egyidőben rendezik. Nyert a Milan 3-2-re. -
#5564 a Milan mikor játszik? -
#5563 már megint nyert a Juve is......már csak egy meccs -
#5562 Jah ez télleg egy álom!4 bajnokságot nyert eddig,az egekig vitte csapatait........Milannak ilyen ember kell! -
#5561 "AC MILAN OFFICIAL ANNOUNCEMENT
04/05/2006
MILAN – AC Milan have announced that player Dario Simic has extended his contract until June 30, 2009.
forrás : acmilan.com"
pffff -
#5560 jah, csak ha jól tudom, 2 könnyű ellenfele lesz a Juvénak (egyik ellenfele sem kell hajtson..), míg a Milánnak valamivel izmosabb...
De attól függetlenül szép eredmény! -
North #5559 Igen, 3 pont a különbség, viszont még két foduló van. Tehát a Juvénak egy győzelem és egy döntetlen a minimum, ha a Milan hozza a maradék meccseit. -
#5558 akkor most már 1 döntetlen is elég a Juvénak a bajnoksághoz ugye?
Most 3 pont a különbség??
Mind1, azért szép volt nagyon, gyönyörűen ledolgozta a Milán a ponthátrányát! -
#5557 g -
#5556 Milan - Livorno : 2-0 (Inzaghi 2x)
...a dolog 1etlen "szépséghibája",hogy nyert a Juve is. -
#5555 jaja...viszont,ugyanitt olvastam azt is(ami Gallianira rögtön rá is cáfol),hogy lehet Ancelotti nyáron lelép Madridba(egyre sanszosabb), helyére pedig José Murinho jönne,aki hozná magával rögtön Crespo-t is (aki naon visszavágyódik amugy is)!
...hát ez nem lenne rossz sztem -
#5554 Gallianit is kezdem unni.... -
#5553 Az AC Milan alelnöke, Adriano Galliani tagadta azokat a spekulációkat, miszerint a piros-feketék érdeklődnek a Juventus kapusa, Gianluigi Buffon iránt. A klub elsőszámú hálóőre, Nelson Dida nem tartozik a gárda egyenletes teljesítményt nyújtó játékosai közé, ami miatt a hírek szerint az AC Milan a nyáron egy másik kapus után néz. Buffon hosszú ideje a Serie A egyik legjobb hálóőrének számít, de Galliani kizártnak tartja, hogy ajánlatot tesznek neki.
„Buffon? Mi Didával folytatjuk tovább. A mi kapusunk mindig igazán fontos tagja volt a együttesnek. Ez a gárda megérdemli a bizalmat. Elégedettek vagyunk a szezonban nyújtott teljesítménnyel, és a csapattal egyaránt. Biztos lesznek változások a keretben, de ne számítsanak nagy átigazolási szenzációkra.”
Forrás: planetfootball.com -
#5552 Nagyon vicces....:D -
#5551 akkor ok
Forza Fio -
#5550 Ugy értem,hogyha továbbmentünk volna...És elbukjuk....De mind1....Ne Zavarjon,mellesleg nem sértödtem meg:P -
#5549 "esetlegesen benézzük a döntöt" >>> már benézted :PPPP
na nem bántásképpen mondtam -
#5548 Cumi,pofabe R9!Egyébként meg igy jártunk,Galliani azt nyilatkozta a szezom felében,h Bl re van esély,Scudettora nincs,sztem többet érünk,ha az erönket a maradék 3 fontos Serie A meccsre fektetjük,minthogy esetlegesen benézzük a döntöt,és akkor lélektanilag emg fizikailag is jobban lelenne épülve a csapat...Forza Milan,ne szomorkodjatok! -
doncsika #5547 -
R9 #5546 divat :D:D -
#5545 Gilardino-ról inkább ne is beszéljünk. Múltkor is kihagyott egy csomó helyzetet, és reklamált, most meg helyzete se volt... -
#5544 hu ez "..ha mázlink van" ,de szarul hangzott -
#5543 ha mázlink van még a scudetto-t megcsiphetjük -
shogun1 #5542 elgoltság = elfogultság :)
FORZA MILAN!!!! -
shogun1 #5541 hát kiestünk, sztem a MILAN legalább annyira megérdemelte a döntőbejutást, mint a Barca. Egy Ronaldinnyével és egy góllal voltak jobbak, ezt az első meccsen csesztük(-ték) el. Ott kellett volna a 4 ajtó ablak helyzetből legalább 2t bevágni és most ki tudja mi van/lenne?... Azért grat Barca
De egy kicsit már unom a szitut, hogy a bíró keze is benne van a dolgokban tavaly Gerrard dőlt el mint egy zsák sz@r,16oson belül,11es Dida véd de a kipattanót berúgták ha jól emléxem, így lett 3-3( arról a meccsről ennyi elég), most meg a Puyol esett hasra mert megfútta a szél..... hááááááát, kicsit túlsztároltnak érzem a katalán csapatot(ez már persze elkeseredettség és elgoltság is). Henry és az Arsenal szimpatikusabb, Go Gunners, de a meccset nem biztos h nézni fogom
FORZA MILAN PER SEMPRE!!! -
#5540 Dd szopásnyalás urak? Dd -
#5539 ....mármint a védőhöz hozzá sem ért. -
#5538 pedig a látottak alapján hozzá sem ért Sheva......szal sztem elvette a bíró.....de most már úgyis mindegy....nem mérgelődöm többet , mert így is jobb volt a Barca -
#5537 Hajdu B. -nek igaza van: Derekasan helytállt a Milan !!
DE (független a mai teljesitményétől) 40 évesen Costacurta-t,má nem erőltetném 1BL elődöntőben, Rui Costa abszolute formán kívűl leeresztve má miota...na tovább nemmondom,csak annyi,hogy ha talán télen elkezdtünk volna frissiteni
-
#5536 Shevchenko gólját azt hittem megadja de szerencsére nem
jók voltatok Gilardino meg engedjétek BL meccsre mert gyenge
-
#5535 két meccs alapján jobb volt a Barca......ezek után remélem ők nyerik a BL-t , nem az Arsenal.... -
-
Netkaloz #5533 Na sajna ez már 0-0 lesz. Picsába vesztettm a fogadást -
#5532 elvették a gólunkat!!!!!!!! keci bíró -
Netkaloz #5531 De szép volt -
Netkaloz #5530 SHEVA!!!!!!!!
-
#5529 Barcanak -
#5528 pafff
csakhogy azok a 40körüli játékosok védők
és nem mindegy hogy egy támadó kp 37 vagy egy védő 37éves