36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#4153 nos van azért sok dolog amit engedélyezni kéne :) -
logran #4152 Asszittem ez csak DVD-s oldal, de van itt minden más is. -
#4151 de van rá esély... :)
tuti hogy le lehet tiltani vhogy...
bár szerintem a legjobb megoldás,hogyha csak a browser és az e-mail kliens által használt portokat hagyod nyitva, az összes többit meg letiltod :DD
így a netezésen és az e-mailek lekérésén kívül semmit nem tudnak majd csinálni... -
#4150 baxa meg akkor semmi eselyem letiltani? :S -
virgonc2 #4149 Mi a fenenek? Inkabb a meglevoket kene fejleszteni. -
logran #4148 http://pisexy.org/join.php
De nem tudom, meddig lesz nyitva. -
logran #4147 Szerintem hagyd őket, és csináljatok gyorsabb netet.
De egyébként bármelyik porton, amit beállítanak a kliensben. -
#4146 Sehol! Szedd le a magyar verziót! -
#4145 Adobe Photoshop CS2 v 9.0
Magyarosítást merre találok?
-
#4144 Sziasztok! A torent melyik portokon kommunikál általában? vagy rengeteg ilyen port van? ugyanis le szeretném tiltani egy cég routerében hogy az alkalmazottak ne tudjanak tölteni és lasítani a netet! -
#4143 Új oldal bontogatja sárnyait!
Darkside -
#4142 A kis kockák gondolom a nem megfelelő karakter kódolás miatt fordulnak elő. Ha átlehet állítani próbáld meg az UTF-8 at, vagy az iso 8852 -t. -
#4141 sziasztok!
Tudtok egy oldalt ami kifejezetten DVDRekkel foglalkozzik? Köszi előre is! -
#4140 tán még feltöltési hiba is lehet.. vagy nem? -
logran #4139 Fejezd be a letöltést egy másik klienssel, mondjuk Azureussal.
Nincs valami spec. karakter vagy ékezet a fájlnevekben? -
#4138 De részben segítettem! :D
Ez furcsa... Nincs más 5letem. Sajnálom... :( -
#4137 reménykedj:) -
#4136 vagyis már feltöltöttem...
leszedtem az oldalról a feltöltött torrentet, bemásoltam a letöltési könyvtáramba a feltöltött fájlt, és próbálnám seedelni, de nem megy :( -
Neophyte #4135 Ez mind meg volt.. annyiban módosítanék hogy végülis elindul BitComet.. csak kb 2 percet várnom kell hogy előjöjjön a progi ablaka....
Tehát olyan mint ha késleltetve indulna... különös -
#4134 akarnék feltölteni, de ezt írja ki:
Error: Tracker Error Response: gzip decode error Content: sok-sok kis kocka :) in Tracker: khm :) -
#4133 sziasztok, elkezdtem leszedni egy kb 1gb-os torrentet, de 99,9%-nál megáll és nem megy tovább. Bitlord 1.1-gyel szedtem, valaki tudna segíteni, hogy mit csináljak, hogy azt a kis maradékot is leszedje? -
logran #4132 OK, köszi, remélem ez megelőzi a dolgot. -
ssolitude #4131 A Firefox beállításainál kapcsold ki a "Szoftvertelepítés engedélyezése webhelyeknek" opciót.Akkor nem lesz semmilyen searchbar-od. -
#4130 Még párszor ennyit egészségben. -
#4129 Thx:) -
#4128 upsz, tényleg
BSZ! -
#4127 Köszi :) -
#4126 HBDTY! :) -
logran #4125 Egy pár hete mindig van egy popup, amit a firefox nem tud blokkolni a demonoidon, most is ez volt, és nem zártam be gyorsan szerintem...
Közben rákerestem, szerencsésen megkaptam a WhenU programcsomagját: WhenU adware (VVSN.exe), WhenUSearch (search.exe), WhenUSave (save.exe).
Jöhetett a popup-ból? -
#4124 nem bittos hogy onnan mászott föl...
-
#4123 nekem eddig soha -
logran #4122 Én meg meglátogattam a Demonoidoit, közben ki kellett mennem pár percre, aztán mire visszajövök valami searchbar kisajátított magának a tálca fölött egy sávot. Futott még mellette másik két nemkívánatos .exe is.
Valaki tapasztalt már a Demonoidról ilyesmit? -
#4121 Nekem az Azureus csinált még ilyeneket! ;) -
#4120 Előszöris milyen klienst használsz?
Néha nekemis csinálja a BitComet...
Töröld a progit, teljesen töröld a könyvtárát, és registry editorral pucold ki a gépedet a programmal kapcsolatban.
Majd telepítsd újra a programot, konfigold újra, és úgy próbáld!
Nekem egyszer segített... :) -
Neophyte #4119 Egyszerüen hihetetlen... a BitComet klinsem megmakacsolta magát és nem hajlandó elindulni... vagyis a futó folyamatoknál megjelenik de nem jön be a progi ablaka..
Újratelepítettem, próbáltam másik könyvtárba is telepíteni, Windows restart is megvolt, de egyszerüen nem fut.... érthetetlen,.
Valakinek ötlete? -
#4118 szerintem se lehet felszámolni, de senkinek sem kivánom, hogy rajta statuáljanak példát. -
#4117 lehet, hogy figyelmetlenül olvastam, de nem rémlik, hogy ezt írta a cik. -
tomo #4116 de melyik r4endszer ellen? a fasttrack halozatot probaljak felszamolni, ami amugy is gyakorlatilag döglött. ( kazaa es tarsai ) -
logran #4115 Nyilván lesznek áldozatai az akciónak, de nem hiszem, hogy bármit is fel lehetne számolni. -
#4114 Nemtom olvastad-e az SG-n a cikket, hogy svájcban most indul a P2P elleni hadjárat, szal ne kiabáld el!