36663
  • Szabi 22
    Na milyenek???? Szerintem nagyon királyok!!!!!!!!
  • Szabi 22
  • Szabi 22
  • Szabi 22
  • Palinko
    EZ 100% IGAZ
  • Nuno88
    de ha már mgigérték h egy sztárt igazolnak ha bejutunk a csoportkörbe akkor vegyenek is sztárt... jó elismerem h Oliveira fiatal jó játékos de ha van pénz mert miért ne lenne akkor mi a f***ért nem költünk?
  • 9csöves9
    most Sao Paulo de igen az.akkor viszont nem értem Ronaldot szerettétek volna de egy jóval fiatalabb,sérülése elött pedig 20 bajnoki gól felett lövőt meg nem?
  • Palinko
    igen,mert nem Sokáig lesz meg ez a formája,és akkor mi is szenvednénk vele,mint a reklámmargit Ronaldóval...

csak ezért írtam... mert mindenki akkor a legjobb még nem jut el a sztárságig,utánna valahogy egy pár év után visszavesznek.
  • Nuno88
    aki a Betisben van, hogyne tudnám
  • Szabi 22
    Hogy lehetne átteni azt a szurkolói hangot? Meg kell csinálni valahogy mert nagyon király!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 9csöves9
    miért gondolom azt hogy azt sem tudod ki az az Oliveira?
  • Nuno88
    most meg már Oliveira után érdeklődünk -.-

na ez aztán télleg nem kell ide -.-
  • North
    Ha valaki tart majd egy gyorstalpalót, hogy mit hogy kell csinálni, akkor szívesen elvállalom.
  • Nuno88
    egyik szemem sír a másik meg nevet
  • Nuno88
    Az A.C. MILAN tájékoztatása szerint a Ronaldo átigazolására irányuló tárgyalásokat egyértelműen befejezettnek kell tekinteni.

Forrás: acmilan.com
  • Nuno88
    Az AC Milan az Olasz Kupa következő körében az augusztus 27-én megrendezésre kerülő Brescia-Cagliari meccs győztesével találkozik. Az első mérkőzést november 8-án rendezik meg, míg a visszavágóra november 29-én kerül sor.

Forrás: acmilan.com
  • Nuno88
    hát azért én ilyet nem mondtam volna h jó 5let volt eladni...
  • Palinko
    igen,mert nem fokáig lesz meg ez a formája,és akkor mi is szenvednénk vele,mint a reklámmargit Ronaldóval..
  • Nuno88
    hát kitörlöd a nem ide való hsz-eket meg ha vmi banner csere vagy egyéb probléma lenne akkor nem a modikhoz kellene menni hanem hozzád :)
  • North
    Nekem meg van az egy évem. Még sose kaptam büntipontit. Ha nem is írok, de majdnem mindennap feljövök. Viszont fogalmam sincs mi a dolga egy házigazdának, vagy mivel jár ez.:)
  • Nuno88
    megnéztem nekem is tetszik :)
  • Szabi 22
    A milan kecskeméti fan klubján ahogy belépünk van ilyen szurkolói hang nagyon jó azt átkéne ide rakni!!!!!!!!!!!!! Nézzétek már meg!!!!
  • Nuno88
  • Nuno88
    Sheva jó 5let volt eladni? :o
  • Palinko
    sejtettem,hgy erre megy ki a játék.Shevát szeritnem jó 5léet volt eladni,de Kakát baromság lenne...
  • Nuno88
    óóó de majd megkapják Kakát biztos...
  • Nuno88
    Adriano Galliani közölte, hogy a Milan és a Real Madrid nem tud megegyezni Ronaldo átigazolásáról, annak ellenére hogy szerdán éjjel úgy tűnt, nyélbe ütik az üzletet.

“A rövid megbeszélések sosem jelentenek jót.” -mondta a milánóiak alelnöke

“Nagy szakadék van a játékosért kért összeg és a mi ajánlatunk között"

A Real Madrid £18m-ban szabta meg Ronaldo vételárát és ezenfelül szerette volna Kaká-t is bevonni az üzletbe. A Milan nem volt hajlandó többet ajánlani £10m-nál és hallani sem akart a játékoscseréről.

Az AS és Marca spanyol lapok egyöntetűen arról cikkeztek, hogy a megegyezés kulcsa a fiatal brazil csillag, Kaká lehetett volna. Az ő bevonása nélkül kudarcra lett ítélve a megállapodás.

Forrás: channel4.com
  • Nuno88
    A Milan képviseletében Umberto Gandini nyilatkozott a sajtónak a Bajnokok Ligája csoportköreinek sorsolását követően: "Kemény csoportra számítottam, de papíron a mostanit nem lehetne annak nevezni. Az ellenfeleink ettől függetlenül jól teljesítettek. A Lille és az AEK selejtezőből jutott be, míg az Anderlecht azt a belga futballt képviseli, amelyik jelenleg nincs Európa csúcsán. Az, hogy az első és az utolsó mérkőzésen is otthon játszunk, nagy előnyt jelent számunkra. A csapatnak a maximális intezítással kell játszania, de biztos vagyok benne, hogy akár a döntőig is eljuthatunk. Calciopoli? A mostani tapasztalataim szerint semmi sem változott a botrány után. Európában még mindig jól cseng a nevünk."

Forrás: channel4.com
  • Nuno88
    hát remélem nem a MU-ba megy
  • Palinko
    én meg sajna kaptam büntit... de most nincs :D
  • LasCar16
    Real bevásárlóközpontból szerintem üres kézzel fogunk távozni mivel h. nem jutunk 1-ről a 2-re
    Tevezzel kapcsban egy hír: tegnap dutáni edzésen nem jelent meg, ezért a Corinthias vezetői megbüntetik, lehet h. Lfog igazolni?P remélem a napokban kiderül, áll a Manchester Utd is szívesen igazolná
  • Szabi 22
    Ahha bocsika nem láttam!!!!!!!!!!!
  • Nuno88
    ha így kínáljátok biztos nagyon jó :DDD
  • fsgh
    itt http://www.transfermarkt.de/ beírod a keresőbe:)

Lampros Choutos
  • faláb
    Egy nagyon jó csatár!
  • Nuno88
    előbb írtam h MArtins a Newcastleben van már -.-
  • Szabi 22
    Az meg ki a fene?
  • fsgh
    egye fene nektek adjuk Houtoszt...:DDDD
  • Szabi 22
    Internek annyi csatárja van mint égen a csillag Ibra,Cruz,Crespo,Martins,Adriano,Recoba ha jol tom!!!!!!!!!!!!!! Adriánot ide adhatnátok
  • Nuno88
    picsbe pedig elképzeltem már piros-fekete mezben :D