36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
Cicero #1559 Nah, leszedtem a BitComet 0.58-at. A beállításokban van egy ilyen hogy Proxy, proxy típusa stb, segítesz beállítani? -
#1558 Valaki nem akar egy szép bannert csinálni? :) Mondjuk ez a kép sem rossz, csak a felirat lehetne szebb is, és ne legyen beleírva hogy bithumen, hanem vmi ilyesmi szöveg, hogy Egyik torrent site -ra sincs meghívó! :) -
#1557 bocs a helyesírási és nyelvtani hibákért, kicsit fáradt vagyok :) -
#1556 Hát először is, ez nem olyan keresős cucc mint a dc, ha olyat akarsz, ami torrent alapú használj exeemet, itt a topikja.
Ha torrentezni akarsz kell egy kliens, van többféle is. Amiket ajánlani tudok az vagy a bitcomet vagy az azureus, mindkettő ingyenges, googlevel megtalálod.
Másodszor kell egy oldal ahonnan .torrent fájlok vannak. A .torrent fájlokat megnyitva a megfelelő klienssel megindul a letöltés, feltéve ha van seeder. (seeder = feltöltő, leecher = le/és feltöltő). Ha ilyen oldalt keresel, olvass vissza ebben a topikban, beirtak már a többiek is jópár linket. -
#1555 Aztán mondjuk részt kellenne venned egy gyorstalpaló tanfolyamon. -
#1554 Elöszőr is kellenne taláni valami progit amivel tölteni szeretnél. -
#1553 köszesz :) -
Cicero #1552 Sziasztok! Elegem volt a DC++-ból... sohase talál semmilyen zeneszám címet (a configolásom jó!) és gondoltam teszek egy próbát a Torrenttel, de nem tudom hol kezdjem! Hol lehet letölteni? Hogy kell beállítani? A segítséget nagyon megköszönném! -
#1551 jójó de novemberben indult meg igazán :) -
#1550 off
tavaly juni 27 az első bejegyzés, szal nemsoká 1 éves... -
#1549 na mingyárt jön precision és kimoderál jól :p -
#1548 És mi az, hogy diligálni? Csak a nem ide való dolgokat kiszedni. -
#1547 te kis taknyos kölyök. mi alapján várnál házigazdai jogot amikor
1. nálad sokkal jobban hozzáértők vannak itt
2. 7 hónapos a topik és te két hónapja írkálsz bele? lál amikor mi az elejétől ittvagyunk.. -
#1546 Jajjj, ez a legkönnyebb dolog... Lenézni a kisebbet... -
#1545 Nem mindegy. Hogy jönnél ahhoz, hogy 2 hónap után te diktálj a régi topiclakóknak? Sztem meg alapvető, hogy a topicgazda legyen a házigazda. Mindenki kapirgáljon a saját szemétdombján! Van egy csomó topicod, kérjél oda jogokat. De zárjuk le a vitát, mert úgyse érted! -
#1544 Nem mind1 hány éves a topik? És már több mint 2 hónapja itt vagyok... -
#1543 én kértem neked :) -
#1542 szerintem meg azon kell röhögni, hogy beesel egy 1 éves topicba és 2 hét után te akarsz lenni a házigazda...
Mér nem mingyá moderátor? :DDD -
#1541 Haha. HÁt igen, ezen röhögni kell. Olyan kúrva vicces az egész... Röhögnöm kell rajta.... -
#1540 vajon miért? :DDD -
#1539 Én kértem, de úgy láccik neked adtak. -
#1538 Hát vmi baja van a user/pass -sal. Ha olyasmi mint a php nuke akkor biztos configban meg kell neki adni a user/pass -t. V. nemtom, nem értek ezekhez. -
#1537 Hmm, nemtom kitől kaptam a házizazdaságot de thx. -
Extracsaba #1536 Sikerült leszednem a tracker programot:)
ugyanolyan mint a php-nuke
se a mysqullal nem boldogulok installálásnál
ezt írja ki
Database Settings
Error connecting to database server localhost using username csaba and password ***** :
Access denied for user: 'csaba@localhost' (Using password: YES) (error 1045
-
#1535 Nem.
Ha nem vagy képben akkor szerintem ne kezdj bele, mert nem olyan egyszerű mint egy weblapot meKszerkezteni. -
Extracsaba #1534 Nekem az se baj ha nem magyar szerveren van,de gözöm sincs arrol,hogy kell a trackert futtatni aszeveren,php-nukéval lehet-e csinálni? -
Extracsaba #1533 de én nem tudok angolul(:
És fogalmam sincs hogy kell torent oldalat késziteni! -
#1532 a weblap nem realtimeban frissíti az adatbázis adatokat. -
#1531 kb. két perc keresgélés után komplett!! tracker forráskódot találtam
"Torrent Trader Lite is an open source php bittorrent tracker that works without MySql"
ráadásul ez megy mysql nélkül is!! persze korlátlan php futtatás szükséges hozzá, tehát hazai ingyenes szervereken esélytelen. -
#1530 Én nem rinyáltam. Egyszer írtam be szépen, és egy rendes ember küldött is. És láss csodát, azóta is él a BitHumen. És nem erről ment a vita.... -
#1529 miröl is ? ja igen, hogy itt rinyáltak bithumen meghívóért, mint ahogy Te is tetted
ezzel a mentalitással még véletlenül sem kapsz házigazdai jogot -
#1528 Tudod, ha valaki piszkál, nem hagyom annyiba! És amit ti műveltek itt? Nem tudom hány oldalon keresztül ment a vita valmiről... -
#1527 na igen és Andersen lapozott egyet
nem kell ismerni téged, elég megnézni a korábbi hozzászólásaidat és topicjaidat (BMX) ahol mindenkiből ugyan azt a reakciót sikerült kiváltanod
ennyi elég -
#1526 Nah.... Mert te marhára ismersz, hogy mire vagyok alkalmas.... És nem régóta?? Nem az idő számít... Már régebben is itt voltam, csak nem tudomta, hogyhogy kell regizni... -
#1525 nemhiszem, hogye ezt meg kellene indokolni
de ha nagyon akarod
1. alkalmatlan vagy rá:)
2. képtelen vagy megoldani dolgokat
3. nemrégóta vagy itt
stb. -
#1524 ÉS ezt meg is indokolnátok?? -
#1523 nem -
Extracsaba #1522 És nemlehetne csökkrntrni? -
#1521 nem 40?
[még nem küldött] -
#1520 okok:)