36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Zsoltika 007
    "Ez hülyeség, hogy egy ember miatt megszűnik az egész, mert tölt lefelé cuccokat."
    Őőőő Mi van??
  • Xian
    Látom már javitva is lett az apache ban.

• Xian
    Hi

Én csak egy BH-s acc ot szeretnék.

Nekem se jó ez a kerülőút.

• ZoliJ
    Köszi, hogy felhívtad a figyelmem erre a kis hibára:)
  • Sonajk @:o)
    Csak arra nem gondol, hogy saját magát szivatja, ugyanis az mind az ő szakállára történik és ha történetesen neki kell majd valami, de éppen az ő accountjával töltenek le akkor még kitiltást is kaphat érte. Úgy kell a m...hájának.
  • precision
    meg azt nem vágom ki az a sügér aki dc -n saját torrent file -ját megosztja??? most az a pár kb.-os fájl fogja meglökni a megosztásának a méretét? vagy gizdulni akar h neki van bithus torrentje? pfff szánalom powa no. 2.
    Egyetértünk !!!!!
  • precision
    pfff sok lámer leecher most rá fog állni a dologra...engem nem zavar javítják a ratiomat...de azért mégiscsak szánalmas dolog
  • Xian
    Sikerült.

A studio9 magyaritást + Kézikönyvet szedtem le a Bithumen ről acc nélkül.
    Hogyan?

Igy:
    http://bithumen.tx.hu/torrents/

Kiszemelt .torrent leszed.
    DC ről egy másik leszed.
    Átmódosit. (1 perc)
    Letölt

Ennyi
    Szerinted hol kellene kérni ha nincs az ismerőseidnek sem regjük? Ha valaki ad másnak akkor azt úgysem fogja megírni itt a fórumon. /ha van egy kis esze/
    Ez csak neked és a küldő szerencséjének :))) köszönhető.
    Mai AVAST-os és hasonló, alávaló és galád, ráérő és léhűtő szervek miatt, akik ahelyett, hogy valami társadalomra hasznos termelő munkát végeznének, ráérnek arra, hogy itt lopják a napot és másokkal jól kicsesszenek, bizony nem hülyeség, azzal szemben, ahogy te írtad.
    Na ez lett ám az összetett mondat :)))
    Remélem semmit sem hagytam ki belőle :))))
    Nem biztos, hogy túlzott az-az óvatosság. Lehet, hogy nagyon is megalapozott. Az oldalon nem véletlenűl írják, felhívva ezze becses figyelmünket, hogy meghívót csak olyan emberkének küldj, akit személyesen is ismersz és megbízol benne.
  • Met
    most inkább hagyjuk, hogy veled mi van
  • Duddits
    Én is kaptam, és láss csodát még mindig megy az oldal...
  • Duddits
    Ez hülyeség, hogy egy ember miatt megszűnik az egész, mert tölt lefelé cuccokat.
  • Met
    pl. jó lenne ha nem azoknak adnál reget akik itt kérnek
  • Zsoltika 007
    Közvetlenül nem tartozol felelősséggel. Viszont magaddal cseszel ki, ha megszűnik az oldal, mert felengedtél olyasvalakit, akit nem kellett volna.
  • Caponee
    Még nem hívtam meg senkit a Bithumenre holott, van 2 db meghívóm. A kérdésem az lenne, hogy felelősséggel tartozom, azért akit meghívtam vagy sem? Eddig nem azért nem hívtam meg senkit, mert bunkó voltam, hanem mert minden ismerősömnek van már regje.Meg talán túlzottan elővigyázatos vagyok.
    Sajnos ez nem egészen így működik. Szigorúan csak ismerősnek, az oldal működésének érdekében. Bocs.
    Ha valakinek lenne felesleges bithumen meghívója küldene egyet?
    Ez bizony tényleg igaz. :(
    Jelenlg a Mézgacsalád feltöltött 2 részéval van hasonló gondom.
    Azért ez Bithumenen ez nem jellemző.
    Mindegy. Ide úgy is csak apró dolgokért szoktam benézni.
    Nem is tudom. Szerintem lenne benn ráció. Talán tényleg ösztönző hatása lehet annak, ha a belépésnél van egy bizonyos feltöltés. Tényleg elkedvetlenítheti az új emberkéket egy "naponta 5 néven beregisztrálok", aztán mindegy dologtól. Esetleg valóban jó egy kis torrent file feltöltő gyakorlatnak.
    Szerintem az alapgondolat nem rosz.
  • Rudee
    Az utolsó 3 oldalon lévő dolgok közül közel a felénél nincs seeder, ráadásul még senki se tölthette le őket. Így sok értelme van ám.
  • Rudee
    A 75 megás szabály szerintem hülyeség, az arányokra kellett volna alapozni a letöltési lehetőségeket már az induláskor. Pár hete próbáltam leszedeni valamit, de elég hamar meguntam a várakozást. Annyi seeder se volt, mint máshol egy 3-4 hónapja feltöltött torrent esetében.
  • Yossarian
    mit szóltok az endless új szabályaihoz?
    Na tudod mit. Nem pazarlom az energiám arra, hogy valamit megértessek veled, mert rá kellett ébrednem arra, hogy REMÉNYTELEN eset vagy.
  • Breki33
    nejó asszem itt mondent megbeszéltünk

részemről tényleg befejeztem

bocsi az off-ért
    1. Kérdeztél? Oppá tényle, de mind ezt hogy tetted :(
    2. Én! Természetesen az után, hogy te itt "ujregeltél" mindenkit.
    3. Látod. De még mindíg azt teszed :(
    4. Én azt hiszem, hogy meg tettem, de már meg bocsáss, azt nem neked szántam.
    5. Erősen gondolkodom, azon, hogy nicket váltasak. Mondjuk mit szólnál a "Breki33 üldöző"-höz :))))))
  • Breki33
    utoljára

ezután kérlek ha sértegetni akarsz privátban tedd vagy nyiss neki saját topic-ot please

1. Már megint nem figyelsz eléggé! :(

Arról volt szó ki kezdte.

Egyrészt a helyesírási hiba nem neked szólt másrészt persze hemzseg :-)
    És én nem rakom ki az ékezeteket ugye P

2. Már megint nem figyelsz eléggé! :)

Azt hántad szememre, hogy nem nyitok a szakmámmal kapcsolatban elég topicot

Erre irtam ugye...
    Hát tényleg nem figyelsz? :-)))

Viszont, ha így van, miért írogatsz és "éget le" ismételten önmagad??? :-)
  • Breki33
    1. Nem én kezdtem én kérdeztem vmit erre más beszólt.

2. nagy "öreg topicgyáros: ilyet ki mondott?

3 Igen jó lecke volt hogy ne álljak le értelmetlenül vitázni ilyen értelmetlen dolog miatt.

Amúgy leköteleznél hogyha nekem szánsz valamit nekem is irnád.

Na tényleg befejjeztem az offtopicot bocsi, köszönöm azoknak akiktöl közben megkaptam a kérdésemre a normális választ.

Már megint nem figyelsz eléggé! :(
    Olvass csak vissza, hogy ki volt az, aki a helyesírási hibákról írt.
    Ezek után nézd meg kicsit jobban az írásaidat.
    Hemzseg benne...... :(((((

Még valami. Hol látsz te itt mentőzéssel kapcsolatos topicot, amit én nyitottam?
    Hát tényleg nem figyelsz?
    Viszont, ha így van, miért írogatsz és éget le ismételten önmagad??? :((((
  • Breki33
    1. úgy fér össze, hogy a kisbéka egészen mást jelent
    és nem véletlen a nagy B

2. Nem égetem megam simán kérdeztem valamit amire normális választ vártam.
    Nem mondtam, hogy nagy öreg reg vagyok.

Látod mennyire kár volt belemenned ebbe. :-)

Más egyrészt szakmai dolgokban általában nem az sg-re járok másrészt mivel ez a munkám itt a szorakozással nem a honlapkészitéssel illetve mentőzéssel kapcsolatban topicolok.

3. Nem értem ezt az "ÁSZ"-t ilyet sose mondtam magamról ellenkezőleg nemén válaszoltam itt lekezelőleg a másiknak, úgyhogy mirefel ez a gúnyos hang?

De bizony ám, hogy így volt
    Egy kis sziszifuszi zrikálás :))))))))
    De Ő kezdte :))))) a nagy "öreg topicgyáros" :)))))))
    Remélem jó lecke volt a számára.
    "és akik annó itt elkezdték ezt az egész fórumot azok pl nem szólnak be a segitséget kérőknek, nem lámázgatnak

normális a helyesírásuk"

Na ez szép volt. Csak azt nem értem, hogy fér össze mind ez, a következő mondatoddal "és tudják miaza kisbéka".

Aha. Tehát a te helyesírásodra ez már nem vonatkozik.
    Ja. Hát így már értem.

Viszont ami továbbra sem világos a számomra. Miért itt égeted magad az ujregek között??? Evvel a helyesírással neked a nagy "öreg" regek közt lenne a helyed egy másik topicban.
    Látod mennyire kár volt belemenned ebbe.

Más: Elnéztem az általad eddig létrehozott topicok listáját. Hát mit ne mondjak. Jó sok hétköznapi "lélekbúvárkodás" van benn. Érdekes, szakmai téma viszont egy sem te "ÁSZ"!!!!!!
  • precision
    ehh mi ez a flame gyerekek?
  • Breki33
    én nem erre írtam

más kérdezte az évszámot