36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#1278 Endless.
Mindek szedsz le úgy filmet, hogy elötte nem nézem meg, hogy van-e hozzá felirat?? istenem... -
#1277 Most valami idióta BitLord által beépítetten támogatott oldalró töltöm a torrenteket. Be is szoptam, mert lesedtem 6 CD_nyi filmet és kibaszottul egy felrat sem passzol hozzájuk (Supersubtitles ; már próbáltam ide-oda tologatni az időzítést de nagyon nem, mérgemben le is töröltem őket) Van ingyenes magyar torrent oldal? -
#1276 a "ligin" register akart lenni.. -
#1275 Amúgy a bithumnere hol lehet regisztrálni, mert azt sehol sem találom. A loginnal fogad, elfelejtett jelszó van, de ligin nincs... Meghívásos? (Kivel kell jóbanlenni?) -
#1274 nekem nincs bajom a törléssel, csak kíváncsi voltam az ok ra:D -
#1273 Sztem jogos volt a törlés. Nekem ADSL-em van - soxor amit egy éjjel leszedek 1 hétig osztom vissza, hogy legalább egy 0.8 körül maradjak. Akinek nem tetszik használjon SMSWEB-et ( mondjuk néha elgondolkodom hogy 1 hét visszatöltésnek mennyi áramdíja van :-) ) -
ZoliJ #1272 "tegnap azok lettek törölve, akik egy hétnél régebben regisztráltak, 5 gigánál többet töltöttek le és a ratiojuk 0.05 alatt volt"
így is höbölögnek, hogy miért csak ennyit töröltünk... -
#1271 0,05 az rendben, de aki a 0,5-öt is alig bírja elérni, annak is mondják, hogy csak kussoljon, mert nem tölt fel eleget, pedig a matáv a hibás, mert nagyon kicsi az adsl feltöltési sebessége, ezért lehetne nevezni UADSL-nek is = Ultra Asymmectric Digital Subsriber Line :D -
Rudee #1270 0.05ös aránnyal gondolhatod mennyit töltöttek föl, senkinek se hiányoznak. -
#1269 de sok törlés után alig maradunk:)
mondjuk nekem 0.8 az arányom:) -
#1268 Ez a rendszernek a lényege. Tudni kell adni is nem csak kapni. Ha mindenkinek 0.05ös aránya lenne előbb-utóbb meghalna a rendszer. Ezért kellett törölni őket. -
#1267 Mert néhányan nem értik meg, hogy nincs 200 gigabites feltöltési sebessége mindenkinek, és nem seedel a gépével a nap 24 órájában, de nemis engedig, pl bithumenen max 1,5 hétig lehet egy dolgot seedelni, aztán vége, mert 0 lesz a feltöltés akkor is ha még lenne pár letöltő, akinek tölthetnél fel. -
#1266 Tulajdonképpen miért kellett törölni őket? -
#1265 tudom, én is igen -re nyomtam a szavazáskor -
#1264 Ezt én is szeretném megkérdezni."Létezik magyar tracker torrenthez, vagy melyek a legjobbak magyaroknak?" -
#1263 Nekem is adsl van és 1 körül mozog az arányom mindig. -
#1262 közkívánatra... -
#1261 Én adsl-es vagyok, mégis 0.577 az arányom, bár nehezen :P -
#1260 törölték az összes 0.05 alatti felhasználót -
#1259 mint a legtöbb ADSLesnek :) ,0.01-3? -
#1258 mennyi volt az arányod? -
#1257 sziasztok, a bithumen vmiért törölte az accomat nem tudom miért (max. 2 hétig nem használtam) és ezért törölték? mert sehogy sem tudok belépni, meg az email címemet is törölték...
vki egy meghívót tudna nekem küldeni? köszönöm előre is! -
#1256 Létezik magyar tracker torrenthez, vagy melyek a legjobbak magyaroknak? -
#1255 töröld ki a sütiket meg az ideiglenes fileokat -
balcsi70 #1254 Kössz az info-kat mindenkinek!!!!!!!! -
#1253 dns hiba, indítsd újra a gépet, előfordul, főleg kábelnetnél, de adslnél is -
foxxi #1252 Behalok...semmi nemjön be...csak tudnám mi a fene miatt -
#1251 Ne Explorert használj! Minden gondod meg fog oldódni. -
tomo #1250 e-torrents.sytes.net a cim meg mindig. -
foxxi #1249 Az Internet Explorer nem tudott csatlakozni a kért weblaphoz. Lehet, hogy a lap ideiglenesen nem érhető el.
--------------------------------------------------------------------------------
Nagyon béna lehetek ha nemmegy, másnak meg igen :) -
#1248 Most tök jól működik az Endless, igaz még nem töltöttem róla. de majd megnézem. -
foxxi #1247 És megmondanátok az oldal elérhetőségét mert lehet nekem azért nem jön be mert rosszat használok. Bár érdekel hogy a BitComet gyönyörűen tölt le az oldalról de maga az oldal nemjön be
Köszi előreis az elérést! -
#1246 Pintyő, te jobban követed az eseményeket. Tegnap v. tegnapelőtt vmi olyasmi ütötte meg a fülemet fix.tv -n, hogy mostantól otthoni használatra bármit letölthet az emberfia legálisan? Végére kapcsoltam oda, tudsz erről valamit? -
#1245 Muxik -
#1244 nálam megy -
foxxi #1243 Az Endless oldala csak nekem nem megy vagy megint leállás van? -
#1242 -
#1241 Honnét tudod? -
tomo #1240 duddits aranya 0.261... chakotay neven fut. -
#1239 Az is lehet a gond, hogy közbe töltök lefelé is? Mert ma töltöttem le, de lefagyott az Azureus mert közbe filmet is csináltam. Eléggé belassúlt a gép, és (szerintem ezért) nem indult a letöltés csak a feltöltés. De az viszont elég jól ment. Most, hogy töltök lefelé is, így a feltöltésem is eléggé visszaesett, pedig fönt van a cFosSpeed is.