36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Duddits
    Endless.
    Mindek szedsz le úgy filmet, hogy elötte nem nézem meg, hogy van-e hozzá felirat?? istenem...
  • janos666 #1277
    Most valami idióta BitLord által beépítetten támogatott oldalró töltöm a torrenteket. Be is szoptam, mert lesedtem 6 CD_nyi filmet és kibaszottul egy felrat sem passzol hozzájuk (Supersubtitles ; már próbáltam ide-oda tologatni az időzítést de nagyon nem, mérgemben le is töröltem őket) Van ingyenes magyar torrent oldal?
  • janos666 #1276
    a "ligin" register akart lenni..
  • janos666 #1275
    Amúgy a bithumnere hol lehet regisztrálni, mert azt sehol sem találom. A loginnal fogad, elfelejtett jelszó van, de ligin nincs... Meghívásos? (Kivel kell jóbanlenni?)
  • Met
    nekem nincs bajom a törléssel, csak kíváncsi voltam az ok ra:D
  • lck
    Sztem jogos volt a törlés. Nekem ADSL-em van - soxor amit egy éjjel leszedek 1 hétig osztom vissza, hogy legalább egy 0.8 körül maradjak. Akinek nem tetszik használjon SMSWEB-et ( mondjuk néha elgondolkodom hogy 1 hét visszatöltésnek mennyi áramdíja van :-) )
  • ZoliJ
    "tegnap azok lettek törölve, akik egy hétnél régebben regisztráltak, 5 gigánál többet töltöttek le és a ratiojuk 0.05 alatt volt"
    így is höbölögnek, hogy miért csak ennyit töröltünk...
  • Sanyix
    0,05 az rendben, de aki a 0,5-öt is alig bírja elérni, annak is mondják, hogy csak kussoljon, mert nem tölt fel eleget, pedig a matáv a hibás, mert nagyon kicsi az adsl feltöltési sebessége, ezért lehetne nevezni UADSL-nek is = Ultra Asymmectric Digital Subsriber Line :D
  • Rudee
    0.05ös aránnyal gondolhatod mennyit töltöttek föl, senkinek se hiányoznak.
  • Met
    de sok törlés után alig maradunk:)
    mondjuk nekem 0.8 az arányom:)
  • precision
    Ez a rendszernek a lényege. Tudni kell adni is nem csak kapni. Ha mindenkinek 0.05ös aránya lenne előbb-utóbb meghalna a rendszer. Ezért kellett törölni őket.
  • Sanyix
    Mert néhányan nem értik meg, hogy nincs 200 gigabites feltöltési sebessége mindenkinek, és nem seedel a gépével a nap 24 órájában, de nemis engedig, pl bithumenen max 1,5 hétig lehet egy dolgot seedelni, aztán vége, mert 0 lesz a feltöltés akkor is ha még lenne pár letöltő, akinek tölthetnél fel.
  • Met
    Tulajdonképpen miért kellett törölni őket?
  • precision
    tudom, én is igen -re nyomtam a szavazáskor
  • pedestrian
    Ezt én is szeretném megkérdezni."Létezik magyar tracker torrenthez, vagy melyek a legjobbak magyaroknak?"
  • Pharaoh
    Nekem is adsl van és 1 körül mozog az arányom mindig.
  • Yossarian
    közkívánatra...
  • Sanyix
    Én adsl-es vagyok, mégis 0.577 az arányom, bár nehezen :P
  • precision
    törölték az összes 0.05 alatti felhasználót
  • Iori
    mint a legtöbb ADSLesnek :) ,0.01-3?
  • Met
    mennyi volt az arányod?
  • Iori
    sziasztok, a bithumen vmiért törölte az accomat nem tudom miért (max. 2 hétig nem használtam) és ezért törölték? mert sehogy sem tudok belépni, meg az email címemet is törölték...

vki egy meghívót tudna nekem küldeni? köszönöm előre is!
  • janos666 #1256
    Létezik magyar tracker torrenthez, vagy melyek a legjobbak magyaroknak?
  • Met
    töröld ki a sütiket meg az ideiglenes fileokat
  • balcsi70
    Kössz az info-kat mindenkinek!!!!!!!!
  • precision
    dns hiba, indítsd újra a gépet, előfordul, főleg kábelnetnél, de adslnél is
  • foxxi
    Behalok...semmi nemjön be...csak tudnám mi a fene miatt
  • Duddits
    Ne Explorert használj! Minden gondod meg fog oldódni.
  • tomo
    e-torrents.sytes.net a cim meg mindig.
  • foxxi
    Az Internet Explorer nem tudott csatlakozni a kért weblaphoz. Lehet, hogy a lap ideiglenesen nem érhető el.

--------------------------------------------------------------------------------

Nagyon béna lehetek ha nemmegy, másnak meg igen :)
  • Duddits
    Most tök jól működik az Endless, igaz még nem töltöttem róla. de majd megnézem.
  • foxxi
    És megmondanátok az oldal elérhetőségét mert lehet nekem azért nem jön be mert rosszat használok. Bár érdekel hogy a BitComet gyönyörűen tölt le az oldalról de maga az oldal nemjön be

Köszi előreis az elérést!
  • precision
    Pintyő, te jobban követed az eseményeket. Tegnap v. tegnapelőtt vmi olyasmi ütötte meg a fülemet fix.tv -n, hogy mostantól otthoni használatra bármit letölthet az emberfia legálisan? Végére kapcsoltam oda, tudsz erről valamit?
  • Mp3Pintyo
    Muxik
  • precision
    nálam megy
  • foxxi
    Az Endless oldala csak nekem nem megy vagy megint leállás van?
  • precision
  • Duddits
    Honnét tudod?
  • tomo
    duddits aranya 0.261... chakotay neven fut.
  • Duddits
    Az is lehet a gond, hogy közbe töltök lefelé is? Mert ma töltöttem le, de lefagyott az Azureus mert közbe filmet is csináltam. Eléggé belassúlt a gép, és (szerintem ezért) nem indult a letöltés csak a feltöltés. De az viszont elég jól ment. Most, hogy töltök lefelé is, így a feltöltésem is eléggé visszaesett, pedig fönt van a cFosSpeed is.