36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#1398 Ez meg talán google.co.hu -
sirdond #1397 aha, én is valami ilyesmire gondoltam!
de grebber linkje se rossz.
thx a segítséget.
és olyan torrent kereső van, amivel az oldal tartalmára keresek rá. pl olyan oldal amin mobilos cuccok vannak. -
#1396 Filmek -
#1395 Régebben népszerű volt az www.nforce.nl, de én már rég nem néztem, tégy vele próbát... -
sirdond #1394 lehet hogy hülyeséget kérdezek, de van olyan site, ahol számon tartják hogy az nap milyen új film vagy játék jelent meg??? -
#1393 Mert az már meghívós. -
#1392 Hello
-
#1391 Don Juan De Marco dvd torrentel nem találkozott valaki? Én csak avi-t láttam. -
ZoliJ #1390 mert minek?:D -
#1389 Tudtok pár jó torrent oldalat? Bithumen-re miért nem lehet regisztrálni? -
#1388 Nem ismerek egyet sem, de hátha találsz itt. -
#1387 Valaki nem tudna adni pár nagyon jó NÉMET torrentes oldal linket??? -
#1386 Jaja tömören vmi ilyesmi volt. -
#1385 na, csináltam neked belépőt
User: R9
Pass:********** -
R9 #1384 valaki szánnyon meg egy bithumenes reggel,adok helyébe ftp accot -
R9 #1383 dádic szörnyé alakult és kinyírta a rossz szörnyet asszem :D -
#1382 JA, beugrott a film. A film közben sorban kihulló, keésőbb álomcsapdás baráti kör mentette meg őt a kutyaszarevéstől aztán találtak egy régi házat ahova későb is minden évben jártak. De nem néztem végig (nem volt nagy szám), mi lett a befelyezés? -
ZoliJ #1381 mindent látok
dádic meg egy fogyi alien volt -
#1380 szerintem a bitcomet vagy az Azareus -
#1379 azért írtam annak idején amikor köcsögözött bennünket, hogy megértem a név választását ;-) -
tomo #1378 mindenesetre a delikvens jol valasztott. ;) -
#1377 nem fogyi volt, hanem csöki :) A könyv szerint :) -
#1376 -
#1375 Melyik a legjobb torrent kliens? -
#1374 rinyáljál, nyalizzál valakinek (mint itt az egyik kolléga) hátha megszánnak
de részemről csak olyan embernek adnák akit régről ismerek
az meg, hogy milyen oldalad van és, min vagy fent, ki nem sz@rja le!:) -
Extracsaba #1373 Mit tegyek,hogy kaphassak reget?
-
#1372 én se vagyok az ismerősöd. -
Extracsaba #1371 Töllem nem kell félned!
nekem is van oldalam Extracsaba Mp3
extracsaba.uw.hu
sőt az endlessen is fennt vagyok
csak nincs senki ismerősőm akitől tudnák reget kapni! -
#1370 #1361 -
Extracsaba #1369 Sziasztok!
Nemtudna valaki meghivot adni a bithumentre?
nadon szépen megköszönném!d: -
R9 #1368 sg-ről ismeri -
R9 #1367 azt nem szó szerint értettem
amúgy te ott ilyen admin féle vagy?:) -
#1366 Fasza ez a torrent. Ha így haladok ki leszek baszva az endlessről. Letöltöttem egy filmet és egy kis MP3 albumot. Másnap délelőttre levettem a feltöltési limitet, mondom hagy csurogjon vissza erre össz-vissz 65Mb-t töltött fel. Tegnap szorgosan nekiálltam és a wincheszteren dekkoló FTP-ről töltögetett filmjeimhez is megkerestem a torrenteke, lehasholta és be is vette. Kár hogy már kicsit régebbi filmek mert most jöttem haza de egy dekát se töltött felfele. Az újabb, még szintén FTP-ről régebben lehúzott filmjeimhez meg nincs torrent file hogy megosszam, torrentet meg nem tölthetek fel alacson ratival...
Nanemba hogy nem jött be, mert 20 perc gogglezéssel és szembejojóztató 20 ablakos turkálással találtam végre egy jó SMSwarezt... -
#1365 Hogy vigyem följebb? Mikor leért az XXX 2, akor valami 0.070 körül lehetett az arányom, mostmár 0.341, de a Bithumenen alig nőtt pár ezredet...
Duddits tényleg szellemi fogyi volt, de azt nem akartam írni. -
tomo #1364 miutan lekocsogozted oket, sztem nem tartana sokaig a meghivod :P
torjon le a kezem, ha adok neked barmit is:P -
#1363 nincs kocka fejed, nem nézik ki belőled hogy tagvagy :) -
#1362 azon csodálkozok, hogy az utcán nem szólítanak le, hogy hívjam meg már őket a bihu-ra -
#1361 "Csak olyan embert hívj meg akit ismersz, különben kénytelenek leszünk az oldalt bezárni!" -
R9 #1360 nem használtam de most használnám ezerrel :D
tudsz adni felh. nevet meg jelszót? -
tomo #1359 ha toroltek, akkor megerdemelted :P 0.05 arany alattiakat toroltek ugyanis.
vagy begyujtottel 2 figyelmeztetest esetleg? vagy nem hasznaltad.