36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#1599 Jah. -
#1598 Nem úgy van az. Keresel egy cuccot amit leakarsz tölteni. Aztán megnézed a cuccnál, hogy mennyi a Seeder (S). Ezt minden cucchoz kirakják. -
Cicero #1597 Most 1/3 :| 1 adja 3-an kérik? -
Cicero #1596 És én sheedert hol tudok keresni? -
#1595 Akkor a 0/0. Az azt jelenti hogy nincs seeder aki töltené felfelé a cuccot. Keress olyat ahol van seeder (feltöltő). Minnél több van annál jobb. -
Cicero #1594
:o más ötlet? -
#1593 még nem csatlakozott...esetleg tűzfal nem blokkolja a programot? meg az a 0/0 sem tetszik :) -
#1592 Most még... -
Cicero #1591
Már 10 perce meg se mozdul... :((( -
#1590 helyes :)) -
#1589 na teszek egy photoshopot és a mostani képből megpróbálok egyet csinálni -
Cicero #1588 jah :D [Ő NEM KÉR] -
#1587 Van egy torrent oldal, bithumen, ahová már nem lehet regisztrálni, csak meghívóval lehet bejutni...a sok lama meg mindig itt kunyizik meghívóért :) -
Cicero #1586 Méghogy nagy?!? Eltörpül a CS-sek bannere mellett!! -
Cicero #1585 Milyen meghívó? Ezt nem értem :| -
#1584 nem túl nagy ez? :)
ja és nincs felirat, hogy no meghívó :) -
Cicero #1583 Conet csak szarul néz ki az M! :))) Egyébként jó? Beírom mellé Azuerust akkor beteszitek? :DDD -
#1582 Comet-et nem ismerem, Azureus-t használok.
Nem rossz a banner... -
#1581 :O -
Cicero #1580 És ilyeneket hol tudok állítani/megnézni? -
Cicero #1579
Nah, már banner is van! :DDD -
#1578 torrent kereső -
#1577 Ha jó neted van, és jól van beállítva a progi, akkor elvileg be kell ,hogy induljon. Jah, és még függ a Seeder/Leecher-től is a letöltés. -
#1576 Lapozz lejjebb! Játékot is találsz, filmet is, zenét is. -
Cicero #1575 Most éppen egy 3D-s screen savert szedek 3kb/sec-el Valami zenés torrentet nemtudtok adni? Lehetőleg Trance meg Dance zenéset? -
#1574 lejjebb adtam egy linket. Nyisd meg, majd nyomj a keresés alatt a Latest Torrent-re. Itt beadja az aznapi termést. Leginkább olyat nézzél ami mögött zöld csíkok vannak, mert azok álltlában jók szoktak lenni. -
#1573 gyik -
Cicero #1572 áááá!!4 Hova? Mit? Mikor? -
#1571 választék?
p2p.lap.hu n nézzél szét torrent oldalak között, itt ugyanis weblapról kell letölteni fájlokat, amit feldolgoz majd a kliensed, és az kezdi igazából letölteni a fájlt.
egyszerűbben nem tudom leírni :) -
#1570 Választék? Keressél egy Torrentletöltő oldalt, és ott válogass. -
Cicero #1569 Ok :)) A letöltési célmappa meg van adva E:/Torrent letöltés/. És hogyan tudom megnézni mi a választék? -
#1568 Osztom a véleményedet. Ez egy igazán épkézláb ötlet. TÁMOGATOM -
#1567 nem rossz ötlet :) -
#1566 azt majd empirikus úton megtudják :P -
#1565 oda kellene még írni, hogy a meghívóért rinyálos postok törölve lesznek:) -
#1564 Lol, ne szó szerint másold a szöveget :DDD -
#1563 ááh így nem elég feltűnő a felirat :C -
#1562 LOL -
#1561 http://www.torrentspy.com -
#1560 Miért akarsz proxyt állítani? Nem kell, anélkül is tökéletesen menni fog. Csak a letöltési célmappát állítsd be és mehet is a letöltés :)