36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Met
    nem vagy kicsit erőszakos?
  • littleNorbi
    Most ne vitatkozzatok, hanem mondjátok mi a gond !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • MerlinW
    ja passkey is kell hozzá, ok ott a pont
  • MerlinW
    hash -re is megvannak a programok, de nem akarok ötleteket adni:)
  • littleNorbi
    Az most lényegtelen, mi a baja a Comet-nek?
  • Sanyix
    hash infoval semmit, max a passkey-el :)
  • MerlinW
    Ilyet télleg ne, én nem vagyok olyan, de tudod te miket lehet csinálni a hash infoddal?:D Tönkrevághatják az accodat. Szal csak ovatosan.
  • precision
    ilyet ne pls...
    del
  • littleNorbi
    Miért csinálja ezt a BitComet-em?Már letöltöttem 9,5 MB-ot, az egész fájl méret pedig 65,75 MB és azt írja hogy még le kell tölteni 61 MB-ot?

• Duddits
    Múltkor én szóltam tomo-nak, hogy megbeszéltük nem rakunk ki linket, nevet. Jól el is küldött a "fenébe"... Ezért gondoltam berakom. De hát mind1.

Lehet, hogy túl nagy fába vágtam a fejszét. :-)
  • Met
    minek raksz fel ekkora cuccot ha nem birod uppal?:)

azt már meg sem említem, hogy ha az oldalak nevét nem mondjuk akkor nem is linkeljük be őket
  • mrzed001
    Én úgy tapasztaltam, hogy kétféle kapcsolat van a klinsek között. Az első a főleg feltöltő (ez akkor, ha seeder az illető, vagy jóval több %-on van, mint te és talán a nap állása ...), itt tök mindegy, mennyi a feltöltésed, nyomni fogja ahogy bírja.
    Viszont a legáltalánosabb, az aránypáros. Hiába tölthetnél fel, de nem tölt az illetőnek, mert már elérte a feltöltésed hozzá a 4-5x-ös szorzót. Akkor szépen leáll a feltöltésed felé, és vár a kliensed, hogy töltögessen le neked. A visszajavít egy kicsit, megint kap, aztán megint stop.
    Ha sok a peer, és lassan jön, akkor állítsd át, hogy ne csak 10-nek töltsön fel egyszerre, hanem 15-20-nak. Nekem be szokott jönni :)
  • MerlinW
    áá ez nagyon gáz játék...
  • CéZé
    miért raksz be olyan linket amin még regisztrálni sem lehet, na nem mintha akarnék :)
  • sajtmester
    A kliens az teljesen mindegy.
    A slotrendszer le van írva a FAQ-ban.
  • sajtmester
    System PM volt 0.3-ra állítva de 0.2 a követelmény egyelőre.
    Ha valakinek kérdése van ilyesmivel kapcsoltban inkább oda írjon...ott tudják is a választ...
  • MerlinW
    A titok ott bujik meg, hogy Bithun az elsődleges szempont az igényesség. Nem tölthet fel akárki csak olyanok akik erős nettel rendelkeznek, és nem önző desznók. (T1-2-3). Ez az oka a Bithuról úgy jön az anyag ahogy a csöbök kifér, máshol meg nem.

Nem a felhasználók számától függ, ill. az oldal korától, hanem a koncepciótól, és a felhasználók hozzáállásáról. Más oldalakon nem hogy a lícserek nem maradnak ott, de még a 192-es uppal rendelkező seederek sem. Ez az oka.
  • sajtmester
    Szerintem nem túlzás.
    Ha valakinek gondja van ígyis-úgyis jelzi valamilyen módon.
    Amúgy ha valakinek gondja-baja van oda is írhat.
  • sajtmester
    Szerintem nem túlzás.
    Ha valakinek gondja van ígyis-úgyis jelzi valamilyen módón.
    Amúgy ha valakinek gondja-baja van oda is írhat.
  • sajtmester
    Jóindultatú és kultúráltan megfogalmazott kritikiát elfogadunk, de szerintem nem kéne összehasonlítanod a 2 oldalt...
    Az egyiken 4 ezer, a másikon 5x annyi felhasználó van, az egyik 2 hónapja megy a másik pedig kb 1 évvel idősebb...azért ezeket a szempontokat is figyelembe kell venned mielőtt kritikát írsz...
  • MerlinW
    6 seedertől tölt 165 ember. neked addig lesz gyors amíg el nem éred azt az állapotot mikor arányában oda érsz a lícserek közé. Azután te is úgy fogsz cammogni ahogy a többiek, azaz 165 felé oszlik a 6 seeder up-ja. Ha több a seeder vagy ugyanannyi mint a lícs akkor általában jól kön az anyag. Persze ez függ a seederek sebességétől is. Bithumenen pl 3-4 seeder ki tud szolgálni 50-60 lícset úgy h mindenki 500-600k--val húz. Szal sokmindentől függ a dolog.
  • grebber
    Hát az is igaz de nem lesz máshogy mert ez német nyelvű game és ezekkel mindig ilyen baj van több német torrent oldal kéne.
    Lehet leállítom a letöltést mert az angol nyelvű Dec 6.-án jön ezmeg nemér le addigra tuti :D
  • Sland
    Hi. Lenne egy kérdésem?
    Honnan tudnék a viasat3-on menő erotikus filmeket letölteni? nekem kifejezetten ezek kellenének de még nem találtam sehol. kerestem a thepiratebay.com on aztán az isohunt.comon meg a skylineon. máshol nem kerestem mert más jó torrent oldalt nem ismerek. tudna valaki dobni pár torrentet ezekhez a filmekhez?
  • Dying Soul
    Én szerintem már az is mindegy milyen etük van a seedereknek jelen helyzetben, túl hatalmas a különbség..
  • CéZé
    nekem 60k upnál mindig van 270k down :)
    persze ha van megfelelő seeder...na igen ezért kell odafigyelni az arányra :)
  • grebber
    Hát én pontosan hogy az ellenkezőjét tapasztalom ugyanis legtöbb esetben amikor töltök jön jön de nem fullal (én max uploadal töltök fel) és miután lekorlátozom a feltöltésem 20-ról 3-ra 10-re vagy 13-ra egyből felugrik fullra.
    Kivéve most :(

51 óra 7 perce töltöm a cumot és csak 40%.

• mrzed001
    Nem az a lényeg, hogy mennyi seeder/leecher van, hanem az, hogy milyen gyors (és te mennyivel tolod vissza).
    Mivel a torrent adok/kapok arányos, tehát ha kevés az összseb akkor a gyorsabban feltöltők többet kapnak a kliensektől (magyarul nagyobb up-ra, nagyobb down-t kapsz)
  • Dying Soul
    6/161?
    Szerintem ezt felejtsd el, mire az lejön..
  • grebber
    Aki nagyon vágja a Botcomet hasnálatát kérem irja le neki hogy vannak ezek beállítva!!!!!

Mert hiába a 161 letöltö és a 6 feltöltö marha lassan jön a cucc :(

• Serpa
    #4378 -ban is erről van szó.
    válaszoltak is rá.
  • grebber
    Az mitől van hogy nem csatlakozik a kliens progi az összes peerhez??
    Met ha csatlakozna talán gyorsabban jönnen amit szedek.
    Meg azt sem értem hogy ha van pl 150 letöltö és 6 feltöltö akkor miért csak 18-max 20 emberről tudok csak tölteni?

• logran
    Nehéz, vagy lehetetlen regelni olyen helyekre, de kisebb site-okról is össze lehet szedni mindent.
  • tomo
    nem ertettunk semmit felre. tudjuk , hogy nem allsz a helyzet magaslatan.
    es meg finom voltam.
  • Sole
    HALI! TUD VALAKI OLYAN TORRENT OLDALT AHOL A LEGUJABB FILMEK,CUCCOK VANNAK?NAPI LEBONTÁSBAN!KÖSZI
  • balcsi70
    Szerintem valamit félre értettetek.Tudom hogy hogy kell használni a google-t,és azt is hogy mit irjak be de itt a 4394, 4416, 4429,-esre adjatok inkább választ.Kösszi.
  • Laky
    nekem bejön az oldal :)
    csak sajnos most hallottam róla először, ezért nem tudtam regelni :(
  • Guillotine
    Tudnátok olyan oldalt ajánlani ahol trackert választhatnék torrent készítéshez és ahova feltudnám tölteni?
  • Dying Soul
    Jajó, bocsi.
  • Met
    a telefonszámod
    és majd a google-től felhívnak, hogy segítsenek
  • tomo
    jézusom.