36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
tomo #1438 passziv vagy pl. -
#1437 Szaisztok!
Mi a fasznak van az hogy ha magas a rendelkezésre állás sok az ügyfél magas a teljes sávszélesség rendesen töltök fel (nem sokkal nem kevéssel)
DE
mindendennek ellenére kibaszott szar lassú 5 KB/s-al tudok csak letölteni ? -
#1436 cue -nak is lennie kell
Véletlen nem total commanderrel van darabolva a cucc? Mert ha igen, ugy nem lesz jó, ha a .001 -be belemész és kimásolod, ugy valóban csak a bint látod. Ha viszont a .001 -re állsz rá és fájl/egyesítés v. fájl/kicsomagolás, ugy jó lesz.
Ha meg nem ez a gond akkor sry. -
#1435 A Daemon nem író progi!
Az egy virtuális meghajtót, hoz létre neked, olyan mintha beraknád a cd-t. CD copy-t kell nyomni a neróban és már tudod is másolni. -
#1434 Ja, ha a daemon tools megírja, akkor ok! Nero nem akarta! THX!
Megoldom! -
#1433 télleg, hykao ötlete még egyszerűbb. minden fájl=amikor betallózod a képfájlt, a fájltipust állítsd át all files-ra és akkor látni fogod a *.bint is. Innentől már siman megeszi a daemon. -
#1432 ha minden igaz, akkor elég megmahinálnod ezt a szöveget és elmenteni fájlneve.cue néven. A lényeg, hogy az idézőjelben levő név a bin fájl neve legyen
FILE "fajlneve.bin" BINARY
TRACK 01 MODE1/2352
INDEX 01 00:00:00
Utána már csak be kell mountolnod daemon toolsba a cue-t -
#1431 Nero nem akarja! [Utálja a nerot CloneCD rúlz!] Minden fájl? [Még nem ilyen hülye... Még...]
.cue nincs!
A .bin lemezképformátum??? Rég voltak már a DOS-os idők! -
#1430 simán be tudod mountolni .cue nélkül is...csak állítsd minden fájlra mountolásnál a Daemon-t (vagy amit használsz...) -
#1429 De lemezkép formátum. -
#1428 sokat -
#1427 lennie kell mellette egy .cue -nak azt huzd be neroba és burn -
#1426 Leszedtem torrentről gámát, csakhogy semmit nem tudok vele kezdeni! Ugyanis .BIN formátumban jött le! Az meg nem lemezkép formátum! 2 fájlként jött le, és mindkettő nagyobb mint 800Mb! Fingom sincs, hogy így most mit kezdjek a .BIN kiterjesztéssel. -
#1425 Biztos...
De akkor mennyit kell seedelnem valamiből, hogy végre helyre jöjjön az arányom? Most valami köcsög vírust is bekaptam, még a letöltésem se akart menni tőle. -
#1424 www.abithumen_meghivasos.hu -
Tee #1423 Sziasztok!A BitHumen oldalon hol lehet regisztrálni?
-
Extracsaba #1422 Csak azért írtam,hogy milyen oldalam van és min vagyok fennt,mert ASVÁS,BSA-S
és MAHASZOS Beépitett ember vagyok :)
De ha valakit megkérdezel itt a forumon 1 valaki biztos ismer. -
#1421 -
#1420 Duddits, látod még a vonalat? :DDDD -
#1419 :DDDDDDd
paint rulez :))))) -
#1418 úgy sem érti meg, esetleg rajzold le:D -
#1417 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Na jó inkább hagyjuk. Na jó mégis elmagyarázom mégegyszer. Az a 0.3 a 4.68 GB és a 15.61 aránya. Ha leszedsz egy 1 megás fájlt, és azt 100xosan visszaseedeled, az az arányod nem fog 100xosára nőni. Remélem érthető volt. Ha nem olvasd el mégegyszer.
-
#1416 Amit ball oldalt fölül ír ki a nevem alatt.
"Üdv chakotay [kijelentkezés] Arány: 0.300 Feltöltött: 4.68 GB Letöltött: 15.61 GB
Az új dolgokat csak a feltöltés után 16 óra múlva töltheted!" -
#1415 tisztázzuk már le, melyik arányod nem nő bithumenen? -
#1414 Miért ne lenne?? Szerinted itt szenvednék vele ha nem lenne kinek? Igenis van kinek, és adok is neki, Azureusba állandóan nő az arányom, Bithumenen meg NEM! -
#1413 te most miről beszélsz? az összerányod nem változik v. az adott torrenté? mert ha az előbbi akkor lol :) ha utóbbi akkor várjál még -
#1412 Nemtudsz, mert nincs kinek feltölteni... -
#1411 bizony! -
#1410 De ez nem igaz! Most már 0.503-nál van a feltöltésem!!! Bithumen-en meg 0.296!!! Egész évbe töltsek fölfelé egy szart hogy normálisan legyen az arányom?? -
#1409 Lassan többet áll mint üzemel... -
#1408 Nehéz felfogni hogy az oldal lassabban frissíti a dolgokat mint a kliens? :) Már elmondtuk párszor -
#1407 a peereket megjegyzi..
soad album nem maradt meg veletlenul nalad? -
#1406 Meg még mindig töltök. -
#1405 vazze de miért áll már le megint? -
#1404 Jah, már megvan. Én még mindig bent vagyok a friss cuccoknál... -
#1403 ezt te hol látod? -
tomo #1402 na az endless megint elbucsuzik egy idore.
deja vu
::: Munkálatok alatt... Bocs! :::
Az oldal atmenetileg uzemel, server karbantartas, es mas egyeb dolgok miatt!
Megerteseteket koszonjuk! Az oldal elorelathatolag majus 24-en indul ujra!
Elerhetosegek: #etorrents
Endless Team! -
#1401 Megint lenne pár kérdésem. Azureussal letöltöttem az XXX 2 propert. Most töltöm vissza. 13:40 körül hazajöttem, megnéztem, hogyhogy áll. 0.127 volt Azureusba, BitHumen-en meg 2.80.
Most, 22:07-kor Azureusba 0.343, BitHumen-en meg 0.289. Miért csak ennyit növekszik???? Egyszerűen nem megy semmit fölfelé! és állandóan ezt csinálja!! -
sirdond #1400 thanx -
#1399 Játékok,warez,filmek stb.
Mp3 Warez
Filmek