36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
R9 #1358 valaki tud adni a bithumen-hez egy kódot?ha jól tudom el kell érni a 22gb feltöltést.nekem is volt csak törölték a köcsögök :D -
tomo #1357
"Dádic meg egy szellemi fogyatékos volt "
rotfl , most mar mindent ertek ! -
tomo #1356 jah,csak a srac 3kBos uploaddal probalkozik :) -
#1355 Mi az hogy nem birod följebb vinni? Amikor leért hagyd ott hogy menjen föl 1 fölé is a ratiod, és akkor az összratiod is növekedni fog.
Dádic meg egy szellemi fogyatékos volt -
#1354 de amúgy mi az hogy lassabban frissítik?? Este óta nem ment följebb semmit!! -
#1353 haha. de ha egyszer nem tudom följebb vinni...
Duddits asszem az Álomcsapda című filmben volt egy gyerek, akinek különleges képessége volt. És olyan jó mondani, hogy "Dádic" vagy Dádich".... -
tomo #1352 az az erdekes, hogy van egy duddits a bithumenen , az is te vagy? mondjuk ketlem, mert te chatokay vagy:P
mit jelent ez a szo "duddits", hogy 2en is hasznaljatok egyszerre, es az alatalam ismert nyelveken nincs ertelme? (persze en nem vagyok 3PO :)
-
#1351 -
#1350 lassabban frissítik az oldalon.
elég szégyen az arányod. :) -
#1349 Miért van az hogy már 0.286 az arányom az Azureusban, és Bithumen-en meg 0.283-ról ment föl 0.285-re a feltölsés ideje alatt???? -
#1348 lekorlátozva 15-re -
#1347 Sziasztok.Lenne egy kis problémám amelyben remélem tudtok segíteni.Szóval én nba meccseket szoktam szedi a bt.davka.info oldalról.Az a problémám hogy azok a meccsek amelyek a httpftp.com oldalról vannak(mindeny meccs alatt ott van hogy honnan töltötték fel az oldlara)és 4 részrea azaz 4 negyedre vanna felosztva, leszedi az egész meccset de 2 negyednek a mérete 0 MB.És mindegyik erről az oldalról való 4 részre osztott fájlnál így van." negedet meg tudok nézni a többit nem.Én azureust használok de tapasztalatból kiindulva más klienseknél sem szedi le rendesen.Mi lehet a baj.Be kellene valami állítanom.Meg pl ha leállítottam a letöltést és később foltyatom akkot hibát ír ki a letöltésnél.Mondjuk ezt már azzal megoldottam hogy a beállításoknál beállítottam az hogy 'Meglévő fájl visszavágása ha túl nagy'.Reméelm tudtok segíteni.Ha nem írtam le érthetően a problémámat akkor szóljatok hogy mi nem érthető és elmondom mégeszer.Előre is köszi. -
feltöltési seb? -
#1345 :)) -
#1344 nem tudja valaki, hogy mit jelent az az azureusban, hogy "eltömődtünk az ügyfél felé" és mit csináljak, hogy ne tömődjön el? Mer a T-ret lefolyó tisztító nem müxik... -
#1343 monnyuk a T-Kábellel biztos csak megegyeznek vhogy... -
#1342 nem hallgatnak.
axi fórumonon írják hogy lesz.
csak meg kell egyezni a kábeltv szolgáltatókkal.(amikből nem egy van az országban).
^-^ -
#1341 Mi a franc van az Endlessel tegnap este óta???? No ez meg mia a főoldal alján??? "Hibás az SQL vazze!
Can't open file: 'pollanswers.MYI'. (errno: 145" -
#1340 Höhö szép is lenne, de erre csak aztmondanák, "húúúúzz a jóó ...-ba örüjjé, hogy ennyit emeltünk". -
tomo #1339 jah, szanalmas a vita. -
#1338 birom, hogy mindenki az arányra van rákattanva :) A legjobb, mikor a fórumban az 1-es arányú fazon leszólja a másikat, aztán mikor nézem a fickót, akkor feltöltött 18 gigát, akinek meg beszolt az 133 gigát töltött fel. Nem tom melyik embernek vették nagyobb hasznát a site-on? ;-) -
#1337 sőt mindkét nagy szolgáltatónál elég lenne a feltöltést növelni ( legalábbis az irritál legjobban arány miatt, nem akarok hetekig csak seedelni ) -
#1336 Írni kéne mailt az ADSL-nek, hogy növeljék a feltöltést is! -
#1335 A szerver túlterhelt. Újrakonekktálás, kérlek várj... Endless -
#1334 nemtom, erről nagyon hallgatnak. Pedig úgy lenne igazságos. Sokan mondják, hogy csak ADSL-t emelnek, mert így akarnak telefon előfizetőket csábítani.Mi viszont kábelTV díjat fizetünk telefon helyett, szal kb ugyanannyit szed le rólunk a T-banda... -
#1333 Az jó lenne! -
#1332 axelero kábelnetet vajon emelik majd? tud vki vmit erről? -
#1331 Hát az!! -
tomo #1330 azt terjeszti valaki, hogy a chellonal "csak" upload emeles lesz, szinkronizalva ezzel a kapcsolatot. -
#1329 Letöltésben. Feltöltést szinte nemis emeltek, amit emeltek, az ló...! -
#1328 remélem a chello is emel pár héten belül, főleg feltöltést :) -
#1327 De király! Megint ADSl sebsség növelés volt! -
#1326 nekem is 100%-ot okoz az új azureus. Havernál szintén. Leszedtük, visszatettük az eggyel régebbi verziót és azóta megint minden a régi. Szal a 2.3 volt a ludas tutira, nem a nod32 -
#1325 Nekem megy rendesen gond nélkül. És nod 32 is van fent. Egy darabig volt hasonló probléma a dc++ kliensekkel is. -
hufnagel #1324 Nekekm pont ugyanez.... Vannak szép új featurek, tracker status OK, időnként látok IP címeket a "részletek" fül alatt, de ezt leszámítva se kép se hang. Áttúrtam a beállításokat de semmi olyat nem látok, ami ilyet indokolna.
Tud esetleg valaki megoldásta problémára?
NOD32-vel nem akadt össze. Vagyis tudja a fene, de a processzort nem pörgeti... -
Totya000 #1323 visszaraktam a 2.2-es azureus-t es mots megy jol.
-
#1322 akkor meg fog lepődni, ha 60 fölé megy.
^-^ -
tomo #1321 de :) a sok = 60+ -
#1320 de nem az van, hogy az ABC kliens nem tud sok kapcsolatot normálisan kezelni? -
Totya000 #1319 nalam is ez volt!
uninstall es ABC kliens install.
Most megy a torrentezes.
Sok sikert!