36663
-
#6166 soook? (Cruz is ott van:P) Adriano - Ibra kezdő Crespo Cruz kitűnő csere szval Adri marad:) -
#6165 hát lehet de nem csak azoknak nézzd meg milyen topikokban házigazdi... loller -
#6164 Biztos már a Chelseának szurkol -
#6163 na az Inter eladta Martinst a Newcastlenak!
akkor maradt Crespo, Adriano, Recoba, Zlatan ez mg mindig sok, Adriano jöhetne ide :P -
#6162 nekem nincs 1 éves regem -
#6161 Legyél te!!!!!!!! -
#6160 ja télleg azt akartam h vki nem akaar házigazdi lenni? mert ez a Sheva kölköt nem nagyon láttam itt -.-
olyan kell aki rendszeresn jár ide... 1 éves regje van és nem kapott büntipontot -
#6159 jaja -.-
-
#6158 mert a legjobbat akarják legolcsóbban :D -
#6157 -
#6156 Ennyi igazad van!!!!!!!!!!!!!! -
#6155 na mostmár Robinho után is érdeklődünk -.-
mondom már az egész világ a listán van
milért nem tudjuk megvenni torrest vagy Tevezt oszt jóccakát!!! -
#6154 Az igaz,de így félvárrol fogják venni!!! -
#6153 aki a kicsit nem becsüli a nagyot nem érdemli tudod... :) -
#6152 lehet meglepetés tudod nagyon jól... -
#6151 Nem nagyon örülök hogy a milan Ronaldót akarja nála lehetne sokkal jobb csatárt is igazolni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#6150 Igen könnyű dolgunk lesz,de azért egy erősebb csapat nem lett volna rossz!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#6149 na ez fasza -
#6148 yihhaaaa ez jó hír.
kül. nekem is tetszik az új skin
-
#6147 Lille, AEK Athen, Anderlecht az ellenfeleink a H csoportban -
#6146 mekkora f**szok vannak, írja h. mi a f***t keres a Milan az első kalapban,nem nézte az utóbbi évek eredményeit:P Lille eddig megvan -
#6145 jó a háttér , csak azok a piros betűk........ -
#6144 szerintme meg nem olyan túl fontos ő a reálban,csak most verik fel az árát.jó játékos lehet belőle,de nem a reálban.szerintem legtöbb játékos formája ebben a klubban visszaesett. -
#6143 nagylett az új skin -
#6142 12:15 - Fabio Capello szerint Ronaldo fontos játékosa a Real Madridnak.
lehet mégse igazoljuk le -.- -
#6141 okéoké -
#6140 nincs mit, legközelebb a kéréseket IDE légyszives -
#6139 köszi gabber -
#6138 Spanyolországi források szerint leálltak a tárgyalások a Milan és a Real Madrid között Ronaldo átigazolásának ügyében.
Tegnap este Ariedo Braida és Adriano Galliani Madridba repült, hogy találkozzon a Real vezetőivel és megegyezzen Ronaldo ügyében, és sokáig úgy is tűnt, hogy sikerül közös nevezőre jutniuk.
Mai hírek szerint azonban az a bizonyos közös nevező sokkal távolabb van: a spanyolok mindenképpen szerették volna bevonni Kakát is üzletbe, amiről természetesen a Milan részéről hallani sem akartak. Az ezután felajánlott 15,7 millió font nem győzte meg a madridiakat, akik 21,5 millióért kevesebbért nem adnák Ronaldót, főleg mivel Kaká egyáltalán nem szerepelt volna a transzferben.
El Fenomeno visszatérése Milánóba tehát úgy tűnik, hogy nem valósul meg, azonban a történetnek még nincs vége, ugyanis bizonyos hírek szerint az Inter szivesen odaadná Adrianót a Real Madridnak, éppen Ronaldóért és némi készpénzért cserébe.
Forrás: channel4.com -
#6137 adja majd vki írja be ide mert nem leszek itthon focis kötelezetségek miatt thx :) -
#6136 :))) jaja :) -
#6135 nemmondod:D, nah bazz h. ilyen szintű műsorokat is már közvetít a magyar televízióP -
#6134 M1 is közvetíti :DDDD -
#6133 30 millió????? ez má azért sok, sztem nem tudják h. mit csinálnak...amúgy BL sorsolás: Eurosport közvetíti? -
7:33 - Az éjszaka után a következőképpen áll Ronald ügye: Pedja Mijatovic csak 30 millió euró körüli összeget hajlandó elfogadni a brazil játékosért cserébe, mivel a Kaká-Ronaldo csere több mint valószínű, hogy nem jön létre. Később Ramón Calderón is megerősítette, hogy a Real Madrid nem feltétlenül akarja eladni a brazil játékost, azonban a tárgyalásoktól semmiképp sem zárkóznak el. -
#6131 persze -
#6130 ja már hallottam,de remélem majd beírod a végeredményt is,mert lehet,hogy elfeljtem nézni... -
#6129 A 2006/2007-es Bajnokok Ligája csoportkörének sorsolására ma este 18:00 órakor kerül sor Monacoban.
A 32 csapat nevét négy kalapba helyezik el UEFA szorzójuk alapján, és innen sorsolják őket 8 darab négyes csoportba.
A Milan, mint az utóbbi évek legjobban szereplő együttese természetesen az első kalapba kerül.
A sorsolást az MTV1 élőben közvetíti.
Meccsnapok:
MD1 - Szeptember 12/13;
MD2 - Szeptember 26/27;
MD3 - Október 17/18;
MD4 - Október31/November1;
MD5 - November 21/22;
MD6 - December 5/6 .
A főtáblára jutott 32 csapat:
FC Barcelona, FC Porto, Real Madrid CF, Sporting Clube de Portugal, Valencia CF, SL Benfica, Chelsea FC, PSV Eindhoven, Manchester United FC Olympiacos CFP, Liverpool FC, AEK Athens FC, Arsenal FC, RSC Anderlecht, FC Internazionale, Celtic FC, AS Roma, Galatasaray SK, AC Milan, PFC CSKA Moskva, Olympique Lyonnais FC, Spartak Moskva, FC Girondins de Bordeaux,FC Dynamo Kyiv
LOSC Lille Métropole, FC Shakhtar Donetsk, FC Bayern München, PFC Levski Sofia, Werder Bremen, FC København, Hamburger SV, FC Steaua Bucuresti
Forrás: uefa.com -
#6128 én is abban bízom -
#6127 hát egyrészt igaz,másrészt pedig reménykedjünk,hogy tudják mit csinálnak.