36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Duddits
    Tényleg szar a 2.2.0.3-as Azureus. Töltöttem a BitHumen-ről, elején még jól jött, aztán belassúlt és már csak 30-40 körül jött. Most visszaraktam a 2.2.0.2-t és még elindítottam mellette egy másik letöltést, és még így is 60 körül jön.
  • precision
    a torrent site a .torrent fileban lévő egyedi azonosító alapján ismeri fel a usereket
  • Koppernikusz
    Legnépszerűbb témák:
    8. torrent
    hú :))
  • Extracsaba
    az tudo hogy új elérési könyvtár kell neki,de akármit adok mindig ezt írja ki!
  • Extracsaba
    segitsen légyci valaki!
    nemtudom felinstallálni a tradert
    állandoan ezt irja ki
    Rootpath Check
    The rootpath is NOT correct ( )
    or the installer doesn't have permission to read backend/config.php. Click Back to set a new root path
  • mellon
    Én is NIS 2005-t használok. A Bittorrent alkalmazása előtt nem jelzett enyit. Valami beállítási probléma lessz nálam.
  • Yossarian
    jah. Az azu csinál torrentet és asszem a bitcomet superseedet sem tud... Én szeretem az azut. Nekem néha csinált a bitcomet furcsa dolgokat, de az ilyen torrenteket mindig szépen leszedte az azureus. De a bitcomet tényleg beéri gyengébb géppel, szal érdemesebb azt használni...
  • mellon
    Köszönöm a válaszokat.
    Lehet hogy félreérthetően fogalmaztam meg a 3. kérdést.
    Az Azureusban a seedelt fájloknál van egy olyan oszlop hogy Készforrás Rang. Ez alatt pedig számok vannak pl:742, 20050, Elsőbség 7050....
    1.Ha így van , akkor gondolom az Azureus mappában vannak a cookiek. És ha uninstallálok? A hashkód változása hogy tud a trackerre mutatni, hisz az változó?
    Reméllem nem kérdeztem eszementnagy baromságot
    Amúgy éljen a Torrent
  • Extracsaba
    Nemtudja valaki mi a jelszó a localhoston a mysqulban?
    appservem van felrakva!
  • Koppernikusz
    vagytok egy páran..
  • Duddits
    Megszaporodtak az ujjoncok.
  • Koppernikusz
    1. talán cookie + hashkódod

3. készforrás = 100 % ban letöltötted, és már csak visszatöltöd a fájlt, seedeled.
  • Met
    A Bitcometben, hogy lehet megcsinálni azt, hogy amikor bekapcsolom autómatikusan elkezdjen seedelni mint az Azureus?
  • Met
    Csak a 2. hoz tudok érdemben hozzászólni.
    Nekem a NIS2005 van fent és nem jelez támadást amikor fut a torrent, tulképpen amikor megy a gép megy a torrent, hogy nőljön az arányom. Szóval a támadások nincsenek összefüggésben a torrentel.
  • mellon
    Hello mindenkinek!
    Csak pár napja kezdtem el ismerkedni a Bittorrentel, szinte semmilyen ezzel kapcsolatos ismeret, és fájlcserélős múlt nélkül, így ha valami nagy hülyeséget kérdeznék, előre is bocsesz. Végigolvastam az egész topicot, és ennek ismeretében próbálok meg olyan kérdéseket feltenni, amik eddig nem szerepeltek. Már megérte végig olvasni ezt a másfél ezer hozzászólást, mert sok hasznos linket/oldalt, és tanácsot kaptam. Jelenleg Azureus 2.3.0.0 klienst használok. Csak 1 gép van a lakásban. A kérdéseim: 1. A Weboldal Trackerje mi alapján ismer fel engem mint leecert? Tehát teszem azt, ha van egy oldal pl: The Pirate Baynél ahol nem kell regisztrálva lenni, hogy töltsél le egy .torrent fájl. Ezután hogy ismer meg a tracker(mindig meg fog már ismerni) ha nem vagyok regisztrálva? 2. Amióta töltök, a tűzfalam (Norton IS) elég gyakran kiírja hogy blokkolt valamiféle támadást. Másnak is elő szokott fordulni, vagy csak én nem állítottam be valamit jól. 3. Az Azureusban mit jelent pontosan a készforrás rang?
    A esetleges válászokat előre is köszönöm
  • Laky
    bitcomet

tapasztalat: könnyen kezelhető :]
  • Cicero
    Bazzeg nekem ez a torrent (BitComet) nagyon bejön! Ma kezdtem el tölteni 3.4GB-ot, 120kb/sec-el szedi, és már 23%-nál tart!!4
  • Cicero
    Nemtudok semmit 1 napja használom én is!
  • Extracsaba
    de én vagyok az admin!
    csak nemtudom hol kell beállitani a kitiltást!
  • precision
    Ja, mert azureus csinál alapból .torrent file -t ugye? Amugy nemtom, láttam már jópár uploadert bitcomettel, szal nemtom hogy működik ez.
  • precision
    ja, valszeg admin kitiltott...biztos alacsony arány miatt
  • Cicero
    Nemtudtok adni .torrentet a Postal2 AW-hez?
  • Yossarian
    ha mondjuk szoktál feltölteni is, akkor azureus. (a feltöltés alatt nem azt értem, hogy visszaosztasz)
  • Cicero
    Kitiltott az admin (?)
  • Extracsaba
    segitsen valaki!
    ezt mi a francért írja ki?
    Login failed!
    This account has been disabled by an administrator.
    hol lehet a mysqulban beállitani?
  • Koppernikusz
    Bitcomet párti vagyok
    Azureus túl sok erőforrást használ a Java miatt, viszont platform független.
  • precision
    Bitcomet mindeképp!
    Bitcometnek nem kell java, sokkal kisebb, gyorsabb, nem eszik annyi memót. De ha mondjuk sok ramod van akkor csak ízlés kérdése. Bár pl az új azureus rossz let, bugzik nagyon, sehol sem ajánlják a használatát. Én eddig két klienst használtam, bittornadot, aztán áttértem bitcometre és teljesen meg vagyok vele elégedve. De hát ízések és pofonok... Ha engem kérdezel, bitcomet.
  • ivjoe
    Egy kérdés:
    Bitcomet vs. Azureus???
    Tapasztalatok???
  • ivjoe
    :DDDD
    Emlékszel (???), egyszer mondtad nekem: "Egy jó bannerkészítő..."
  • precision
    Okay, marad a mostani :)
  • Cicero
  • Yossarian
    egy újabb szavazat a mostani mellett
  • Met
    ez túl nagy, jó a mostani
  • Serpa
    mostani banner mér nem jó?
  • precision
    nem bitconet hanem bitcomet :)
  • Cicero

Tessék :))) Van benne minden :D BitConet, Azureus jah meg a szöveg is! :D
  • precision
    na megyek aludni
    ha vmelyik gurunak van kedve csinálhat jobb bannert, tőlem ennyi telik :))
    Csak a két mondat a lényeg :)
  • precision
    banner milyen? jó lesz?
  • Cicero
    Oké srácok, köszi hogy segítettetek, mostmár kezd tisztulni a köd
  • Cicero
    Hopp! Felugrott hirtelen 160kb/sec-re és így is marad!

[LEKOPOGTA]