36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• tomo
    csinalj egy masik accountot, azzal leszedsz, szetcseszodik ugyan az aranya, de kit erdekel.
    a fo accountoddal, meg csak seedelsz. voila maris no problemo.
  • Duddits
    Faszom ezekbe a rohadt szabályokba! Direkt akarok feltölteni valami dolgot az Endless-re, hogy jobb legyen az arányom, de nem, hogy kiírja, hogy csak 0.5 feletti aránnyal lehet??! De mi a szart csináljak, ha nem akar egyszerűen feltölteni?! Ha saját torrent-et töltök föl, azt bezzeg tudom feltölteni.
  • Duddits
    Ezek a szabályok még nincsenek bevezetve.
    Bevezetésükre 2005. május 15-én kerül sor.
    Addig kérjük mindenki próbálja meg az arányát javítani, mert utána gondban lesz!

Endless torrents - Az oldal célja
    Célunk, hogy mindenkinek feltöltési jogot biztosítsunk, aki megfelelő hozzáértésről és hozzáállásról ad tanúbizonyságot.
    Azt szeretnénk, hogy a friss anyagok mellett minden jogosult felhasználó megoszthassa a közösséggel az anyagait, így téve az oldalt változatossá.
    Azt szeretnénk, ha minden felhasználóban tudatosulna a bittorrent technológia alapelve: amennyit kapok, annyit vissza is adok.
    Általános le- és feltöltési szabályrendszer - Ezeket alaposan olvasd el!
    Új felhasználók nem tölthetnek fel az oldalra. (Státusz: "Nincs feltöltési jogod!")
    Feltölteni csak az alábbi feltételek után lehet: 2 hét tagság, 0,5 feletti arány és 1 GB feltöltött adatmennyiség. Ekkor a rendszer automatikusan megadja a jogot a feltöltésre.
    Ha valakinek a 2 hét próbaidő letelte előtt 0,8-nál nagyobb az aránya és már 1 GB-nál több a feltöltött adata, akkor rakhat fel saját torrentet.
    Akinek az aránya 0,5 alatt van, nem tölthet fel az oldalra (érvényes: felhasználókra).
    A rendszer automatikusan kiírja a státuszba a felhasználóknak az alábbiakat: (érvényes: felhasználókra)
    - 0,4 arány alatt: "Figyelem, rossz az arányod! Javíts rajta."
    - 0,3 arány alatt: "Figyelem, nagyon rossz az arányod! Ha tovább romlik, kapsz egy figyelmeztetést! "
    - 0,2 arány alatt: "Figyelem az arányod kritikus, ezért figyelmeztetésben részesültél! Ha tovább romlik, automatikusan kitilt a rendszer!"
    - 0,1 arány alatt: A rendszer kitiltja a felhasználót.
    Új felhasználókra ez a fenti rendszer az első héten nem érvényes, ám ezen időszak alatt 800 MB-nál nagyobb méretű torrenthez nem kapcsolódhatnak és csak 1 slotjuk van.
    Akinek a 0,2 arány alá eséskor már van egy figyelmeztetése, azt a rendszer kitiltja (mivel két figyelmeztetés már kitiltást jelent).
    Letölteni az alábbi szabályok szerint lehet: (érvényes: felhasználókra)
    - 5 GB eléréséig kezdeményezhető újabb torrent letöltése, ha ezt meghaladja a felhasználó, akkor új letöltésbe csak 0,6 arány felett kezdhet.
    - 10 GB újból letölthet torrenteket, de ezután már csak 0,7 arány felett léphet megint tovább.
    - ezután már 10 GB-onként csak úgy léphet tovább, ha tartja a 0,7 feletti arányt.
    Pl.: Ha valaki 30 GB feletti letöltéssel rendelkezik, akkor csak úgy kezdhet újabb torrent letöltésébe, ha min. 0,7 az aránya.
    A várakozási idő egyenlőre nem kerül bevezetésre.
    Slot szabály, azaz egyszerre ennyi torrentnél lehetsz peer (seeder/leecher): (érvényes: felhasználókra)
    - 0,4 arány alatt: max. 1 torrentnél lehetsz peer
    - 0,6 arány alatt: max. 2 torrentnél lehetsz peer
    - 0,8 arány alatt: max. 4 torrentnél lehetsz peer
    - felette nincs slot korlátozás.
    A rendszer automatikusan törli a 50 napnál régebben be nem jelentkezett felhasználókat. (érvényes: felhasználókra)
    Ha valakinek figyelmeztetése van , akkor NEM tölthet fel!
  • Koppernikusz
    nem seedelésre gondolt?
  • Serpa
    akkor kihagyom az új azureus -t.
  • tomo
    jah, nalam 100%CPU terhelest okoz az uj azureus, ugy inditas utan 2 perccel. xpsp2prohu, 2500as amd , 1gb ram, legfrisebb java , es nod32 2.12.3.

azt irjak readmeben, nod32 lehet a ludas, bar masoknal meg nem akad ossze. szal ez van, egyelore marad a regi azureus
  • Met
    bithumenre nem tölthetsz fel, de le is van írva, chellosok adsl-esek kíméljenek
  • Wanax
    Hali!
    nekem meg most az a problémám, hogy felraktam az azureus frissitését 2.3.0.0-ra, amit ajánlott reggel, azóta a frissitett verzióval se kép se hang, nem tud csatlakozni senkihez, se fel nem tölt se le. megnéztem addig eljut hogy kapcsolatot teremtsen a töbiekkel, de aztán itt megáll az egész és pontják egymást... szal az azureus most nem csinál mást csak mindenkihez próbál csatlakozni, de féluton mindig belehal. valakinál van ez a jelenség?
  • H. Peti
    érdekes az endlessen gond nélkül megy a feltöltés is...na mindegy. Ez is valami!
  • Sanyix
    Nekemis sima sp2- tűzfal megy bitcomettel, és viszonlag jó. Amúgy a bitcomet nem a kivételekhez rakja magát, hanem nyit magának a win tűzfalán egy bejövő portot.
  • H. Peti
    de nekem nem csak a bithumen ilyen hanem bármelyik szerverről próbálok nem megy, és eddig mondom jó volt meg minden, valamit az xp b@sz el... ugyhogy help please!
  • Sanyix
    Bithumen az ilyen, ha csatlakozok, van amikor nekem is csak pár próba után kezd feltölteni, de pl az endless meg olyan, hogy ha letöltök soxor egyáltalán nem tölt fel, és amikor letöltötte, akkor kezd feltölteni.
  • H. Peti
    Sziasztok!
    Van egy kis gondom xp bácsival. Most lett win. ujrainstall meg formac c:, na most az a gond, hogy a bitcomet-et használom torrentezésre és eddig király volt meg minden (win2000-el az volt), de most hogy felraktam az xp-t, nem tudok vele feltölteni. A tűzfalat kikapcsoltam (csak xp-s van, illetve már az sem aktiv), meg a virusirtókat is felfüggesztettem, de igy sem lehet uploadolni. Nem értem amugy elvileg a winxp-ben ki sem kéne kapcsolni a tűzfalat, mivel lehet programokkal "kivételezni", hogy mik juthassanak át rajta. Szóval elég nagy a gáz, mert bithumenről abszolút de nem tudok igy letölteni, mivel az arányom így egyre gázosabb lesz, végül meg törölnek, ami rossz. Valaki ha mondani valami tuti tippet, azt megköszönném. Csak azt ne mondja senki kérlek, hogy: "Kapcsold ki a tűzfalat" :) Ja amugy csellós vagyok. Kössszee!
  • janos666 #1305
    Ja bezavart a 0, ez simán csak egy kétrétegű DVD...
  • janos666 #1304
    HDDVD image vagy blueray cuccba való?
  • Koppernikusz
    torrent reaktoron láttam HDTV-s moviekat. ezek állatok :)
    HDTV The Matrix 1080i vis... 10447MB
  • Koppernikusz
    azért bithun is vannak jó feltöltések
    pl. nem értem hogy zonealarmból miért kell 8 féle 10 megás fájlt feltölteni, miért nem lehet egy csomagba összerakni, és mindenki azt a részét jeleöli ki letöltésre amelyik kell neki.

ja meg keresőben rész stringekre mintha nem keresne rá :(
  • maozedong
    meg olyan dolgok amik amúgy is elérhetőek legálisan minden nagyobb portálról.
  • Met
    akinek nem inge....
    csak nézek, hogy mik kerülnek fel, pl driver-ek amik még millió helyen fentvannak
  • Sonajk @:o)
    Azért már meg bocsáss, de nem mindenki. Pl. én sem, de ennek ellenére mégis jó a megosztási arányom. Nem kell más hozzá, csak egy kis figyelmesség a társak iránt, no meg jó adag türelem (max. 22 Kb/s feltöltés )
  • Yossarian
    Tényleg egyre szarabb lesz az endless. Sorozatban járok úgy, hogy 50-60% körül lelép még a feltöltő is. Szivem szerint azokat vágnám ki, aki nem képes hosszútávon seedelni az általa feltöltött cuccot. Ha nem képes rá, akkor ne is kezdje el!
  • Met
    Azért mert mindenki töltö föl a sok sz@rt amit ér, hogy nőljön a ratioja.
    És ennyiben is marad a dolog.
  • maozedong
    szar endlessel már tele van a tököm, miért nem megy úgy rendesen, mint mikor beindultak? :(

newtorrents viszont fasza.
  • Zsoltika 007
    Ne fikázzátok janos666-ot! Tuti nem bsa-s. Nekem is segített már ebben abban.
  • precision
    "2005-04-30 - A tegnapi törléshez hasonlóra hetente számítani lehet (0.05-ös arány alatt és 5 giga letöltés felett - gyengébbek kedvéért egyszerre kell, hogy teljesüljön a 2 feltétel)"

Szóval aki eddig lapított kezdjen el seedelni sürgősen :)
  • Met
    HA tényleg régóta játszol velük együtt akkor természetes, hogy tőlük kérsz segítséget.
    A Nascar ligában lassan 3 éve jétszok együtt emberekkel és természetesnek veszem/venném ha valamelyikük ftp címet kérne, és kapnának is.
  • janos666 #1292
    Vicces...,
    Igen, minden bizonnyal játékok topicjában kérek warezlinket, ugye? Vagy letámadok privátban valakit, az nem fura... Úgy látszik eshetek niki tovább googlezni meg wareztoplistákat turkálni, de tudom hogy a normális warezeket úgysem teszik ki egy ilyen nyilvános lisátra...
    vagy spermatológus
  • Met
    vagy kurv@
  • hykao #1288
    Hát az aláírásod alapján, simán lehetnél rendőr is... :)))))))
  • Met
    ha annyira ismert vagy akkor miért nem segítenek azok akiknek idáig segítettél?
  • janos666 #1286
    Ja, csak katt a nevemre és már sejtet is valamit az adatlapom. Ha rákeresel mondjuk a HL2 fórumban a SIX szóra (és beleolvasol a környékébe) látod hogy osztottam már észt warezzel kapcsolatban. És még nem mnetünk messzire. Régebben volt egy jó ismerősöm aki nagyon vágott mindent a gépről meg netről, warezről csak kihúzott amerikába és minthogy nemigen jön vissza így következetesen elfeljette összes régi ismerősét.
    Bizony-bizony. Max egyetértünk.
  • lck
    Nem biztoss hogy itt most neked publikusan javasolgat linkeket valaki, mert ugye így látatlanba ta lehetsz akár egy fő bsa-s is.
  • janos666 #1283
    Most kezdtem filecserézni. Előtte SMSWEB-eztem majd hogy napró napra egyre drágább lett és sora tűntek el az oldalak kerestem és találtam egy nagyon jó kis FPT-t. Az emberke saját gépről futtatott egy 1 terrás szervert 100Mb-s net mögül és igen jó díjszabást hoztak össze. Erre úgy 3 hete elvitte őket a rendőrség az utólsó havi 1500Ft-om nagyobbik részével. Visszamentem volna SMS warezra de a régi oldalak nyom nélkül bezártak és googlevel kidobott warezlisátkon kurvára nincs egy normális warez (engem jóformény csak a filmek érdekelnek, ők meg inkább az játékokkal villognak és iszonyat drága sz SMS az FPT után...)
    Szóval akkor itt kérem hogy ajánljon már be valaki egy jó helyre (warez, FPT vagy akár normális filecsere) ezzel a mini_warezönéletrajzzal a hátam mögött, mert filmhiányom van.
  • Yossarian
    vagy azért, nehogy az agyament reklámozással és a nagy forgalommal szúrja a szemét a rosszmunkásembereknek...
  • Sanyix
    Meghívásos, nehogy elhalmozzanak minket sok új cuccal :D
  • Duddits
    Hát nézze meg, hogy melyik van neki, melyik felirat kell hozzá.
  • precision
    Volt hozzá neki amint látod, csak nem passzolt.