36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#1479 viszont akkor meg mindenki visszamondja : -
#1478 mire mindenkinek lesz szélessávja, csak böngészni, levelezni meg videotelefonálni tudunk rajta... -
tomo #1477 http://hu.p2pinfo.net/index/2005-05-13/az-mpaa-ramozdult-a-teves-oldalakra/ -
#1476 hát nem egyszerűek a szabályok kb.:
1 GB letöltés felett, legalább 0,5 ös arányodnak kell lennie különben pár napon belül bannolnak..
32 GB letöltés felett, legalább 0,8 as arányodnak kell lennie.
a többi érték pedig lineárisan köztük van :) ahogy érzed.
-
Impi #1475 Üdv mindenkinek :)
Ha valakinek lenne kedve 100x megkérdezett dolognak utána olvasni, nagyon hálás lennék.
Sok oldalt visszalapoztam, de gondolom Torrent oldala válogatja, a szabályokat.
Sajnos angolból pocsék vagyok és az is igaz, hogy regisztrációnál bepipáltam, hogy végigolvastam, dehát.....
Megtenné-e nekem valaki, hogy utánaolvass annak, milyen minimális D/U aránynál maradhatok tag az alábbi helyen.
ITT
-
#1474 it iz. P: -
#1473 okéé.
csak akko' ne csodálkozatok ha bitHumen meghívót kérnek.
^-^ -
#1472 és szted a !!4! ? :) -
#1471 bitumen -ből direkt van kihagyva a "H" betű? -
#1470 elárasztották a fórumot..
nah remélem meghallgatnak a fenti körökben, és lesz házigazda jog.. -
tomo #1469 http://thebeehive.info/ keresd ki, lehet masik oldal is hasznalja azt a trackert. -
Garfield #1468 A király csak az, hogy a trackerek viszont még működnek. -
tomo #1467 ugytunik a cimzett ismeretlen helyre koltozott -
Garfield #1466 Hagyd, érettségis újreg.
Egyébként tudja valaki, mi van a BT-EFNet weboldallal? -
tomo #1465 bitumen !!4!
:) -
#1464 *ilyenek = ilyen -
#1463 kéne vkinek házigazda jog és az ilyenek kunyerálókat kigyomlálni innen... -
#1462 íme az első példa a banner el nem olvasására -
asdefge #1461 Nem tud. Aztán ott van még az akarás kérdése. Mint olyan :-) -
kisgyerek20 #1460 És ha te regelve vagy a bithumen-en akkor nem tudnál regelni engem is?
-
tomo #1459 nincs -
kisgyerek20 #1458 Bocsi elírtam BitHUmen. -
kisgyerek20 #1457 Valaki tud egy jó magyar torrent oldalt? A Bittorent és az Endless torrenten kívül.
Köszi -
#1456 kimaradt egy h
[szőrszálhasogat] :) -
#1455 Saját tapasztalat, hogy nincs értelme mert úgy sem olvassák el, de ha el is olvassák egy "helyesírási hiba" miatt megkérdezik itt, ami ott már le van írva. -
#1454 kéne vmilyen egyszerű weblap az alaptájékoztatásnak, ne minden harmadik kérdés a router mögött miért vagyok lassú / miért szar az arányom / miért nem tölti az xxx fájlt..
1000 hozzászólásból összelehetne dobni.. -
#1453 amúgy sajnos nem tudsz akkor szöveget kiírni, hogy ne kérdezzék meg, hogy ők azért ne kaphatnának -
#1452 -
#1451 hmmm? -
#1450 nem elég rikító a piros:) -
Extracsaba #1449 Bocsi ez véletlen volt légyszi töröljétek!
A nevem helyett szerettem volna berakni avatarnak -
#1447 NINCS!!!! -
#1446 remélem a bannerben elég világos lesz ezután mindenkinek.
-
Extracsaba #1445 Valaki légyszi szánjon meg 1 belépővel -
#1444 gondolom ezt nem nekem szántad:) -
#1443 Hja kérem, kérdezni tudni kell:) Mivel te nem is mondtad, hogy kiírni akarod, ne csodálkozz, ha mindketten mountolásról dumálunk. :)
Akkor csinálsz egy olyan fájlt, mint amit leírtam neked, vagy elárulod, hogy melyik játékról beszélsz és vki elküldi neked a hozzá tartozó cue-t és utána bármivel kiírod. :) -
#1442 Szerintem céloldal, vagyis az az oldal, ahol konkrétan azzal a témával foglalkoznak. -
#1441 Mi az a celoldal?Csak gondoltam hátha tud itt segíteni valaki. -
tomo #1440 koszi, ezt mar egyszer lattuk.
miert nem teszed fel a kerdesed a celoldalon? -
#1439 Sziasztok.Lenne egy kis problémám amelyben remélem tudtok segíteni.Szóval én nba meccseket szoktam szedi a bt.davka.info oldalról.Az a problémám hogy azok a meccsek amelyek a httpftp.com oldalról vannak(mindeny meccs alatt ott van hogy honnan töltötték fel az oldlara)és 4 részre azaz 4 negyedre vanna felosztva, leszedi az egész meccset de 2 negyednek a mérete 0 MB.És mindegyik erről az oldalról való 4 részre osztott fájlnál így van.1 negedet meg tudok nézni a többit nem.Én azureust használok de tapasztalatból kiindulva más klienseknél sem szedi le rendesen.Mi lehet a baj.Be kellene valami állítanom.Meg pl ha leállítottam a letöltést és később foltyatom akkot hibát ír ki a letöltésnél.Mondjuk ezt már azzal megoldottam hogy a beállításoknál beállítottam az hogy 'Meglévő fájl visszavágása ha túl nagy'.Remélem tudtok segíteni.Ha nem írtam le érthetően a problémámat akkor szóljatok hogy mi nem érthető és elmondom mégeszer.Előre is köszi.