36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#4273 Azért szünt meg a meghívás mert a felhasználók száma elérte a 20 ezret--- mellesleg egy meghívóm kárba veszett... -
#4272 a mocskos rohadt kibaszott endless.. 2 névvel is regisztráltam de... nem küldték a
jelszót E-mail-ben... rohadjanak meg a bugos szarukkal együtt -
#4271 savaria hova költözött?
priviben pls -
#4270 Elnézést! Nem azért kérdeztem! Nem kell minden esetleges csalással kapcsolatos dologgal belémkötni! Csak érdeklődöm. Azért van a topik, nem? -
#4269 csellós megy most nektek?
annyit haldoklik hogy az nem igaz..
vagy kicsi neki a szerver, "ERR_SERVER_LOAD"-t ad vissza, vagy elbarmolták az oldal forrását. -
ati250 #4268 Itt megtalálsz mindent:
torrentz.com
-
tomo #4267 olvasd el meg1x amit irtam. ha tovabbra is ragaszkodsz a kerdesedhez, akkor neked a kobunko valo, nem a szamitogep.
kedves "hazigazda" :P -
#4266 jajj, csak nem gondolod, hogy manipulálná? Sztem csak írni akar egy jobb klienst. :DDD -
#4265 Lehet, de az ilyenre haragszom.
Ha nem tölt fel senki, mert mindenki csal, akkor mit is fogsz letölteni ?
Semmit. -
#4264 már megint kezded? -
#4263 Nyugi én is kaptam még régebben a bh-n egy warn-t a "fórumon tanusítótt helytelen viselkedésemért", a gáz az volt, hogy addig soha nem jártam a fórumon :DDD -
#4262 Ez mi a franc az E-n?
warnolva vagy mert: a figyelmeztetésed lejár: -kor -
#4261 És valahogy lehet "manipulálni", hogy többet vagy kevesebbet küldjön? -
tomo #4260 hogy ertsd egy kicsit jobban.
ket kliens kozott kozvetlenul zajlik a fileatvitel, errol a trackernek fogalma sincs, hogy pontosan mennyi ment at es mikor stb. ezert a kliensek idonkent jelentenek neki, hogy mennyi is votl a forgalom.
namost az, hogy a kliensed mit mond a trackernek, teljesen szubjektiv. mondhat igazat es hazudhat is. a tracker megeszi mindkettot, hisz nem tudja ellenorizni, hogy mi tortent valojaban.
na kb igy megy ez. -
tomo #4259 pontosan ugy, ahogy valodi/nem hamisakat. -
#4258 még mindig nem értem, hogyan lehet hamis adatokat küldeni a trackernek...
mármint arány>feltöltési csalás témájában... -
tomo #4257 2004 december 12 ig lehetett regisztralni szabadon a bithumenre. (ha jol emlekszem dec 12, de nem is lenyeges a pontos datum )
aztan megszunt es lett helyett meghivo, amit most szinten megszuntettek. -
#4256 tudom, hogy nem lehetett regelni, azért csodálkoztam, hogy mi szünt meg amikor nem is volt:) -
#4255 De, határozatlan időre mexűnik a meghívás is. -
#4254 fórumban nem írnak semmit??? -
#4253 Bh-n eddig sem volt regisztráció a meghívás viszont tényleg eltűnt. -
#4252 Amerikai pite 4-Keg, Dark Water Xvid-Done, Fever Pitch Xvid-Done filmeket keresem! Aki tud valami MŰKÖDŐ torrentet, kérem ne tartsa magába! -
#4251 a bh-n azt írják megszünt a regisztráció és a meghívás gomb is eltünt
erről tud valaki valamit? miért? meddig? -
#4250 korlátozd le a feltöltést 5-10 k-ra, aztán ha lejött akkor vedd le a korlátot -
#4249 megálltam a fejlődésben:DDDD -
paul161 #4248 Na megoldódott a problémám. Most 50 tölt le de 85 fel. Inkább fordítva kéne.
Mit csanáljak?
PAul161 -
tomo #4247 jaj, mit tettem veled!
;)
bocs. -
#4246 Kevesen vannak? Bazeg nekem már azt írta ki,hogy betelt...ezt a pechet... -
#4245 -
tomo #4244 az elso azert volt, mert leszedett 60 GB ot es feltoltott 60 MB ot. -
#4243 második?:)
ott is van top 100 mint itt?:D -
tomo #4242 es ez volt a masodik kitiltasod :) ehhe.
jol nyomod! -
paul161 #4241 Ja értem. Köcci -
#4240 kitiltottak a Bithumenről: következőkért
irtam egy srácnak aki a Most Wanted-ot seedelte, mrt 330-an szedtük lefelé, és még mindig nem szedte le senki, és marha lassan jött, irtam nki hogy ne 13 dolgot seedeljen egyszerre, mert ezért ilyen lassú a letöltés
Erre irtak hogy legközelebb jól gondoljam meg hogy kinek mit irok, én bocsánatot kértem, erre kititottak?
Hol élünk? Vadálatok közt ? -
tomo #4239 ugy, ha valakit ismersz , aki meghiv.
a bannerban levo mondatot ugy kell ertelmezni, hogy nem szabad kerned meghivot itt a kozosben. -
paul161 #4238 Azt szeretném még megkérdezni, hogy azt írjátok hogy egyik torrent oldalra sincs meghívó de akkor a bithumenre hogy lehet bekerülni?
Paul161 -
paul161 #4237 Köszike a válaszodat akkor inkább leállítom és megpróbálom letöltenni máshonnan. -
Jimbo #4236 Köszi, kipróbálom:-) -
#4235 abban a "letöltőablakban" állítsd át "seed"-re és menni fog... -
Jimbo #4234 Tudsz adni címet?