36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#1519 gigában mérik. az első 30, utána 20 -
Extracsaba #1518 hány megabytot kell elérni,hogy valaki meghivót küldhessen? -
#1517 az direkt van úgy. jáccásiból. :) Mint a te hozzászólásodban a THX helyett htx... -
#1516 a cue nem fontos -
#1515 a logóban javítsa ki valaki bitument BitHUmen-re, vagy legalább bithumen-re
htx -
Extracsaba #1514 Azt áruljátok el az mitöl van,hogy a weblapon ahonnan leszedtem a torrentet
azt irja 2seeder 22leecher
a bitspiritem 1 peert lát -
#1513 itt lehet/szabad torrent fájlt/linket kérni? :D -
Extracsaba #1512 a trackert honnan lehet szerezni? -
Extracsaba #1511 gondolom a dyn.hu jó szerver.
-
#1510 hehe, ne légy cinikus :)
de jó "poén" volt :D -
#1509 Az Endless-esektől ne kérj tanácsot:) -
#1508 szerintem ez nem ilyen egyszerű dolog, bár kitudja...mindenesetre nem tudok ilyet sajnos -
#1507 hát nekem lövésem sincs mi kell egy trackerhez...vagyis tudom, egy jó szerver, meg tudás h bekonfigold a trackert :) -
Extracsaba #1506 Vagy ha tudsz 1 konkrét oldalt ahol leírják,hogy csináljunk torrent oldalt azt is megköszönném! -
Extracsaba #1505 Ottmár kerestem de nem lettem okossabb!
Azért kérdezem itt mert ti értetek hozzá! -
#1504 olvass utána, mondjuk google -n -
Extracsaba #1503 Hogy lehet 1 torrent oldalt csinálni?
Mi kell hozzá? -
#1502 Kitől lehet v. kell kérni az ilyet? V. vki már kérte? -
#1501 te? :DDDDDDDDDDDddddddddddd
soha! -
#1500 ha Te lennél az utolsó ember a földön akkor sem kapnád meg -
#1499 Elválalhatom a topik házigazdaságát? -
tomo #1498 plane , hogy erre emlekszunk is :P -
#1497 Becsülöm az öszinteségedet (de komolyan) -
#1496 Én ilyenkor csak lapítok mint szar a fűben, mert "próba szerencse" alapon én is itt kértem. Viszont én se adnék idegennek. Jó kis ellentmondás mi? -
#1495 Előre szólok, hogy ritkán szoktam ilyen bunkón viselkedni, mint ahogy most fogok, de kihoztatok a béketűrésből.
A francba is!!!
Most már elég legyen!!!
Hagyjátok már végre abba a meghívóért történő nyafogást, nyávogást, nyüszítést, stb. Állandóan ez a nyivákolás megy a meghívóért.
Értsétek már végre meg, hogy NINCS MEGHÍVÓ ADÁS ISMERETLEN FELHASZNÁLÓNAK és kész. Punktum. Téma itt lezárva.
Csináljatok magatoknak egy "lécci te aggyámááá meghívót" topicot és folytassátok ott ezt a szánalmas pitizést!
Értetlen egy társaság
Uff. Én szóltam.
na -
tomo #1494 igen -
#1493 valószínű
én eddig egy embert hívtam meg, ő közeli jó barátom, úgyértem nap mint nap találkozunk, innen netről tuti nem hívnék meg senkit -
kisgyerek20 #1492 Tegyük fel ha engem meghívsz és én nem úgy csinálom ott a dolgokat mint ahogy kéne akkor lehet,hogy kirúgnának téged? -
#1491 nem potyára vannak a szabályok
most az hogy te esetleg be tudnád őket tartani v. sem az nem a mi dolgunk. igazságtalan tudom, de hasznos szabályok
ha nincs tényleg vmi ismerősöd, akkor reménytelen itt kéregetned, ugysem fogsz kapni -
tomo #1490 kerdezd meg az ismeroseidet, lehet valamelyikuk tagja a bandanak.
es tenyleg mindegy, foleg nekunk :P -
kisgyerek20 #1489 Tudom,de ez akkor is szivatás kb.1 éve használok internetet itthon és azóta csak a dc-t használtam (nem hallottam torrentről). És kb.1hónapja halottam erről a torrent-ről hát és nagyon megtetszett.
Van két jó magyar oldala és abból is az egyik le van zárva :(
Na mindegy -
#1488 nagy piros betükkel oda van írva felülre hogy mi az ábra...tudomásul kéne venni -
tomo #1487 tudom, de ha mondjuk en meghivlak teged, akkor nekem az miert jo? hmm? erre valaszolj?
masreszt, ha valami szart keversz , ott a nevem a tied mellett, hoyg en hivtalak meg. szal eleg veszelyes uzlet ez, ami nincs nyereseg a meghivonak. -
kisgyerek20 #1486 De meghívóval lehet menni!! -
tomo #1485 neki biztos nem lenne jo :P foleg , ha meg ki is rugjak erte :P -
Impi #1484 100000 köszönet :)
Akkor elkezdődik a harc!
-
kisgyerek20 #1483 Ha valaki regelve van a BitHUmen oldalon,akkor nem tudna engem feldobni oda.
Nagyon jó lenne. -
#1482 eljön még az idő, amikor a zombi gépek nem spamet küldenek, hanem trackert futtatnak, aztán mehetnek a jogvédők a francba :) -
#1481 nem is attól jók az esélyeink, hogy többen vagyunk, hanem attól, hogy a mi oldalunkon vannak az okos emberek:) -
tomo #1480 legalabbis ok ezt akarjak kikenyszeriteni.
meglatjuk meddig birjak meg a sracok...
de mi vagyunk tobben, ezert jobbak az eselyeink.