36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Duddits
    Nem tudom, hogy aktív vagyok-e.
    Routerünk van.
    Tűzfalhoz nem nyúltam, szerintem a McAfee se.
  • Koppernikusz
    torrentenként 99? :O
    nemtom a Bitcomet hogy értelmezi, de nekem 10-20 közötti számú szál rémlik.
    aktív vagy? routered van? tűzfal?
  • Sonajk @:o)
    Pedig azt még én is osztom felfelé :))
  • Duddits
    1024-es ADSl.
    Nincs korlátozva semmi. Vagyishát van, de 66 a feltöltési limit, és eddig négy szál volt torrentenként a feltöltésnél, de azt most átraktam 99-re. Hátha jobb lesz.
  • Koppernikusz
    milyen netkapcsolatod van?
    feltöltési sebesség nincs lekorlátozva Azu-ban?
    hány kapcsolat (szál) van engedélyezve?
  • Duddits
    Most a Sztárbox 2-öt töltöm lefelé, eddig 403 MB jött le, felfelé meg csak 8 MB.
    Seedelem: Stronghold 2, World Snooker Championship 2005, meg a Constantine PC-t.
    De ma elég jól ment, csak közbe elkezdtem tölteni a Sztárboxot.
  • Koppernikusz
    Nem lehet olyan rossz a feltöltésed ha 3 körül van az arányod!!! azaz 3 x annyit töltöttél eddig fel, mint amit le.
    Nem tudom mi lehet a baj nálad, mert nálam BitComettel töltve minden megy símán le és föl is. Mi az állomány amit éppen töltesz (töltenél)felfelé??? Van leecher (letöltő), aki éppen húzza az állományt lefelé? Mert ha nincs, aki az általad letöltött állományt szintén tölti, akkor soha sem fog az arányod javulni :(.
  • Duddits
    Nekem a Bithumennél az istenért nem tölt vissza ha töltök lefelé is!! Már vagy 3 hete 3 alatt van az arányom, jah és hogyha befejeztem a letöltést, akkor benne hagyom az Azureusba, de alig megy fölfelé.
  • Koppernikusz
    faq
    Duddits jól mondja.
    A feltölfelé irányú forgalmat jeleneti tulajdonképpen, vagyis amikor egy fájl részleteit osztod vissza, töltöd fel. A torrent rendszernek ez a lényege, vagyis hogyha még csak pár részletet töltöttél le, már akkor is töltöd fel azt a részt, így gyorsítod a folyamatot.
    Neked mint letöltő két dolog miatt fontos a felfelé írányú forgalom:
    1. arány = feltöltés/letöltés.
    2. bizonyos határok között, annál gyorsabban tudsz letölteni, minél gyorsabban töltesz föl.
  • Duddits
    Visszatöltés. Asszem. Vagy hogyis mondjam.
  • balcsi70
    Sziasztok. Mi az a seddelés?
  • Koppernikusz
    :DDDDDDDDD
    Utolsó mondatban a lényeg :)
  • Zsoltika 007
    Nezd en eppen a Longhorn legujabb valtozatarol irok IE 6.5 alol es igencsak odaver a cucc. Igaz meg betas + usa verzio (nincs magyar bill). De mar most nagyon hasit a 2.4 Ghz-es P4-emen 1gb rammal.
    Ez nagyon aranyos volt :)
  • MerlinW
    Na jó, offline os-nek az xp sp1 elmegy.
  • precision
    a windows ma is használható, csak tudni kell használni
  • MerlinW
    windows akor lesz használható mikor a logóján egy pingvin néz ki az ablakon, kalapáccsal a kezében.
  • MerlinW
    Te nagyon perverz vagy.. mondták már?
  • Zsoltika 007
    Ez már használható is?
  • Duddits
    Nem tudom miért raknak föl minden féle Longhornt. Aztán majd ha kijön, akkor meg már mást akarnak majd... Ezért nem is rakom föl, mert ha kijön a végleges, akkor nem lesz semmi újdonság benne.
  • Felfedező
    Ha valakit érdekel a Longhorn legújabb verziója itt egy link:

Microsoft.Windows.Longhorn.b5048.32bit.WinHec.DVD-WinBeta.rar
  • precision
    mert gagyi külföldi oldalakról linkelnek és 90%uk halott link
  • Duddits
    Tudom, hogy nem torrent, de innét, hogy tudok letölteni? Rányomok a Letöltésre, de akkor bead egy oldalt és ott nem tudok semmire se nyomni. http://bdwteam.uw.hu/
  • Koppernikusz
    Hmm nem gyengén bátrak..
  • Zsoldos
    ugy tunik a sracok ott svedorszagban sebezhetetlenek
  • Zsoldos
    Apple bacsi megfenyegette a thepiratebay.org torrent oldalt, itt a valaszuk: link

mindig jol odamondanak :)
  • Koppernikusz
    DC-n jobban moderálnak, sux :D
    De bizony ám. És akinek nem tetszik, hát ne járjon oda (BitHumen). Neeeekeeeemmmmmm teccccciiikkkkkkkkkk :)))))

Endless max azért jó, mert van sok apró felhaszáló progi, amit néha sikerül letölteni. Persze DC++ erre ugyan úgy alkalmas. Szóval mindenki dönsön saját szájíze szerint.
  • Koppernikusz
    kérdésre kérdés ?!
    szpem4you
  • Yossarian
    és a tied? ;-)
  • Koppernikusz
    spam ?
  • Yossarian
    yesss
  • precision
    BH -n csak releasek vannak, az benne a jó, és gyors seederekkel. És az hogy kinek mi a szar az relatív...
  • Koppernikusz
    Endlessről ma sikerült 60 K val tölteni, szal kilehet fogni ott is jó dolgokat. Én még bízom bennük, hátha miután rendeződik a helyzetük, akkor jobb lesz.

BH n meg szar dolgok vannak az utóbbi kéthétben.
  • precision
    dc -n több cucc van, dc nem áll le két hétre, dc egy dolog több embernek megvan, nem 1 "seeder" van csak mint endlessen általában...stb.
  • Yossarian
    arra felé halad...
  • precision
    endless az rosszabb mint a dc
  • Met
    már most is tele van szeméttel
  • Yossarian
    érdekes, indult 150-nel, mára már csak 75 a határ... Lehet, hogy jó ötlet, de 2 ellenérvem is van. Elárasztják szeméttel az endlesst. Másrészt a letöltési limit miatt még jobban vigyáznak az emberek arra, hogy mit töltenek le, ezáltal még nehezebb lesz feltölteni. Szerintem... Aztán lehet, hogy tévedek.